עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#1101 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2012‏, ‎20:43

לא, את האמת לקחתי את המידע הזה מהמשטרה. היא מפיצה אותו באתרים, שריפה שפורצת בו זמנית בכמה מקומות היא הצתה ... בייחוד במקרה שיום לפני היו באותו אזור 15 הצתות.... וזה לא מתקשר לאלימות המשטרתית, גרועה ככל שהיא היא לא העיקר ולא הדבר היחיד שמותר לדבר עליו .

http://www.mako.co.i...0&pId=565984153

גפ אם תעצום את העיניים חזק חזק האמת תשאר אותה אמת - ערבים.

#1102 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎00:21

עב"ב איים שיחסום אותי כי כתבתי דברים בשם ND.
דוגמה לחופש הביטוי.

השמאל מיעוט, וטוב שכך.

im out

הימין שולט כאן במדינה פחות או יותר מאז 77, למעט שנים בודדות של השמאל.
אין ספק שהוא עושה עבודה על הכיפאק..

#1103 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎09:50

אל תשכח שהשמאל הספיק לעשות כמה דברים נהדרים כשהו היה בשלטון כמו אוסלו ,מכירת שטחי מדינת ישראל במחרי חיסול, הבטחת חלק מיורשלים לערבים, ולא יודע אם קדימה זה שמאל בעינכם אבל גם את ההתנתקות דחפתם וקידמתם - ועדיין אין שלום ....

#1104 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎14:27

ווי ווי!!! מזל שהימין סיכל את התוכניות הזדוניות האלו ביריות כל כך מדוייקות!

1h9roi.gif

#1105 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎21:33

אני לא יודע אם זאת ציניות, או האשמה חסר בסיס לכלפי אנשי הימין שבגללם ה"תוכנית עלאק" לא פעלו כמו החלום הורוד של פרס ורבין. בכל מקרה התוכניות נכשלו ואיתם נגנזו גם החלומות בהקיץ של אנשי השמאל.

#1106 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎21:56

רצח רבין זו האשמה חסרת בסיס?
Posted Image

#1107 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎22:47

אל תשכח שהשמאל הספיק לעשות כמה דברים נהדרים כשהו היה בשלטון כמו אוסלו ,מכירת שטחי מדינת ישראל במחרי חיסול, הבטחת חלק מיורשלים לערבים, ולא יודע אם קדימה זה שמאל בעינכם אבל גם את ההתנתקות דחפתם וקידמתם - ועדיין אין שלום ....

קדימה זה מפלגת ימין.כל המנהיגים שלה זה ימין.מכירת שטחים? על כל "מכירות" השטחים חתומות ממשלות הימין.

#1108 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎23:21

yosefddd, להאשים את הערבים בשריפות ברחבי הארץ זהו מהלך מבריק, שנועד כדי להסיט את האש מאלי ישי ומיובל שטייניץ שאחראיים לייבוש מתמשך של שירותי הכבאות בישראל, ואיתו גם לחוסר הטיפול המהיר בשריפות. לא מזמן זה עלה בחיי 44 בני-אדם ובהריסת אחד מהיערות היפים בארץ. חבל שאתה נופל לזה.

#1109 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎23:36

אתה טועה ! אי אפשר להאשים את שטייניץ וישי במותם של 44 הצוהרים, הם אשמים במצב שירותי הכבאות ובעוד המון נושאים אבל לא בזה - צריך להודות טעויות קורות אנחנו בני אנוש ולהאשים אותם בכשל שקרה בין שירותי הכבאות-בתי סוהר ומשטרה זה מוגזם ואפילו הזוי.
להאשים את הימין ברצח רבין זה כמו להאשים את הערבים בכל הפיגועים שיש במדינה וכל פעם שאתה רואה ערבי יש לו תווית על המצח -אשם במוות במדינת ישראל.
שוב לימין יש חלק אבל יש דברים שלא שולטים בהם ואני חושב שכל הציבור ה"ימני" בארץ היה נגד הרצח הזה, ומבחינתי מי שהיה בעד לא ימין אלה פאשיסט מסוכן שיש לבדוק ע"י פסיכיאטר.
הסכמי אוסלו נגדעו עוד לפני הרצח המזעזע של רבין, הם נכשלו כאשר החל זרם הפיגועים במדינה ואגב מי שהפסיק את הפיגועים היה שרון שנכנס עד לעומקי עזה עם טנקים ולימד אותם שאם ישראל רוצה היא מסוגלת לפגוע גם, על זה אני מודה לו.

#1110 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎27/06/2012‏, ‎23:43

למה זה מוגזם או הזוי? שניהם הם האחראיים העיקריים לאסון ועליהם להתפטר.
אלי ישי לא רק שנושא באחריות המיניסטריאלית (=היה השר שאחראי על הטיפול בנושא בזמן האסון) ושלא עשה פעולה אקטיבית למניעת האסון, אלא שלאחרונה התברר שהוא מנע קבלת תרומות של כבאיות רק בגלל שהם באו מארגון יהודי-נוצרי.
יובל שטייניץ אשם לא פחות ממנו. הוא ידע על הסכנה ועל מצב הכבאות בארץ ושהמצב הזה מסכן חיי אדם, ולמרות זאת בחר שלא להעביר תקציבים למערך הכבאות ודרש מהם רפורמה שלה הם בחיים לא יסכימו.
אם מטרתו של שטייניץ כשר אוצר היא לשמור על הקופה הדוק, אז איך תסביר את ההנחות שהוא נתן לחברות הענק במסים יומיים לפני פרסום דו"ח המבקר?

#1111 tzvimen

tzvimen

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 400 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎01:05

yosefddd, להאשים את הערבים בשריפות ברחבי הארץ זהו מהלך מבריק, שנועד כדי להסיט את האש מאלי ישי ומיובל שטייניץ שאחראיים לייבוש מתמשך של שירותי הכבאות בישראל, ואיתו גם לחוסר הטיפול המהיר בשריפות. לא מזמן זה עלה בחיי 44 בני-אדם ובהריסת אחד מהיערות היפים בארץ. חבל שאתה נופל לזה.

למה זה מוגזם או הזוי? שניהם הם האחראיים העיקריים לאסון ועליהם להתפטר.
אלי ישי לא רק שנושא באחריות המיניסטריאלית (=היה השר שאחראי על הטיפול בנושא בזמן האסון) ושלא עשה פעולה אקטיבית למניעת האסון, אלא שלאחרונה התברר שהוא מנע קבלת תרומות של כבאיות רק בגלל שהם באו מארגון יהודי-נוצרי.
יובל שטייניץ אשם לא פחות ממנו. הוא ידע על הסכנה ועל מצב הכבאות בארץ ושהמצב הזה מסכן חיי אדם, ולמרות זאת בחר שלא להעביר תקציבים למערך הכבאות ודרש מהם רפורמה שלה הם בחיים לא יסכימו.
אם מטרתו של שטייניץ כשר אוצר היא לשמור על הקופה הדוק, אז איך תסביר את ההנחות שהוא נתן לחברות הענק במסים יומיים לפני פרסום דו"ח המבקר?

אז מה אתה מנסה לומר בעצם? שזה לא היה הצתה ? שאתמול לא הייתה הצתה?
או שזו אשמת הרועה שלא שמר על הכבשים מהזאב הנחמד?
וגם אם זו לא הייתה הצתה, לא קראת את דו"ח המבקר?
אתה מבין באיזה מצב אנחנו? במקום להאשים את המחבל ושולחיו - אנחנו מאשימים את המאבטח שהלך לשירותים

פוליטיקה אני אוהב, להתווכח אני גם אוהב, לדבר אל הקיר אני שונא!!! וזו הסיבה שאני נמנע מלהביע כאן את דעתי (בענייני שמאל וימין), אבל הפעם ירדת לכזה עומק שהרגשתי חובה להראות לך את הדרך למעלה
תמיד הכלב רץ לפני האדון ונראה כמנהיג, עד שמגיעים לפרשת דרכים, או אז עוצר הכלב, ומממתין להוראת האדון - כך היא דרכה של הדמוקרטיה, המנהיג בודק את רצון העם לפני כל החלטה
(הרב אלחנן ווסרמן מסביר למה "פני הדור - כפני הכלב")

בסופו של דבר; עדיף דיקטטור הגון מאשר דמוקרטיה כזאת
(יהודי ששלושה משטרים מאחוריו)

#1112 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎06:32

יכול להיות שהייתה הצתה מכוונת של ערבים. יכול להיות שהייתה הצתה מכוונת של יהודים. יכול להיות גם שהשריפה נוצרה בטעות וללא כוונת זדון.
אי אפשר לדעת עדיין ממה נוצרה השריפה הספציפית הזאת, אבל ידוע שיש הצתות מכוונות במגזר הערבי (וכנראה גם ביהודי) ושיש לטפל במציתים שנתפסו. אגב, יש להטיל ספק גם בהיקף התופעה. רוב השריפות שנפרצות בארץ פורצות בבאר שבע, בירושלים ובתל-אביב (לפי הסדר הזה). אם הערבים היו אחראיים לכל-כך הרבה שריפות, סביר היה להניח שרוב השריפות היו פורצות באיזורים שבהן מתרכזת אוכלוסיה ערבית-ישראלית גדולה (כמו במשולש או בצפון).
למרות זאת, האשמים העיקריים במצב הכבאות בארץ (ובשריפה בכרמל) הם ישי ושטייניץ שמייבשים כבר שנים את שירותי הכבאות בארץ, ודואגים אישית לכך שאי אפשר יהיה לטפל בשריפות מהר.

#1113 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎11:07

צודק הכי הגיוני שאם הם שורפים הם ישרפו את השטחים של עצמם ואת עצמם ביחד.
במקום לשרוף שטחים של יהודים.....
:bow:

#1114 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎11:26

http://www.ynet.co.i...4248557,00.html
כנראה שהם לא כאלה חכמים .....

#1115 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎12:07

לא, סביר להניח שאם הערבים אחראיים לרוב השריפות בארץ, אז הם יתרחשו ליד מקומות שבהם הם גרים.
לא הכחשתי שהיו ועדיין יש מקרים שבהם ערבים מעורבים בהצתות מכוונות, ולפעמים הם נתפסים (כמו המקרה הזה בהר הצופים), אני אומר שלהאשים אותם ברוב השריפות שקיימות בארץ זה לא רציני, גזעני וחסר ביסוס.
אשמח לשמוע מה הפתרון היצירתי שאתה מתכנן למגזר הערבי בעקבות זה שנתפסו מספר בני אדם ממנו בהצתה מכוונת.

#1116 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎13:12

אני הייתי אוסר את הילד ואת אחד ההורים לשנה.
ככה הורים יבינו שכאשר הילדים שלהם משחקים בלפגוע במדינת ישראל זה חוזר אליהם כמו בומרנג.
או מוציא את הילדים מחזקת ההורים כי אם הם עושים דברים כאלה ההורים נכשלו.

מצחיק שנגד אנשים שמציתים וגורמים לשריפה אין לך מה להגיד, אבל נגד זה שאחראי באופן ישיר/עקיף לשריפה בכרמל אוהו כמה יש לך.

#1117 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎13:56

אתה קורא את מה שאתה כותב?
חינוך לקוי הוא בעיה, אבל במדינה דמוקרטית במאה ה21 אי אפשר להאשים ולאסור הורים על מעשי ילדיהם.
נערים מתחת לגיל 18 אחראיים פחות על מעשיהם, ובמדינת ישראל יש מספיק מסגרות ומאסר קטינים שבהם הם יכולים לחזור לדרך הישר. אנשים בוגרים מעל גיל 18 צריכים להענש בהתאם לחוק, שאני מודה שאין לי מושג ירוק מה החוק אומר לגבי אנשים שמציתים שריפות.

יש לי מה להגיד נגד אנשים כאלה, בעיני אלה אנשים שעשו מעשים רעים ושצריכים להענש עליהם. אני מתנגד להכתמת כל המגזר הערבי בגלל פשעים של מעטים ממנו. הבעיה הזאת לא קיימת כשאנחנו מדברים על שרים שאחראיים על המצב.
אותם שרים היו (ועדיין) אחראיים על מערך הכבאות בישראל, שהיה ונשאר על סף קריסה. המחדל שלהם הפעם עלה בחיי אדם ובשריפת ענק, ולכן הם צריכים להתפטר מתפקידם.

#1118 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎15:12

פעילי 'המחאה החברתית' נמצאים צעד לפני להתחיל לשרוף בסיסי צה"ל:

תמונה שפורסמה

אני חושב שמישהו צריך להועיל בטובתו להתקשר למשטרה ולעצור את האישה הזאת:
http://www.facebook....oa.shaindlinger

#1119 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎15:54

אה?
איך אתה בדיוק מגדיר אישה, כנראה הזויה, שמתנגדת למחאה החברתית וקוראת לו "Jew14", טוענת שהיא גזענית שדורשת צדק חברתי ליהודים בלבד בתור אחת "פעילי המחאה המחברתית"?

הנה מה שדפני ליף פרסמה בדף הפייסבוק האישי שלה:

שתפו בבקשה. הגיע הזמן לעשות קצת סדר (מי שמעניין אותו)
חודשים ארוכים שהתשקורת ספרת כל מני סיפורים עלי. חודשים ארוכים התעלמתי עד כמה שיכולתי מתוך ההבנה ששרון גל ודומיו משרתים אינטרסים חזקים, שלא מעניינת אנשי תקשורת מסוימים האמת, אלא רק איך לעשות נזק למחאה דרכי על ידי יצירת פרסונה מעוררת אנטגוניזם. אז זהו, שנשבר לי. ואיפה אכתוב? בעמוד שלי בפייסבוק, איפה שאני יכולה לכתוב כרצוני. אז כמה דברים-

1. נולדתי וגדלתי עד גיל 16 בירושלים (מרכז העיר פינת רחביה, ממש ליד בית ראש הממשלה).
2. יש לי מחלת הנפילה.
3. אין לי רישיון
4. הבית בכפר שמריהו אותו בנו הורי התאפשר בזכות קנייה של סבא של אבא את הקרקע. בית עם קומת קרקע ודשא.
5. אבא ירושלמי במקור, הוא מורה למוסיקה, עכשיו מונה להיות נשיא האקדמיה למוסיקה בירושלים
6. אימא, עלתה מלטביה, עובדת בקרנות לפיתוח רווחה בביטוח לאומי כעשרים שנה
7. העבודה האחרונה שלי בעריכה לפני האוהל הראשון שנה שעברה הייתה בתכנית "הבית שלכם שווה יותר" כעורכת
8. עד תחילת המחאה החברתית לא ידעתי מה זו "הקרן החדשה לישראל". כששאלו אותי אם ערכתי סרט לקרן החדשה, חשבתי שמדברים על הקרן החדשה לקולנוע.
9. לא לקחתי כסף משום קרן במהלך התקופה הזו.
10. איך אני מתפרנסת- קורסת למינוס, פרצתי את חשבון החיסכון שהורי חסכו לי מהיום שנולדתי ועדיין חייבים לי כספים מכמה עבודות עריכה מלפני כשנה. בנוסף, בזמן האחרון התחלתי להרצות פה ושם. זהו. אה, והלוואה מהבנק. שיט.
11. מירי רגב- ביום בו הגיעה למאהל היא הרימה אלי טלפון בבוקר, רצתה להגיע. אמרתי בשמחה כל עוד זה בגובה העיניים. חשוב לציין שבשלב זה לא הכרתי כל כך חברי כנסת. לא ידעתי מי היא. חשבתי שזה טוב שהיא מגיעה, אם היא רוצה. מי ששפך עליה מים היה פרובוקטור. חברת הכנסת מירי רגב הייתה מאוד אגרסיבית אחרי זה. ולמרות שבאמת שנהגתי בה בנימוס בתחילתו של יום הייתי בשוק כשהכריזה עלי בתור שמאל קיצוני. היא המשיכה להתראיין בתקשורת ואני כמעט חטפתי התקף אפילפטי בצד מרוב עצבים.
12. אני לא שמאל קיצוני.
13. בהכשרתי עורכת וידאו, בימאית ועוזרת בימאי. עובדת כבר שנים ימי עבודה של 12 שעות.
14. אני לא כאן בשביל דירות ברוטשילד, אלא בשביל שהחברה הישראלית תהיה בריאה והוגנת. כי אני רוצה לחיות בחברה טובה, כי אני רוצה לחיות כאן וכי אכפת לי.
15. אני לא אדם אלים, ביום שישי נהגו בי בברוטליות כמו באחרים ורצח האופי שמנסים לעשות לי הוא לא מבוסס על עובדות אמיתיות.

זהו בינתיים. בואו נקבע שאם יש לכם שאלות אני כאן:*) בלי תיווך.

#1120 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎28/06/2012‏, ‎15:56

מצאתי קצת יותר מידי לגביה:

היא לסבית, פמיניסטית-רדיקלית, שונאת גברים, אנטי-ציונית באופן בוטה, מנהלת מסע דה-לגיטימציה קדחתני נגד עצם קיומה של מדינת ישראל ממקום מושבה בטורונטו קנדה.
היא תוצר חרדי שיצאה בשאלה ופנתה לקיצוניות השניה. היום היא שוללת את הדת היהודית. לא פלא שהיא ברחה לקנדה, כי היא פועלת להפיכתה של מדינת ישראל למדינה ערבית-מוסלמית.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים