עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#1081 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎23:33

אני מציע לא להתבלבל. המחאה החברתית בישראל היא המחאה הכי לא-אלימה שקיימת. לא רק בהשוואה לעולם (תיזכרו את הפצועים, הביזה, וההצתות ביוון, ספרד או לונדון), אלא גם בהשוואה להפגנות אחרות בישראל שגולשות לאלימות. הרי על מה אנחנו מדברים פה? כבר שנה יוצאים לרחובות מיליונים, במצטבר, דורשים צדק חברתי, ועד אתמול בלילה לא רק שאיש לא נפגע חלילה בגלל המפגינים, אלא ששום חלון לא נשרט, פח לא הופל, תמרור לא נחבל. אין דברים כאלה. זו מחאה מופתית, דמוקרטית, מדהימה בעוצמתה השקטה. אתמול בלילה קרה ארוע חריג של פגיעה ברכוש, שאני מגנה אותו בתוקף. אסור שזה יקרה ומי ששבר חלון צריך להיענש. חד משמעית. אבל הרוב המכריע של המפגינים אתמול, כמו בכל ההפגנות בשנה האחרונה, לא גילו אפילו שמץ, קמצוץ, של אלימות. ברוב המכריע של המקרים, אם היתה איזו אלימות, היא היתה כלפיהם, גם מצד שוטרים שהפעילו כוח מופרז, כפי שראיתי במו עיניי שלשום. עכשיו מנסים לעשות למחאה דה-לגיטימציה. להדביק לה תוויות מאיימות ומרתיעות. ולכן, אחרי שבית המשפט הורה לשחרר את העצורים ודחה את טענות המשטרה, אני אומר: לא לאלימות. אני מכבד את המשטרה אבל אומר לה שצריך להילחם עד חורמה באלימות של שוטרים כלפי אזרחים. אני חלק מהמחאה ואני אומר למפגינים להמשיך להקפיד שלא תיפול שערה מראשו של הזולת ולא ייפגע רכושו. ולכולנו אני אומר: כן למחאה החברתית, כן לדמוקרטיה

הוא צודק בכל מילה ומילה.

אתה הבאת לי קישור שמראה שהמשטרה עצרה כהניסטים, אז לידיעתך הארגון של כהנא מוגדר בארץ ובעולם כארגון טרור ואסור ללמד את כתביו.
הפעילים היו סך הכל מאחורי דף פייסבוק להפגנות לא-אלימות שהיו וזימנו אותם למשטרה מבלי שהפרו על שום חוק, רק בגלל שלפי המודיעין שלהם הם עתידים לארגן הפגנות.
ההפגנות של ההתנתקות היו אלימות מאוד, וראינו עימותים בין שוטרים ומפגינים, ועדיין אנשי שמאל הגונים יצאו נגד שוטרים אלימים שהשתמשו באלימות.
אני לא יודע מה מזכ"ל שלום עכשיו אמר בזמן הפגנות על ההתנתקות. אני מעולם לא התיימרתי לייצג אותו.

אנרכיזם זאת השקפת עולם שדוגלת בביטול ההירכיות והסדר החברתי. תאמין או לא, אבל יש אנשים רציניים ולא אלימים שמחזיקים בהשקפת העולם הזו, שלדעתי היא מוטעית לחלוטין.
גם המעטים שניפצו את חלון הבנק לא פעלו כנראה מתוך השקפת עולם אנרכיסטית, אלא הם השתמשו בונדליזם שמגונה כמעט ע"י כל הגורמים במחאה הזו.

#1082 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎00:04

15 הצתות ביום אחד זה משהו קטן?
קסאמים שנופלים פה בזמן שילדים נבחנים בבגרויות ? די כבר היפיופים האלה חושבים הם מרכז המדינה ..... שהממשלה המזויינת ההזאת תטפל בחמאס כבר!

כאן- קרוב לבית- 20 דקות מתל אביב- מדינת הפקר
פשע שנאה כנגד יהודים- ברמלה

ביום שישי הותקפה משפחה יהודית ברמלה- על ידי בקבוק תבערה שנזרק על רכבה. הבקבוק ניפץ את שמשת הרכב בו ישבו אם ושלושת ילדיה.
בנס לא היו נפגעים. אם הבקבוק היה מתלקח- זה היה נגמר אחרת.

המשפחה שייכת לגרעין התורני בעיר, כשישים משפחות שהגיעו לחזק את העיר.
זו לא הפעם הראשונה שמשפחות השייכות לגרעין מותקפות על לא עוול בכפן. המשפחות סובלות מהתנכלויות חוזרות ונשנות הכוללות אלימות מילולית, שריפת מכוניות, ניקוב צמיגים ואלימות פיזית.

והמשטרה? חוקרת.

אז בזמן שכל התקשורת והמשטרה עוסקים באנרכיזם החברתי של מיעוט קולני ופרוע- אולי כדאי לעקור את האלימות הערבית ברמלה מהשורש.

#1083 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎00:08

לא אמרתי שאלה דברים קטנים, כולם חמורים ובכולם צריך לטפל, אבל זה לא צריך להיות במקום המחאה החברתית.
אני לא מבין למה אי אפשר שהמשטרה תחקור לגבי ההצתות בירושלים, שהמשטרה תעצור את האנשים האנטישמים שתקפו יהודים, שממשלת ישראל תטפל בקסאמים מעזה ובמקביל תהיה גם מחאה חברתית מבלי לקחת מהמפגינים את הזכות להפגין?

#1084 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎07:38

עב"ב איים שיחסום אותי כי כתבתי דברים בשם ND.
דוגמה לחופש הביטוי.

השמאל מיעוט, וטוב שכך.

im out

#1085 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎09:28

ND הושעה מהפורום, המשמעות לכך היא שאין פה מקום עבורו בין אם ביוזר שלו, בין אם בשלל היוזרים שהכין לעצמו בעוד מועד, בין אם ביוזרים החדשים שהוא מנסה להרשם בהם מדי יום, ובין אם באמצעות הדובר הנאמן שלו, שהוא אתה.
מספיק השטויות שאתה פולט לבד, אני לא בטוח שאתה צריך עזרה.

1h9roi.gif

#1086 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎13:19

לא אמרתי שאלה דברים קטנים, כולם חמורים ובכולם צריך לטפל, אבל זה לא צריך להיות במקום המחאה החברתית.
אני לא מבין למה אי אפשר שהמשטרה תחקור לגבי ההצתות בירושלים, שהמשטרה תעצור את האנשים האנטישמים שתקפו יהודים, שממשלת ישראל תטפל בקסאמים מעזה ובמקביל תהיה גם מחאה חברתית מבלי לקחת מהמפגינים את הזכות להפגין?

בזה אני מסכים איתך, אבל הייתי רוצה שהתקשורת תיתן ביטוי גם לכל הדברים האלה .

#1087 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎14:50

http://www.news1.co....-302378-00.html
יש לך משהו להגיד אילן?

#1088 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎15:13

קודם כל, בהנחה שאתה לא קורא "הארץ" ושאתה לא מדבר איתי מהקיץ הקודם, אז התקשורת מזמן הפסיקה לתמוך במחאה ולאהוד אותה, ואתה יכול להסתכל על כותרות העיתונים בתור דוגמה (במיוחד על הכותרת של ידיעות אחרונות שאומרת שהמחאה יצאה מכלל שליטה).
התקשורת גם מבליטה את ניפוץ חלון הבנק (שכמובן אסור וקיבל גינוי של רוב הפעילים) כאילו זה היה הדבר המרכזי שם, וכמעט שלא מדברת על אלימות השוטרים המתועדת. בוודאי שהתקשורת גם לא דיווחה על ניפוץ חלונות, זריקת בקבוקי תבערה, פריצה וביזה של בתי עסק של זרים באותה מרכזיות אז כמו ניפוץ חלון הבנק.

אני לא יודע עד כמה הדיווח של News1 מהימן, אבל מבחינתי אין הבדל גדול.
אלו שניפצו את חלון הבנק היו בודדים וגם לא היו חלק מהמון. כמובן שאותם אנשים צריכים להענש בדיוק כמו השוטרים פורעי החוק שעצרו מפגינים באלימות וללא סיבה.
כל מה שאמרתי היה שאי אפשר להכתים את המחאה בגלל מעשה ונדליסטי בודד ויחיד של בודדים מתוך מאות הפגנות בשנה האחרונה שעברו בשקט מופתי.

#1089 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎15:23

מה אתה מצפה שיגידו לשוטרים? הם טוענים שגם אותם תקפו והצילום מגמתי , בנוסף המשטרה אמרה ששוטרים יחקרו וכל תלונה תבדק ?.... יותר מזה ?
אמרתי לציבור נמאס בכללי מהמשטרה והוא מזלזל בה, ההפתעה באה דווקא מהמפגינים שהתגנהגו בצורה מגעילה ולכן אנשים מתעצבנים. דווקא מהם ציפנו להמשיך בקו שהם הציגו ולסחוף את כל המדינה .

#1090 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎16:21

http://www.gplanet.co.il

מאוד אהבתי את המאמרים והטורים שלו , הוא מחדש המון דברים לגבי ערבים, שלום ושטחים מומלץ בחום לשמאלנים שחיים בבועה .

#1091 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎16:39

יש עשרות סרטונים ותמונות ברשת שמתעדים אלימות משטרתית, ואת השוטרים האלימים צריך לעצור לחקירה ולהדיח מתפקידם.
הסרטונים ברשת מתעדים הכל - את תחילת המעצר, את חוסר ההתנגדות, את השימוש באלימות לא סבירה של המשטרה.

הנה תמונה לדוגמה, אני לא מבין איך אפשר לפרש אותה לשני הכיוונים ואיזה דבר יכול להצדיק אלימות כזאת.
במעריב אגב, נתנו לה את הכותרת "מפגינה מתעמתת עם שוטר". ככה זה כשנוחי דנקנר שולט בעיתון.
תמונה שפורסמה

#1092 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎20:12

פיי הוא סנ"צ זאת אומרת מקביל לדרגה של שלום אייזנר, חומר למחשבה ...
גם אני חושב ששוטרים כאלה צריכים להעיף מהמשטרה ולהעמיד לדין. ככה זה שכל חמור הולך להיות שוטר, ועכשיו גם זה בקושי.

ד"א הנה הסרטון רק חבל שהוא ערוך במגמתיות (איפה ההתחלה וההמשך? הוא ממש קצר)

#1093 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎20:36

יאללה yosefddd אתה התקווה האחרונה של הימין! סומכים עליך!!
Posted Image

#1094 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎20:42

מסתבר שהמפגינה הזו שהשוטר חונק אותה, אז יומיים לפני זה היא אמרה לו: תשמע מר שפרלינג, בעוד יומיים אני ארצח אותך במפתיע במהלך הפגנה. לכן למרות שזה לא נראה ככה, הוא בעצם נאבק שם על חייו, כי היא הסתירה בכיס סודי שהיה מודבק לה לצוואר בצד שלא רואים מחט מורעלת, שהיא זממה לשלוף ברגע הנכון ולדקור את שפרלינג.
מזל!
מזל גדול שירד נביא מהשמיים ואמר לשפרלינג - תחנוק אותה וככה בזמן שהיא מבולבלת תגנוב לה את המחט המורעלת ואז תאבד אותה בדרך למחסן הראיות.

יא וואראדי איזה סיפור, לא מאמינים? תוכיחו שלא, הנה רואים בתמונה שהוא חונק אותה אז זהו, ואתם לא יודעים מה קרה קודם.

(בערך ככה נראות שיחות עם חלק מחבריי הימנים על אלימות משטרתית ביממה האחרונה, כיף, הא?)

וכן, המשטרה אלימה גם נגד ימנים ודתיים.

#1095 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎22:17

המשטרה אלימה כלפי כל מי שמפריע לה ב"עבודה שלה " - לשבת בסתלבט בתחנה ולעשות כלום.
אם זה יהיה הכיוון החדש של המחאה המון אנשים ישמחו

#1096 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2012‏, ‎23:20

http://www.themarker...rkets/1.1740298

??????

#1097 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2012‏, ‎00:32

http://www.103.fm/pr...HM&c41t4nzVQ=EM
נתן זהבי על השוטרים.

#1098 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2012‏, ‎14:26

http://www.ynet.co.i...4247639,00.html

מספר מוקדים...

#1099 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2012‏, ‎18:03

עצוב שאתמול דיברתי על ההצתות של הערבים ביורשלים ואין אמר שזה דבר קטן ראינו לאן זה הגיע היום ...

#1100 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2012‏, ‎19:42

יש לך מידע שלמשטרה אין?
אש יכולה לפרוץ בלי הצתה מכוונת (ובטח שבקיץ) ובכל מקרה צריך לטפל בהצתות מכוונות ולהעניש את המציתים בזדון אם היו כאלה. אני גם לא מזלזל בשריפות, הן פוגעות בסביבה ובמקרה הזה יער ירושלים היה בסכנה.
אני פשוט לא הבנתי איך הבעיה הזאת מתקשרת לאלימות המשטרתית, ולמה לא צריך להתעסק בזכות להפגין בגללה.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים