עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס - עונה 4 - ספויילרים!

Game of Thrones

• אנא התחבר בכדי להגיב
2016 תגובות לנושא זה

#1061 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎01:06

אתה אשם בהכל! גרמת לנו לצפות יותר מדיי ואני חשבתי שכל פרק יהיה פצצה לא מהעולם הזה.......ואחרי הפרק השני אפילו האמנתי לך! אבל אתה כרגיל מאכזב אותי!

אף אחד לא עשה סיכומים, זו עונה טובה של משחקי הכס, לא פחות ולא יותר משאר העונות. 

הפרק הזה ספציפית היה מעט משעמם, רוב הפרקים שאני רואה של משחקי הכס נגמרים לי בשניה, היום זה לא קרה. הסצנת סיום של הפרק הייתה מעולה. אבל זה לא קשור....

מעבר לזה שהייתי מצפה לקצת יותר התקדמות בעלילה, הם מורחים אותנו ממש עם המהלכים הלבנים, אני חשבתי שהעונה הזאת הם יתעסקו איתם, כנראה סצנת הסיום של העונה תהיה קשורה אליהם (שוב) ונקווה שעונה הבאה הם באמת יתעסקו איתם יותר.

כי מההרגשה שלי, שכל המשחקים שקורים בממלכה הזאת, באמת לא חשובים ברגע שהמהלכים הלבנים האלה יבואו...ואז יתחיל הבלאגן האמיתי.

#1062 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,468 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎01:08

Sunday night's "Game of Thrones" attracted roughly 7.2 million viewers, matching its series high

#1063 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎02:41

קרייזי, שהיא תגמר אולי תחשוב אחרת.

וכן, אני באתי מנקודת מבט של ספר, יש סצינות שדמיינתי אותם הרבה יותר עוצמתיות, לאו דווקא מבחינת אקשן, אלא דיאלוגים.

אני עדיין חושב שהסדרה הזו מתעלה על כל הסדרות שמשודרות בשנים האחרונות בטלויזיה.

מי שעמוק בתוך העולם הזה, יודע להעריך איכות, בכלל...הפקה מדהימה, שצריכה קטגוריה משלה.

#1064 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎06:45

לפי דעתי במקום הכי נמוך של דמויות/קווי עלילה בסדרה הזאת נמצא בראן.

מעונה 1 הוא היחיד שעשה אשכרה כלום חוץ מללכת וללכת וללכת. שלא לדבר שהעלילה שלו הכי מלאת חורים ושאלות, שרק עוד יותר מעצבן, במיוחד כשהוא מקבל זמן מסך מאוד מצומצם.

זה לא קל "ללכת" על "ריצפה" שכל כמה דקות פולטת רעש... הודור, הודור, הודור :D

לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#1065 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎07:43

eaHqnMu.jpg

• ThUnDeR, Zolten253, ds123 ו-2 אחרים אוהבים את זה

#1066 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎10:45

האמת שבכל הסדרה זה פחות או יותר ככה. בנייה גדולה מאוד של אירועים לכיוון אירוע אחד מרכזי בעונה, ועוד כמה משניים. בסה"כ ברוב הפרקים של הסדרה לא הייתה התקדמות גדולה, אבל איך אפשר להגיד שלא הייתה התקדמות העונה הזאת? אריה הגיעה (לקח זה אבל הגיעה) מהמיקום של החתונה האדומה (?) עד לבקעת ארין, ג'ופרי מת, טיריון הורשע ברציחת מלך ועומד בפני תלייה, ג'ון סונאו הספיק להחלים מהפציעות שלו, ללכת מצפון לחומה ולהרוג את המורדים. ועוד מלא דברים שקרו... מגלים מי אחראי לכל השרשרת אירועים הזאת, יש מלך חדש, ימין חדש וכו' וכו'

הסידרה בנויה על הספרים בסופו של דבר ולכן פרקים שנראים "משעממים" כביכול מבחינת ארוע מייצרים למעשה את התשתית לקראת הארוע הגדול. כל הקטעים הכביכול "משעממים" הם למעשה העיקר... כי הם בונים את התבנית והצדקות לקראת הארוע. רק שאצל מרטין, וזה יחודו, הארוע ברוב המקרים מתרחש כביכול הפוך לתבנית אליה התכוננת כצופה. רק כאשר תחזור לדיאלוגים לאחור תבין את ההגיון שבסתירה.

קח לדוגמא את ארוע הקרב האחרון. כולם אומרים "רגע מה הקטע? למה הוא לא פשוט תקע בו את החנית ודי!" אבל... בדיעבד אם תחזור ותתבונן היטב בדיאלוגים, הכביכול "משעממים", אז תבין שמבחינה הגיונית הצפע לא יכול היה להרוג אותו, משום שהוא רצה לשמוע את הרוצח של איליה אחותו מתוודא בקול ואומר מי שלח אותו? זה מה שהיה חשוב לצפע. לא ההרג של "ההר" ובטח לא הצלת טיריון, אלא מציאת האשם שנתן את הפקודה לרצוח את אחותו. הבעיה שאת הדברים האלו מבינים רק בדיעבד... וצריך לחזור לדיאלוגים הראשונים של הצפע ( במפגש הראשון עם טיריון, בבית הזונות, בשיחה עם סרסיי ובשיחה האחרונה עם טיריון ) כדי להבין שכל המניע של הצפע היה לשמוע מי נתן את הפקודה לרצח אחותו. שאתה מבין זאת, אתה מבין שלמעשה מבחינה הגיונית הוא לא יכול היה לתקוע בהר את החנית ולהרוג אותו, כי אז המטרה לא הושגה מבחינתו. ההבדל הוא שההיסוס הקל הזה גרם להר להתעשת ולהרוג אותו - זה יסוד ההפתעה של מרטין : אצלו מי שטועה ואפילו לרגע פשוט משלם על כך בחייו (ראה נד סטארק שבחר להיות הגון, רוב סטארק שבחר להתאהב וכד' ) .

בעולם של "משחקי הכס" על כל טעות או היסוס לא מקבלים בראש, אלא פשוט משלמים בקיצוץ הראש.

--

אגב, למה כל פעם אומרים שיש למאנס ריידר 100 אלף אנשים שחצו את החומה? הרי ג'ון, שעבר איתם, ראה שיש איזה 100-200 גג, אז למה לא ללכת אליהם ולאנוס אותם? מישהו יכול להבהיר לי את העניין הזה??

ג'ון הסתובב ליד אוהל ההנהגה של מאנס ושם באמת יש רק 200 אנשים. סביב יש עוד כ 100 אלף... אבל זאת סידרת טלוויזיה. הם לא יכולים להראות את כל הכוח הצבאי ולכן הם רק מציינים זאת...

בפועל הצבא של מאנס, המצוי מעבר לחומה, בנוי מהרבה מאוד מחנות ושבטים רבים המרכיבים מעין "צבא של כל הפראים" המונה כ 100 אלף איש.

צריך לזכור שיש עוד כ 200 פראים בהנהגת טורמונד, הת'ן וייגריט שעברו את החומה לתוך שבע הממלכות.

• אבי ד, CHiPoPo, ds123 ו-2 אחרים אוהבים את זה

#1067 kob317

kob317

• רשומים
  • 2,005 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎10:48

היה אחלה פרק,אבל למה האיש הזה הרג חיפושיות כל הזמן?

• dvodvo123 ו ThUnDeR אוהבים את זה

#1068 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎11:01

היה אחלה פרק,אבל למה האיש הזה הרג חיפושיות כל הזמן?

זאת הייתה סוג של מטאפורה למה שקרה בקרב אחר כך

3520yeg.jpg

#1069 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎11:21

חלאס מאקו נמאסתם!! כמה ספויילרים ועוד בדף הבית!!!

That's the way the cookie crumbles

#1070 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎11:25

ברצינות, תעבור לאנגלי ולא יהיה לך ספולריים.

או שתראה את ההקלטה מYES.

#1071 Insane

Insane

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 388 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎12:04

ברצינות, תעבור לאנגלי ולא יהיה לך ספולריים.

או שתראה את ההקלטה מYES.

ההקלטה הפעם הייתה אחת הגרועות.

קרדיט למשך חצי דקה פלוס המקליט העלה בטעות את info וקיצץ כמה שניות מהפרק. שלא נדבר על האיכות, אבל לזה כבר התרגלתי..

תמונה שפורסמה

#1072 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎12:13

• Asailow אוהב את זה
תמונה שפורסמה

#1073 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎12:26

בבוקר לפני הקרב:

K5CbXPR.jpg

#1074 eliav1993

eliav1993

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 389 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎14:27

שמעו חלק מהרעיון של הסדרה כולה(בספרים) הוא העומק והכניסה לפרטים שנכנסים לגבי העולם עצמו ולגבי כל דמות ודמות. וכן, במיוחד חובבי הספרים צריכים הרבה סבלנות, והעלילה מתקדמת לאט מאוד. אתם חייבים להפסיק לצפות ששבוע הבא דאינריז תפלוש, בראן ימצה את היכולות שלו, והמהלכים יפרצו תחומה וזהו. בהמשך הסדרה מצטרפים עוד ועוד דמויות, ועוד עלילות חדשות. הסדרה הזאת מתקדמת לאט מאוד, וכאילו ככה זה, זה חלק מהקסם. ואני גם בטוח שעדיין תמשיכו לחכות לפרק הבא. 

מה שכן טיפ טיפה התאכזבתי מהסצנה של הקרב, בספר היה טיפה יותר מרגש :/ אבל עדיין סצינה אדירה, והיה כיף לראות אותה על המסך. כמה אכזריות 

• mad_clown אוהב את זה

#1075 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎16:35

שתהיו בעניין שג'ורג' מרטין בן 65 ועם הקצב שהוא מוציא ספרים אני בספק גדול אם הוא יוציא עוד 2 ספרים לפני שיתפגר.. מעריך שיהיה מישהו שיחליף אותו ברמה נמוכה יותר ורק הסוף יהיה לפי מה שהוא רצה.

#1076 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎16:48

הוא גם מעשן סיגרים ואוכל כמו חזיר. יש לו סופר צעיר שמלווה אותו החל מספר 5 . לפי דברי מרטין עצמו ( נאמר למתרגמים מכל העולם בכינוס לקראת צאת ספר 5 ) הסופר הצעיר עובד איתו בצמוד ומצוי בכל נבכי העלילה. אני מסכים שרמת הכתיבה, אם חלילה יקרה לו משהו, לא תישמר מן הסתם.

#1077 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎17:04

65? עדיין ילד...למה שיתפגר?

אגב, התחלתי לקרוא ספר אחר שלו, "מסעות טאף" חמוד לאללה.

• mad_clown אוהב את זה

#1078 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎17:27

zROBVRX.jpg

#1079 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎17:59

חחחחחחח שניר, הרגת אותי עם הסטאר וורס קיד.

פרק מצוין, ממש אהבתי, למרות שבאמת היו קטעים משעממים.

אם מרטין הורג גם את טיריון אני מפסיק לראות את הסדרה.

ואגב, מה קרה להר? הוא מת או לא?

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#1080 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎03/06/2014‏, ‎18:11

חחחחחחח איזה מת בראש שלך בקושי הרגיש משהו

תמונה שפורסמה

2 משתמשים קוראים נושא זה