עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#1061 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎18:06

כן והשוטרים באו מראש עם רצון להרביץ לאישה אולי הכי מסקורת בת"א אתמול - ממש הגיוני.
החנויות שהם שברו<? זה לא מפריע לך ההתפרעויות, אתה לא אוביקטיבי דמיין התפרעות כזאת של ערבים בת"א/חרדים או אנשי יש"ע???

#1062 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎18:15

זה מה שאומרים הסרטונים.
הדגשתי כבר שאני לא תומך בונדליזם בשום צורה ואני לא רוצה מהפכה. אני חושב שיש יותר סיכוי שאחרי מהפכה תהיה פה תאוקרטיה ימנית דתית מאשר סוציאליזם סקנדינבי.
אני תומך בהפגנות לא-אלימות ופוליטיות. אולי ייקח זמן עד שדברים ישתנו, אבל זאת האופציה העדיפה בעיני.

להשוות את מה שקרה אתמול בתל-אביב (ניפוץ חלון בנק אחרי אלימות משטרתית) לפריצה ולביזה של בתי עסק של זרים זאת מניפולציה מכוערת בעיני.

#1063 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎18:25

הם לא פרצו הם שברו חלונות זאת עובדה...
אני לא מדמיין איזה ע ונש הייתי מקבל אם הייתי הולך ומנפץ את השמשה בבנק , עזוב איזה סיקור הייתי מקבל -אתה באמת חושב שהתקשורת צריכה לתמוך במפגרים האלה ? כל שנה נגמרים להם הלימודים משתעממים הולכים לעשות בלאגן במקום אחר .

#1064 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎18:33

הם אכן שברו חלונות והשתמשו בונדליזם, ואת הונדליזם הזה אני מגנה וכל פעילי המחאה שקראתי אותם מגנים אותו.
לדעתי השימוש בונדליזם הוא לא רק שלא מוסרי, אלא הוא גם דבילי לחלוטין ונותן לממשלה ולטייקונים תירוץ לצייר את המחאה כאלימה.

התקשורת והציבור בישראל לדעתי צריכים להתייצב לצד הזכות להפגין ונגד אלימות השוטרים.
קיימים מספיק סרטונים שמראים שהשוטרים משתמשים באלימות מוגזמת דווקא נגד מנהיגי המחאה, ובעבר היא קראה למארגני ההפגנות בבקשה "לסור למשטרה" כדי לברר מה הם מתכננים הקיץ.
אלה לא פעולות שמשטרה במדינה דמוקרטית אמורה לבצע. היא יכולה לעצור אנשים שמתפרעים ולנהוג בכח סביר, אבל מה שהיה בימים האחרונים (וגם בחודשים האחרונים) חצה כל גבול.
אם לשבור חלון של בנק הוא קו אדום, אז מה זה מבחינתך לשבור עצמות של אנשים?

#1065 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎18:56

למה לא ? הרי הם הפגינו בניגוד לחוק צריך לאשר את ההפגנות ולתאם עם המשטרה אני בטוח שהם היו נותנים להם להפגין.??
אל ץטעה אני לא סובל אלימות מצד שוטרים אבל דווקא מהמפגינים אני מצפה לחכמה ולנתב את המחאה למקום הנכון ... הם פשוט חסרי סבלנות הם חושבים אחרי יומיים שלושה יצאו מליונים לרחוב

#1066 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎18:58

אם אין נאומים אז אין צורך באישור של המשטרה להפגנה.

וזה לא שהם חסרי סבלנות, הם עצבניים על זה שעיריית תל אביב והמשטרה החליטו לדכא את המחאה השנה, גם באמצעים אלימים. המעצר האלים של דפני ליף היה ניצוץ שעזר להם להדליק את המחאה.
אני מקווה שהם לא הרסו אותו ע"H שבירת חלון הבנק.

#1067 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:02

הוא צודק לגמרי. כמובן שאני לא מצדיק את ניפוץ שמשת בנק הפועלים ואני חושב שהמוחאים שיחקו לידי הממשלה שמנסה לצייר את המחאה כאלימה כדי לנתק אותה מהעם, אבל ברור לכל מי שצופה בתמונות ובסרטונים שהצד האלים בעניין היא משטרת ישראל ומג"ב.

http://www.srugim.co...דולח-במרכז-תל-א

ח"כ בן ארי: אתמול היה ליל בדולח במרכז תל אביב

אין לטינופת הזו טיפת בושה, האחראי העיקרי לפרעות נגד הפליטים שהיו לפני כמה שבועות, והאדם שתומך באלימות מתנחלים נגד שוטרים אומר שהיה ליל הבדולח. אין לי מילים.

את מנפצי השמשות אתה "לא מצדיק", מין גינוי לא גינוי.
אבל בן ארי טינופת.

ואגב, הציבור חושב שהצד האלים הוא דווקא האנרכיסטים שהתפרעו. התפרעו, לא הפגינו.
כל מי שחושב אחרת זה שמאל והתקשורת. אותו דבר בעצם

#1068 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:06

אל תאמין לי. תצפה בסרטונים שצולמו. אם אין לך גישה אליהם ואתה לא יודע איפה מעלים אותם, אני אשלח לך לינקים.

וכן, בן-ארי הוא טינופת, ממשיכו של הרב כהנא שמסית נגד זרים, מעודד פוגרומים נגדם והפגנות אלימות של מתנחלים, ומעז להגיד על הפגנת שמאל שהיא ליל הבדולח.

#1069 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:06

מותר להשוות, צריך שיהיה בסיס להשוואה. זה לא דומה לליל הבדלוח ולפרעות בשום צורה שהיא.
זו הפגנה שדיכאו אותה באמצעים לא דמוקרטיים (אל תגיד "אני מאמין", ראית את הסרטונים המלאים? ראית את הסרטונים יום קודם כשדפני ליף ותומר שרון נעצרו כשלא עשו כלום, אפילו לא התנגדו למעצר והואשמו ב"תקיפת שוטר"?). כתוצאה מכך היא הדרדרה לונדליזם שכמובן מגונה.
קצת אבסורד לקרוא להפגנה הזו אלימה ו"ליל הבדולח" כשלא נפצע בה אפילו שוטר אחד. לידיעת ח"כ מיכאל בן-ארי, בעמונה נפצעו 60 שוטרים כתוצאה מאלימות המפגינים.

ההפגנה לא חוקית, אז בוא נתחיל מזה.

ולהגיד שבעמונה נפגעו 60 שוטרים זה מעשה נבלה, שמהווה המשך להתנכרות וההתעלמות מציבור יהודי פטריוטי שחטף אלות בראש ונדרס בידי סוסים.

#1070 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:12

עכשיו אני רואה את הסרטונים

כשבאים לעצור אותך ועשרה אנשים תופסים אותך ומונעים את המעצר זה נקרא - התנגדות למעצר ...

אגב רואים את המנהיגים של המחא תומכים בניפוץ של השמשה שבעיניי מסמל את הערכים שלהם - אני מעל הכל , אני צריך לקבל הכל וכל מי של איתי נגדי

#1071 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:13

עכשיו רואים את דפני ניף שוכבת על הרצפה, כשאחד האנכיסטים שלה שוכב איתה ביחד ומשלב איתה ידיים, כשהשוטרים מנסים להקים אותה.
היא התנגדה, בהפגנה לא חוקית שגרמה לשיבושי תנועה.
האלימות הזאת מצד השוטרים קורית בכל פעם שמתנחלים חוסמים כביש. אתה לא קופץ. לא אתה ולא המחנה שלך.

#1072 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:15

הפגנה ללא נאומים לא צריכה אישור של המשטרה, וההפגנה הספציפית אתמול באה אחרי מעצר אלים מנהיגי המחאה ובינהם דפני ליף יום קודם על ניסיון הקמת אוהל ברוטשילד.

את המספר 60 אמרתי מהזכרון מתוך ידיעה שהמספר האמיתי לא היה רחוק כמך.
כרגע בדקתי והמספר המדויק הוא 49 שוטרים שבינהם שוטר במצב קשה. להפגנה כזאת (שמיכאל בן-ארי תומך ומטפח) אפשר לקרוא הפגנה אלימה. להפגנה שבמהלכה נופץ חלון של בנק ולא הופעלה שום אלימות נגד שוטרים צריך להיות מאוד יצירתי או בעל אינטרס כלשהו כדי לקרוא לה כך.

yosefddd, דפני ליף לא התנגדה למעצר (שהיה, אגב, ללא סיבה). הפעילים שעזרו לה עזרו לה אחרי שהיס"מניקים תקפו אותה. ההאשמה שהודבקה נגדה הייתה האשמה בתקיפת שוטר, האשמה מופרכת לגמרי.
בינתיים לא הצלחתי למצוא מנהיג מחאה אחד מבינהם שמצדיק ונדליזם, אתה מוזמן לקשר לי.

#1073 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:17

#1074 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:33

הדיון כאן הוא לא אם המחאה מוצדקת או לא.
הדיון כאן הוא לגבי הזכות להפגין ושאזרחים לא יפחדו מהמשטרה כשהם הולכים להפגין לגבי משהו.
ההפגנה אתמול הייתה יותר ממחאה חברתית. היא הייתה מחאה למען הזכות להפגין והייתה גם נגד אלימות השוטרים.

חוץ מזה, מאוד פופוליסטי לטעון שמטרות המחאה הן שנאת עשירים ומוצלחים ועידוד בטלנות.
המחאה היא של מעמד הביניים שעובד ובכל זאת קשה לו, ודורש מהממשלה דיור במחיר סביר, בריאות נאותה ורמת חיים סבירה.
הכל כאן עניין של סדר עדיפויות, והממשלה של ביבי ושטייניץ מעדיפה להקל דווקא על החברות ועל הטייקונים, ורק השבוע היא הקלה עוד יותר במס החברות המגוחך גם ככה, והנזק המשוער למדינה יהיה בין 20 ל30 מיליארד דולר. המחאה דורשת שהאוצר יעביר תקציבים להם על חשבון הטייקונים.

#1075 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎19:51

אחת מהם שמנה כזאת (לא זוכר תשם P:)אמרה שזה בסדר ששברו להם תחלונות והם הרוויחו 2 מיליארד שקל השנה ואם ההם לא יעמדו בלשלם את זה אז היא תעזור להם .
ושוב התנגדות למעצר זה ששוטרים באים לקחת אותך למעצר ואתה מסרב בכוח גופני - הסרטונים מראים את זה בבירור .

אגב חבל שדווקא זה מה שמעניין אותך

http://www.ynet.co.i...4246646,00.html

תג מחיר אמרו<? כתובת במסגד מקבלת כותרות ראשיות , הכרמל הבא לא ....

#1076 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎20:09

אם מישהי מהמנהיגים אמרה את זה אז היא מטומטמת בעיני. לא חייב להסכים עם כל מי שתומך במחאה. תתפלא לגלות שהם לא הומוגניים ושיש הרבה ויכוחים בינהם לגבי אופי המחאה. אני בטוח שאלה שרוצים מחאה אלימה הם המיעוט שבמיעוט.
בסרטונים שפורסמו לא ראיתי התנגדות למעצר. ראיתי תקיפה ברוטאלית לגמרי של שוטרים על אדם אחד ופעילים חברתיים שמנסים בגופם לעצור את התקיפה ושצועקים "דמוקרטיה". הדבר הכי קרוב ל"התנגדות למעצר" שראיתי היה שהפעילים שאלו את השוטרים למה הם נעצרו, שזאת זכותו של כל אזרח במדינה דמוקרטית לדעת מדוע הוא עצור.

מה הצתות שבספק מכוונות ובספק לא קשורות לעניין? איך הצתה של ערבי בירושלים מצדיקה מעצר אלים של פעילים חברתיים בתל אביב?

#1077 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎20:11

הדיון כאן הוא לא אם המחאה מוצדקת או לא.
הדיון כאן הוא לגבי הזכות להפגין ושאזרחים לא יפחדו מהמשטרה כשהם הולכים להפגין לגבי משהו.
ההפגנה אתמול הייתה יותר ממחאה חברתית. היא הייתה מחאה למען הזכות להפגין והייתה גם נגד אלימות השוטרים.

חוץ מזה, מאוד פופוליסטי לטעון שמטרות המחאה הן שנאת עשירים ומוצלחים ועידוד בטלנות.
המחאה היא של מעמד הביניים שעובד ובכל זאת קשה לו, ודורש מהממשלה דיור במחיר סביר, בריאות נאותה ורמת חיים סבירה.
הכל כאן עניין של סדר עדיפויות, והממשלה של ביבי ושטייניץ מעדיפה להקל דווקא על החברות ועל הטייקונים, ורק השבוע היא הקלה עוד יותר במס החברות המגוחך גם ככה, והנזק המשוער למדינה יהיה בין 20 ל30 מיליארד דולר. המחאה דורשת שהאוצר יעביר תקציבים להם על חשבון הטייקונים.

ובשביל להעביר מסר לממשלה, יוצאים להתפרע ברחובות, לשבור חלונות ולצעוק "תחריר 2!".
אנרכיסטים לא מחפשים צדק חברתי, הם רוצים סדר עולמי חדש.
כמו המופרעים מ"וול סטריט".

רוצה ללחוץ על הממשלה, לך תקים אוהל ברחבת הכנסת, תישן שם ותפגין שם.
חלק מהציבור היה טיפש מספיק לתמוך בכם שנה שעברה.
השנה כמות הטיפשים תפחת. שינוי בסדר היום החברתי זה דבר הכרחי, אבל אני ממש לא רוצה שמי שיוביל אותו זה שמאלנים עם אג'נדה (שצדק חברתי זה מושג מכובס לרשימת המטרות שלהם), ועוד חבר'ה כמו דפני ליף שלא יודעת כלום מהחיים שלה.
תפסה תחת על המדינה, התחילה להפליץ שטויות מול המיקרופונים היא והג'ינג'ית ההזויה ("אנחנו חוששים שביבי יפתח במלחמה כדי להרוס את המחאה").
אגב, היה סיפור לפני כמה זמן שההפגנות בבילעין עצרו פתאום והסיבה הייתה שהשמאלנים הפסיקו לקבל כסף.
סתם קוריוז קטן על אנשים שמוכרים את הסבתא שלהם, ומדברים על ערכים וצדק חברתי.

#1078 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎20:26

להתפרע ברחובות?
המתפרעים היו דווקא מהמשטרה, שגם לא התביישה לשקר לגבי האלימות של המפגינים. כך למשל המשטרה טענה שהמפגינים זרקו אבנים על שוטרים ואחר כך בית המשפט הפריך את הטענה הזו.
המפגינים הם גם ממש לא אנרכיסטים. רובם הם אנשים צעירים ממעמד הביניים שדורשים צדק חברתי. אתה ממשיך להשתמש במילה הזאת, אבל אני לא חושב שהיא אומרת את מה שאתה חושב שהיא אומרת.

אין מה לעשות. צדק חברתי וסוציאליזם הוא שמאל. השמאל בכל העולם דואג לצדק חברתי, והמצב בארץ לא שונה במיוחד..
דווקא האנשים שסובלים הכי הרבה מהאידאולוגיה הקפיטליסטית של ביבי הם חלק גדול מהקולות שלו. סביר להניח שאם אותם אנשים היו מצביעים למפלגות שאכפת להן מהם וששואפות לצדק חברתי (כמו העבודה בראשות שלי יחימוביץ, מרצ או אפילו התנועה הירוקה), אז מצבם היה משתפר.
כל עוד הם ימשיכו להצביע לביבי ולמפלגות שמקדשות את השקפת העולם שלו, המצב הכלכלי שלהם כנראה לא ישתפר בהרבה. יש להם אחריות על הגורל שלהם וביבי זאת לא גזירה משמיים.

#1079 No.760

No.760

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 0 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎21:52

המפגינים הם גם ממש לא אנרכיסטים. רובם הם אנשים צעירים ממעמד הביניים שדורשים צדק חברתי. אתה ממשיך להשתמש במילה הזאת, אבל אני לא חושב שהיא אומרת את מה שאתה חושב שהיא אומרת.

לשבור חלונות ראווה = אנרכיזם.
תפסיק מצד אחד "לגנות" ומצד שני להצדיק.

הרי שוב, אם מחר מתנחל יכנס לכפר ערבי וישבור חלון ראווה מה תגיד? טרור.
אתם פשוט מתבלבלים מכל מה שיש סביבכם ואין לכם מושג על מה לענות ואיך, כל צד שאתם אמורים לתמוך בו נוהג אחרת.
בהתפרעויות נעצרו 89 איש, זה לא אחד, לא שניים, 89!
אני אסרב לגנות את המשטרה כל עוד לא תגנה את המפגינים ואת אלימות המשטרה נגד מתנחלים בכל הזדמנות שיש, כשזה פתאום מגיע למגרש שלכם אתם צורחים וזועקים.
תבין שכל דבר שקורה לימין בסוף מגיע לשמאל ואז הימין יסרב לגנות, ובצדק, כי השמאל תמיד ידע לשבת ולצחוק בצד, אבל עכשיו, שיש לכם איזו פעילות "אקטיבית" ואתם לומדים על בשרכם מה זה.
הדמוקרטיה פועלת אך ורק כשהשמאל נפגע, אם שוטר ירביץ למפגין ימין מי יקים זעקה?
בזמן ההתנתקות אני זוכר צהלות שמחה מצד גורמי שמאל, לדוג' אופנהיימר שקרא למלחמת אחים.

לגבי החקירות שזימנו את אנשי השמאל, יש לי רק דבר אחד להגיד להם welcome to the club.
עכשיו תבינו מה זה שיום אחד אתה קם בבוקר ומשטרה דופקת לך על הדלת, ללא שום סיבה, שום שופט לא מצדיק את טענות רשויות החוק ועדיין אתה נחשב מסוכן רק כי היית במקום הלא נכון או גלשת לאתר הלא נכון.
http://news.walla.co...w=/2689/2542495
אבל שוב, אצל השמאל זה דיקטטורה, פאשיזם, מדינת משטרה אצל הימין? שלטון החוק.

יש פה אבסורד כל-כך גדול שאתה פשוט מסרב להאמין בו ועד אז אתה לא תצליח לגרום לאף איש ימין לדבר איתך בהגינות.

#1080 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎24/06/2012‏, ‎22:23

תגיד ND, מה עשית עם כל התסכולים הפוליטיים שלך לפי שהיה את האשכול הזה? בטח השתגעת, כי אני רואה שאתה לא מסוגל להיפרד ממנו.
Posted Image

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים