עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#1001 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎22/06/2012‏, ‎23:59

אני סך הכל שמאלני טוב שדואג לפרנסה סבירה ולתעסוקה של קורבנות אונס.

#1002 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:03

אתה אפילו לא זה,
אתה ילד בן 17 וחצי שלא מבין כלום מהחיים שלו ולא עבר כלום בחיים שלו, וכל דעה שיש לו היא דעה של מישהו אחרם.
אני לא אתפלא אם בחיים לא הייתה לך חברה, כל מה שאתה רוצה זה קצת צומי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1003 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:05

הדעה שלי היא של מישהו אחר?
קצת אירוני לשמוע את זה מאדם שלקח את כל השקפת העולם שלו מהיטלר ושעשה שינוי קוסמטי קל ושינה את המילה "יהודים" והפך אותה ל"ערבים".

#1004 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:23

שימו לב לשמאלני מצוי, כאשר נגמר להם המילים הם זורקים "נאצי" / "היטלר"
אני לא יודע מה קשור זה שאני שונא ערבים לזה שאתה ילד צומי טיפש,
אבל שיהיה יא בן זונה בוגד.

עריכה:

לפי חוקי הפורום אילן כתב בהודעה שלו שאמא שלי זונה (לא רק זה, הוא גם טען שהוא לקוח שלה)
אפשר בבקשה להביא לשתינו טרול? (גם אני כתבתי שאמא שלו זונה)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1005 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:27

שניר ואילן מה יש לכם? אתם מתנהגים כמו ילדים בני 12.
אני מצטער שפתחתי את האשכול, הוא נהיה חרא של אשכול ורק רע יצא ממנו. חבל, המטרה שלו הייתה שונה לגמרי.חבל שהתדרדתם לרמה כזאת, זאת לא הייתה המטרה של האשכול הזה.

#1006 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:30

מצטער, אני לא מוכן לשתוק לבוגד הזה, סמרטוט רצפה,
כל פעם שהוא יכתוב משו שהוא נגד המדינה, אני אקרא לו בוגד ואעמיד אותו במקום,
אם אמא שלו הייתה עסוקה בלהזדיין עם סודנים, ואבא שלו היה עסוק בלהכין מצעד גאווה,
כנראה שהנטל לחנך אותו נופל עליי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1007 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:30

דוראל, אם תשים לב אז שניר קילל אותי מספר פעמים קודם באשכול ("סמרטוט", "זונה שמוצצת לערבים") ואני בחרתי להתעלם.
אני השמצתי אותו אישית רק אחרי שחשבתי שהוא חצה את הגבול ואמר ש"אפילו אמא שלי הייתה שמחה על כך שאני אתאבד".
בכל מקרה, אני כבר ביקשתי שהריב בעמודים האחרונים יימחק.

#1008 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:32

צריך למחוק את כל האשכול הזה, ברצינות יצאתי מטומטם שפתחתי אותו. האשכול הכי מעפן שהיה אי פעם בפורום הזה.
  • HomerSimpson, Geralt of Rivia ו Heisenberg אוהבים את זה

#1009 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:39

"שניר קילל אותי מספר פעמים" "הגבתי רק שהוא חצה את הגבול"
שתוק כבר יא זונה, תהיה גבר ותגדל עמוד שדרה, אז קיללו אותך, מה קרה?

סעמק איזה ילד הומו.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1010 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:42

טוב יאללה עוד פעם אחת בשביל ג'ולס.

תנו לאשכול הזה למות!
Posted Image

#1011 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:43

איפה אמרתי שקרה משהו?!
הסיבה היחידה לריב המטומטם הזה היא אתה. לי אין שום עניין בלקלל אנשים שאני לא מכיר באינטרנט, לך יש וכבר כמה עמודים שאתה מנסה לפתח ריב כזה. ווואלה - הצלחת.
אולי גם אתה לא חכם מספיק בשביל לקלוט רמזים, אבל זה קצת מצחיק בשבילי ועצוב בשבילך שאתה קורא לי ילד צומי בזמן שאתה משתדל כל-כך להפוך את האשכול הזה לדו-קרב של קללות.

#1012 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎00:56

איפה אמרת שקרה משו? התחלת להסביר לודראל (ועזוב שבכלל סילפת כמה דברים, סה"כ קראתי לך סמרטוט והצאתי לךלהתאבד, אתה זה שאמר ראשון שאמא שלי זונה) ממה הריב במקום לדלג על זה....
אני סה"כ אומר במילים פשוטות מה שהרבה אחרים חושבים עליך פה, שאתה סמרטוט ובוגד,(את החלק שאבא שלך הומו רק אני חושב כנראה, אבל שאמא שלך מזדיינת עם סודנים חצי תחנה מרכזית יודעת)
צומי ממי? ממך? אני משתין עליך יא חתיכת דביל, אתה ילד קטן (ב7 שנים ממני) שגם אם היית מקלל אותי (ולא מאחורי האינטרנט) לא הייתי מרביץ לך, מקסימום הייתי נותן לך כאפה שתיישר אותך... מה אתה בשבילי? צ'יפס יא טמבל, אל תחמיא לעצמך כ"כ.
עכשיו שאתה יודע שאני שם עליך זין ושאתה סמרטוט רצפה אתה יכול בבקשה להכניס את הזין שהערבים דחפו לך לפה בחזרה ולהמשיך לסתום?

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1013 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎01:06

הסברתי לדוראל מה קרה משתי סיבות:
א. הוא האשים את שנינו ביחד כאילו אנחנו אשמים באותה מידה, כשאני סך הכל ירדתי לביוב שבו אתה נמצא וחי את חייך.
ב. להראות שאתה זה שמחפש את הריב כבר כמה עמודים בזמן שאני לא שם בכלל על מה שאתה אומר (כן, אפילו אם אתה מבוגר ממני בשבע שנים, אני מרגיש שאתה קטן אינטלקטואלית ממני לפחות ב12) ושאני מתייחס אליך בתור ילד בן 6-8 (מבלי להעליב את הילדים בגילאי 6-8) שמחפש שיקללו אותו בחזרה. ברגע שהצלחת במשימה שלך, אתה מתבכיין על זה שאתה לא שם עליי, שאני התחלתי ושאני ילד צומי ועוד מעז להגיד לי להיות "גבר". כמו שאמרתי, אירוני משהו.

#1014 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎01:21

שהצעתי לך להתאבד קראת לאמא שלי זונה,
שאמרתי לך שאתה ילד חסר דעה שרוצה צומי קראת לי נאצי.
שדוראל ביקש די אמרת "שניר יותר אשם ממני"
אחרי זה אמרתי לך להיות גבר ולהפסיק להתכיין ומה התשובה שלך?!
אתה קורא לי ילד ואומר שאני מתבכיין?!
אני חשבתי שרק התפיסת עולם הפוליטית שלך דפוקה, אבל אני רואה שאתה דפוק לגמרי.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#1015 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎01:34

הצעת לי להתאבד (ובדרך אמרת שאמא שלי תהיה מבסוטה מזה) כי רצית שאני אקלל אותך ורצית להכנס לריב כזה. קראת לי זונה שמוצצת לערבים (הרבה קודם באשכול, דרך אגב) כי רצית שאני אחזיר לך באותו המטבע. אתה מצפה שמישהו יאמין לך שציפית לקבל תשובה כנה לסיבה שאני לא מתאבד?!
קראתי לך היטלר אחרי שאמרת שאני לוקח את הדעה שלי ממישהו אחר, בזמן שאתה (ואתה אפילו לא מנסה להסתיר) לוקח את הדעה שלך ישירות ממנו, רק שמבחינתך הגזע הארי הם היהודים והערבים הם הגזע שצריך להשמיד.
כשדוראל האשים אותי הבהרתי לו שאתה חיפשת את זה כבר הרבה זמן, ואני באמת אשם שירדתי לרמה שלך.
כן, אתה ילד, אתה ילד שמחפש קללות וריבים. הייתי יכול לכבד את זה איכשהו אם היית עושה את זה עם החברים שלך, אבל אתה פאקינג עושה את זה באינטרנט מול אנשים שאתה לא מכיר, שאתה לא יודע איך הם נראים ושכנראה בחיים לא תפגוש. פתטי בעיניי.

#1016 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎08:20

לא דיברתי על אפליה מתקנת (שדרושה, אגב, לאו דווקא למיעוטים אלא לאוכלסויות שקופחו כמו נשים אפילו שהן בערך חצי מהאוכלוסיה), דיברתי על כך שאסור לאפשר השמצות נגד מיעוטים והשמצות שבאות משנאת האחר והשונה.
ההומואים הם מיעוט. יש להם העדפה מינית שונה מלרוב האוכלוסיה, ואסור לנו לאפשר השמצות שקריות נגדם. כל זה כמובן תקף גם ללא-מיעוטים, וגם השמצות נגד סטרייטים לא צריכות להתקבל בברכה במסגרת חופש הביטוי.

ההשוואה למתנחלים היא גרועה. ההתנגדות למתנחלים היא פוליטית, ונובעת מהשקפת עולם שקולניות מחוץ לגבולות המדינה הן דבר רע ולא מוסרי. לעומת זאת, ההתנגדות לקיומם של הומואים ונוכחותם של זרים נובעת משנאת האחר ומבורות והיא אינה לגיטימית.

השמאל שונא מתנחלים.
השמאל שונא גם חרדים, ואתה בעצמך השמצת חרדים בלי שום הוכחות, אז הגיע הזמן שתסתכל במראה ותפסיק להיות דו פרצופי.
אביר הזכויות ומגן החלשים באשר הם לא כזה סובלני לחב"דניקים ולחרדים.
בתכלס מיכאלי לא התנגדה לקיומם של הומואים. גם כן חלק מהשיטה שלכם, להפיץ שקר ואז לבנות עליו קמפיין אנטי.

#1017 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎08:32

אני לא מסכים איתך.
יש חלקים בשמאל ששונאים מתנחלים, אבל הם שונאים אותם מסיבות פוליטיות כי רובם אנשים שהבחירה הייתה בידם והם בחרו להתנחל. אני חושב שכמעט כל החלקים בשמאל מאשימים את הממשלה הרבה יותר בכך שהקימה את מפעל ההתנחלויות וזה ברור שהיא האחראית העיקרית עליהן.
לגבי החרדים, דווקא השנאה כלפיהם באה יותר מהימין החילוני, שחלק גדול ממנו שונא את כולם בגלל שהם לא מתגייסים לצבא.
אני אישית ממש לא שונא חרדים, אני מקבל את אורח החיים המוזר שלהם ומתנגד לכך שרובם לא מתגייסים לצבא ושחלק ניכר מהם לא משתלבים בשוק העבודה. מבחינתי הם מיעוט והשמצות נגדם הם חמורות כמו השמצות נגד ערבים ודרוזים. אמירות כמו "דרוס כל דוס" הן לא לגיטימיות וצריך לדרוש מחבר כנסת שישמיץ אותם ויסית נגדם חייב להתפטר.

אנסטסיה השמיצה את ציבור ההומואים בישראל בצורה שקרית ונבזית.
אכן שיעור ההתאבדות בין ההומואים הוא גבוה יותר משיעור ההתאבדות שלהם בשאר האוכלוסיה, אבל הוא נובע מקיומם של אנשים הומופבים כמוה בחברה הישראלית שלא מקבלים את נטייתם המינית, חושבים שהם מסכנים ושיום אחד הם יתאבדו.

#1018 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎09:20

אני לא מסכים איתך.
יש חלקים בשמאל ששונאים מתנחלים, אבל הם שונאים אותם מסיבות פוליטיות כי רובם אנשים שהבחירה הייתה בידם והם בחרו להתנחל. אני חושב שכמעט כל החלקים בשמאל מאשימים את הממשלה הרבה יותר בכך שהקימה את מפעל ההתנחלויות וזה ברור שהיא האחראית העיקרית עליהן.
לגבי החרדים, דווקא השנאה כלפיהם באה יותר מהימין החילוני, שחלק גדול ממנו שונא את כולם בגלל שהם לא מתגייסים לצבא.
אני אישית ממש לא שונא חרדים, אני מקבל את אורח החיים המוזר שלהם ומתנגד לכך שרובם לא מתגייסים לצבא ושחלק ניכר מהם לא משתלבים בשוק העבודה. מבחינתי הם מיעוט והשמצות נגדם הם חמורות כמו השמצות נגד ערבים ודרוזים. אמירות כמו "דרוס כל דוס" הן לא לגיטימיות וצריך לדרוש מחבר כנסת שישמיץ אותם ויסית נגדם חייב להתפטר.

אנסטסיה השמיצה את ציבור ההומואים בישראל בצורה שקרית ונבזית.
אכן שיעור ההתאבדות בין ההומואים הוא גבוה יותר משיעור ההתאבדות שלהם בשאר האוכלוסיה, אבל הוא נובע מקיומם של אנשים הומופבים כמוה בחברה הישראלית שלא מקבלים את נטייתם המינית, חושבים שהם מסכנים ושיום אחד הם יתאבדו.

אתה בעצמך הפצת שקרים על חרדים, אז אל תהיה פתאום נייטרלי מהאו"ם.
ואם אתה אומר שאכן יותר הומואים מתאבדים, אז מה אתה רוצה ממיכאלי?
אה, היא פשוט האשמה בזה.
תן לי לחדש לך משהו, מי שמתאבד זה שהגיע להחלטה שאין לו מקום בעולם, והוא לא יכול להתמודד איתו.
להיות עם נטיב מינית שונה זה לא משהו שכל אחד יכול להתמודד איתו.
ואין קשר למיכאלי, שעוד לא הוכח שהיא הומופובית. היא העלתה טענה שאתה מגבה אותה בעצמך.
היא לא הומופובית, או ששניכם הומופובים.

תקרא על הפליטים.
http://www.nrg.co.il...=3796#responses

הונאה ושמה פליטים
בחודש האחרון קיבל הסנאט האמריקאי החלטה תקדימית בנוגע לאונר"א ולפליטים הפלסטינים.כ
די להבין את השינוי צריך להזכיר שתחילתו של אונר"א הייתה ראויה.
ארגון סעד מטעם האו"ם לטיפול בערביי המנדט הבריטי, שרובם ברחו וחלקם גורשו,
על רקע התוקפנות הערבית שביקשה להשמיד את מדינת ישראל שבקושי קמה.
אלא שהטיפול בפליטים שינה כיוון, ובמקום טיפול הפכה אונר"א למפעל שכפול, החמרה והנצחה אדיר בממדיו.
לאו"ם יש שני גופים העוסקים בפליטים.
נציבות הפליטים (UNHCR) שמטפלת בכל פליטי העולם, ואונר"א, שעוסק רק באלה שהפכו לפלסטינים (בהתחלה הם לא ידעו שהם כאלה. הם היו ערבים. הזהות הנפרדת התפתחה בהמשך).
הנציבות טיפלה בחמישים מיליון איש. הם זכו לסיוע ראשוני, והם אינם פליטים.
אונר"א, לעומת זאת, התחיל את הדרך עם 711 אלף, ובמעשה פלאים הפך אותם ללמעלה מחמישה מיליון.
הנציבות משקמת פליטים. אונר"א מטפחת, משכפלת ומנציחה את בעיית הפליטים.
הפרדוקס הזה ידוע לכל מי שעיניו בראשו. הוא נובע מהרבה סיבות.
אחת מהן היא ההגדרה המוזרה של אונר"א לפליט: ש"היו בשטחי פלסטיין בין יוני 1946 למאי 1948 ואיבדו הן את ביתם והן את אמצעי המחיה כתוצאה מהקונפליקט הערבי-ישראלי".
אלא שעם הזמן גם הצאצאים נכנסו למסגרת, ובאופן מוזר משהו, ובניגוד להגדרה, גם מי שלא היה נזקק מלכתחילה,
וגם מי שהפך לאמיד בהמשך - עדיין נחשב לפליט. שהרי מספר ה"פליטים" הולך ועולה עם השנים בקצב מסחרר ומוזר משהו.
על הרקע הזה, בחודשים האחרונים פעלה חה"כ ד"ר עינת וילף, בשיתוף פעולה עם איפא"ק,
כדי להשפיע על הגורם המממן העיקרי של אונר"א - ארה"ב.
התוצאה היא "תיקון קירק", על שמו של הסנטור הרפובליקני מרק קירק, שהתיקון לחוק שלו יחייב את מחלקת המדינה לדווח מהו המספר האמיתי של הפליטים המקוריים, שעונים על ההגדרה שמופיעה במנדט המקורי של אונר"א.
ההערכה היא שמדובר ב-30,000 בלבד.
יש משהו מתוחכם בתיקון קירק. משום שאין בתיקון שום דרישה לקיצוץ הסיוע, או לשינוי הקריטריונים.
יש חובת דיווח בלבד. דיווח על מספר הפליטים המקוריים, ודיווח על מספר הצאצאים.
אלא שהדיווחים על התיקון מבהירים שמדובר, בעצם, בצעד ראשון לקראת שינוי יסודי יותר.
שהרי בעקבות הדיווח תעלה השאלה - מדוע משלמי המסים צריכים לממן מי שכלל אינם פליטים באמת.
למעשה, השאלות הללו כבר צצות. תת מזכירת המדינה האמריקנית, תומס נידס, שלח מכתב לוועדת ההקצבות בסנאט, שבו הוא דוחק בהם להצביע נגד התיקון (הפניה למכתב תופיע בבלוג של הח"מ באתר מעריב).
לטענתו, מדובר בעניין רגיש במיוחד, ארה"ב אינה צריכה להתערב בקביעת מספר הפליטים, וכי עניין זה אמור להיפתר בשיחות בין ישראל לפלסטינים. שגרירות ירדן בוושינגטון הפעילה לחץ נגד קבלת החוק, ונידס מציין במכתבו שהתיקון עלול ליצור "תגובה שלילית, במיוחד בירדן".
בקשתו של נידס נדחתה. התיקון עבר. בינתיים אין גלי הדף חזקים. וחבל שאין.
הגיע הזמן לפוצץ את הבלון הנפוח, ההולך ומתנפח, של הפליטים הפלסטינים.
ביום שבו "הפליטים" הפלסטינים יזכו ליחס דומה לזה שזכו לו עשרות מיליוני פליטים אחרים בעולם - יהיה היום שבו מצבם יתחיל להשתפר, יחד עם הסיכויים לשלום.
משום ש"בעיית הפליטים", כפי שאמר הצד הערבי שוב ושוב, "מונצחת לצורך השגת הפתרון של חיסול ישראל".
הטיפול שהיה עד כה בבעיית הפליטים הפך למכשול הגדול ביותר לשלום. הגיע הזמן לשינוי.
הסנאט האמריקני נקט בצעד ראשוני, מוגבל ומהוסס. צעד בכיוון הנכון. נקווה שהצעדים הבאים עוד יגיעו.

נורמות בינלאומיות
ועוד נקודות לתשומת לבו של הקונגרס האמריקני: לפי המניין הרשמי של אונר"א, מספר הפליטים בלבנון עמד בתחילת שנה שעברה על 425,000.
אלא שלפי מחקר שפורסם על ידי האוניברסיטה האמריקנית של ביירות, שאונר"א עצמה סייעה במימונו, מדובר על בין 260 ל-280 אלף בלבד.
הם מהגרים ונמלטים מארצות ערביות, משום שהם סובלים מאפרטהייד קשה בעולם הערבי (גם לפי הדוח).
כך שאין שום קשר בין מספר הרשומים והמתוקצבים לבין אלה שעדיין שם.
כך שארה"ב, שהיא התורמת העיקרית, חייבת להציב את השאלה המתבקשת: לאן בדיוק הולך הכסף, כאשר יש ניפוח של 57% במספר הפליטים?!
ועוד הונאה: לפי אמנת הפליטים של האו"ם, סעיף 1(A)2, מי שקיבל אזרחות במדינה כלשהי, אינו יכול להיחשב לפליט. והנה, לפי פרסום רשמי של אונר"א, בירדן יש למעלה משני מיליון פליטים, שרובם המוחלט בעלי אזרחות ירדנית.
כך שאפשר להוריד שני מיליון בירדן, ועוד 150 אלף בלבנון, וסביר להניח שבסוריה המצב דומה.
גם שם המספר מנופח. המלצה ברוח זו מצויה גם בדוח שהגיש ג'יימס לינדסי.
במשך שבע שנים שימש לינדסי בתפקיד בכיר באונר"א. לאחר פרישתו, במסגרת היותו עמית מחקר ב"מכון וושינגטון", פרסם מחקר מקיף עם הצעות לרפורמה עמוקה. והמצעד נמשך.
אונר"א מחזיק צוות של למעלה מ-29,000 איש, שרק מאתיים מתוכם אינם פלסטינים.
מדובר במנגנון אדיר, שעוסק גם בהסתה, באמצעות מערכת החינוך שמחזיק הארגון.
מדובר בסוכנות הגדולה ביותר של האו"ם.
רק לשם השוואה, UNHCR, הנציבות שמטפלת בכל שאר פליטי העולם, מחזיקה צוות הרבה יותר קטן, של 7,685 עובדים, ומטפלת ב-34 מיליון פליטים.
באונר"א - עובד אחד לכל 172 מטופלים. ב-UNHCR - עובד אחד ל-4,424 מטופלים.
גם התקציב לנפש באונר"א יותר מכפול מזה של UNHCR.
בהתחשב בעובדה שחלק ניכר מהרשומים הם כבר אזרחי מדינות אחרות, או שהרשימות מנופחות, כמו בלבנון, הרי שמדובר בכך ש"פליט" פלסטיני עולה לקהילה הבינלאומית, ובעיקר לארה"ב, הרבה יותר מכל פליט אחר בעולם.
שרשרת האבסורדים וההונאות חייבת להסתיים. יש צורך בהגדרות ובנורמות אחידות.
הצד האנטי-ישראלי טוען שוב ושוב שישראל צריכה לציית לנורמות הבינלאומיות. דרישה נהדרת וצודקת.
זה בדיוק מה שצריך לקרות, גם בתחום הפליטים. אותן הגדרות ל"מיהו פליט", ואותו טיפול שמחלץ את הנזקקים האמיתיים ולא מנציח אותם כ"פליטים".
זו תהיה התרומה הגדולה ביותר של הקהילה הבינלאומית לקידום השלום. הסנאטור קירק התחיל. נקווה שימשיך.

#1019 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎09:49

לא הפצתי שקר על החרדים, אני לא שונא אותם ואני מקווה שיגיע היום שחרדים וחילונים יוכלו לחיות זה לצד זה ללא כפייה של צד אחד על האחר.
לפי מה שהבנתי, יש מספיק מקומות כאלה בארץ וטוב שכך. אני מקווה שיום אחד זה יהיה המצב גם בירושלים ובבית שמש.
אני גם מקווה שהחרדים ינשאו בנטל הצבא או לפחות שירות אזרחי ושילכו לשוק העבודה. אין כאן שום שנאת חרדים. אני ממש לא אומר שהחרדים הם טפילים וחלאות אדם.

אנסטסיה מיכאלי שיקרה, הסיתה והשמיצה ש"הומואים הם אנשים מסכנים שמתאבדים בגיל 40".
קודם כל, עובדתית זה שקר מוחלט, יש הרבה הומואים שחיים חיים בריאים ומאושרים ושהם לא מתאבדים.
דבר שני, הסיבה שבין ההומואים יש אנשים מסכנים שסובלים מהנטייה המינית שלהם היא אנשים כמוה שנמצאים ברחוב ובכנסת, שמצפים מהם לסבול ולהתאבד. אנסטסיה, במקום להלחם על ההומופביה ולתת לגיטימציה לנטיה המינית, היא בוחרת להשמיץ אותם ומצפה שמאות אלפי הומואים יתאבדו. בוודאי שהיא אשמה ובוודאי שהיא הומופובית.

לגבי סוגיית הפליטים הפלסטינים,
אני לא יודע עד כמה שכתב ימיני נכון ומדויק, אבל בכל מקרה לא אנחנו אלו שצריכים להתמודד עם הבעיה הזו.
הפליטים הפלסטינים צריכים לחזור למדינה הפלסטינית אחרי הקמתה והיא צריכה להתמודד עם הבעיה. יכול להיות שבמסגרת ההסכם נצטרך לקבל אל מדינת ישראל מספר מאוד-מאוד מצומצם וסמלי של פליטים פלסטינים.

#1020 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎23/06/2012‏, ‎10:22

לא הפצתי שקר על החרדים, אני לא שונא אותם ואני מקווה שיגיע היום שחרדים וחילונים יוכלו לחיות זה לצד זה ללא כפייה של צד אחד על האחר.
לפי מה שהבנתי, יש מספיק מקומות כאלה בארץ וטוב שכך. אני מקווה שיום אחד זה יהיה המצב גם בירושלים ובבית שמש.
אני גם מקווה שהחרדים ינשאו בנטל הצבא או לפחות שירות אזרחי ושילכו לשוק העבודה. אין כאן שום שנאת חרדים. אני ממש לא אומר שהחרדים הם טפילים וחלאות אדם.

אנסטסיה מיכאלי שיקרה, הסיתה והשמיצה ש"הומואים הם אנשים מסכנים שמתאבדים בגיל 40".
קודם כל, עובדתית זה שקר מוחלט, יש הרבה הומואים שחיים חיים בריאים ומאושרים ושהם לא מתאבדים.
דבר שני, הסיבה שבין ההומואים יש אנשים מסכנים שסובלים מהנטייה המינית שלהם היא אנשים כמוה שנמצאים ברחוב ובכנסת, שמצפים מהם לסבול ולהתאבד. אנסטסיה, במקום להלחם על ההומופביה ולתת לגיטימציה לנטיה המינית, היא בוחרת להשמיץ אותם ומצפה שמאות אלפי הומואים יתאבדו. בוודאי שהיא אשמה ובוודאי שהיא הומופובית.

לגבי סוגיית הפליטים הפלסטינים,
אני לא יודע עד כמה שכתב ימיני נכון ומדויק, אבל בכל מקרה לא אנחנו אלו שצריכים להתמודד עם הבעיה הזו.
הפליטים הפלסטינים צריכים לחזור למדינה הפלסטינית אחרי הקמתה והיא צריכה להתמודד עם הבעיה. יכול להיות שבמסגרת ההסכם נצטרך לקבל אל מדינת ישראל מספר מאוד-מאוד מצומצם וסמלי של פליטים פלסטינים.

לי זכור שאמרת שרוב החרדים אנסים. אולי אני מדמיין, או שלך יש זכרון קצר.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים