ראיוס שחקן מעולה, אבל אני חושב שהוא נשחק כבר בפן המנטלי,
יש לו כדורגל ברגליים, אבל לצערי זה לא שלא יודעים להשתמש בו, זה שהוא נותן משחק טוב על 5 גרועים.
בכל מקרה, כנראה שאזולאי באמת מצטרף למכבי, חבל, אחד השחקנים שהכי התחברתי אליהם בזמן האחרון,
אנחנו אפילו מדברים בטלפון פעם ב.. הוא הביא לי חולצה שלו, ואני חושב שיש לו ברגליים המון ובראש עוד יותר,
לא סתם הוא קיבל תגלית העונה בפער ענק, הוא הקשר 50-50 הכי יציב בארץ, יש לו הגנה מדהימה, והתקפה מדהימה,
בארץ רוב ה50-50 לוקים בחסר באחד מהתחומים, הוא 50-50 אורגינל, ראיית משחק מדהימה, הוא פיזי, שקט, וחזק מנטלית גם,
לא קל להגיע מליגה לאומית לליגת העל (ועוד לביתר!!) ותראו אותו עכשיו בנבחרת, היה לנו כמה שיחות אחרי משחקים,
ואמרתי לו שלדעתי אם הוא עוזב למכבי שיחזיר לי את הבקבוק ויסקי שהבאתי לו, ובלי קשר שיהיה לו בהצלחה, ביום שגל אלברמן ילך, הוא יתפוס את המקום שלו בקלות.
(וכתבתי לא פעם אחת על זה שגל אלברמן לדעתי הכי טוב בארץ)
אם כן, זה הרכש הכי טוב שלהם העונה, אני לא כותב משפטים כאלה הרבה, אבל כתבתי לפני שנה וחצי על עומר אצילי את זה, ותראו, לקח מקום 2 בתגלית העונה, שחקן מדהים,
בקשר לדסה, ההגנה שלו לוקה בחסר, אבל הבן זונה בכושר יותר טוב משל מכבי, לא מתעייף, לוחם, דוחף קדימה, והוא עדיין ילד,
אם מכבי לוקחת אותו זאת עקיצה, גם אם הם קונים אותו ב800 אלף יורו שזה מה שטביב רוצה, תוך שנתיים שלוש מוכרים אותו לחול במחיר הזה.
יגיע הכי רחוק שיש, הדבר הבא בנבחרת ישראל.