אשכול הפוליטיקה
נכתב ב- 20/06/2012, 14:20
נכתב ב- 20/06/2012, 16:59
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 20/06/2012, 17:21
http://www.latma.co....spx?artiId=6058
השמאל יכול לגלגל עיניים - ההטיה התקשורתית שקופה.
הנסיון לקבוע את דעתו של הקורא עוד לפני שקרא תוכן הידיעה.
כמו שלאטמה אמרו: "חוק מספר אחד בניסוח כותרות בעיתונות: הערבים הם קורבנות"
נכתב ב- 20/06/2012, 17:54
אף פעם לא טענתי ש"הארץ" הוא עיתון ואתר ומושלם, אבל הוא עדיף בצורה ניכרת מהמתחרים שלו, בעיקר בפרשנויות שלו (למרות שגם בין הפרשנים שלו לא חסרים פרשנים רדודים ושטחיים כמו קרני אלדד וארי שביט).
נכתב ב- 20/06/2012, 18:38
נכתב ב- 20/06/2012, 18:55
דרך אגב, גם ב"הארץ" יש פרשנים שלא מזוהים עם השמאל. הזכרתי מקודם את קרני אלדד שהיא מתנחלת. אם השם נשמע לך מוכר אז זה בצדק. היא הבת של מי שקרא לירי על מסתננים בגבול.
יצא לי לקרוא די הרבה פעמים "ישראל היום" והוא רחוק שנות אור מ"הארץ".
בכל מילה שהודפסה רואים רק מילים טובות על ביבי, ויש מישהו שמשלם הרבה מאוד כסף כדי לקדם אותו.
נכתב ב- 22/06/2012, 12:21
אנסטסיה מיכאלי השמיצה את ההומואים והלסביות. היא טענה שההומואים הם אנשים מסכנים שמתאבדים בגיל 40 ושלסביות הן נשים בפוסט-טראומה של הפלה.
הומופוביה לא מתקבלת בברכה במסגרת חופש הביטוי, בדיוק כמו שגזענות וכל השמצה נגד מיעוטים.
אם היא רוצה היא יכולה להיות שמרנית בדעותיה, אף אחד לא מנע זאת ממנה. היא יכולה להיות נגד הפלות ויכולה לטעון שאסור שתנתן להומואים את האפשרות להתחתן.
נכתב ב- 22/06/2012, 12:55
לפי הכותרת אני כבר מבין.
השמאל שוב נזעק על "אובר חופש ביטוי".
צפוי, לא מפתיע, לא מחדש.
וצביעות כבר אמרנו אין ספור פעמים.
נכתב ב- 22/06/2012, 13:21
חופש הביטוי מאפשר לך לבטא את עמדותיך שיכולות להיות אפילו שנויות במחלוקת. הוא לא מאפשר לך להגיד (במיוחד כשאתה ח"כ ושיש לך השפעה) שכל היהודים הם רודפי בצע בעלי אף ארוך ששולטים בעולם ושמים דם של נוצרים ביין שלהם.
אבוי לנו אם חופש הביטוי היה לא מוגבל, והתבטאויות גזעניות, הומופביות, אנטישמיות וכל התבטאות נגד מיעוטים הייתה מתקבלת בברכה. ההתבטאויות של אנסטסיה מוכיחות אולי שכבר הגענו למצב שאפשר לדרוך על מיעוטים מבלי שההתבטאות תכה גלים יותר מדי. יכול להיות שהיא איפשרה לעצמה לדבר כך בגלל שהיא יודעת שיש ציבור מספיק גדול שתומך בהומפוביה שלה. אחרת זו הייתה התאבדות פוליטית.
נכתב ב- 22/06/2012, 13:52
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 22/06/2012, 13:58
השמאל קובע מה גזעני, הומופובי, אנטישמי (שזה בכלל אבסורד), ומה אסור להגיד על מיעוטים.אתה באמת לא יודע מה זה חופש הביטוי, אה?
חופש הביטוי מאפשר לך לבטא את עמדותיך שיכולות להיות אפילו שנויות במחלוקת. הוא לא מאפשר לך להגיד (במיוחד כשאתה ח"כ ושיש לך השפעה) שכל היהודים הם רודפי בצע בעלי אף ארוך ששולטים בעולם ושמים דם של נוצרים ביין שלהם.
אבוי לנו אם חופש הביטוי היה לא מוגבל, והתבטאויות גזעניות, הומופביות, אנטישמיות וכל התבטאות נגד מיעוטים הייתה מתקבלת בברכה. ההתבטאויות של אנסטסיה מוכיחות אולי שכבר הגענו למצב שאפשר לדרוך על מיעוטים מבלי שההתבטאות תכה גלים יותר מדי. יכול להיות שהיא איפשרה לעצמה לדבר כך בגלל שהיא יודעת שיש ציבור מספיק גדול שתומך בהומפוביה שלה. אחרת זו הייתה התאבדות פוליטית.
השמאל נזעק כשמישהו מדבר על יקירי נפשו, כמו הומואים, לסביות, מסתננים ומחבלים בהווה ובעתיד.
בינתיים מי שדורך על הדמוקרטיה זה מי שלא מסוגל לקבל את החלטת הרוב ופועל בדרכים עוקפות כדי לכפות את האג'נדה החולנית שלו על מדינת ישראל.
כמו שטינקרים עלובים ששולחים דו"חות סודיים לאירופים, הולכים לצלם בניה יהודית בישראל כדי לקבל בונוס מהמעסיק האנטי ישראלי, ומפיצים עצומות כדי ללחוץ על מי שהם לא הצביעו לו לעשות מה שהם רוצים.
חוקי? כן.
להגיד שהומואים מתאבדים בגיל 40? גם חוקי. אמת? כנראה שלא. דברים ראויים? ממש לא.
זועבי יכולה לשוט במרמרה, להגיד שישראל פושעת מלחמה ורוצחת "פלסטינים" קטנים, חמודים כאלה עם פרווה ועיניים גדולות וחפים מפשע.
השמאל יגיד "אנחנו לא מצדדים בדברים שלה, אבל נלחם כדי שהיא תוכל להשמיע אותם במליאת הכנסת, כי זו מהות הדמוקרטיה!"
(בתרגום לעברית: אנחנו לא רוצים להתלכלך, אבל נלחם כדי שהיא תגיד את הדברים במקומנו. אתם תתקפו אותה ואנחנו נצא נאורים וטובים מכם)
השמאל פשוט לא סובל שמישהו שלא שותף לדרכו משתמש בדמוקרטיה שהוא עצמו משתמש בה כמגן לכל פעילות אנטי ישראלית.
לגבי ההתחלה: זה שהשמאל קובע מה גזעני והומופובי, לא אומר שזה אכן גזעני והומופובי.
ואגב, מי שהגיש תלונה במשטרה נגד הדברים של מיכאלי, קרא בעבר "מוות למתנחלים".
לא קמה זעקה, כי זה "חופש ביטוי".
גם סגרו את החקירה נגדו, כי שקר-שמאלני-כלשהו.
אז קאט דה בולשיט.
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 22/06/2012, 14:37
כל בר-דעת מבין שאמירות כאלה הן אסורות, מסיתות, שקריות וראוי שיעלמו מהשיח בגלל ההשלכות ההרסניות שלהן.
דמוקרטיה, בניגוד למה שאתה מנסה להציג, אינה רק הכרעת הרוב. דמוקרטיה היא שמירה על זכויות אדם ועל זכויות האזרח של אזרחיה, שמירה על מיעוטים ועל כך שלא ייפגעו ע"י הרוב. עריצות הרוב אינה בשום פנים ואופן דמוקרטיה, ועדיין לא החלטתי אם עיוות המושג נובע מהבורות שלך או ממניפולטיביות. בכל מקרה, מאחר וסביר שנכשלת בבגרות באזרחות, אני מציע לך שתלמד לעומק מהי דמוקרטיה ורק אחר כך תציג טיעונים בשם הדמוקרטיה.
אמירה כמו "מוות למחבלים" אינה בגדר הסתה ולא פוגעת במיעוטים כל עוד הנחת היסוד שלה היא שלא כל הערבים מחבלים.
צבי אלחייני, מגיש התלונה נגד מיכאלי התנצל על מה שכתב בפייסבוק ומחק את התגובות שלו. אם גם אנסטסיה מיכאלי תתנצל בפומבי גם היא על דבריה שפגעו במאות אלפי הומואים ולסביות בישראל אז לדעתי אפשר יהיה לסלוח לה.
חוץ מזה, המתנחלים כולם מפרים את החוק הבינלאומי וכולם מסיבים נזק ארוך טווח לישראל, בין אם מסיבות כלכליות או מסיבות אידיאלוגיות. כמובן שלא מוצדק לאחל להם מוות, אך מותר להעביר ביקורת על בחירתם להתנחל.
נכתב ב- 22/06/2012, 15:03
אני מבין שברי הדעת כולם נמצאים בשמאל.כל בר-דעת מבין אילו אמירות גזעניות, הומופוביות ואנטישמיות ואילו אמירות לא.
כל בר-דעת מבין שאמירות כאלה הן אסורות, מסיתות, שקריות וראוי שיעלמו מהשיח בגלל ההשלכות ההרסניות שלהן.
דמוקרטיה, בניגוד למה שאתה מנסה להציג, אינה רק הכרעת הרוב. דמוקרטיה היא שמירה על זכויות אדם ועל זכויות האזרח של אזרחיה, שמירה על מיעוטים ועל כך שלא ייפגעו ע"י הרוב. עריצות הרוב אינה בשום פנים ואופן דמוקרטיה, ועדיין לא החלטתי אם עיוות המושג נובע מהבורות שלך או ממניפולטיביות. בכל מקרה, מאחר וסביר שנכשלת בבגרות באזרחות, אני מציע לך שתלמד לעומק מהי דמוקרטיה ורק אחר כך תציג טיעונים בשם הדמוקרטיה.
אמירה כמו "מוות למחבלים" אינה בגדר הסתה ולא פוגעת במיעוטים כל עוד הנחת היסוד שלה היא שלא כל הערבים מחבלים.
צבי אלחייני, מגיש התלונה נגד מיכאלי התנצל על מה שכתב בפייסבוק ומחק את התגובות שלו. אם גם אנסטסיה מיכאלי תתנצל בפומבי גם היא על דבריה שפגעו במאות אלפי הומואים ולסביות בישראל אז לדעתי אפשר יהיה לסלוח לה.
חוץ מזה, המתנחלים כולם מפרים את החוק הבינלאומי וכולם מסיבים נזק ארוך טווח לישראל, בין אם מסיבות כלכליות או מסיבות אידיאלוגיות. כמובן שלא מוצדק לאחל להם מוות, אך מותר להעביר ביקורת על בחירתם להתנחל.
שהרי ברור לכולם שם מה מותר ומה אסור להגיד.
שקרים, הסתה, לי זכור שזה בא מכיוונים אחרים בדרך כלל.
אתה מדבר כל הזמן בתאוריות, בלי קשר למציאות.
ומגיש התלונה קרא מוות למתנחלים, אבל התנצל. וואלה, צודק. נשכח ונסלח. לא היה מעולם.
ובאמת כל הכבוד שלדעתך יהיה אפשר לסלוח לה. מה היא תעשה בלי הגיבוי שלכם, הרי עוד יתפרו לה תיק יום אחד...
נכתב ב- 22/06/2012, 15:13
אותם ימנים יכולים לטעון שאסור שלהומואים אסור יהיה להתחתן מסיבות של קדושת הנישואין, והטענה הזו תהיה לגיטימית לחלוטין למרות שאני מתנגד אליה נחרצות.
המחנה הדמוקרטי בימין אולי מצטמצם יותר ויותר בזמן שאנחנו מדברים, אבל הוא קיים. המחנה הלא-דמוקרטי בו (פייגלין, אורי אריאל, אלקין, בן-ארי) מעוניין למחוק אותו ואני מקווה שהוא ייכשל במשימה.
מה הבעיה באמירות שלי שהדגשת? למה בדיוק אתה מתנגד? לכך שלא כל הערבים מחבלים או לכך שהמתנחלים מפרים את החוק הבינלאומי?
המתנחלים, עובדתית, מפרים את החוק הבינלאומי שאוסר על התיישבות בשטחים כבושים. כמובן שהאשמה העיקרית היא לא במתנחלים, שרובם פותו לגור בהתנחלויות מסיבות כלכליות, אלא שהאשמה העיקרית היא של הממשלה שממשיכה לבנות בהן ופועלת לכך שמספר המתנחלים יגדל.
נכתב ב- 22/06/2012, 15:35
אתה מחרטט על מיעוטים, כאילו הם קדושים.תתפלא, אבל יש ברי דעת גם בימין שמבינים את מהות הדמוקרטיה, ומבינים שפגיעה והשמצה נגד מיעוטים היא קו אדום.
אותם ימנים יכולים לטעון שאסור שלהומואים אסור יהיה להתחתן מסיבות של קדושת הנישואין, והטענה הזו תהיה לגיטימית לחלוטין למרות שאני מתנגד אליה נחרצות.
המחנה הדמוקרטי בימין אולי מצטמצם יותר ויותר בזמן שאנחנו מדברים, אבל הוא קיים. המחנה הלא-דמוקרטי בו (פייגלין, אורי אריאל, אלקין, בן-ארי) מעוניין למחוק אותו ואני מקווה שהוא ייכשל במשימה.
מה הבעיה באמירות שלי שהדגשת? למה בדיוק אתה מתנגד? לכך שלא כל הערבים מחבלים או לכך שהמתנחלים מפרים את החוק הבינלאומי?
המתנחלים, עובדתית, מפרים את החוק הבינלאומי שאוסר על התיישבות בשטחים כבושים. כמובן שהאשמה העיקרית היא לא במתנחלים, שרובם פותו לגור בהתנחלויות מסיבות כלכליות, אלא שהאשמה העיקרית היא של הממשלה שממשיכה לבנות בהן ופועלת לכך שמספר המתנחלים יגדל.
אני גם מבין שמבחינתך הומואים ולסביות זה "מיעוטים", כמו ערבים ושאר אוכלוסיות שצריכות אפליות מתקנות.
אפליה מתקנת למשל שאסור לדבר עליהם...
נכתב ב- 22/06/2012, 22:58
ההומואים הם מיעוט. יש להם העדפה מינית שונה מלרוב האוכלוסיה, ואסור לנו לאפשר השמצות שקריות נגדם. כל זה כמובן תקף גם ללא-מיעוטים, וגם השמצות נגד סטרייטים לא צריכות להתקבל בברכה במסגרת חופש הביטוי.
ההשוואה למתנחלים היא גרועה. ההתנגדות למתנחלים היא פוליטית, ונובעת מהשקפת עולם שקולניות מחוץ לגבולות המדינה הן דבר רע ולא מוסרי. לעומת זאת, ההתנגדות לקיומם של הומואים ונוכחותם של זרים נובעת משנאת האחר ומבורות והיא אינה לגיטימית.
נכתב ב- 22/06/2012, 23:25
אפילו אמא שלך תהיה מבסוטית.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 22/06/2012, 23:39
- ג'ולס ווינפלד אוהב את זה