שיאומי אוכל את כולם בלי מלח

הזדמנות טובה להתחדש בסטרימר מצוין, Xiaomi Mi TV Box ב-54 דולר.
נכתב ב- 22/12/2017, 16:17
נכתב ב- 22/12/2017, 18:54
הם עובדים על עדכון ל-7 הבנתי....
נחכה ונראה
כן...על זה דיברנו חח
שחררו מלא גרסאות בטא בינתיים אבל עדיין לא אחת יציבה.
גם אני מחכה
נכתב ב- 26/12/2017, 15:46
חייב לציין שקניתי את המכשיר לפני כמה חודשים עבור אמא שלי, והמסקנות ממש בעייתיות. דבר ראשון הוא לא מרשה לחבר אליו הארדיסק חיצוני (תמיד דורש לפרמט אותו לפני השימוש), האפליקציות מאוד מועטות, רוב המשחקים דורשים תשלום וג'ויסטיק חיצוני, התמיכה העברית בעייתית, ולדעתי לכן אף נגן שזמין במכשיר לא מתמודד עם תרגום באופן נורמלי ויציב, הרזולוציה לא מתכיילת למסך כמו שצריך, ובעיקר יש בו משהו לא יציב במערכת, שגורם מדי פעם לשינוי בתכונות והתאפסות של כל מיני אפליקציות.
מדי פעם אני נקרא לבוא ולשקם אפילו את מה שכבר פעל, ואף גרוע מכך - בקשות לתמיכה טלפונית בשעות מעצבנות. אני מסייג ומודה שלא מכיר את דפוסי השימוש שלה במכשיר, תיאורטית היא אולי משבשת משהו, אבל לא נראה לי, היא מבוגרת ומפחדת ללחוץ על מה שלא יודעת.
בשורה התחתונה, למרות שניסינו לאפס אותו ולעדכן את התוכנה, ולפרמט את ההארדיסק ומה לא, המסקנות הן שליליות ביותר. בסוף פשוט דחפתי שם נטפליקס והמכשיר משמש אותה למטרה זו באופן כמעט בלעדי.
נכתב ב- 26/12/2017, 17:52
אני אישית לא נתקלתי בבעיות כאלה, מאיפה הזמנת אותו?
אולי קנית את הגירסא הסינית ולכן יש לך כל מיני תקלות מוזרות.
לגבי הנגן... תתקין KODI, תגדיר אותו בעברית ותוריד כמה הרחבות לתרגום וכאלה ואתה מסודר.
- shlomom אוהב את זה
נכתב ב- 26/12/2017, 20:02
אני חושב שהבעיות האלה (תמיד דורש לפרמט את הכונן לפני השימוש) רווחות ברוב המכשירים הסינים.
נכתב ב- 26/12/2017, 21:20
הקטע בפרמוט זה בגלל שלרוב הכוננים מוגדרים כNTFS ואנדרואיד יודעת לעבוד רק עם exfat....
לגביי נגן כמו שקליפס אמר, תעבוד עם קודי זה ינגן לך כל מה שתרצה, כולל תרגום בעברית בלי בעיות (רק בהגדרה הראשונית צריך לשים את זה על קידוד ועברית ואתה מסודר, פרסמתי מדריכון קטן לפני כמה זמן בשביל קליפס, אתה רוצה אני אחפש אותו ואצטט אותו פה)
לגביי הרזולוציה יש בהגדרות שם אפשרות לשחק איתה, גם עם טלויזיה יחסית ישנה של ההורים זה עבד לי טוב....
אולי נפלת על מכשיר בעייתי, כי גם זה הבנתי שקורה לפעמים, אם אני לא טועה היה פה מישהו שקיבלת מכשיר תקול והחזיר אותו או משהו.
במקרה שלי מתוך איזה 5 מכשירים סה"כ שעברו אצלי (ההורים, אחותי ואחי) אז לא נתקלתי בשום בעיה מיוחדת.
בהצלחה.
נכתב ב- 27/12/2017, 10:13
קניתי את המכשיר מ-gearbest.
גם את שינוי הפורמט של ההארדיסק ניסיתי וגם ברזולוציה שיחקתי (למרות שהטלויזיה מן הסתם ברזולוציה רגילה).
הקודי בכלל לא מצליח לתפקד במכשיר כמו שצריך, שלא לדבר על זה שממילא אני לא מזהה בו פתרון אפשרי. ההורים שלי כבר אנשים מבוגרים, לא טכנולוגיים בטבעם ובלי ילדים בבית שיצילו אותם עם כל לחיצה שלישית. כל מה שהם מבקשים מהמכשיר זה לראות סרטים מתוך הארדיסק עם תרגום מסודר בעברית. לחשוף אותם לממשק התקול, המבלבל והבלתי-יציב של קודי, הוא התעללות קיצונית בהתייחס לקהל היעד. למרות שלא מדובר בכסף שלי, לא הייתי קונה מכשיר אם הייתי יודע ש"התועלת" שלו תהיה שאמא שלי (שלמרות כל הטעויות שעשתה, אני עדיין אוהב אותה מאוד) תנסה להתמודד עם המפגע הטכנולוגי קודי. אני לא רוצה להתייתם, ולדעתי שימוש בקודי עלול לעורר רצונות התאבדות לא רק אצל ההורים שלי, אלא כמעט אצל כל אדם.
נכתב ב- 27/12/2017, 11:19
עדי, למה שלא תשתמש ב-TeamViewer.
נכתב ב- 27/12/2017, 13:36
כי הוא לא עונה על שום צורך שאני מבקש.
נכתב ב- 27/12/2017, 15:53
גם לי נשמע שקנית את הגרסה הסינית ולא הבינלאומית.
אצלי הכל עובד חלק ובלי קושי.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/12/2017, 18:14
קודי זה הכי קל ונוח....
יושב 5 דקות מגדיר אותו כמו שאתה רוצה וזהו...
עם השלט אפילו זה הרבה יותר קל ונוח...
מגדיר שהוא ייקח את הסרטים מהכונן החיצוני או אפילו ממקום ברשת ואתה מקבל רשימת סרטים עם עטיפות, תקצירים וכל מה שאתה רוצה....
תרגום הוא יודע לקחת מהאתרים עם תוספים שונים ואם זה יותר מידי וקיים תרגום בכונן החיצוני הוא יודע לקחת אותו לבד....
מוזר מאוד מה שאתה מתאר
נכתב ב- 27/12/2017, 18:21
קודי הוא סיוט טכנולוגי, מוצר לא מבושל, ושכבר שנים לא מצליח להתבשל. הוא תקול בכל פינה והרחבה, לא יציב, מרגיז ומבלבל לשימוש, ולמעשה האנשים היחידים שיכולים ליהנות ממנו הם מי שרואים בו אתגר טכנולוגי - אותו הם נהנים להכניע.
עם כל הערכתי לאותם אנשים אמיצים, לא נראה לי שהאמא הפנסיונרית שלי תוכל להשתלב ביניהם.
נכתב ב- 27/12/2017, 20:33
זה באמת נשמע לי מוזר, כי התקנתי את הקודי גם לאנשים די מבוגרים (70+) והם מסתדרים איתו בלי בעיה (ביטלתי את כל התפריטים שמיותרים להם, והשארתי רק את מה שהם צריכים). הבעיה היחידה שנתקלתי בה באופן עקבי עם הקודי זה שהוא לעתים קרובות מסרב להסגר, אבל בוינדוס 7 עושים קליק עם לחצן-ימין על הצלמית בשורת-המשימות ומאלצים סגירה.
זו באמת המערכת הכי נוחה שיצא לי לעבוד איתה עד כה. אבל אולי כדאי לך לנסות גם את VLC בגרסת האנדרואיד, שמעתי שהוא לא רע בכלל, אך טרם יצא לי לנסות באופן אישי.
נכתב ב- 31/12/2017, 01:48
עדי, יש לי את הסטרימר, ואני משתמש בו בעיקר לצפייה דרך הארד-דיסק נייד ונטפליקס.
לגבי ההארד-דיסק.שלי הוא בפורמט NTFS.
לגבי ההודעה של הפירמוט, אני כמעט בטוח שהבקשה לפירמוט היא אם אתה רוצה להפוך את הכונן שיהיה חלק מה-internal storage. כשאתה רואה את ההודעה פשוט תתעלם,
תלחץ HOME, או אחורה.
תוריד es file manager ותראה אם אתה מצליח להגיע לקבצים דרך שם.
לגבי נגן, אני משתמש ב mx player תוך כדי סידור לפי תיקיות. (אם ברצונך תמיכה בDTS,).
עובד לי נהדר. (גם אם התרגום בצד)
בקשר לרזולציה, מסכים שזה לא מתכייל אוטומטית. בהגדרות תצוגה, כיילתי עם הzoom in zoom out כשמסתכלים ממש מקרוב פיקסל פיקסל, ומאז זה מסודר.
לילה טוב..
נכתב ב- 31/12/2017, 13:25
את ה-MX ניסיתי, בלתי נסבל ובלתי יציב. את היתר אני אנסה בפעם הבאה, תודה.
נכתב ב- 23/04/2018, 18:28
נכתב ב- 23/04/2018, 19:42
למי שמעוניין, יש דיל עכשיו ב-59 דולר, לא צריך קופון.
תודה!
אפשר להזמין את הסטרימר עם israel express או שזה בעייתי מבחינת מכס?
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 23/04/2018, 19:58
למה בעייתי? זה הרבה מתחת לרף המכס והמע"מ, שעומד על 75$.
נכתב ב- 23/04/2018, 20:01
למה בעייתי? זה הרבה מתחת לרף המכס והמע"מ, שעומד על 75$.
הבנתי שיש בעיות עם משרד התקשורת. יכול להיות שהיום כבר לא.
משלוח israel express בהכרח עובר במכס (גם לא דרוש בתשלום) ולכן אני שואל.
נכתב ב- 23/04/2018, 20:32
אין בעיה עם ייבוא של המכשיר הזה מבחינת משרד התקשורת.
וגם מבחינת המכס הוא מתחת לרף
אז אין שום בעיה
- CLIPSE ו ds123 אוהבים את זה
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים