אמזון איכות יותר טובה...

משחקי הכס - עונה 7
נכתב ב- 17/07/2017, 13:56
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 17/07/2017, 14:29
פשששששששששש איכות פסיכית, אהבתי!! ענק!
יאלה, מפעיל מערכת ומעיף את הבית באוויר, נתראה אחרי הפרק.
נכתב ב- 17/07/2017, 20:45
אריה ומה שקורה בצפון מעולה ממש.
כל השאר כרגע קצת צולע לטעמי.
נכתב ב- 17/07/2017, 23:28
חרא סדרה :/
חחחחחחחחחחחח
נכתב ב- 18/07/2017, 00:01
פרק טוב ומבטיח, עושה רושם שהולכת להיות עונה משוגעת.
אבל תהרגו אותי, כל העלילה של אריה מעצבנת אותי, לא יודע למה, לא מתחבר לחרא הזה שהיא יכולה לשנות פרצופים ומבנה גוף חח
בסצינת הפתיחה למשל, אמרתי לעצמי, מה לעזאזל? הוא לא מת? ואז נזכרתי שהיא יכולה לעשות את זה והכל כבר היה צפוי, כן, היא תרעיל אותם.
לא היה אפקט הפתעה או משהו, ואני גם לא חושב שזה נעשה כזה מוצלח, נחמד... אבל בסדר, נקמה מתוקה, אבל תכלס? לא בסגנון של ג'ורג מרטין, בספר אני מאמין שזה יהיה שונה לגמרי.
יש אנשים שיכולים להרחיב על הפרק יותר טוב ממני, אבל מה שבטוח, המבט של טורמונד נותן כל פעם לבריאן קורע אותי מצחוק
נכתב ב- 18/07/2017, 09:03
קצת נהייתה מאוסה מבחינתי.
כל הדמויות כבר במקום שלהן, ברור לכולם מה כל אחת רוצה ואין כמעט הפתעות, אבל עדיין לא מתחילים את הקרב וסוגרים עניין. יחד עם כמה סצנות בעייתיות מבחינת תסריט, קצת נמאס.
יש הרגשה שסרט של שעתיים-שלוש עכשיו היה סוגר את הכל בצורה יותר מושלמת ממה שהם מתכננים.
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 18/07/2017, 09:20
איך אתה יכול להגיד את זה? אין סצנה אחת מיותרת כאן. להתחיל את הקרב ולסגור עניין? אני חושב שאתה בסדרה הלא נכונה אחי או שהספקת לשכוח מה אתה רואה..איך בנאדם בעונה השביעית של משחקי הכס יכול להעלות תהיה שכזאת
נכתב ב- 18/07/2017, 09:24
לא אמרתי שיש סצנות מיותרות, אמרתי שיש סצנות בעייתיות מבחינה תסריטאית.
הגילוי של סאם בספר באמצע, שהוא במקרה פותח בדף הנכון - בעייתי.
זה סאנסה עוברת התקף ויוצאת על ג'ון בלי קשר לדמות שלה - בעייתי.
זה שג'יימי עדיין אוהב את אחותו, ולא עבר כבר מזמן לשלב ה"את משוגעת" - בעייתי.
אד שירן - בעייתי.
זה ש-6 עונות אני שומע את חאליסי חופרת שמגיעה לה המלוכה ומתכוננת לזה, ואז פרק ראשון אחרי שנה וחצי מה שאני מקבל זה 10 דקות שלה מסתכלת למרחק - בעייתי.
החלקים החכמים של הסדרה תמיד היו הכי טובים, אני האחרון שפה בשביל האקשן ופרק 9 חצי מהפעמים היה סבל מבחינתי.
אבל יש הרגשה שנשאר מעט מאוד סיפור, והם לא מצליחים ליצור סצנות מספיק טובות בשביל להעביר אותו, אז כן, עדיף מבחינתי שיתקדמו וייתנו 3 שעות של הקרב על המלוכה, וככה יפרשו בשיא.
- d1f2 אוהב את זה
נכתב ב- 18/07/2017, 10:03
אני לא מצליח להיכנס לראש שלך בכלל..
הגילוי של סאם לא היה בעייתי, כי זה לא במקרה הדף הנכון הוא עבר על כל הספרים פשוט. הוא פשוט חזר לזה כדי להסביר.
סאנסה בעייתי? נתנו לך הקדמה כבר בפרק האחרון של עונה 6 אם אתה לא זוכר, לכמה שהיא רוצה שיקחו אותה בחשבון, ושכל המשפחה שלה מתה כי הם לא ידעו לקבל עצות מהאנשים הנכונים, ורמזה על עצמה. אז איך התקף לא היה במקום? להפך, זה היה מתבקש.
ג'יימי אני כן חושב שכבר אחרי האהבה, אבל אין לו באמת ברירה, הוא ישאר לבד בלי אחותו ואין שום סיבה שיקריב את עצמו סתם..זה לא בעייתי בכלל זה אסטרטגי.
אד שירן היה נטו בשביל אריה. מייסי מתה עליו במציאות וההפקה הפתיעו אותה עם הקמאו הזה. לתת לזה להשפיע על הסדרה? לא מגיעה לסדרה את זה.
יש המון המון סצנות חכמות עדיין בסדרה, ועזוב אקשן, הפרק האחרון של עונה 6 הרי היה אחד הטובים איי פעם נכון? הוא סידר את הכיוונים של כולם. הפרק הזה הראה את הצעד הראשון בהשגת הכיוון הזה. לי אישית כשדאיינריז נכנסה לדרגונסטון הייתה צמרמורת. כשאריה אמרה למשרתת של פריי על מה להגיד כשישאלוו - צמרמורת. כשיורון אמר לסרסיי שהוא לא חוזר בלי מתנה, היה סופר חשוב. לראות את היומיום של סאם אחרי שכל מה שהוא רצה בחיים זה להיות מלומד? זה מעולה.
אני יכול להמשיך אם תרצה, אני מקווה רק שזה יספק לך זווית שונה על מה שחשבת..אני בדעה שסדרה כזאת, עם השפעה כזאת ואפקט תרבותי כזה לא תחזור בחיים, ולאף אחד אסור לפספס את התקופה הזאת או לא ליהנות ממנה.
- dvodvo123, CHiPoPo, cRaZy-BoY ו-1 אחר אוהבים את זה
נכתב ב- 18/07/2017, 10:20
סאנסה היא דמות סתמית, עכשיו היא בסך הכל תוצאה של אצבעון, הלא הוא פטיר באיליש.
שהוא הדמות הכי חכמה ומשמעותית בסדרה ביחד עם ואריז, אנשים חושבים אוטומטית על דמויות הראשיות שיהיו בסוף על הכס, אני לא כל כך.
נכתב ב- 18/07/2017, 10:30
ליטל פינגר קל הוא אולי הדמות האהובה עליי בסדרה. המבט הכי מחושב ותחמני שקיים. ענק.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 18/07/2017, 10:31
damn
נכתב ב- 18/07/2017, 10:35
אני לא מצליח להיכנס לראש שלך בכלל..
הגילוי של סאם לא היה בעייתי, כי זה לא במקרה הדף הנכון הוא עבר על כל הספרים פשוט. הוא פשוט חזר לזה כדי להסביר.
סאנסה בעייתי? נתנו לך הקדמה כבר בפרק האחרון של עונה 6 אם אתה לא זוכר, לכמה שהיא רוצה שיקחו אותה בחשבון, ושכל המשפחה שלה מתה כי הם לא ידעו לקבל עצות מהאנשים הנכונים, ורמזה על עצמה. אז איך התקף לא היה במקום? להפך, זה היה מתבקש.
ג'יימי אני כן חושב שכבר אחרי האהבה, אבל אין לו באמת ברירה, הוא ישאר לבד בלי אחותו ואין שום סיבה שיקריב את עצמו סתם..זה לא בעייתי בכלל זה אסטרטגי.
אד שירן היה נטו בשביל אריה. מייסי מתה עליו במציאות וההפקה הפתיעו אותה עם הקמאו הזה. לתת לזה להשפיע על הסדרה? לא מגיעה לסדרה את זה.
יש המון המון סצנות חכמות עדיין בסדרה, ועזוב אקשן, הפרק האחרון של עונה 6 הרי היה אחד הטובים איי פעם נכון? הוא סידר את הכיוונים של כולם. הפרק הזה הראה את הצעד הראשון בהשגת הכיוון הזה. לי אישית כשדאיינריז נכנסה לדרגונסטון הייתה צמרמורת. כשאריה אמרה למשרתת של פריי על מה להגיד כשישאלוו - צמרמורת. כשיורון אמר לסרסיי שהוא לא חוזר בלי מתנה, היה סופר חשוב. לראות את היומיום של סאם אחרי שכל מה שהוא רצה בחיים זה להיות מלומד? זה מעולה.
אני יכול להמשיך אם תרצה, אני מקווה רק שזה יספק לך זווית שונה על מה שחשבת..אני בדעה שסדרה כזאת, עם השפעה כזאת ואפקט תרבותי כזה לא תחזור בחיים, ולאף אחד אסור לפספס את התקופה הזאת או לא ליהנות ממנה.
שסנסה אמרה לבייליש: "אתה לא חייב להגיד את המילה האחרונה כל הזמן, אני בטוחה שזה היה משהו ממש מתוחכם" חחחח שברה אותי...
אגב אני עשיתי מרתון של כל העונות לא מזמן לקראת העונה השביעית וגם ראיתי את הפרק 00 שיצא העונה.
אז הכל טרי בשבילי.... זה היה פרק מעולה ואני לא יודע מה אתם רוצים. אולי אם לא הייתי עושה מרתון זה היה מרגיש אחרת אבל זה לא.
- Dolevv אוהב את זה
נכתב ב- 18/07/2017, 11:01
כע זה מה שאני אומר, דברים אולי נראים בעייתיים אבל בפועל הכל מחושב והגיוני..הפרק הזה היה יותר ממעולה.
נכתב ב- 18/07/2017, 14:03
נכתב ב- 18/07/2017, 16:53
בישראל מדווחת סלקום TV כי בפרק צפו פי 3 צופים יותר מכל הסדרות הזרות הנצפות ביותר בשירות של סלקום. בחברה מסרבים לחשוף מספרים אמיתיים.
או שאף אחד לא צופה בסדרות שיש בVOD של סלקום או שהביקוש למשחקי הכס כל כך מטורף שפרטנר בבעיה.
נכתב ב- 18/07/2017, 21:29
תגידו! סוג של תהיה לגבי משהו שהיה בספרים, ולא בסדרה, ככה שאני שם את זה בספויילר.
נכתב ב- 18/07/2017, 21:47
^
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים