https://www.facebook...&type=2

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים
נכתב ב- 04/07/2014, 21:22
נכתב ב- 04/07/2014, 21:38
כל הכבוד, שיפחדו להוציא את הראש. להזכיר לכם את הסרטונים שרצו פה שיהודים הולכים ומקבלים סטירות, והם צוחקים?
שכל ערבי שהולך פה ברחוב ידע שאם הוא עושה טעות יהרגו אותו, הוא במדינה שלנו, הוא הזר, והוא בכלל לא החזק.
האירוניה זה שהחייל מגן עליו.
- RaisingShit אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/07/2014, 00:45
אילוסטרציה של שניר:
[
נכתב ב- 05/07/2014, 00:50
ותודה לליימר מלמעלה שמשתמש שוב בחוק גודווין.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/07/2014, 00:52
Pamidor אתה חופר אולי תשתוק קצת?
זכותו לחשוב ככה וזה הכל
הרבה במדינה הזאת חושבים ככה
וחבל שהממשלה הפחדנית שלנו לא עושה כלום...
נכתב ב- 05/07/2014, 00:57
ותודה לליימר מלמעלה שמשתמש שוב בחוק גודווין.
גם סופרב עשה את זה, לא ראיתי שהטחת בו "גודווין".
נכתב ב- 05/07/2014, 01:12
סופרב חבר שלי. דיברנו על זה אפילו לפני בפרטי, הרסת לנו את הקטע.
בכל מקרה אתה יכול להפסיק לחפור ואני לא היחידי וזאת לא הפעם הראשונה שאומרים לך בפורום שאתה חופר,
שחרר ממני כפרה עליך אני לא רק גזען אני גם הומופוב ולא בא לי לדבר איתך.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/07/2014, 01:15
אתה זה שהתחלת הכל, אני אפילו לא פניתי אליך.
נכתב ב- 05/07/2014, 04:40
אפרופו האידיוט בתמונה, זה הזכיר לי את הסרטון הנ"ל משנה שעברה.
הסרטון יותר מזכיר לי את הצפייה בסרטים של השואה בה הייתי חווה את הטעם המר של אבותינו אשר סבלו.
אמנם הצעירים הללו לא נטבחו לבסוף, אך אני בטוח שהשנאה שערביי ישראל הרעיפו לא הייתה שונה מזו של התקופה ההיא.
חלק מן האנשים פה באשכול פשוט לא למדו מההיסטוריה ועל כן במוקדם או במאוחר הם כמובן יחד איתנו נידונים לחזור עליה (יש הבדל בין ללמוד ולדעת את ההיסטוריה לבין ללמוד את הלקחים שלה ולהמנע מכל מיני תרחישים שיכולים להוביל להרס עצמי).
אני לא מצדיק את דבריו של שניר, אך אני לא יכול לעשות דבר על מנת לשנות את דעתו (לפחות לא כשאני מאחורי המסך).
קחו "תהנו" מתמונות של תג מחיר בדרך לרהט:
דרך אגב, שום איזכור לכיבוש, או ישראלים.
נטו יהודים! כמו שציינתי לפני מספר ימים באחד התגובות שלי.
בימים אלו שלאחר החטיפה, אני מתבייש להיות אזרח במדינת ישראל כי ישראל נכנעה לטרור.
נכתב ב- 05/07/2014, 04:50
כל הכבוד, שיפחדו להוציא את הראש. להזכיר לכם את הסרטונים שרצו פה שיהודים הולכים ומקבלים סטירות, והם צוחקים?
שכל ערבי שהולך פה ברחוב ידע שאם הוא עושה טעות יהרגו אותו, הוא במדינה שלנו, הוא הזר, והוא בכלל לא החזק.
האירוניה זה שהחייל מגן עליו.
כל מי שתקף אותו מטומטם, זה לא מועיל בדבר.
הכי מטומטם זה הבנאדם שצילם, לא חסר תעמולה על היהודים שמחפשים לפרסם בחו"ל.
אם הקצינים היו תוקפים, הם היו נשפטים.
- Asailow אוהב את זה
נכתב ב- 05/07/2014, 11:25
התכוונתי בקטע שאם זה עוזר ומוריד מהטרור זה לא מזיז לי, אני לא בעד שעכשיו צהל יכנס לגן ילדים ויתחיל לטווח בכולם,
ואו אם יורים רקטות מגג גן ילדים וולהפציץ אותו יעלה את הממוצע למת כל יומיים במקום שלוש, על הזין שלי.
כמו שאומרים ב"מי מפחד מהזהב הרע" אם ירצה הגורל וימות בדרך, לא תראה אותי בוכה.
אני מנסה להכנס לראש שלך, אבל חושב שאתה מפספס משהו מהתמונה הגדולה.
הרי אתה בעצם אומר שבמידה והורגים מחבלים ועל הדרך נהרגים ילדים, אז זה לא נורא מבחינתך (כי זה משיג את המטרה של הרג המחבלים).
אבל אם תחשוב לעומק, על כל ילד* שנהרג אתה לבטח מייצר 10 מחבלים חדשים ששונאים אותך אף יותר. בדיעבד אתה משיג מטרה הפוכה לגמרי ממה שהתכוונת.
* חף מפשע, כן? אני לא מדבר על בני 16 שזורקים בקבוקי תבערה.
וזה אחרי שניסיתי להכנס ללוגיקה שלך, כן?
אני אישית חושב שגם אם זה לא היה מייצר מחבלים חדשים, זה עדיין פסול.
חובתנו לשים לעצמנו גבולות ברורים יותר לגבי מה אנחנו מוכנים לעשות כדי לחסל מחבלים שמשתמשים בקהילה חפה מפשע (לא מעט פעמים) כמגן אנושי.
אנחנו חייבים להיות מוסריים יותר מהאנשים בהם אנו נלחמים.
יש שיקראו לזה יפי נפש, אבל לדעתי זה פשוט להיות בן אדם ולשמור על צלם אנוש. אם איבדנו את זה, כבר הפסדנו במערכה הכוללת.
ה-10 "מחבלים חדשים" היו שונאים אותך ואותי בלי קשר אם היינו מורידים בניין של מחבלים עם ילדים. אם תסתכל על בערוצים של חמאס ואש"ף הם פשוט מחנכים מגיל קטן להרוג יהודים.
נכתב ב- 05/07/2014, 12:52
"על כל ילד* שנהרג אתה לבטח מייצר 10 מחבלים חדשים ששונאים אותך אף יותר"
תאכלס, סופרב, אתה באמת מאמין לזה?
שזה ישנה משהו, בין אם נוריד בניין עם ילד, חתול או כלב, לבין אם לא?
אני באמת נגד להרוג ילדים, לא משנה מאיזה גזע הם. בסופו של דבר הם לא אשמים שהם נולדו לתוך זה.
אבל לדעתי חלק גדול מהנפגעים וההרוגים שלנו הם מהחשיבה הזו שאם נעשה כך הם ישנאו אותנו יותר.
נכתב ב- 05/07/2014, 13:50
אני מאמין שהדור שלנו (משני הצדדים) אבוד... שלום, שקט ורגיעה אמיתיים יגיעו, במידה ויגיעו בכלל, רק בדורות הבאים. אותם הילדים עליהם אנו מדברים.
ואני לא אומר "להמנע מפעולה מהחשש שזה יגרום להם לשנוא אותנו יותר". זו ממש לא כוונתי. אני פשוט מציג נקודת מבט שמנסה להסביר מדוע הרג ילדים "על הדרך" בניסיון לפגוע במחבלים אינו טיעון שעובר. שהרי אם יצרנו מחבלים חדשים/עתידיים, כנראה שלא הגענו למטרה המתבקשת.
יש כל כך הרבה דרכים להמנע מפגיעה בחפים מפשע ואנחנו צריכים לשאוף ללכת בכל אחת ואחת מהן. להיות טובים יותר. מוסריים יותר.
אני יודע מהי המציאות בשטח. שירתתי בעזה כחייל ומפקד חי"רניק קרבי כל השירות שלי. גם במילואים (כבר כמה שנים) אני לוחם. מכיר את האתגרים. אני יודע שהרבה פעמים בעזה יורים מתוך גני ילדים או מסגדים רק בגלל שהם מנסים לעורר פרובוקצייה. הרבה פעמים יש דרכים לבצע פעולות כירוגיות ומדוייקות יותר. לא חייבים להבליג.
נכתב ב- 05/07/2014, 15:25
אני מאמין שהדור שלנו (משני הצדדים) אבוד... שלום, שקט ורגיעה אמיתיים יגיעו, במידה ויגיעו בכלל, רק בדורות הבאים. אותם הילדים עליהם אנו מדברים.
ואני לא אומר "להמנע מפעולה מהחשש שזה יגרום להם לשנוא אותנו יותר". זו ממש לא כוונתי. אני פשוט מציג נקודת מבט שמנסה להסביר מדוע הרג ילדים "על הדרך" בניסיון לפגוע במחבלים אינו טיעון שעובר. שהרי אם יצרנו מחבלים חדשים/עתידיים, כנראה שלא הגענו למטרה המתבקשת.
יש כל כך הרבה דרכים להמנע מפגיעה בחפים מפשע ואנחנו צריכים לשאוף ללכת בכל אחת ואחת מהן. להיות טובים יותר. מוסריים יותר.
אני יודע מהי המציאות בשטח. שירתתי בעזה כחייל ומפקד חי"רניק קרבי כל השירות שלי. גם במילואים (כבר כמה שנים) אני לוחם. מכיר את האתגרים. אני יודע שהרבה פעמים בעזה יורים מתוך גני ילדים או מסגדים רק בגלל שהם מנסים לעורר פרובוקצייה. הרבה פעמים יש דרכים לבצע פעולות כירוגיות ומדוייקות יותר. לא חייבים להבליג.
כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים
- cRaZy-BoY אוהב את זה
נכתב ב- 05/07/2014, 15:44
אסור אסור לרחם צריך לנעוץ את התמונה של כל מה שהם לקחו מולנו ולא לשכוח. לא לרחם, כח יענה בכח.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/07/2014, 16:21
http://www.ynet.co.i...4538121,00.html
פשוט לא יאומן, הפרימיטיבים מלאי השנאה האלה עושים טרור ברחובות על רצח נער ערבי שעדיין לא ידוע אם הוא לאומני או פלילי.
כל המדינה בוערת והממשלה עדיין לא גיבשה שום מדיניות להילחם באלימות הזאת של ערביי ישראל ושל הטרור החמאסניקי.
- rotembal אוהב את זה
נכתב ב- 05/07/2014, 16:58
http://www.telegraph...ing-killed.html
נכתב ב- 05/07/2014, 18:50
העיקר שכל חסרי ההשכלה ימשיכו להצביע לביבי שדופק אותם כל פעם מחדש (לא רק בהיבט הבטחוני).
נכתב ב- 05/07/2014, 19:03

נכתב ב- 05/07/2014, 23:19
אני דתי ימני ואני מקווה שבאותה סיטואציה הייתי נוהג כמו החייל שהגן על הנער הערבי.
הנער הערבי לא עשה כלום לאף אחד (לא שידוע לנו) וצריך להתייחס אליו בכבוד... אני פשוט מתבייש בפעולה של האנשים שתקפו אותו שם אבל אני יכול להבין מאיפה הזעם הזה הגיע...
- Asailow אוהב את זה
That's the way the cookie crumbles
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים