עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אני מחרים את הפורום כל עוד SnirJa לא חוזר

• הנושא נעול הנושא נעול
88 תגובות לנושא זה

#81 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎14:11

תגיד לי אברהם, אתה לא חושב שיש פה סתירה? מצד אחד אתה וידידיך מסרבים לקבל את הבאן, מצד שני מתלוננים למה לא נעשה שימוש הולם בכלי זה. אני מילימטר ממחיקת האשכול והיוזר של שניר לגמרי, וחלאס. אם זו נראית השיטה הנכונה לידידיו, אולי אני אוותר באמת ואשתמש בה.

אני מקבל את הרעיון שלך, ואם האשכול הזה ימשיך לשגשג אני אעשה את שתי הפעולות האלו וחלאס. לתומי חשבתי שהשעייה זמנית עדיפה כי זו ענישה פחות חמורה.

d1f2, אם תוכיח לי שקיבלת את הדרגה שלך בעקבות עמידה בתנאים לקבלתה, אני אחזיר אותה. נאמר לי שהיא ניתנה לך ללא הצדקה, אבל אם תפנה אותי לתרגומים שלך שזיכו אותך בה, אני מוכן לחזור בי.

1h9roi.gif

#82 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,725 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎14:17

d1f2, אם תוכיח לי שקיבלת את הדרגה שלך בעקבות עמידה בתנאים לקבלתה, אני אחזיר אותה.

כמו שרשמתי לך בהודעה פרטית, אתה מוזמן לדבר עם שלוגי. אה, הוא לא בצוות כבר חמש שנים... איזה מזל שעשית בדיקה מקיפה, הגעת למסקנה שלא מגיעה לי דרגה, הורדת לי את הדרגה ורק אז אתה מבקש ממני הוכחות. למה שלא תעלה את הנושא בפורום רחב יותר מעצמך (למרות שכל הפורום שלך כפי שרואים מהסיפור המטומטם הזה)?

לענייננו: יוחזר SnirJa לפורום.

#83 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎14:19

קודם כל, יש פה הרבה אנשים עם הרבה דעות, אבל רק חלקן דומות..

כך שאי אפשר להגיד "אתה וחברך" אמרו כך וכך, ומצד שני "אתה וחבריך" אמרו אחרת.

בדבריי לא תמצא סתירה, כי הם ברורים מאד.

1) אם שניר לא הלם את הפורום - מגיע לו באן.

2) באן נותנים לתקופת זמן ידועה, ולא לתקופה מתארכת על פי אורך אשכול מסויים.

3) אם יש סעיף של דיבור לא הולם (שגורר באן אצל יוזרים), אותו סעיף צריך לגרור באן גם אצל מנהלים.

4) אני מוכן לקחת אחריות על שניר, אפילו שאני לא יודע עדיין במה זה מתבטא. (על זה נאמר "נעשה ונשמע").

5) שימוש לרעה במערכת הניהולית (מחיקה/עריכה/הורדות דרגה וכד') הוא שימוש בנשק לא קונבנציונאלי.

זהו. יותר ברור מזה - אין.

אשמח אם תענה לי בכבוד שאני מדבר אליך, ובלי אנלוגיות פוגעניות.

וקח בחשבון, לפני שאתה עונה.. שהייתי נוכח גם באשכול ההוא על סלין דיון [ואחרים], וקראתי דברים שכתבת ואת הצורה שכתבת אותם.

• d1f2 אוהב את זה

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#84 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎14:20

d1f2, מצאתי ארבעה תרגומים שעשית במהלך פחות משנת פעילות. זה לא מצדיק דרגה.

אתה מוזמן לממש סוף סוף את איומך העקר שאיתו התחלת את האשכול, ולהחרים סוף סוף את הפורום של הקבוצה שהדיחה אותך ממנה.

אברהם, הבאן של שניר היה אמור כבר להסתיים, אבל הוא ואתם ממשיכים לגרום להארכתו. שאלת כמה זמן הוא יימשך? עניתי כבר. התשובה היא שאחרי שהמהומה פה תירגע, ואני אחוש שהגיע הזמן. כרגע שניר מאיים שבכוונתו להתפרץ עם שובו האפשרי לכאן ,ואתה ממשיך לחפור כאן, אז (מן הסתם) המועד נדחה כל הזמן. הודעתי פה איך שנפתח האשכול שהוא לא משרת את מטרת פותחיו, ומאז אני חוזר על כך שוב ושוב. חבל שישנם כאן כאלו שממאנים לקלוט.

אני לא חושב שאני צריך לדווח לך כאן בכמה אני מאריך את ההקפאה בכל פעם.

1h9roi.gif

#85 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎14:27

הלכתי לאיבוד, עד היום חשבתי superb בעל הפורום, והמנהל הראשי.

• avrahamcool אוהב את זה

#86 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎14:27

עדי,

אנא ממך, כתוב בבקשה הודעה אחת בלי מילה פוגעת. [והפעם הכוונה כמובן לזה שאני "חופר" - תודה].

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#87 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎15:10

מי היה מאמין שמהשטות הזו הקהילה תתפלג, חבל...

לכל דבר טוב יש סוף מסתבר.

אם לא צריך אותנו, והפורום רק לכם המתרגמים, זה מה שיהיה.

תהנו.

• avrahamcool אוהב את זה

#88 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎15:47

טוב, די, הסיפור הזה הלך יותר מדי רחוק.

אני נועל את האשכול הזה וכל אשכול אחר שיהיה בעניין, פשוט כי לחפור בזה לא יביא שום דבר טוב.

החסימה של שניר תפוג מעצמה בסוף השבוע, ואני מקווה מאוד שהמצב לא יחזור על עצמו.

בואו נעבור הלאה. שנה אזרחית טובה לכולם.

• מישמיש, avrahamcool, Pyrophoenix ו-3 אחרים אוהבים את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#89 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎01/01/2014‏, ‎19:35

אני מרשה לעצמי להגיב באשכול נעול, רק כדי להבהיר כמה נקודות:

א. בעלי השרת הם צוות Qsubs. הם המחליטים מה יש בו ומה אין. מה מקובל ומה לא. מה עובר ומה נעלם.

ב. אני מפקח על הצד הטכני. התקנות, שדרוגים, תיקונים וכו'... לא קובע שום מדיניות.

ג. כשיש לי זמן (לאחרונה אין בכלל), אני משתדל לפקח על הפורומים ולאכוף את חוקי הפורום. באותו הזמן הפנוי אני משתדל גם לנסות לעזור לאנשים בתמיכה ומדריכים (נראה לי שזו האינדיקציה הכי טובה לכמות השעות שאני עובד באותו השבוע).

ד. הפורום הוא קודם כל עבור צוות Qsubs. אח"כ עבורנו, הקהילה. זה לא אומר שלא ניתן לפתח פה קהילה פתוחה, מתורבתת ואפילו כיפית לגלישה.

ה. חוקי הפורום נקבעים ע"י צוות Qsubs. אלו הם חוקים הגיוניים סה"כ (לא חובה לקרוא אותם בשביל לדעת מה מותר ומה אסור). ישנה גמישות. ישנה הבנה. לא סתם מרחיקים/חוסמים/מוחקים כאן בפורום. חברי הצוות, תאמינו לי, ביקורתיים גם כלפי עצמם ומעירים זה לזה כשצריך. אל תתבלבלו לרגע ותחשבו שזה אומר שחבר צוות יורחק מהפורום בגלל שהוא עבר על החוקים.

ו. למיטב הבנתי, נחצו במקרה הספציפי של שניר כמה קווים שלא היו צריכים להחצות. לא אפרט ואכנס לפרטים, כי זה מיותר. הוא לא הורחק לצמיתות. לא צריך להסחף ולעשות מזה דרמה שלמה.

ז. אני חושב שבקהילות אחרות היו נותנים הרבה פחות חופש ביטוי או גילוי סלחנות לחלק מהדברים שנכתבו/בוצעו.

ח. יצא לי לפגוש גם את שניר וגם את עדי-בלי-בצל מחוץ לדפי הפורום, ואני יכול לומר שמדובר בשני בחורים נהדרים שספק אם היו מצליחים לריב זה עם זה מחוץ לדפי הפורום. לאינטרנט יש איזשהו אפקט הקצנה לכל דבר שקורה/נכתב.

שניר, אני אישית מתגעגע לקרוא את התגובות שלך בפורום, אך אאלץ לחכות עד הסופ"ש במקרה הזה. אתה חלק פעיל ואפילו דומיננטי בקהילה שנבנתה כאן. אתה בעצמך בטח יודע שאתה לא מסנן את מה שאתה כותב פעמים רבות... ומה לעשות... זה לא תמיד יזרום לאנשים...

בואו נתחיל שנה אזרחית חדשה עם דף נקי. בואו ננסה לשים את כל העניין מאחורה.

אוהב את כולכם. שנה טובה.

עריכה: ועוד הבהרה קטנה... מערכת IPB שומרת את הסיסמאות עם גיבוב MD5 כפול (יחד עם מפתח Salt). הסיסמאות לא נשמרות בשרת כטקסט ואין לשום מנהל אפשרות לדעת מה הסיסמה שלכם. מה שכן, המערכת מאפשרת למנהלים ראשיים להתחבר כמשתמש אחר (בעיקר כדי לפתור בעיות ובאגים).

אני יכול לומר לכם שהפיצ'ר הזה אינו בשימוש אצלנו בקהילה. עד לפני יומיים/שלושה עדי-בלי-בצל לא טרח להכנס אפילו לפאנל הניהול. לא מחפשים לשלוט פה או לתמרן אנשים/משתמשים. למנהלים ראשיים ופקחים יש אפשרות לערוך הודעות של משתמשים אחרים (דרך כפתור פשוט; לא צריך פאנל ניהול בשביל זה) למטרת פיקוח/תיקון.

• Godfather, מישמיש, Pyrophoenix ו-6 אחרים אוהבים את זה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים