עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ליגת האלופות 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
679 תגובות לנושא זה

#81 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2013‏, ‎16:19

יש לי הרגשה שהוא מעלה את שוודיה על חשבון פורטוגל.

קליפססססססס מכבי היום  :wub:

תיקו יהיה נס

במשחק של מכבי?

כן

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#82 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2013‏, ‎16:24

יש לי הרגשה שהוא מעלה את שוודיה על חשבון פורטוגל.

קליפססססססס מכבי היום  :wub:

תיקו יהיה נס

במשחק של מכבי?

כן

מהפרטי נעבור לכאן

בכלל לא מסכים איתך אומנם משחק חוץ קשה אבל מכבי מסתכלת לכל קבוצה בבית הזה בלבן של העיניים

פרנקפורט לא כזו מפחידה ומול מהירות אפילו תיכנס לצרות

#83 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎24/10/2013‏, ‎17:47

אם מכבי תיראה כמו שנראנו מול רמת השרון אנחנו בבעיה, ככל הנראה היה המשחק הכי גרוע שהייתי בו.

בכל מקרה זה אפשרי, אבל אני חושב שנפסיד, לצערי.

#84 xori

xori

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎05/11/2013‏, ‎22:41

בנס זה לא 3-0 ליובנטוס במחצית..
שיבעטו כמו שצריך!

#85 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎06/11/2013‏, ‎23:40

יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששש

אני לא מאמין שניצחנו שם. אולי זו באמת העונה שלנו

#86 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎06/11/2013‏, ‎23:43

ביום ראשון ארסנל יכולה לסגור שבוע חלומי במידה והיא תנצח תיונייטד.

יש לי הרגשה שהיא הולכת לתת הצגה.

#87 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎06/11/2013‏, ‎23:49

הלוואי, אבל גם אם לא ננצח שם (עדיין, אולד טראפורד) זה ההכי הרבה אופי שהראנו בשנים האחרונות. אני עצמי מופתע. 

#88 y2k27

y2k27

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 244 הודעות

נכתב ב- ‎06/11/2013‏, ‎23:55

אכן כן למרות שנקודות לה הגיעו לה לדעתי

אבל גם משחקים כאלה צריך לנצח והיא בדרך הנכונה.

#89 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎07/11/2013‏, ‎17:52

דורטמונד בצרות, אבל הם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. הם שלטו לגמרי במשחק עד לשער ולא ניצלו את ההזדמנויות את הדקות שלהם כדי לכבוש. זה היה לי ברור שברגע שארסנל יסכנו בפעם הראשונה את שער הם גם יכבשו, וכך קרה. כל הכבוד לארסנל על האופי ובעיקר משחק ההגנה המצוין. קוסלייני ומרטאסקר שיפרו פלאים את התיאום ביניהם וזה נראה מצוין מבחינתם, כדי לזכות באליפות חייבים הגנה חזקה, ונראה שהיא אכן כזאת כרגע.

#90 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎07/11/2013‏, ‎21:03

הם שלטו לגמרי במשחק עד לשער 

לפי הנתונים של whoscored לארסנל היו אחוזים גבוהים יותר של שליטה בכדור.

אני מסכים שדרוטמונד היו טובים יותר, אבל 'שלטו לגמרי'? נו באמת. היה להם את המצב של מחטריאן, ועוד שני חצאי מצבים של התפלקות במצב נייח ונגיחה של רויס מסף הרחבה. 

#91 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎07/11/2013‏, ‎21:58

הם שלטו לגמרי במשחק עד לשער

לפי הנתונים של whoscored לארסנל היו אחוזים גבוהים יותר של שליטה בכדור.
אני מסכים שדרוטמונד היו טובים יותר, אבל 'שלטו לגמרי'? נו באמת. היה להם את המצב של מחטריאן, ועוד שני חצאי מצבים של התפלקות במצב נייח ונגיחה של רויס מסף הרחבה.

שליטה בכדור לא אומרת כלום, דורטמונד הכתיבו את הקצב עד לשער. היו להם 4-5 מצבים מצוינים לכבוש, תסתכל שוב על התקציר.
אני חושב שדורטמונד קבוצה טובה יותר מארסנל, וזה שארסנל ניצחה אתמול לא שינה את דעתי בעניין.

#92 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎26/11/2013‏, ‎23:07

טעות שאולי יכלה למנוע את השער השני של דורטמונד.

מגן נאפולי (פאבלו ארמרו) בשער השני יצא לרויס במקום להשאר ולסגור שטח ולמשוך בכך זמן עד ששחקני הגנה נוספים יבואו (במיוחד שאתה יודע שאתה שחקן היחידי בהגנה) טעות בסיסית בכל הקשור למשחק ההגנה.

#93 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2013‏, ‎00:24

איזה מחזור סיום הולך להיות לנו. נקווה שאנחנו נעלה מהראשון ודורטמונד מהשני. 

#94 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2013‏, ‎07:44

צ'לסי עם 0 בעיטות למסגרת בבאזל, כשארסנל מספקת עוד תצוגה של כדורגל שוטף וניצחון משכנע.

אבל היי, בסופו של דבר 'צ'לסי תהיה יותר אפקטיבית' ו'היא טובה בהרבה'. 

#95 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/11/2013‏, ‎23:39

צ'לסי עם 0 בעיטות למסגרת בבאזל, כשארסנל מספקת עוד תצוגה של כדורגל שוטף וניצחון משכנע.

אבל היי, בסופו של דבר 'צ'לסי תהיה יותר אפקטיבית' ו'היא טובה בהרבה'. 

אתה עושה צחוק? האם אמרתי משהו כנגד ארסנל? אתה קורא את מה שרשמתי למעלה? 

אני מרשה לך לעיין באשכול של העונה שעברה ולראות מי היה בעד ארסנל ומי היה בעד ארסן ונגר, אני לא חושב שאפילו אוהדי ארסנל שבפורום הזה יכלו לסבול את הסיטואציה אליה הקבוצה נקלעה בה הייתה בתקופה אולי מהרעות שלה בעידן ונגר.. (אני מדבר על תחילת העונה)

למה אני מזכיר את זה? כי הרבה יוצאים בהצהרות מוקדם לפטר את ונגר.. עוד לא התחילה העונה ואתה כבר נופל על צ'לסי, שהיא קבוצה עם מאמן חדש ומספר שחקנים חדשים שהגיעו מליגות שונות.

זה שאמרתי שלפי דעתי בשלבים המאוחרים יותר העונה זה יראה שונה מעכשיו בגלל עייפות שחקנים ופציעות זו דעתי, ואני יכול לטעות..

זה שאמרתי את דעתי לא אומר שאני אלוהים, דעתי היא לא עובדה, בטח שלא צריך להיות סרקסטי לגבי הדעה של אחרים. (אם אתה תוהה למה הסרקסטיות שלי כלפי אביחי בד"כ, זה נובע מסיבה שונה, זו לא בגלל דעתו, אלא היחס שלו לאנשי הפורום הספורט).

אבל עדיין לא טעיתי ולא צדקתי, גם אתה לא צדקת ולא טעית, אנחנו בשלבים מוקדמים עדיין של העונה ושל ליגת האלופות, תמתין מעט.

#96 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2013‏, ‎23:00

ארסנל מנצחת בקלילות במקום שבו הסיטי והיונייטד נכשלו.

אבל היי בסופו של יום עוד תראו הכל יילך לעזעזל סתם ככה בגלל עומק בגלל פציעות בלאחלגמשע עייפותזיינים ךלפפפפפ

#97 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎30/11/2013‏, ‎23:47

ארסנל מנצחת בקלילות במקום שבו הסיטי והיונייטד נכשלו.

אבל היי בסופו של יום עוד תראו הכל יילך לעזעזל סתם ככה בגלל עומק בגלל פציעות בלאחלגמשע עייפותזיינים ךלפפפפפ

אני מבין שאתה תגיב ותנסה לעקוץ אותי בכל פעם שארסנל ינצחו, אין לי בעיה עם זה שיהיה לך בהצלחה.

היום כשראיתי שידור אולפן אנגלי עם שחקני עבר בעמדת הפרשנות שמעתי את אותם דברים שאני רשמתי לך למעלה.

אבל זה לא אומר שהוא או אני צודקים, הוא בסה"כ מפרשן ואומר מה דעתו, כך גם אני עשיתי, לא טענתי שמה שאני אומר זה קדוש, אבל אתה מסרב להבין את זה, בעיה שלך.

בליגה האנגלית כבר הוכח ש7 נקודות, בטח בשלב הזה של העונה זה כלום (לפני שנתיים מנצ'סטר סיטי הצליחה לקחת לנו את האליפות מהידיים במחזורים האחרונים וצימקה פער של 7 נקודות אם אני זוכר נכון).

שלא תטעה, יונייטד לדעתי לא תקח אליפות, אני ידעתי זאת עוד מתחילת עונה, הבעיה היא שלוקח זמן עם מאמן חדש, זה משהו שאני לא מחדש ואמרתי זאת פה בפורום גם בעבר..

אני לא יודע מי תקח אליפות בסוף העונה, מדברייך אני מבין שארסנל כבר אלופה..

אני מעדיף לשתוק בעניין כי באמת קשה לי לנחש מי תקח אליפות.

#98 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎11/12/2013‏, ‎23:51

והנה. הנה הודחנו מליגת האלופות. אין לנו סיכוי לעבור אף קבוצה מלבד אתלטיקו מדריד, ועם המזל שלנו נקבל את ברסה.

#99 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/12/2013‏, ‎00:44

והנה. הנה הודחנו מליגת האלופות. אין לנו סיכוי לעבור אף קבוצה מלבד אתלטיקו מדריד, ועם המזל שלנו נקבל את ברסה.

דולב ממש הגזמת, אף קבוצה בדרג הראשון לא תרצה לקבל את ארסנל (או את סיטי לצורך העניין, כל שאר הקבוצות בדרג השני לא מהוות איום רציני לאף קבוצה בדרג הראשון).

ארסנל יכולה לנצח כל, אבל כל קבוצה שהיא תיפגש איתה. יש לה הגנה יציבה מאוד וזה בהחלט יכול לעבוד לטובתה בשלב נוקאאוט.

אם צ'לסי של 2012 שהייתה קבוצה בינונית שאפילו לא סיימה בטופ 4 באותה עונה בליגה האנגלית זכתה בגביע הזה כשהיא מעיפה בחצי הגמר את בארסה שהייתה אז קבוצה יותר טובה משהיא היום, אז ארסנל בהחלט מהווה ראוי לכל יריבה שהיא תפגוש בשמינית הגמר, כולל באיירן, בארסה וריאל.

#100 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎12/12/2013‏, ‎01:07

עם כמה שאני חושב שהשתפרנו השנה, וחיזקנו המון מהחולשות שלנו, אנחנו לא ברמה של אחת משלושתן..כל אחת מהן תיקח אותנו עם גג עשיית צרות מינימלית בבית.

מה שמשאיר את פאריז ואתלטיקו. פאריז מפחידים ממש, וההתקפה שלהם מפלצתית אבל יודע מה אולי בשני משחקים זה אפשרי. אתלטיקו קבוצה חמודה אבל הם לא יצליחו להתמודד עם כדורגל אנגלי על מרחבים קצרים לדעתי, לכן אני חושב שיש סיכוי גבוה מולם. אני מקווה שההגרלה לא תדפוק אותנו שוב ותהיה לצידנו..

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים