עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#81 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎09/10/2013‏, ‎13:21

אויש

#82 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎10/10/2013‏, ‎18:23

שמתי לב שאתה אוהב סטטיסטיקה, קח נתון: ארסנל של 2013 (עד לשבוע זה) בליגה ניצחה 26 משחקים, הפסידה 6 וסיימה בתיקו 7 פעמים. 

זאת אומרת, אם הליגה התחילה ב1 בינואר ותסתיים עכשיו, ארסנל היא האלופה. במרחק של 7 או 8 נקודות מיונייטד. (אני לא זוכר כל כך, אני אמצא את הטבלה אני אביא אותה לכאן)

זה מראה המון על השיפור שלה, אחרי שסאנטי, ג'ירו ופודולסקי התחברו אחד עם השני ובכלל לליגה. אחרי שווילשר חזר לסגל. אחרי שקוסייליני ומרטסאקר עשו ריצה יפה ביחד וכעת מתואמים. אחרי שראמזי גילה את הפוטנציאל שלו. היום התפרסם ראיון מרתק עם ונגר ובו הוא אומר שבהתחלה הוא חשב שראמזי יהיה מוסר רגוע ויציב, כמו ארטטה - אבל רק לאחרונה הוא גילה את הפוטנציאל המלא שלו כשחקן אול ראונדר וזה מתבטא בנתונים שאתה כל כך אוהב - ראמזי כבש שמונה שערים ושלושה בישולים בעשרה המשחקים האחרונים, כידוע. עם זאת, הוא גם השחקן עם מספר התאקלים המוצלחים הגבוה בליגה. 

בלי לדבר כמובן, על רכישתם של אוזיל ופלאמיני. 

#83 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎19/10/2013‏, ‎16:20

וווווווווואו איזה גול ענק של ווילשר. גול קבוצתי מהיותר יפים שראיתי בשנים האחרונות.

• CLIPSE אוהב את זה

#84 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎19/10/2013‏, ‎17:45

אוווווווללללללללללללללה לה ארון ראמזי!!!!!!!!!!!!!!

#85 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎19/10/2013‏, ‎18:42

גול גדול

במבט ראשון הייתי בטוח הכדור פגע בשחקן נוריץ', רק אחר כך ראיתי את העקב של ווילשר..

• Dolevv ו אורפז. אוהבים את זה

#86 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎19/10/2013‏, ‎23:59

RAMSAY.gif

אארון ראמזי, השחקן הכי טוב בפריימרליג כרגע

#87 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2013‏, ‎02:28

ביוני כשמוריניו מונה שוב למאמן של צ'לסי הוא אמר לאוהדים "Now I can say that I am one of you".

והיום:

dPNG3Oa.jpg

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#88 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2013‏, ‎06:18

פשש ארסנל פשוט קבוצה שכיף לראות השנה,

איזה גולים יפים, מעניין אם יצליחו לשמור על זה עד סוף העונה.

#89 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎20/10/2013‏, ‎10:20

איזה גול אדיר של ארסנל!

#90 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2013‏, ‎14:08

זה בעיקר אוזיל שעושה את ההבדל לטעמי, הוא מקרין את זה לכולם.

לא אהבתי אותו כל כך בריאל, בארסנל אני מאוהב בו.

#91 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2013‏, ‎15:23

מחר יש לארסנל את המבחן האמיתי הראשון שלה העונה.

#92 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2013‏, ‎20:17

אין ספק שהרכישה של אוזיל החזירה למועדון ולשחקנים ביטחון שלא היה להם שנים - אבל אם לומר את האמת, לריצה הזאת של ארסנל יש שחקנים חשובים לא פחות אם לא יותר: אולייביה ג'ירו, ג'ק ווילשר, מתיו פלאמיני, ובעיקר אארון ראמזי. השחקנים האלה היו דומיננטים יותר ואם תשאל אותי, גם חשובים יותר (על המגרש, נטו). 

#93 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2013‏, ‎20:18

מחר יש לארסנל את המבחן האמיתי הראשון שלה העונה.

אז שאני אבין, אין לאיכותה של קבוצה לגיטימיות כל עוד היא לא מתמודדת במשחק יחיד נגד דורטמונד/באיירן/ברצלונה/ריאל?

lel אוקי. 

#94 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2013‏, ‎21:02

אין ספק שהרכישה של אוזיל החזירה למועדון ולשחקנים ביטחון שלא היה להם שנים - אבל אם לומר את האמת, לריצה הזאת של ארסנל יש שחקנים חשובים לא פחות אם לא יותר: אולייביה ג'ירו, ג'ק ווילשר, מתיו פלאמיני, ובעיקר אארון ראמזי. השחקנים האלה היו דומיננטים יותר ואם תשאל אותי, גם חשובים יותר (על המגרש, נטו). 

זאת גניבת דעת להגיד שאוזיל היה פחות דומיננטי מווילשר מאז שהגיע. ווילשר בינתיים די בינוני העונה עם כל הכבוד לגול הנהדר שכבש. אוזיל הוסיף הרבה ניידות ותחכום בחלק ההתקפי, הנוכחות שלו על המגרש גם מאפשרת לשאר השחקנים להיות יותר חופשיים וכך גם לבוא יותר לידי ביטוי.

ראינו גם במבחן הרציני ביותר העונה של ארסנל נגד נאפולי את השינוי שהביא אוזיל מקצועית ומנטלית. הוא השחקן הטוב והמוכשר ביותר של הקבוצה הזאת, אם תרצה או לא תרצה.

אבל כן, ראמזי וג'ירו מדהימים עד כה. גם פלאמיני חיזק משמעותית את הקישור האחורי.

#95 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎01:24

אני כל כך לא יודע למה לצפות מהמשחק היום. דורטמונד מפחידה אותי חבל על הזמן, אבל זה אצלנו ואנחנו בשוונג. 

אני מפחד ממש מהמשחק הזה

#96 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎06:55

אז שאני אבין, אין לאיכותה של קבוצה לגיטימיות כל עוד היא לא מתמודדת במשחק יחיד נגד דורטמונד/באיירן/ברצלונה/ריאל?

lel אוקי.

סה''כ הכל אמרתי שזה המבחן הראשון האמיתי שלה העונה ואני חושב שתסכים איתי.

חוצמזה שדורטמונד זה לא ממש דורטמונד של העונות הקודמות, אבל עדיין דורטמונד לא יכולה להרשות לעצמה להפסיד את המשחק.

#97 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎10:45

מה זה עונות קודמות? ניצחנו אותם לפני שנתיים, משמע היא לא הייתה עצמה אז. אתה בטח מתכוון שנה שעברה, ואז אין לך טיעון.

#98 Coquelin

Coquelin

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 250 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎12:43

זאת גניבת דעת להגיד שאוזיל היה פחות דומיננטי מווילשר מאז שהגיע. ווילשר בינתיים די בינוני העונה עם כל הכבוד לגול הנהדר שכבש. אוזיל הוסיף הרבה ניידות ותחכום בחלק ההתקפי, הנוכחות שלו על המגרש גם מאפשרת לשאר השחקנים להיות יותר חופשיים וכך גם לבוא יותר לידי ביטוי.

ראינו גם במבחן הרציני ביותר העונה של ארסנל נגד נאפולי את השינוי שהביא אוזיל מקצועית ומנטלית. הוא השחקן הטוב והמוכשר ביותר של הקבוצה הזאת, אם תרצה או לא תרצה.

לווילשר היו שניים-שלושה משחקים לא טובים בין לבין פרשת העישון המגוכחת שללא ספק השפיעה עליו על המגרש. ואני כן לוקח בחשבון את העובדה שהוא מוצב באגף שמאל, עמדה שזרה לו (מילא הוא היה בצד ימין, כפי שהיה משחק נגד נוריץ' וכנראה גם היום נגד דורטמונד)

אין ספק שאוזיל הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה - אבל ההתייחסות לריצה של ארסנל על ידי התקשורת היא כאילו הוא סחב אותה לבדו, מינימום: ולפי דעתי, הוא היה די אנמי לעומת ג'ירו, ווילשר וראמזי. הם העזו יותר, לקחו יותר סיכונים, יצרו יותר, בעיקר ווילשר. 

#99 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎15:07

לווילשר היו שניים-שלושה משחקים לא טובים בין לבין פרשת העישון המגוכחת שללא ספק השפיעה עליו על המגרש. ואני כן לוקח בחשבון את העובדה שהוא מוצב באגף שמאל, עמדה שזרה לו (מילא הוא היה בצד ימין, כפי שהיה משחק נגד נוריץ' וכנראה גם היום נגד דורטמונד)
אין ספק שאוזיל הוא השחקן הטוב ביותר בקבוצה - אבל ההתייחסות לריצה של ארסנל על ידי התקשורת היא כאילו הוא סחב אותה לבדו, מינימום: ולפי דעתי, הוא היה די אנמי לעומת ג'ירו, ווילשר וראמזי. הם העזו יותר, לקחו יותר סיכונים, יצרו יותר, בעיקר ווילשר.

הדבר העיקרי שווילשר עשה השנה עד כה זה לאבד כדורים. הוא אולי ניסה יותר, אבל הוא לא ממש הצליח.

בנוגע למשחק היום בין ארסנל לדורטמונד, חשוב לזכור שהשחקן הכי טוב של דורטמונד פצוע (גונדגאן), ובלעדיו היא פשוט לא אותה קבוצה. לכן ארסנל פייבוריטית.

#100 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎22/10/2013‏, ‎15:16

מה זה עונות קודמות? ניצחנו אותם לפני שנתיים, משמע היא לא הייתה עצמה אז. אתה בטח מתכוון שנה שעברה, ואז אין לך טיעון.

לפני שנתיים הם זכו באליפות גרמניה, גם אז הם היו קבוצה טובה מארסנל. שנה שעברה זה לא שאלה בכלל.

אני מסכים עם דוראל שגונדוגאן זה השחקן המרכזי שלהם ובלעדיו זה לא אותו דבר, אבל עדיין דורטמונד טובים יותר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים