עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מהפכת חברות הסלולר בישראל

• אנא התחבר בכדי להגיב
557 תגובות לנושא זה

#81 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎27/05/2012‏, ‎11:19

למה גולן ולא הוט?

אחותי למשל שולחת המון סמסים אבל בקושי מדברת, אז גולן עדיף מהבחינה הזו.
אמא שלי מדברת יותר אבל לא עוברת את ה100 דקות, אז אולי אצלה באמת עדיף הוט, אבל אני לא ממש חולה עליהם ובשביל הפרש של 5 שקל לדעתי עדיף לזרום עם גולן :)

עד 100 דקות עדיף גולן.

בהוט 100 דקות = 10 ש"ח, בגולן זה יוצא בסביבות ה17 ש"ח.
אבל אם מוסיפים גם קצת סמסים פה ושם אז יוצא שגולן עדיף.
  • d1f2 אוהב את זה

#82 Lightning

Lightning

In Relation to Animals, all Humans Are Nazis

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎09:19

אני חושב היום לעבור להוטמובייל.
תמונה שפורסמה

#83 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎12:54

יש כבר אנשים שבאמת עברו לאחת מהחברות החדשות ויש להם חוות דעת עליהן?

פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#84 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎14:25

גולן טלקום והוט מובייל קיבלו רישיון לשיחות בינלאומיות

http://www.globes.co...?did=1000753308

#85 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎19:10

היום אחרי ניוד מוצלח ביותר יש לי קו פעיל של גולן טלקום:)

הזמנתי את הכרטיס סים קצת לפני חג השבועות, עברו 7 ימי עבודה והכרטיסי סים הגיעו:)
היום שהיה לי קצת זמן פנוי בשעה טובה ביצעתי את הניוד, אחרי 3 שעות בידיוק הסים של סלקום הפסיק לעבוד, הכנסתי את הסים של גולן טלקום והופ הסים עובד בצורה נפלאה עם המספר שלי ללא שום בעיות! הכול עבר חלק!
פשוט, נוח, זול, ואפילו הייתה לי שאלה בנוגע למשהו, לא היה לי כוח לנסות לתפוס אותם בטלפון, רשמתי להם בטוויטר שאני רוצה שיחזרו אליי ותוך שעה חזר אליי נציג ועשה איתי את תהליך הניוד וענה לי על כל השאלות:)

פשוט מדהים!
אינטרנט מהיר!
5.7+- הורדה
2.3+- העלאה
לפי speedtest.net, גם בשיתוף אינטרנט למחשב דרך האיפון בעזרת WiFi Uבעזרת כבל USB.
  • Muli אוהב את זה
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#86 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎19:13

היום אחרי ניוד מוצלח ביותר יש לי קו פעיל של גולן טלקום :)

הזמנתי את הכרטיס סים קצת לפני חג השבועות, עברו 7 ימי עבודה והכרטיסי סים הגיעו :)
היום שהיה לי קצת זמן פנוי בשעה טובה ביצעתי את הניוד, אחרי 3 שעות בידיוק הסים של סלקום הפסיק לעבוד, הכנסתי את הסים של גולן טלקום והופ הסים עובד בצורה נפלאה עם המספר שלי ללא שום בעיות! הכול עבר חלק!
פשוט, נוח, זול, ואפילו הייתה לי שאלה בנוגע למשהו, לא היה לי כוח לנסות לתפוס אותם בטלפון, רשמתי להם בטוויטר שאני רוצה שיחזרו אליי ותוך שעה חזר אליי נציג ועשה איתי את תהליך הניוד וענה לי על כל השאלות :)

פשוט מדהים!
אינטרנט מהיר!
5.7+- הורדה
2.3+- העלאה
לפי speedtest.net, גם בשיתוף אינטרנט למחשב דרך האיפון בעזרת WiFi Uבעזרת כבל USB.

יצא לך לבדוק שיחות לחו"ל?
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#87 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎19:47

עוד לא, אני מחכה שאחותי תחזיר לי תשובה עם המספר שלה:)
כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#88 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:16

היום אחרי ניוד מוצלח ביותר יש לי קו פעיל של גולן טלקום :)

הזמנתי את הכרטיס סים קצת לפני חג השבועות, עברו 7 ימי עבודה והכרטיסי סים הגיעו :)
פשוט, נוח, זול, ואפילו הייתה לי שאלה בנוגע למשהו, לא היה לי כוח לנסות לתפוס אותם בטלפון, רשמתי להם בטוויטר שאני רוצה שיחזרו אליי ותוך שעה חזר אליי נציג ועשה איתי את תהליך הניוד וענה לי על כל השאלות :)

פשוט מדהים!
אינטרנט מהיר!
5.7+- הורדה
2.3+- העלאה

תודה על הפירוט. :)
אגב, אתה יכול לומר באיזה איזור אתה גר (זה בסדר אם לא...)? אני שואל כי מעניין אותי עניין הקליטה. הקליטה של אורנג' באיזור שלי (וספציפית בבית שלי) על הפרצוף.

#89 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:30

אגב, אתה יכול לומר באיזה איזור אתה גר (זה בסדר אם לא...)? אני שואל כי מעניין אותי עניין הקליטה. הקליטה של אורנג' באיזור שלי (וספציפית בבית שלי) על הפרצוף.

גולן ברשת של סלקום...

#90 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎31/05/2012‏, ‎21:31

גולן ברשת של סלקום...

אני יודע, האמת שאין לי מושג איך הקליטה של סלקום באיזור שלי.

#91 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎08:11

בסוף הלכתי לאורנג' ולקחתי חבילת clear שזאת התשובה שלהם לגולן טלקום.
תמונה שפורסמה

#92 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎09:38

באזור הדרום:) ליד באר שבע...קליטה סבבה לאללה 3-4 פסים 3G ואפילו 5 לפעמים חח

#93 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎09:47

בסוף הלכתי לאורנג' ולקחתי חבילת clear שזאת התשובה שלהם לגולן טלקום.

יצאת גיי שמשלם 125 ש"ח עם חבילת גלישה של 500 מגה.

#94 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎10:58

חחחח למה הלכת לאונרג' ימצחיק? אתה משלם סתם כסף ומקבל פחות

#95 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎11:07

יותר מאוחר שתיהיה שעה נורמלית אתקשר לאחותי נבדוק שיחות לחול איך זה עובד :)

#96 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎11:49

התקשרתי לסלקום לנסות להוזיל אותם במחיר (כי אני לא יכול לעבור בגלל שיש לי מכשירים דרכם), והציעו לי חבילה "ללא הגבלה" ב149 ש"ח.
שהחבילה שלהם כוללת רק 500 מגה גלישה במהירות של עד 15 מגה.
עושה רושם שהם אפילו לא מנסים להתחרות במפעילות החדשות.
נקווה שהם ירדו מהעץ מהר..

#97 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎12:03

עדכון: בסוף לא התחברתי להוטמובייל (ומזל שכך, שמעתי שיש המון בעיות) כי היה תור של איזה שעה וחצי... לנסות להשיג אותם בטלפון לא הצלחתי (חיכיתי שעה ורבע על הקו וניתקתי).

אגב, מי אומר שהוטמובייל וגולן ימשיכו עם המחירים האלו גם חודש הבא? (או לאחר מכן...)
אולי הספקיות יודעות שהם לא יוכלו להמשיך עם המחירים האלו אז אין ממש טעם להוזיל מחירים. לא?
תמונה שפורסמה

#98 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎12:26

עדכון: בסוף לא התחברתי להוטמובייל (ומזל שכך, שמעתי שיש המון בעיות) כי היה תור של איזה שעה וחצי... לנסות להשיג אותם בטלפון לא הצלחתי (חיכיתי שעה ורבע על הקו וניתקתי).

אגב, מי אומר שהוטמובייל וגולן ימשיכו עם המחירים האלו גם חודש הבא? (או לאחר מכן...)
אולי הספקיות יודעות שהם לא יוכלו להמשיך עם המחירים האלו אז אין ממש טעם להוזיל מחירים. לא?

למה שלא תזמין פשוט סים מהאינטרנט?
מי אמר שהם ימשיכו עם המחירים האלה? הם. אם כל חברה לא תגיע ל7% מהשוק (650 אלף לקוחות) תוך 7 שנים, הערבויות שהם הפקידו לקבלת רישיון (705 מיליון עבור מירס, 360 מיליון עבור גולן) ילקחו להם. יש לי תחושה שגם עד סוף 2013 גולן לא תגיע ל650 אלף לקוחות...
חוץ מזה, חברת FREE הצרפתית (האבא הרוחני של גולן) השיקה חבילת טריפל ששברה את השוק ב-30 אירו לפני 10 שנים ואותה חבילה היום (עם שדרוגים ותוספות) עולה בדיוק אותו הדבר גם עשר שנים אחר כך.

#99 Lightning

Lightning

• חבר של כבוד
  • 7,623 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎12:38

למה שלא תזמין פשוט סים מהאינטרנט?
מי אמר שהם ימשיכו עם המחירים האלה? הם. אם כל חברה לא תגיע ל7% מהשוק (650 אלף לקוחות) תוך 7 שנים, הערבויות שהם הפקידו לקבלת רישיון (705 מיליון עבור מירס, 360 מיליון עבור גולן) ילקחו להם. יש לי תחושה שגם עד סוף 2013 גולן לא תגיע ל650 אלף לקוחות...
חוץ מזה, חברת FREE הצרפתית (האבא הרוחני של גולן) השיקה חבילת טריפל ששברה את השוק ב-30 אירו לפני 10 שנים ואותה חבילה היום (עם שדרוגים ותוספות) עולה בדיוק אותו הדבר גם עשר שנים אחר כך.

האמת שהייתי להוט להתחבר באותו יום. לא יודע למה.
וירדה לי הדודא מהוטמובייל, אולי גולן שווה יותר? פשוט יותר ויותר אנשים סביבי נדפקו איתם. (בעיות עם הניוד במשך 14 שעות בערך)
תמונה שפורסמה

#100 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2012‏, ‎13:08

התקשרתי לסלקום לנסות להוזיל אותם במחיר (כי אני לא יכול לעבור בגלל שיש לי מכשירים דרכם), והציעו לי חבילה "ללא הגבלה" ב149 ש"ח.
שהחבילה שלהם כוללת רק 500 מגה גלישה במהירות של עד 15 מגה.
עושה רושם שהם אפילו לא מנסים להתחרות במפעילות החדשות.
נקווה שהם ירדו מהעץ מהר..

אז מה אם יש לך מכשיר דרכם? גם לי יש, אני ממשיך לשלם את המכשיר בלבד, בלי הקו ואת קו אני משלם לגולן... יוצא לי יותר זול....

הם ימשיכו עם המחירים האלה, אל תדאג, זה המחיר והוא יישאר ככה, כמו שאמרו מעליי חברת FREE בצרפת עושה את אותו הדבר, מיכאל גולן הגיע משם, ובא לכשות פה מה ש-FREE עשתה בצרפת.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים