עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס

• אנא התחבר בכדי להגיב
132 תגובות לנושא זה

#81 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎13:54

novo00: מה שאתה ועוד כמה אנשים לא מבינים זה שחופש הביטוי ברשת משמעו שאתה יכול לפתוח אתר תרגומים משלך... לא שאתה יכול לדחוף כל תרגום לגרון של אתר בו אתה חפץ.
זה בדיוק החופש של הרשת.

כן וזה נותן לו את הזכות לתהות מדוע פייסבוק לא מוחקים את הדף? אתה עוד מגבה אותו?! וכי מה ההבדל בין לפתוח דף בפייסבוק ולבין להקים אתר..

אם היית מבין את התרגום לא היית עוזר להפיץ אותו

אני מאמין בחופש המידע והעיסוק ואני תרמתי לבחור ועזרתי לו מתוך אדיאולוגיה שהיא נגד חלאות אדם כמוכם. שחושבים שהאינטרנט או הסדרות בבעלותם

באמת שאין לי מושג אם אתה מפגר, או מטומטם או פשוט סתם צופה ממורמר שלא נהנה מהפרק.

מי אמר שאתה והמתרגם זה אותו אחד??

אתה בעצמך רשמת.,,

אם קראת את זה
יכולת לראות שהבן אדם דאג להפציץ את התגובות בתרגום העלוב שלו ללא הרף
ולא הייתה לאתר ברירה אלא להוכיח כמה התרגום שלו עלוב ולוקה בחסר.
המון תגובות בלי הרף
חבל שהוא לא ידע שרק הIP שלו ראה את התגובות עד שהם נמחקו מהמערכת
בן אדם עלוב נפש הילדון הזה שיחזור לFXP שם יאהבו אותו מאוד לפי דעתי.

ואני מצטט את זה לפני שתספיק לערוך את התגובה שלך ולשקר שוב לכולם פה... אני בפירוש אומר לך שאני עמדתי מאחורי ההצפה ולא המתרגם. אז אל תבלבל במוח.. אני בפירוש רשמתי לפניך שזה אני ועוד כמה חברים הצפנו אותכם ולא המתרגם. פשוט נתפסת על עוד שקר. בדיוק כמו השקר של אחוזי ההתקדמות של התרגום בזמן שאפילו פה החבר'ה מהפורום פה בעצמם הודו שהם הודיעו לכם שהמתרגם פרש
תמונה שפורסמה

#82 TheWorks

TheWorks

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎13:55

אני מאמין בחופש המידע והעיסוק ואני תרמתי לבחור ועזרתי לו מתוך אדיאולוגיה שהיא נגד חלאות אדם כמוכם. שחושבים שהאינטרנט או הסדרות בבעלותם

" בבעלותי לדאוג שגולשים נאמנים לא יצפו בדברים מקולקלים שיצאו ממך או מהמתרגם שלך ויהרסו את חווית הצפייה הנהדרת שקיבלו עד עכשיו"

"לכן הוקם האתר סאבסנטר, ולא עמוד פייסבוק מסכן עם 50 לייקים, בניסיון להפיץ אותו בתגובות ללא הצלחה."

(הפעם ציטטתי שלא תבכה ותחשוב שאני כתבתי)

מקווה שהבנת כי אם הבנת את הפרק של המתרגם כנראה שאצטרך לכתוב לך ככה:
" מה זה משנה מי כתבו תגובה, רק IPים שכתב את התגובות היא ראתה את התגובה ולא שאר הגולש"

#83 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:00

ולא סתם 2 האתרים הגדולים ביותר לכתוביות דאגו לעלות את התרגום הטוב ביותר

עוד שקר. האתר סרטים וסאבטייטלס (שהם סוג של אחד בעצם) העלו את התרגום של NAT64X לפרק לפני שלשה ימים, כרגיל איתך אתה רושם שטויות מבלי לבדוק כנראה שאתה לא התבגרת מספיק עדיין. לנגב לך את החלב על השפתיים יא דפוק. הוא האתר הכי גדול לתרגומים גם מבחינת כמות ההורדות וגם מבחינת היחס לגולשים. סאבסנטר שני לו. אז על איזה אתר בדיוק אתה מדבר חוץ מסאבסנטר? אולי טורק.. עזוב אם יש פח זבל יותר גדול מסאבסנטר זה הם. ודווקא בקטע הזה אני בצד של הצוות של Q. גם אני כועס וכעסתי שמחקו להם \קרדיט.. וזאת בדיוק הסיבה למה באותה תקופה לקחתי את הצד של צוות Q במאבק בדרך שלי ואני לא אפרט איך ומה.. בדיוק מאותה סיבה שאני עכשיו עם NAT64X אני עם מי שרוצה לדאוג לגולשים ונגד מי שרוצים לרמות ולשקר ולחרטט אותם בשקרים. יש מבין?! וזה יותר חשוב מאיכות התרגום מבחינתי..

וביום שצוות Q יבין עם מי יש לו עסק בסאבסנטר ויצא נגדכם ייתכן מאוד שאני אמצא את עצמי מסיייע גם להם. כי אני מאמין בחופש העיסוק והמידע באינטרנט. משהו שחלאות כמוך בטח עדיין לא הפנימו. ולהציף לי את הדף בפייסבוק בשקרים עם משתמש של סאבסנטר (יש לי צילום מסך שמתעד את זה אל תדאגו) או לרשום פוסט ענקי בראשית האתר וללכלך עלי ועל המתרגם. מה אני אגיד לך אם עצבנתי אותכם ככה כנראה שיש סיבה.

רק תמסור לחבר שלך GOTSUBS זה אני ולא המתרגם, ככה שהוא תקף את הבן אדם הלא נכון ;)
זכותם של הגולשים לצפות בפרק בזמן שהם רוצים ולא להיות עבדים לקפריזות של מאן דהוא. והדף הזה הוקם לא רק במטרה להתחרות בתרגומים של צוות מסויים אלא כדי לקדם את הסדרה בישראל בקרב המעריצים. ואם היית קצת נכנס הייתי רואה שיש יותר פוסטים שקשורים לסדרה עצמה כמו מידע שתהיה עונה שלישית, טריילר לפרק הבא וכו'.. אבל אתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך כי אני דחפתי את הדף במרבית הזמן בפייסבוק, בעיקר כדף מעריצים לסדרה ולא רק כתרגומים לפרק 2.

ויש לי כוונות להכניס לשם גם דיונים על איך היה הפרק שצפיתם, ומידע על הדמויות והשחקנים וכו'.. משהו שהאתר סאבסנטר לא קשור אליו.. אבל שוב אתם והאמת לא ממש חברים טובים. אתם לא נותנים לזה להפריע לכם ללכלך
תמונה שפורסמה

#84 TheWorks

TheWorks

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:15

אתה מבין מה הבעיה שלך אדון novo00
אתה שקרן כפייתי, ובעל בעיות הבנה קשות מאוד.

ואני גם אסביר:
1) אמרת שאתה דוגל בחופש הביטוי, אך חיפשתי את מה שאמרת ש"סאבסנטר" כתבו לך בעמוד, אבל לא מצאתי את זה? מה זה אומר? שאתה יודע יפה מאוד לצנזר שאתה רוצה, אבל מצג שני אתה גם דוגל בחופש הביטוי (שקרן כבר אמרנו? אמרנו)

2) האתר סרטים סאבטייטל או מה שלא יהיה כבר מזמן לא אתר מוביל בשום דבר, ואתה יכול לראות את זה בכל פן אפשרי, כמות כניסות, הורדת כתוביות, תגובות וכו' (טמבל אמרנו? אמרנו)

3)אתה חושב שאתה תבוא יום אחד ותנהל את הכל כמו שבא לך, אז חמוד אתה טועה, ושוב לא סתם 2 האתרים הגדולים ביותר לכתוביות שהם סאבסנטר (ומה לעשות גם טורק) לא העלו אתך, אבל פח זבל כסאבטייטל העלו אותך (טמבל אמרנו? אה סליחה זו פעם שנייה, אמרנו)

4) אמרת שאתה רוצה לדאוג לגולשים? אז בבקשה תדאג שהם לא יצפו עם תרגום כזה, זו פשוט בושה כתבנו לך יפה את הטעויות הסברנו לך כמו שצריך, אז במקום להגיד "וואלה צודקים" אתה הולך עם ראש בקיר למרות שלל הטעויות, לכן הבעיה היא אצלך (טמבל? אה כבר אמרנו פעם שלישית גלידה)

TheWorks
OUT :)

#85 Heisenberg

Heisenberg

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 646 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:25

אל תדאג The Work ההכפשות שלך כנגדי (unprovoked, i might add) כבר הביאו אותי לכך שמה שהתחיל ככתובית בודדת אני עכשיו אקח על עצמי, as my personal mission in life, למחוק את האתר שלך מהמפה לתמיד ולספק עתיד חדש וורוד יותר לכולנו, בלעדיך.

And once and for all, say good riddance for the likes of you.

בטח נדרש לך קריעה של יס כדי להבין את הנאמר.

מקווה שזה היה שווה את זה.

נ.ב.
אני מקווה שיהיה לך מספיק שכל להוסיף את תגובתי לאתרך על "תיקוניך", לאחר שיופרסמו, אחרת אני עוד עלול לתבוע אותך על הוצאת דיבה.

novo00 אל תצנזר אותם בפייסבוק אם צינזרת, הם מוזמנים להגיב שם למרות שלנו לא יתנו הזדמנות שווה.
  • novo00 אוהב את זה

#86 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:26

חיפשתי את מה שאמרת ש"סאבסנטר" כתבו לך בעמוד, אבל לא מצאתי את זה? מה זה אומר? שאתה יודע יפה מאוד לצנזר שאתה רוצה, אבל מצג שני אתה גם דוגל בחופש הביטוי (שקרן כבר אמרנו? אמרנו)

אני דוגל בחופש הביטוי לכל מי שרוצה. אבל כאשר אותו עמוד בעצמו נכנס וכותב אצלי שקרים אבל שאני מגיב לו הוא מוחק את התגובה שלי. הבנתי שהוא לא מעוניין בכלל בדו שיח אלא רק בהשמצות אז מחקתי לו את הפוסט שלו מייד אחרי שמחק את שלי .. יש מבין?
וזה בא עוד אחרי התאפקות גדולה מצידי לתת לו להשאר בהתחלה אצלי בדף למרות שלי הוא מחק את כל התגובות אצלו באתר. אמרתי ייאלה ניתן הזדמנות לדו שיח.

אבל!! הצורה שהם פרסמו את השקרים אצלהם באתר בלי לאפשר לצד המושמץ להגיב על טענותיהם. מבחינתי זה בדיוק ההיפך מחופש הביטוי זאת דמגוגיה ודיקטטורה בהתגלומתה. אדם שרושם שקרים מבלי לאפשר לצד השני להגיב עליהם זה בן אדם שפל מבחינתי שאסור לתת לו במה. ושאנשים שלא קשורים לויכוח רושמים שהמתרגם פרש גם מוחקים להם. ובכלל כל תגובה שקצת סוטה מללקק לכם ישר נמחקת.. ממש מזכיר את ימי הקומוניזם בשיא שפלותו

וכמו שאמרתי כנראה שזבל כמוך לא מרגיש פה בבית כי פה מאפשרים לי להגיב לטענות שלך. משהו שאתם בסאבסנטר לא מאמינים בו. אתם מאמינים רק בלמסור לגולשים את הגרסה שלכם כולל השמצות דוחות. אבל לתת לצד השני להגיב או לענות. מה פתאום. או כמו שאומרים: "איראן זה כאן"

מבחינתי ברמה האישית ממזמן כבר לא מדובר בתרגום זה או אחר לסדרה. ואם חשבתם שהמטרה שלי זה להחליף מתרגם זה או אחר אתם טועים. כל מה שחשוב לי שמי שרוצה לתרגם יוכל לקבל במה לשתף את הגולשים ולא יעבור צנזורה. זכותם של אנשים לפרסם בתגובות מה שהם רוצים. ואם לא אצלכם לפחות בפייסבוק בוודאות.
מבחינתי מדובר לא בתרגום למשחקי הכס, אלא במסע צלב אישי נגדכם ונגד ההונאה הגדולה שלכם. אחרי שפרסמתם אחוזי התקדמות מזוייפים. הדף ישאר במטרתו המקורית. הפעילות שלי בזירה טיפה שונה תשאר זהה לגמרי
תמונה שפורסמה

#87 Piggie123

Piggie123

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 9 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:31

שוב פעם האתר סאבסנטר מוכיח כמה הוא פחסנטר.
  • novo00 ו green אוהבים את זה

#88 TheWorks

TheWorks

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:31

חמודים, אתם לא מבינים דבר בסיסי:
סאבסנטר לא שלי, אני מעלה שם סרטים וסדרות מידי פעם שיהיה מעודכן ותו לא

אבל מה לעשות שהאתר פשוט צודק

ותאמין לי Heisenberg אם לא היית מתחיל ודואג שכל תגובה שנייה בסאבסנטר תירשם על התרגום שלך בכזו צורה אז התרגום שלך גם לא היה מעניין אף אחד
אבל שאתה מגיע לאתר תרגומים במקום לדפוק בדלת ולבקש רשות להיכנס אתה פורץ את החלון אז אתה פה ה"עבריין"
אז אל תצפה שמכניסים אותך לכלא הכתוביות, כי בכתובית שהכנת עברת על כל עבירה אפשרית.

novo00
אז אתה אומר שאין טעויות והתרגום מושלם והוכיחו לך הרי שלא,
ושלל הטעויות הם בכלל לא טעויות אלא הכל כתוב נכון (ובעל בעיות הבנה קשות מאוד אמרנו? אמרנו!)

#89 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:49

מכניסים אותך לכלא הכתוביות, כי בכתובית שהכנת עברת על כל עבירה אפשרית.

novo00
ושלל הטעויות הם בכלל לא טעויות אלא הכל כתוב נכון (ובעל בעיות הבנה קשות מאוד אמרנו? אמרנו!)

איפה ראית בדברים שלי שרשמתי שאין טעויות בתרגום?? אתה מדבר עלי חחחח שלי יש בעיות הבנה קשות. ממש לא. אני פשוט לא מסכים ולא מוכן אפילו לקחת בן אדם כמוך לשניה אחת ברצינות. ביום שתבין מה זה חופש העיסוק והמידע ברשת. ותפנים שהסדרה בבעלות HBO. ולא שלכם יהיה טוב.. בעצם אני בספק.. מחלקה פסיכאטרית זה מקומך כנראה עם שאר המגלומנים. אתם סובלים משגעון גדלות היסטרי.. רדו למציאות הסדרה לא שלכם.
תמונה שפורסמה

#90 Heisenberg

Heisenberg

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 646 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:50

ותאמין לי Heisenberg אם לא היית מתחיל ודואג שכל תגובה שנייה בסאבסנטר תירשם על התרגום שלך בכזו צורה אז התרגום שלך גם לא היה מעניין אף אחד
אבל שאתה מגיע לאתר תרגומים במקום לדפוק בדלת ולבקש רשות להיכנס אתה פורץ את החלון אז אתה פה ה"עבריין"
אז אל תצפה שמכניסים אותך לכלא הכתוביות, כי בכתובית שהכנת עברת על כל עבירה אפשרית.

כי אני אחראי עכשיו על תגובותו של כל משתמש אקראי שבא להציף את אתרכם ולהביע את שנאתו העזה אליו - אפילו לא היה צריך לדחוף אותם לזה. ROFL :D .

עוד תתפלא לשמוע חח, זה הולך להיות מחזה כזה מצחיק :lol: .
נתת לי מסמך יקר ערך ותעודת עניות לצוות ואתר סאבסנטר כולו. לא הייתי יכול לעשות עבודה טובה יותר בעצמי גם אם הייתי משתדל בכל מאודי.
נתת לי כנגדכם נשק רב ערך, ואני אדאג עוד לפרסם את הקישור ללינק הזה בכל שלטי חוצות ובגאווה רבה.
עוד לא הבנתם שכל מה שאתם עושים רק פועל לרעתכם? חחח כמה טוב שיש אנשים שעושים לך חיים כל כך קלים :) :) :) .

אני מניח שאני צריך להגיד לך תודה.

אתה פשוט בדיחה עצובה.

#91 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:54

כי אני אחראי עכשיו על תגובותו של כל משתמש אקראי שבא להציף את אתרכם ולהביע את שנאתו העזה אליו - אפילו לא היה צריך לדחוף אותם לזה. ROFL :D .

עוד תתפלא לשמוע חח, זה הולך להיות מחזה מצחיק :lol: .
נתת לי מסמך יקר ערך ותעודת עניות לצוות ואתר סאבסנטר כולו. לא הייתי יכול לעשות עבודה טובה יותר בעצמי גם הייתי רוצה.
נתת לי כנגדכם נשק רב ערך, ואני אדאג עוד לפרסם את הקישור ללינק הזה בכל שלטי חוצות ובגאווה רבה.
עוד לא הבנתם שכל מה שאתם עושים רק פועל לרעתכם? חחח כמה טוב שיש אנשים שעושים לך חיים כל כך קלים :) :) :) .

עוד מעט תעשה גם מוהאהאהאהאה. מינימום הולך להשתלט על העולם. עוד ילד עם שיגעון גדלות

#92 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:59

נתת לי מסמך יקר ערך ותעודת עניות לצוות ואתר סאבסנטר כולו. לא הייתי יכול לעשות עבודה טובה יותר בעצמי גם הייתי רוצה.

שלחתי לך פרטית תקרא אותה. יש לי כמה דברים לומר לך לעיניך בלבד

ולגבי המסמך אני מאמין שברגע שהם יקלטו את עוצמת הטירוף שהם נכנסו אליו הם יסירו, לכן אני מציע לך לשמור צילום מסך לכל צרה שלא תבוא (אגב הם פרסמו לינק לאותו פוסט גם אצלי בדף אבל שהגבתי עליו כמו שכבר ציינתי הם מחקו את התגובה שלי והשאירו את הפוסט במקומו).

לגבי אדון ילדון סאבסנטר: נסכם את הדיון ככה..

אני משוכנע שברגע שYES ידעו שגנבו מהם תרגום שהם שילמו עליו כסף למתרגם. הם יתבעו את התחת למי שצריך. אני בטוח כבר שמי שצריך לדעת יודע. בהנחה וזה נכון, (אני לא באמת יודע) אני משער על סמך הבנתי האישית, עוד עשוים לתבוע אותכם יש מספיק נשמות טובות שידאגו לעדכן אותם בנידון אני בטוח בזה.
תמונה שפורסמה

#93 Heisenberg

Heisenberg

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 646 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎14:59

מוהאהאהאהאה

• novo00 ו Piggie123 אוהבים את זה

#94 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎16:27

שלחתי לך פרטית תקרא אותה. יש לי כמה דברים לומר לך לעיניך בלבד

ולגבי המסמך אני מאמין שברגע שהם יקלטו את עוצמת הטירוף שהם נכנסו אליו הם יסירו, לכן אני מציע לך לשמור צילום מסך לכל צרה שלא תבוא (אגב הם פרסמו לינק לאותו פוסט גם אצלי בדף אבל שהגבתי עליו כמו שכבר ציינתי הם מחקו את התגובה שלי והשאירו את הפוסט במקומו).

לגבי אדון ילדון סאבסנטר: נסכם את הדיון ככה..

אני משוכנע שברגע שYES ידעו שגנבו מהם תרגום שהם שילמו עליו כסף למתרגם. הם יתבעו את התחת למי שצריך. אני בטוח כבר שמי שצריך לדעת יודע. בהנחה וזה נכון, (אני לא באמת יודע) אני משער על סמך הבנתי האישית, עוד עשוים לתבוע אותכם יש מספיק נשמות טובות שידאגו לעדכן אותם בנידון אני בטוח בזה.

אני מציע לך להרגיע ולהירגע. איומים מסוג זה לא יועילו לאף אחד ובמיוחד לך [ותבין מה שאתה רוצה מזה].אם שכחת, ידידך הייזנברג נמצא תחת אותו איום שעליו דיברת.יש כאן הרבה אנשים שבאמרותיך אתה עלול לפגוע המסוגלים לדברים רבים כאשר זה נוגע לאיומים מסוג זה.אני מציע לך להשאיר את הדיון בגדר דיון ואת כל האיומים להשאיר בצד כי אף פעם אתה לא יודע מי נמצא מצדה השני של המקלדת.

#95 Heisenberg

Heisenberg

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 646 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎16:37

ואתה חושב שמה שהוא עושה לא חוצה "קווים אדומים"? בינתיים עדיין לא שמעתי אותכם מביעים עמדה בעניין, חוץ ממשתמשים ספורים?

אני במקומו הייתי הרבה יותר מודאג ממני. אז שיקח לתשומת ליבו.

#96 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎17:06

novo00: מה שאתה ועוד כמה אנשים לא מבינים זה שחופש הביטוי ברשת משמעו שאתה יכול לפתוח אתר תרגומים משלך... לא שאתה יכול לדחוף כל תרגום לגרון של אתר בו אתה חפץ.
זה בדיוק החופש של הרשת.

כן וזה נותן לו את הזכות לתהות מדוע פייסבוק לא מוחקים את הדף? אתה עוד מגבה אותו?! וכי מה ההבדל בין לפתוח דף בפייסבוק ולבין להקים אתר..

מה הקשר לפייסבוק? :huh: עבורי פרסום בפייסבוק שקול לפתיחת בלוג כתוביות משלך. אין בזה שום בעיה (כל עוד הם מאפשרים זאת בתנאי השימוש שלהם).

אני בסה"כ אומר שסאבסנטר לא מגביל שום זכות שלך לחופש ברשת, משום שהוא רשאי לקבוע את התכנים שמופיעים (או לא מופיעים) אצלו באתר.

#97 novo00

novo00

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 120 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎17:57

'Superb כנראה פספסת את ההודעה שלו שהוא אמר שהוא לא מבין למה פייסבוק לא מוחקים לי את הדף ועוד כמה ירידות בסגנון הזה.. על זה דברתי.. אולי תעבור ותקרא שוב את מה שהבחור רשם. ותבין על מה הגבתי שזאת אומנם הייתה נקודה שולית בדיון מבחינתי אבל התייחסתי אליה. זאת הייתה תהיה חצי בציניות האם גם את פייסבוק סאבסנטר רוצים לצנזר ;)

ולעניין אחר לגמרי תמונה שפורסמהdrsub היקר

אני ערכתי את ההודעה המקורית ואני לא רואה במה שנשאר שום איום אלא אזהרה. אני לא באמת התכוונתי לפנות לשום YES ברמה האישית. אז על מה אני כן דברתי?
אני רמזתי לתקדים הורדות נט, שהורידו אותם בגלל שהם הפיצו תכנים של הסדרה עספור של הוט. לפני זה עזבו אותם בשקט יחסי. היחיד שאיים פה זה דווקא אתה.. ואולי תפסיק לדבר כמו עבריין מקלדת ותתייחס ברצינות לדברים האלו שאמרתי.

כי אני חושב שמי שמחליט לקרוע תרגום שלא הוא עמל עליו ולייחס אותו לעצמו.זאת בעיה גדולה. בדיוק כמו שמי שמעלה תרגום לאתר מסויים ומוריד ומוחק קרדיט למתרגם זאת בעיה חמורה לא פחות.. יש פה דזה וו למישהו עם המאבק בטורק?? לי כן

ואם אכן יש מישהו שעשה את זה ברמה התאורטית והעלה אותם לאתר תרגומים מסויים האתר הזה חשוף לתביעה מחברת יס וזה התסריט שהזהרתי מפניו לתשומת ליבם של כל הקוראים ומביני העניין. כי בסופו של דבר הורדה של אתר תרגומים מהרשת זהו גול עצמי שכולנו נפגע ממנו. אני אתה ואפילו הדפקט שהגיב קודם. אין פה איום ישיר על אף אחד אלא אזהרה שתעשו חשבון ומחשבות עם עצמכם הייטב לפני שתקבלו החלטות איך ממשיכים מכאן. בטח לא לרדת על בן אדם שבאמת תרגם את הפרק.. זאת לא הדרך

אולי בכם לא יכולים לגעת. את סאבסנטר יכולים ועוד איך להוריד על כזה דבר.
הנחה פשוטה אומרת שכנראה שכתוביות שנקרעו מיס כיביכול, עלולות להגיע לידים הלא נכונות. וגם אם תאיים עלי ישירות כמו שעשית וגם אם לא.. אני בסך הכל מציב לכם מראה מול הפנים. אני לא האויב שלכם. בסופו של דבר התסריט שמישהו מוריד את התרגום ומישהו אחר שקולט שזה התרגום של יס ובמקרה או לא יכול להיות שהוא מקורב או בכיר שם.. 1+1 והופה יש לכם בלגן על הראש.

אני בסך הכל זה שמתריע מראש בפניכם לפני שיהיה מאוחר מידי.. רוצים תתקפו אותי. בסופו של דבר איתי או בלעדי האיום האמיתי לא מגיע מבן אדם כמוני אלא מאתרים כמו סאבסנטר.. שלוקחים קרדיט על משהו שהוא לא שלהם באמת. וכי מה הבדל בין זה לבין מה שעשו טורק לצוות שלכם שמחקו לו קרדיט בשני המקרים מדובר בהונאה של ציבור הגולשים. ולפני שאתה מגיב תעצור שוב ותחשוב מי פה באמת איים ומי פה בסך הכל העיר אותכם מהתרדמה שלכם
תמונה שפורסמה

#98 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎18:24

novo, אתה קצת חי בסרט. סאבסנטר או סרטים לא חייבים להציג כל דבר, כמו שידיעות לא חייב להציג כל ידיעה על איזו צעדה שארגנה עיריית כפר סבא (כעיתונאי אתה אמור לדעת את זה). מישהו אמר לך לא לפתוח אתר משלך, ושם לעשות את הבחירות שלך? מה אתה בא ומזיין את השכל? שכל אתר יבחר את מה שבא לו. אתה הולך לטורק וחופר להם על זה שהם לא מעלים את התרגומים שלנו לפעמים? (וטוב שכך)
צא מהסרט.
  • eladfo אוהב את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#99 drsub

drsub

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 329 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎20:27

'Superb כנראה פספסת את ההודעה שלו שהוא אמר שהוא לא מבין למה פייסבוק לא מוחקים לי את הדף ועוד כמה ירידות בסגנון הזה.. על זה דברתי.. אולי תעבור ותקרא שוב את מה שהבחור רשם. ותבין על מה הגבתי שזאת אומנם הייתה נקודה שולית בדיון מבחינתי אבל התייחסתי אליה. זאת הייתה תהיה חצי בציניות האם גם את פייסבוק סאבסנטר רוצים לצנזר http://7.hidemyass.c...vd2luay5wbmc%3D

ולעניין אחר לגמרי http://7.hidemyass.c...ay5wbmc%3Ddrsub היקר

אני ערכתי את ההודעה המקורית ואני לא רואה במה שנשאר שום איום אלא אזהרה. אני לא באמת התכוונתי לפנות  לשום YES ברמה האישית. אז על מה אני כן דברתי?
אני רמזתי לתקדים הורדות נט, שהורידו אותם בגלל שהם הפיצו תכנים של הסדרה עספור של הוט. לפני זה עזבו אותם בשקט יחסי. היחיד שאיים פה זה דווקא אתה.. ואולי תפסיק לדבר כמו עבריין מקלדת ותתייחס ברצינות לדברים האלו שאמרתי.

כי אני חושב שמי שמחליט לקרוע תרגום שלא הוא עמל עליו ולייחס אותו לעצמו.זאת בעיה גדולה. בדיוק כמו שמי שמעלה תרגום לאתר מסויים ומוריד ומוחק קרדיט למתרגם זאת בעיה חמורה לא פחות.. יש פה דזה וו למישהו עם המאבק בטורק?? לי כן

ואם אכן יש מישהו שעשה את זה ברמה התאורטית והעלה אותם לאתר תרגומים מסויים האתר הזה חשוף לתביעה מחברת יס וזה התסריט שהזהרתי מפניו לתשומת ליבם של כל הקוראים ומביני העניין. כי בסופו של דבר הורדה של אתר תרגומים מהרשת זהו גול עצמי שכולנו נפגע ממנו. אני אתה ואפילו הדפקט שהגיב קודם. אין פה איום ישיר על אף אחד אלא אזהרה שתעשו חשבון ומחשבות עם עצמכם הייטב לפני שתקבלו החלטות איך ממשיכים מכאן. בטח לא לרדת על בן אדם שבאמת תרגם את הפרק.. זאת לא הדרך

אולי בכם לא יכולים לגעת. את סאבסנטר יכולים ועוד איך להוריד על כזה דבר.
הנחה פשוטה אומרת שכנראה שכתוביות שנקרעו מיס כיביכול, עלולות להגיע לידים הלא נכונות. וגם אם תאיים עלי ישירות כמו שעשית וגם אם לא.. אני בסך הכל מציב לכם מראה מול הפנים. אני לא האויב שלכם. בסופו של דבר התסריט שמישהו מוריד את התרגום ומישהו אחר שקולט שזה התרגום של יס ובמקרה או לא יכול להיות שהוא מקורב או בכיר שם.. 1+1 והופה יש לכם בלגן על הראש.

אני בסך הכל זה שמתריע מראש בפניכם לפני שיהיה מאוחר מידי.. רוצים תתקפו אותי. בסופו של דבר איתי או בלעדי האיום האמיתי לא מגיע מבן אדם כמוני אלא מאתרים כמו סאבסנטר.. שלוקחים קרדיט על משהו שהוא לא שלהם באמת. וכי מה הבדל בין זה לבין מה שעשו טורק לצוות שלכם שמחקו לו קרדיט בשני המקרים מדובר בהונאה של ציבור הגולשים. ולפני שאתה מגיב תעצור שוב ותחשוב מי פה באמת איים ומי פה בסך הכל העיר אותכם מהתרדמה שלכם

מתריע לא מתריע, מה אתה מבלבל לנו?! קצת הבנת הנקרא לא תזיק לך לפני שאתה שולף את התותחים הכבדים.שים לב איך התחלתי את התגובה שלי: "אני מציע לך להרגיע ולהירגע."לפי הלקסיקון שלי המילה "מציע" מגיעה מלשון המילה "הצעה".אין כאן שום איום, יש כאן הצעה. אתה מבין מה שאתה רוצה להבין ומנסה להטות את הדיון.ההצעה הגיעה עקב היכרותי עם הנפשות הפועלות בסצנה. תעשה עם זה כרצונך.ולכל הקשור לכביכול "המעיר הלאומי" של הסצנה, נראה לי שאנשים כאן כבר יודעים טוב מאודבכל הנוגע למה שעכשיו גילית. אל תנסה להפוך עכשיו את עורך, מילותיך נראות כאיום איך שלא תנסה עכשיו להציג זאת.

#100 Heisenberg

Heisenberg

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 646 הודעות

נכתב ב- ‎13/04/2012‏, ‎20:29

אני עורך את התגובה שלי בפוסט של THE WORKS אבל אני מקבל שגיאה "הוספת מספר ציטוטים גבוה יותר ממספר הציטוטים המורשה." כשאני מנסה לשמור שינויים.

אפשר לעזור לי?

גם כול הציטוטים לא עובדים וזה נראה בלגן.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים