עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מנהל "סאבסנטר" ממשיך לגעת בתרגומים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
133 תגובות לנושא זה

#81 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎14:20

אלמוני, מה לא הבנת???
הכתובות של אקסטרים נשארות, יאללה מספיק נמאסת כבר..

עריכה:

שניר, השוואה ממש לא במקום..

מה אני לא הבנתי?
כידוע לך חוץ מאקסטרים, Q ו-HD יש עוד מתרגמים.
אז יפה מאוד שפתרתם את הבעיות עם אקסטרים, אבל למה
לא להנהיג מדיניות שווה כלפי כל המתרגמים, לפחות מהבחינה
של לא לגעת בקובץ התרגום (מלבד מחיקת כתובות של אתרים
מתחרים שזה מובן לגמרי)?
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#82 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎15:07

אלמוני_פלמוני, ממתי משנים קבצי תרגום בסאבסנטר? זה סוג של שעשוע מבחינתך להעלות ספקולציות שליליות כדי לסכסך?
בוא ניקח את זה הלאה, תרשה לי לחסוך לך את המאמצים:
מה יקרה כשסאבסנטר ימחקו את עשר הדקות הראשונות בתרגומים?
מה יקרה כשסאבסנטר יסגירו את המתרגמים לאלי"ס?
מה יקרה כשסאבסנטר יכניסו סוסים טרויאנים בקבצי התרגום?
מה יקרה כשסאבסנטר יתאחדו עם טורק וימחקו את תרגומי הקבוצות האחרות?
מה יקרה כשסאבסנטר ישתפו פעולה עם החמאס?

1h9roi.gif

#83 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎15:14

אלמוני_פלמוני, ממתי משנים קבצי תרגום בסאבסנטר? זה סוג של שעשוע מבחינתך להעלות ספקולציות שליליות כדי לסכסך?

אתה צוחק עלי? ספקולציות? התייחסתי למדיניות המוצהרת של האתר כפי שבוטאה במפורש ע"י המנהל הראשי שלו!
פרטיות! תודה.

#84 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,820 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:08

ממש לא, חצי מהדיון הזה נסוב סביב השאלה "מה יקרה אם ________?" (כאשר _______ זה מקרה מגוחך כלשהו שנועד לחרחר ריב ולעצבן משתמשים מסויימים).
חלאס עם התמימות.

#85 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:19

אלמוני, מה לא הבנת???
הכתובות של אקסטרים נשארות, יאללה מספיק נמאסת כבר..

עריכה:

שניר, השוואה ממש לא במקום..

מה אני לא הבנתי?
כידוע לך חוץ מאקסטרים, Q ו-HD יש עוד מתרגמים.
אז יפה מאוד שפתרתם את הבעיות עם אקסטרים, אבל למה
לא להנהיג מדיניות שווה כלפי כל המתרגמים, לפחות מהבחינה
של לא לגעת בקובץ התרגום (מלבד מחיקת כתובות של אתרים
מתחרים שזה מובן לגמרי)?

ואם מתרגם יחליט לשים לי קישור לאתר הבית שלו שהוא
www.one.co.il גם להשאיר? הרי זה לא אתר מתחרה...
תמונה שפורסמה

#86 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:27

ממש לא, חצי מהדיון הזה נסוב סביב השאלה "מה יקרה אם ________?" (כאשר _______ זה מקרה מגוחך כלשהו שנועד לחרחר ריב ולעצבן משתמשים מסויימים).
חלאס עם התמימות.

באמת?
חי כתב במפורש שמעתה כל כתובת חוץ משל Q, אקסטרים ו-HD תימחק.
אני התייחסתי לזה. אין פה שום עניין של "מה יקרה אם".
חוץ מ-Q, אקסטרים ו-HD יש עוד מתרגמים, וממש לא ברורה לי האפליה שלהם בעניין זה.
פרטיות! תודה.

#87 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:33

אתה פשוט אוהב לדבר באוויר. איזה מתרגמים עוד יש חוץ מאיתנו, אקסטרים ו-HD שיש להם אתר בית כלשהו, שאינו מתחרה לסאבסנטר?

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#88 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:36

באמת?

לפחות מהבחינה של לא לגעת בקובץ התרגום (מלבד מחיקת כתובות של אתרים
מתחרים שזה מובן לגמרי)?

סכיזופרניה, דואליות, או סתם בילבולציה?

1h9roi.gif

#89 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:45

באמת?

לפחות מהבחינה של לא לגעת בקובץ התרגום (מלבד מחיקת כתובות של אתרים
מתחרים שזה מובן לגמרי)?

סכיזופרניה, דואליות, או סתם בילבולציה?

לדעתך אתר בית של מתרגם צריך להחשב ע"י אתר כתוביות כאתר מתחרה?
(כמובן בהנחה שאתר הבית של המתרגם הוא לא אתר כתוביות בעצמו.)
פרטיות! תודה.

#90 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎16:48

אתה פשוט אוהב לדבר באוויר. איזה מתרגמים עוד יש חוץ מאיתנו, אקסטרים ו-HD שיש להם אתר בית כלשהו, שאינו מתחרה לסאבסנטר?

לא מדובר בדיבורים באויר, אלא מדובר על עיקרון. העקרונות שלך מאוד יקרים ללבך, אולי תכבד גם את העקרונות של אחרים? ומכיוון שבמקרה הזה
הם לא מתנגשים בעקרונות שלך בכלל, אני גם לא מבין למה אתה כ"כ מזלזל בהם...
פרטיות! תודה.

#91 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎17:07

זה כן דיבור באוויר, כי אתה אפילו לא יכול לתת דוגמא למתרגם שיש לו אתר בית שאינו מתחרה לסאבסנטר.
עקרונות עקרונות, אבל לדון סביב שאלה היפותטית הנוגעת לעקרונות שלא יתבטאו במציאות, זה סתם בזבוז זמן לכולנו.
אני אפילו די בטוח שחי פשוט נהנה מהוויכוחים איתך (ולא נראה שגם אתה סובל ממש), ולכן הוא מגיב במשפטים "כל כתובת חוץ מ-Q \ X \ HD תימחק", שברור לכולנו שאין ממש כאלה. אתם מפרים אחד את השני בוויכוחים המיותרים האלה, לדעתי כדאי לכם להחליף כתובות מסנג'ר וליהנות באופן מיידי יותר.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#92 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎17:10

לדעתך אתר בית של מתרגם צריך להחשב ע"י אתר כתוביות כאתר מתחרה?
(כמובן בהנחה שאתר הבית של המתרגם הוא לא אתר כתוביות בעצמו.)

בעיני כתובת כל אתר צריכה להישאר. בדיוק כמו שאם מוקרן בחדשות ערוץ 10 משהו ששאול מחדשות ערוץ 2, לא ימחק הלוגו של 2, ואפילו יצויין במפורש שהמקור הינו החדשות של המתחרים. אבל וואלה, אין לי אתר כתוביות, ושיקולי המוסר שלי אינם רלוונטיים. דווקא אתה היית זה שהביע הבנה למחיקת כתובת מהכתוביות, אז אני לא מבין איך פתאום אתה קופץ להגן על זכות שאף אחד לא דרש ממילא (כי כמו ששאל סנדק, איזו כתובת מעוניינים בדיוק העצמאיים לקדם?) שוב אתה מעלה ספקולציה אבסורדית כדי לנסות לעורר ויכוח? (ועם קצת מזל, להוציא את חי גס-רוח, ואז הפלנו שתי ציפורים באבן אחת!)

1h9roi.gif

#93 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎17:30

הזלזול של חי במתרגמים העצמאיים כבר הביא מתרגמת פוריה ומוערכת להחלטה שבינתיים
היא תפיץ את תרגומיה רק בקרב מקורביה, וזאת מכיוון שהיא לא רוצה בשום פנים ואופן שהם
יגיעו לאתר סאבסנטר. אני מקווה שנצליח לשכנע אותה לשנות את דעתה. אני מוכן לסבול בפורום
הזה השתלחויות פרועות, קללות והשמצות כי אני חושב לא רק על עצמי - ולא בגלל שאני נהנה מזה.
אודה ואתוודה, היום הצלחתם להתיש אותי. בעקבות מה שהסנדק כתב לי פה כמעט שלחתי הודעה
לשלוגי שידאג למחוק את החשבון שלי בפורום הזה. ברגע האחרון לא לחצתי על send כי עדיין נותר
בי שמץ קטן של תקווה שמשהו מהדברים שאני כותב פה מצליח לחלחל לאלה שאכפת להם מה"סצנה"
בכללותה.
פרטיות! תודה.

#94 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎17:51

אוי, נו באמת. מה כבר סאבסנטר עשה למתרגמים העצמאיים שאנשים פורשים בגללו?
ומה אנחנו נגיד? לפי הסטנדרטים האלה, בגלל בילד לא רק שהיינו פורשים, אלא גם שוברים את המחשב וקוטעים לעצמנו את האצבעות.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#95 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎18:07

ומה אנחנו נגיד? לפי הסטנדרטים האלה, בגלל בילד לא רק שהיינו פורשים, אלא גם שוברים את המחשב וקוטעים לעצמנו את האצבעות.

ידוע לי שהנהלת Q מחשיבה את המתרגמים העצמאיים כקליפת השום ("לא צריך לכלול אותם בדיונים, הם יקבלו את כל מה שאנחנו נחליט"),
אבל אתה לא צריך להתבלבל בין חוסר הכבוד שלך או אחרים מקבוצתך אלינו (לא זוכר בדיוק מי אמר את הדברים שציטטתי) לערך האמיתי שלנו.
פרטיות! תודה.

#96 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎18:11

אלמוני היקר
אם אני כל כך פוגע במתרגמים פרטיים

איך אתה מסביר את זה שרוב המתרגמים גם אלו שעזבו את טורק פשוט מגיעים אך ורק אלי????
רוצים רק לעלות אליי!!!! ולא לשום מקום אחר למרות שאפשרות העלאת הכתובתי שלי מגובלת ואני מאלץ אותם לעלות את הכתובית בצורה לא כל כך נוחה ומהירה

איך אתה מסביר את זה??? אני !!! שולט הטרור בסצינה, כל המתרגמים הפרטיים אוהבים אותי
וכן כן תשאל גם את חברך מהפורום הפרטי בEX שמעדיף לשלוח את כל הכתוביות שלו שהוא עושה אליי ולא לשום אתר אחר, כדי לקבל את ההכרה הראשונית והבסיסית!!!! (אם אתה לא יודע מי זה אז מצבך גרוע, אתה צריך להיכנס יותר לסאבס)
זה נראה כאילו אני לוקח מהפורום של EX של הפרטיים, אז זהו שלא, הוא מבקש ממני דרך האיימל שאני אעלה את הכתוביות

ואם אתה מדבר על שלגייה, אז פשוט שתיהיה בריאה היא חושבת שהיא מלכת הסצינה ולא נראה לי שהיא פרשה היא משחררת כתוביות בקצב מטורף... ושתמשיך ככה היא עושה רק טוב.

#97 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎18:30

אלמוני היקר
אם אני כל כך פוגע במתרגמים פרטיים

איך אתה מסביר את זה שרוב המתרגמים גם אלו שעזבו את טורק פשוט מגיעים אך ורק אלי????
רוצים רק לעלות אליי!!!! ולא לשום מקום אחר למרות שאפשרות העלאת הכתובתי שלי מגובלת ואני מאלץ אותם לעלות את הכתובית בצורה לא כל כך נוחה ומהירה

איך אתה מסביר את זה??? אני !!! שולט הטרור בסצינה, כל המתרגמים הפרטיים אוהבים אותי
וכן כן תשאל גם את חברך מהפורום הפרטי בEX שמעדיף לשלוח את כל הכתוביות שלו שהוא עושה אליי ולא לשום אתר אחר, כדי לקבל את ההכרה הראשונית והבסיסית!!!! (אם אתה לא יודע מי זה אז מצבך גרוע, אתה צריך להיכנס יותר לסאבס)
זה נראה כאילו אני לוקח מהפורום של EX של הפרטיים, אז זהו שלא, הוא מבקש ממני דרך האיימל שאני אעלה את הכתוביות

ואם אתה מדבר על שלגייה, אז פשוט שתיהיה בריאה היא חושבת שהיא מלכת הסצינה ולא נראה לי שהיא פרשה היא משחררת כתוביות בקצב מטורף... ושתמשיך ככה היא עושה רק טוב.

א. לא, אין לי מושג על מי אתה מדבר. ואם זה נכון מה שאתה מספר, מצדי הוא יכול להעלות לסאבסנטר בעצמו. אף אחד לא "יאכל" אותו אצלנו. אנחנו לא קבוצה, לכל אחד יש את ההעדפות שלו.
חלק מהמתרגמים שם נמצאים מסיבות פונקציונליות לחלוטין, וחלק אחר גם בגלל תחושות אחווה, הערכה הדדית וסוג של ידידות אינטרנטית.

ב. לא, אני לא מדבר על שלגייה.
פרטיות! תודה.

#98 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎18:52

ידוע לי שהנהלת Q מחשיבה את המתרגמים העצמאיים כקליפת השום ("לא צריך לכלול אותם בדיונים, הם יקבלו את כל מה שאנחנו נחליט"),
אבל אתה לא צריך להתבלבל בין חוסר הכבוד שלך או אחרים מקבוצתך אלינו (לא זוכר בדיוק מי אמר את הדברים שציטטתי) לערך האמיתי שלנו.

מה כתבתי ומה הגבת...

זה אכן נשמע כמו ציטוט מאוד לא מדויק שלי. אני גם לגמרי עומד מאחורי זה ואם אני אתן קצת קונטקסט יהיה ברור למה - המשפט הזה נאמר לאחד ממנהלי אקסטרים, באחת הפעמים שניסיתי ללא הצלחה לשדל אותם להצטרף למאבק שלנו בטורק, שכידוע פוגע בהם בדיוק כמו שהוא פוגע בנו, והרבה יותר משסאבסנטר אי פעם פגע או יפגע בהם.
במקום לדון נקודתית על הנושא הזה, הגישה הכללית של אקסטרים זה ליצור "שיחות לשלום ואחווה עולמית" בין כל מתרגמי הסצינה. רעיון לא רע בהחלט, אבל לוגיסטית זה פשוט לא קורה, כי יש יותר מדי פערים בין הקבוצות. כך שבפועל, בגלל שאין הסכמה אבסולוטית על הכל, אין שום סיכוי לשיתוף פעולה נקודתי במשהו שכן יש עליו הסכמה. זו לא גישה בריאה לחיים. נגיד שהליכוד מתנגדים לתחבורה ציבורית בשבת והמערך בעד, ובמקביל, יש הצבעה על אישור התקציב, ששתי המפלגות מסכימות עליו. האם זה אומר שצריך לתקוע את התקציב עד שלא תושג הסכמה בנושא התחבורה הציבורית בשבת?

אבל אבל אבל, עד כמה שזה מסורבל וסביר להניח שלא נגיע להסכמה כוללת על כל הנושאים, אמרתי "שיהיה" וזרמתי. סבבה, ננסה להגיע להבנות כוללות, אולי ייצאו מזה דברים טובים. ואז הוא רצה להכניס לעניין את העצמאיים - מסורבל אפילו יותר! מי בדיוק יהיה הנציג שלהם, אתה? הרי כל הקטע של עצמאיים זה שאין קבוצה ואין נציגים, אז איך זה בדיוק אמור לעבוד? וגם ככה, זאת לא ועידת יאלטה, בסה"כ הכיוון היה ליצור "כללי משחק" בין כולם, ואני לא רואה סיבה שדעתם של העצמאיים תהיה שונה משל שלושת הצוותים, במיוחד לאור העובדה שנדיר שיש תחרויות בין העצמאיים לצוותים ונראה שכל ה"התנגשויות" בין העצמאיים אלינו הם דיונים היפותטיים בינך לבין חי שמתרחשים אצלנו. אבל גם עם זה זרמתי, ואמרתי שאין לי בעיה, ומצדי שיארגן נציג לעצמאים. הרתיעה שלי הייתה רק מחמת הסרבול, ונראה שצדקתי - כי אכן שום דבר לא זז בנושא.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#99 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎19:04

אני עדיין לא מבין מה אלמוני מחפש בכל השיחות בילבולציה האלה????

שסאבסנטר יסגר? (לא יקרה, להפך קרה משהו ממש הפוך)

שQ יעזבו את סאבס ?? (לא יקרה, וגם אם כן זה לא יגרום לסגירה של סאבסנטר)

שלא יהיו גולשים בסאבסנטר ? ? (לא יקרה, מה לעשות סאבסנטר האתר הטוב ביותר כיום לכתוביות במלא מובן המילה)

אז מה אתה מחפש?????
את מי? אותי??? את מה?? למה אתה מנסה ליצור ריבים?? להוציא אותי לא בסדר?? (זה לא מפריע לי ואתה רואה שאני זורם איתך וצוחק עלייך כל הזמן על כך שאתה באמת אפס כי זה מה שאתה מחפש)
מוציא אותי קטן?? זה רק בעינייך ובשאר הגולשים ששונאים אותי אישית ומקנאים בהצלחתי בכל הנושא

אז מה אתה מחפש?? תיהיה אמיתי , אל תדאג אף אחד לא ישנא אותך ממה שכבר שונאים אותך עד עכשיו.

#100 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2011‏, ‎19:30

אני עדיין לא מבין מה אלמוני מחפש בכל השיחות בילבולציה האלה????

שסאבסנטר יסגר? (לא יקרה, להפך קרה משהו ממש הפוך)

שQ יעזבו את סאבס ?? (לא יקרה, וגם אם כן זה לא יגרום לסגירה של סאבסנטר)

שלא יהיו גולשים בסאבסנטר ? ? (לא יקרה, מה לעשות סאבסנטר האתר הטוב ביותר כיום לכתוביות במלא מובן המילה)

אז מה אתה מחפש?????
את מי? אותי??? את מה?? למה אתה מנסה ליצור ריבים?? להוציא אותי לא בסדר?? (זה לא מפריע לי ואתה רואה שאני זורם איתך וצוחק עלייך כל הזמן על כך שאתה באמת אפס כי זה מה שאתה מחפש)
מוציא אותי קטן?? זה רק בעינייך ובשאר הגולשים ששונאים אותי אישית ומקנאים בהצלחתי בכל הנושא

אז מה אתה מחפש?? תיהיה אמיתי , אל תדאג אף אחד לא ישנא אותך ממה שכבר שונאים אותך עד עכשיו.

מה שאני מחפש הוא מאוד פשוט וקל לביצוע מצדך: תן יחס שווה לכל התרגומים שהחלטת להעלות לאתר שלך.
-שלא יהיה מצב שלחלק מהתרגומים אתה מכניס את כתובת האתר שלך, ולחלק לא.
-שלא יהיה מצב שבחלק מהתרגומים אתה מוחק את כתובת אתר המתרגם, ובחלק לא.
דברים כאלה פשוטים.
פרטיות! תודה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים