ולגבי הקרדיט שהוא מחק לי על קריעה שעבדתי עלייה ושחררתי אותה לראשונה בסאבסנטר עם התרגום ברור כמו שצריך להיות.
אבל הוא לא רשם אותו... ואחרי שרשמתי לו בערך 5 הודעות במקומות שונים כדי שירשום לי את הקרדיט הראוי (אני לא מבין למה אני בכלל צריך לשלוח הודעה לגבי זה וזה לא ברור מיד) התחלתי להתעצבן ובהודעה האחרונה רשמתי את זה כמו מן בקשה אבל נחרצת כאילו בקשה עם טון מצווה, אבל הוא החליט שהוא לא ירשום לי קרדיט חבל על הזמן שלי רק בגלל שהוא לא אהב איך שכתבתי את הבקשה החמישית שלי.
מה אפשר להגיד על זה?
אחרי כמה ימים ביקשתי התערבות של חבר צוות בכיר של קיו, הוא פנה לתום והוא עדיין בשלו בגלל הצורה שרשמתי את המכתב בקשה לקרדיט אז לא מגיע לי שירשם הקרדיט הראוי לי באתר שלו.
אמרתי לו או שתרשום כמו בצריך או שתמחוק את הכתוביות מהאתר שלך, אף אחד לא מכריח אותך, אבל כמובן שהכתוביות נשארו ללא קרדיט.
זה למשל מרתיח לי את הדם, אבל אין לי מה לעשות, אין לי שליטה על האתר שלו, לדברים כאלה הייתי מצפה מטורק לא מסרטים.
דודי, בוא נספר את המקרה כפי שקרה באמת.
1. הכתובית עלתה לאתר.
2. הכתובית עלתה לאתר עם הקרדיט - כפי שמופיע בקובץ התרגום.
אנחנו מעלים עשרות תרגומים, ולא נשארים מול המקור, אלא לוקחים מהמקום היחידי ששם הקרדיט מופיע בצורה תקינה - גוף התרגום.
וכך גם מופיע באתר, בעמוד ההעלאה (יש לתת קרדיט תקין גם בגוף התרגום, וגם בעמוד).
3. אתה שולח מייל, כאשר במייל עצמו אתה
מצווה לתקן את זה.
4. אתה מפרסם הודעה בסרטים (יותר מאוחר, אני מגלה שזה כן / לא אתה)
5. אתה מקבל תשובה במרווח של דקות מזמן פרסום ההודעה בקהילות ב"סרטים". (ההודעה מדברת על נושא האי מתן קרדיט, ולא בקשה לתיקון הקרדיט! - זה בהקשר ל"העתקה" שעשית קודם.)
6. אתה פונה בהודעה פרטית אתר Q. באיומים, ודרישות. ודדליינים. בנוסף לזה שלא הגבתי לדרכים הראשונות (למרות שזה כן קרה).
7.אתה מקבל הודעה חזרה, באותו ערב, לנסח מחדש את הבקשה, כאשר 2 ההנחות שאני כתבתי לך הן: א. אני לא עובד אצלך. ב. ככה לא מבקשים.
8. אתה לא מבקש בצורה נאותה, כמו כל גולש / מתרגם שמגלה שיש טעות כזו או אחרת (הושמטה מילה, אות, משהו חסר, סתם תיקון), אלא ממשיך בשלך.
דודי,
אני בחיים לא כתבתי (ואתה מוזמן לחפש) שאני לא מוכן לתקן קרדיטים לפי בקשה.
מה שאתה אומר - הוא שגוי. הקרדיט שניתן - הוא בצורה תקינה.
הבקשה שלך לעדכון הקרדיטים - היא לגיטימית.
הבקשה שלי - לקבל את הבקשה בצורה נאותה - לגיטימית גם היא. ומבחינתי אף יותר.
אתה מעוניין שאני אסדר קרדיט באתר - תבקש בצורה הולמת ונאותה.
אתה חושב שאני עובד אצלך, עם דד ליינים, ודרישות - אז אתה טועה טעות מרה.
אם רק היית קורא את ההודעה הפרטית ששלחתי לך, ומגיב בהתאם - כל זה לא היה קורה.
ודבר אחרון,
אני לא הולך להגיב בנושא הזה יותר.
אתה רוצה תיקון - אני לא מבקש התנצלות או שום דבר כזה.
רק בקשה בצורה נאותה.ד"א - גם חי, בבקשות שלו אלי, מבקש בצורה יפה, ומקבל. (ועדיין יש לי את המייל מחי כאשר הוא העלה את סאבסנטר, וביקש שאני אסיר חסימה להורדת כתוביות שהוא קיבל מהאתר - והסרתי).
ככה שאר הצוותים, הקבוצות, ומתרגמים עצמאיים עובדים מולי.
מכאן, הכדור בידיים שלך.
רוצה לבקש כמו בן-אדם ולהשיג את מבוקשך - בשמחה.
לא רוצה - לא צריך. הכדור במגרש שלך.
אני מקווה שמנהל אתר סרטים יגיב לך ככה
אני קובע, האתר שלי ואני החלטתי
גם אם החליט שמתרגם פרטי איכותי יותר מתרגום שלכם ככה אני קובע
מה לעשות זה אתר שלי, אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח אתר מתחרה
ובחיים אני לא אגיב ככה. לעולם.