עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

דרושים טסטרים

• אנא התחבר בכדי להגיב
112 תגובות לנושא זה

#81 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎12:31

אחרי כמה ימים ביקשתי התערבות של חבר צוות בכיר של קיו, הוא פנה לתום והוא עדיין בשלו בגלל הצורה שרשמתי את המכתב בקשה לקרדיט אז לא מגיע לי שירשם הקרדיט הראוי לי באתר שלו.
אמרתי לו או שתרשום כמו בצריך או שתמחוק את הכתוביות מהאתר שלך, אף אחד לא מכריח אותך, אבל כמובן שהכתוביות נשארו ללא קרדיט.

זה למשל מרתיח לי את הדם, אבל אין לי מה לעשות, אין לי שליטה על האתר שלו, לדברים כאלה הייתי מצפה מטורק לא מסרטים.

אני מקווה שמנהל אתר סרטים יגיב לך ככה

אני קובע, האתר שלי ואני החלטתי
גם אם החליט שמתרגם פרטי איכותי יותר מתרגום שלכם ככה אני קובע
מה לעשות זה אתר שלי, אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח אתר מתחרה

דודי חבל על הזמן שלך, תראה כמה אתה משקיע מאמץ לתקן, והפלוץ הזה מגיב ככה והורס את כל מה שהשקעת.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#82 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎12:54

אני מבין את העדיפות שאתם נותנים לQ, אפילו שאני לא מסכים איתה.
אבל אני רוצה להבין רק דבר אחד: מה זה נותן לכם? מה זה מפריע שיהיו תרגומים כפולים? זה לא שהתרגומים שלהם זוועתיים ועלולים להרחיק גולשים מהאתר שלכם....

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#83 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎12:55

ולגבי הקרדיט שהוא מחק לי על קריעה שעבדתי עלייה ושחררתי אותה לראשונה בסאבסנטר עם התרגום ברור כמו שצריך להיות.
אבל הוא לא רשם אותו... ואחרי שרשמתי לו בערך 5 הודעות במקומות שונים כדי שירשום לי את הקרדיט הראוי (אני לא מבין למה אני בכלל צריך לשלוח הודעה לגבי זה וזה לא ברור מיד) התחלתי להתעצבן ובהודעה האחרונה רשמתי את זה כמו מן בקשה אבל נחרצת כאילו בקשה עם טון מצווה, אבל הוא החליט שהוא לא ירשום לי קרדיט חבל על הזמן שלי רק בגלל שהוא לא אהב איך שכתבתי את הבקשה החמישית שלי.
מה אפשר להגיד על זה?
אחרי כמה ימים ביקשתי התערבות של חבר צוות בכיר של קיו, הוא פנה לתום והוא עדיין בשלו בגלל הצורה שרשמתי את המכתב בקשה לקרדיט אז לא מגיע לי שירשם הקרדיט הראוי לי באתר שלו.
אמרתי לו או שתרשום כמו בצריך או שתמחוק את הכתוביות מהאתר שלך, אף אחד לא מכריח אותך, אבל כמובן שהכתוביות נשארו ללא קרדיט.

זה למשל מרתיח לי את הדם, אבל אין לי מה לעשות, אין לי שליטה על האתר שלו, לדברים כאלה הייתי מצפה מטורק לא מסרטים.

דודי, בוא נספר את המקרה כפי שקרה באמת.
1. הכתובית עלתה לאתר.
2. הכתובית עלתה לאתר עם הקרדיט - כפי שמופיע בקובץ התרגום.
אנחנו מעלים עשרות תרגומים, ולא נשארים מול המקור, אלא לוקחים מהמקום היחידי ששם הקרדיט מופיע בצורה תקינה - גוף התרגום.
וכך גם מופיע באתר, בעמוד ההעלאה (יש לתת קרדיט תקין גם בגוף התרגום, וגם בעמוד).
3. אתה שולח מייל, כאשר במייל עצמו אתה מצווה לתקן את זה.
4. אתה מפרסם הודעה בסרטים (יותר מאוחר, אני מגלה שזה כן / לא אתה)
5. אתה מקבל תשובה במרווח של דקות מזמן פרסום ההודעה בקהילות ב"סרטים". (ההודעה מדברת על נושא האי מתן קרדיט, ולא בקשה לתיקון הקרדיט! - זה בהקשר ל"העתקה" שעשית קודם.)
6. אתה פונה בהודעה פרטית אתר Q. באיומים, ודרישות. ודדליינים. בנוסף לזה שלא הגבתי לדרכים הראשונות (למרות שזה כן קרה).
7.אתה מקבל הודעה חזרה, באותו ערב, לנסח מחדש את הבקשה, כאשר 2 ההנחות שאני כתבתי לך הן: א. אני לא עובד אצלך. ב. ככה לא מבקשים.
8. אתה לא מבקש בצורה נאותה, כמו כל גולש / מתרגם שמגלה שיש טעות כזו או אחרת (הושמטה מילה, אות, משהו חסר, סתם תיקון), אלא ממשיך בשלך.

דודי,
אני בחיים לא כתבתי (ואתה מוזמן לחפש) שאני לא מוכן לתקן קרדיטים לפי בקשה.
מה שאתה אומר - הוא שגוי. הקרדיט שניתן - הוא בצורה תקינה.
הבקשה שלך לעדכון הקרדיטים - היא לגיטימית.
הבקשה שלי - לקבל את הבקשה בצורה נאותה - לגיטימית גם היא. ומבחינתי אף יותר.

אתה מעוניין שאני אסדר קרדיט באתר - תבקש בצורה הולמת ונאותה.
אתה חושב שאני עובד אצלך, עם דד ליינים, ודרישות - אז אתה טועה טעות מרה.

אם רק היית קורא את ההודעה הפרטית ששלחתי לך, ומגיב בהתאם - כל זה לא היה קורה.

ודבר אחרון,
אני לא הולך להגיב בנושא הזה יותר.
אתה רוצה תיקון - אני לא מבקש התנצלות או שום דבר כזה.
רק בקשה בצורה נאותה.
ד"א - גם חי, בבקשות שלו אלי, מבקש בצורה יפה, ומקבל. (ועדיין יש לי את המייל מחי כאשר הוא העלה את סאבסנטר, וביקש שאני אסיר חסימה להורדת כתוביות שהוא קיבל מהאתר - והסרתי).
ככה שאר הצוותים, הקבוצות, ומתרגמים עצמאיים עובדים מולי.

מכאן, הכדור בידיים שלך.
רוצה לבקש כמו בן-אדם ולהשיג את מבוקשך - בשמחה.
לא רוצה - לא צריך. הכדור במגרש שלך.

אני מקווה שמנהל אתר סרטים יגיב לך ככה

אני קובע, האתר שלי ואני החלטתי
גם אם החליט שמתרגם פרטי איכותי יותר מתרגום שלכם ככה אני קובע
מה לעשות זה אתר שלי, אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח אתר מתחרה

ובחיים אני לא אגיב ככה. לעולם.

#84 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:08

אני מבין את העדיפות שאתם נותנים לQ, אפילו שאני לא מסכים איתה.
אבל אני רוצה להבין רק דבר אחד: מה זה נותן לכם? מה זה מפריע שיהיו תרגומים כפולים? זה לא שהתרגומים שלהם זוועתיים ועלולים להרחיק גולשים מהאתר שלכם....

אין לי שום בעיה עם התרגום שלהם
להפך
אם רוצים שהוא יוצג, שיעלו את התרגום בעצמם

כל עוד הם לא מסכימים לכך, אני אעלה מה שאני חושב לנכון

אני מביא להם את האפשרות לעלות בעצמם את הכתוביות שלהם גם אם זה כפול לQ HD או אם אני אתרגם לכך כפול
זוהי החלטה אך ורק של EX לא שלי, אני מבחינתי עושה מה שאני חושב לנכון וזה לתת לQ במה כי אני מעריך אותם יותר מכל
ואני לא צריך להיות ביחסים טובים כדי לתת אפשרות לEX להוסיף את הכתוביות שלהם, הם מוזמנים לעלות בעצמם את הכתוביות אני לא אסרב לאף כתובית שלהם.

#85 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:15

למה אני צריך לבקש ממך קרדיט לתרגום שאני קרעתי והעלתי? את זה אני לא מבין?
הורדת אותו מסאבסנטר, זה המקום היחיד שהתרגום עלה בו, אני בטוח במיליון אחוז שראית כמו שכתוב בדף הראשי וכמו שכתוב בדף התרגום עצמו שזה נקרע על ידי.
אתה בחרת לא לרשום את הקרדיט!

כי אני רואה עשרות תרגומים שונים באתר שלך בלי קרדיט בגוף הכתוביות אך קרדיט תקין בדף הכתוביות באתר.
זאת לא באמת הסיבה, את פשוט רצית לא לרשום את הכינוי שלי מכיוון שזה בא ממני.
אז לא היה לי זמן לערוך את התרגום ולהוסיף שורות סינכרון בזמן מתאים שלא יפריע לסרט כדי לרשום לעצמי קרדיט, כי סך הכל העלתי את זה לסאבסנטר עם הקרדיט התקין שמגיע לי והנחתי שמי שמעתיק ומעלה לאתר אחר יראה את הקרדיט וירשום אותו באתר שאליו הוא מעלה.
טעיתי בהנחה זו.

על התגובה שלך בקהילות בסרטים, אני לא אמור לנחש שברגע שאנני כותב תגובה לתרגום זה פותח נושא בקהילות לגבי הסרט, לא ידעתי שאופציה כזאת קיימת בכלל!
בגלל זה לא ראיתי שום מענה והתעצבנתי.
בכל מקרה זאת זכותי לדרוש שהקרדיט שלי יופיע בצורה תקינה ומה שאתה עושה כרגע זה מבקש ממני לבקש ממך שוב בצורה שתמצא חן בעינייך ורק אז מגיע לי לקבל את הקרדיט שלי, אני צודק?
תמונה שפורסמה

#86 Viper

Viper

מנהל אתר Sratim

• חבר של כבוד
  • 899 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:19

בכל מקרה זאת זכותי לדרוש

אתה יכול לדרוש מכאן ועד מחר.

אתה רוצה קרדיט תקין - תעלה בעצמך.

יש בעיה עם קרדיט בצורה כזו או אחרת, שדורש תיקון - תבקש כמו בן אדם. נקודה.

התגובה הבאה שלי בנושא זה תיהיה רק לאחר שתבקש כמו בן אדם; כאשר התגובה שלי לנושא תיהיה "בוצע".

עד אז, מבחינתי הנושא הזה סגור, ללא תגובה נוספת ממני.

בברכה,

#87 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:31

אין בעיה אל תתקן את קרדיט, אני לא ימכור את העקרונות שלי בשביל שתרגיש שכיבדו אותך.
מה לעשות כנראה שלא באמת מגיע לי קרדיט, עבדתי קשה, אבל אני לא נחמד, לא מגיע לי קרדיט, להתחפף?

מה שאתה בעצם אומר במשפט הזה הוא בעצם שמי שלא מעלה תרגום בעצמו הקרדיט שלו מותנה בספק אצלך באתר?

אני יותר נגעל מכל הגולשים פה בפורום שאם חי היה עושה דבר כזה וואי וואי מה היה הולך פה, היו עושים את חי על האש, שופכים עליו בנזין ומדליקים.
הצביעות פה חוגגת ברמות, את חי צלבו על הערה "תורגם מצרפתית לנוחות גולשי סאבסנטר".
הבן אדם, מנהל סרטים בכבודו ובעצמו לקח תרגום ולא רשם קרדיט ועוד מעמיד דרישה שאם אני רוצה קרדיט לעבודה שלי תבקש יפה ואז תקבל.
ולמי זה מזיז? בידיוק, לאף אחד!!!

אני כל הזמן אמרתי, לא משנה מה קורה בתחום האישי, בקרדיט לא נוגעים, הוא קדוש!
כנראה שאף אחד לא באמת שם על זה, העובדים במלאכה יעבדו קשה ובעל אתר סרטים יחליט מה מגיע להם.

נראה לי זמני כאן הגיע לסופו. הספיק לי.
אני לא בטוח בכלל שאני אשאר פה, שבת שלום.
תמונה שפורסמה

#88 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:43

דודי אתה מגזים, הוא לא אומר שתתחנן,
סך הכל אתה צריך לרשום ככה,

"מנהל אתר סרטים שלום, יש טעות בקרדיט בתרגום, "הכנס לינק כאן" בבקשה תוסיף נקרע ע"י king-james, שבת שלום ותודה"
והעניין סגור.

חי, בחייאת ראבק, מה נראה לך שאנשים פה טיפשים?
זה עניין של EX אם הם רוצים, אני לא מעלה תרגומים שלהם אם הם רוצים שיעלו בעצמם?
אוקי, ואם הם לא רוצים, אתה לא תעלה בעצמך תרגומים לדבר שאין כפילות? זין שלי.
ותרגום של קיו אתה מעלה בעצמך נכון?

תעשה טובה, קח את ה"יחסי אנוש" ש"למדת" בבה"ד 1 ודחוף אותם לתחת, לא נפלת פה על עוד קבוצה של פריארים.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#89 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:46

"מנהל אתר סרטים שלום, יש טעות בקרדיט בתרגום, "הכנס לינק כאן" בבקשה תוסיף נקרע ע"י king-james, שבת שלום ותודה"
והעניין סגור.

תעשה טובה, קח את ה"יחסי אנוש" ש"למדת" בבה"ד 1 ודחוף אותם לתחת, לא נפלת פה על עוד קבוצה של פריארים.

אחזור על זה שוב, רוצים להופיע בכפילויות באתר , תעלו בעצמכם
לא רוצים? אעלה מה שאני מעדיף
תתפלא אני מקושי מעלה כתוביות באתר, וכן יש הרבה כותביות שQ מעלים בעצמם בדיוק כמו HD
והודעתי לQ שבמידה והם יפסיקו לעלות כתוביות אני לא מתכוון לעלות אותם.. (ואתה מוזמן לשאול אותם את זה)
וזו בדיוק אותה האופציה שאותה אני מציב בפני EX
החלטה שלכם, בדיוק כמו שזוהי החלטה שלי

תשים לב שמקושי תראה את הכינוי שלי כמוסיף לאתר, כי אין לי זמן לדברים האלה וגם אני חושב שכל צוות שמכבד את עצמו יקדיש 2 שניות לאחר שסיים לתרגם ויעלה לאתרים השונים.

#90 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:52

נראה לי זמני כאן הגיע לסופו. הספיק לי.
אני לא בטוח בכלל שאני אשאר פה, שבת שלום.

באמת חבל אם תעזוב את הפורום.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#91 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:56

Viper, במקום להודות שעשית טעות ולא נהגת בסדר, אתה מתחפר עם הדעה שלך ומשחק משחקי אגו. לא משנה כמה פעמים תגיד ש"הקרדיט שניתן תקין" בשפת עורכי-דין, זה לא ישנה את העובדה שהורדת תרגום שהופיע לצדו קרדיט, ואתה לא העתקת את הקרדיט כפי שהוא. מעולם לא נאמר שקרדיט חייב להיכתב בגוף התרגום. הרבה פעמים קרדיטים מסוימים נכתבים רק באתר ולא בתרגום (סנכרון לגרסא, הגהה לפעמים) - זה לא תירוץ להשמטה.
אז אולי הבקשה של KING JAMES הייתה קצת מתלהמת (אם כי לא נוראית), אבל אני יכול להבין כי אני לא רואה שום סיבה שמלכתחילה התרגום הועתק ככה. ההתבטאויות שלו באשכול הזה (לפחות האחרונות שבהן, לא קראתי את כל העמודים) מכובדות בהחלט. אז למה אתה מצפה? בקשה בכריעת ברך? מכתב פורמלי? לא עברנו את הגיל הזה?

חובת התיקון היא עליך, לא עליו. אם באמת נעשתה טעות בתום לב - סבבה. משתשומת לבך הופנתה לעניין, אין לך עוד תירוצים. מה שאתה עושה עכשיו זה סתם משחקי אגו ילדותיים.

אני באמת צריך להגיד את מי המשפט הזה מזכיר?

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#92 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎13:56

והעניין סגור.

שניר בעיניי מה שאתה עושה כאן פשוט לא תקין.
לגבי מנהל אתר סרטים אתה מגלה הבנה בכמויות מסחריות כשמה שהוא עשה זה העלמת קרדיט חד וחלק, הוא בעצם מציב לי תנאי שאם אני לא מבקש יפה אין קרדיט.
איך שתנסו לסובב את זה זאת תהייה השורה התחתונה.
ולגבי חי אתה תוקף על פול גז על זה שהוא בוחר אילו תרגומים להעלות לאתר שלו..
איפה ההיגיון?

לא נתפס לי שזה מחליק אצל כולם בגרון כאילו כלום, זה פשוט מדהים מה שעשו פה לפני חודש (בערך) באשכול נגד חי, דרך אגב על הרבה פחות!
איפה כל חברי צוות Q? הרי יש פה העלמת קרדיט!

עריכה: עכשיו ראיתי את התגובה של הסנדק...
תמונה שפורסמה

#93 katanov

katanov

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎14:35

אתה צודק בזה שבשורה התחתונה הוא צריך לכתוב קרדיט אבל הוא לא רובוט. הוא בן אדם.
ואני בתור בן אדם, אם הייתי בעל אתר והייתי מעלה תרגום בלי קרדיט והייתי מקבל הודעה פרטית בסגנון איומים ודדליינים, הייתי עושה פרנציפ. מה לעשות? החיים והמוות ביד הלשון. באותה קלות יכלת לכתוב בצורה בוגרת והיית מקבל את מה שאתה רוצה.

אין לך מה להשוות בין חי לתום. חי כבר הוכיח שאין לו טיפת כבוד והערכה לשום דבר.

#94 אורח_HaiZone_*

אורח_HaiZone_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎14:38

ואני בתור בן אדם, אם הייתי בעל אתר והייתי מעלה תרגום בלי קרדיט והייתי מקבל הודעה פרטית בסגנון איומים ודדליינים, הייתי עושה פרנציפ. מה לעשות? החיים והמוות ביד הלשון. באותה קלות יכלת לכתוב בצורה בוגרת והיית מקבל את מה שאתה רוצה.

.....מלבד עצמו ואהוביו

#95 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎14:42

טוב, אחרי שקראתי את כל התגובות הארוכות כאן באשכול...

Viper:
קרדיט זה קודש.
לא צריך לבקש אותו יפה. לא צריך להתחנן אליו. וגם אם דיווחו בצורה דוחה ומגעילה, צריך לתקן אותו בלי קשר.
אני לא מבין מה זה בכלל "כתבתי את מה שהופיע בתרגום עצמו"?! זה חדש שלפעמים נותנים קרדיט רק באתר? איך פיספסת את זה?
כשאדם כמוך מעלה תרגום, והוא לא רואה קרדיט בתוכו, השאלה הראשונה שהוא צריך לשאול את עצמו היא "רגע... איפה הקרדיט?".
אני מסכים שאתה לא עובד עבור King James, אבל הקרדיט שלא תוקן עד עכשיו זה ביזיון כשלעצמו.

#96 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎14:44

הייתי עושה פרנציפ.

זה לא הופך את הפעולה לבסדר.
הידעת כי גם BuildHome עושה ל-Qsubs פרנציפ? הוא מתנה קבלת קרדיט נכון בכך שהם יעלו אליו את התרגומים. פרנציפ. בדיוק ככה.

#97 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎14:45

עד כמה שחי רב עם כולם והתבטא פעמים רבות בצורה לא יפה, לא היו הרבה בעיות עם קרדיט ואלו שהיו - תוקנו תוך מספר שעות. אופן דיבור ונועם השיחה אינם תנאים לקרדיט, וזה לא משנה אם מדובר בקינג ג'יימס לבין מנהל סרטים, או אלמוני_פלמוני לבין חי (לדוגמא). אין לי תלונות על מנהל סרטים בקטע הזה כי לא זכורה לי בעיה דומה אצלו, ולכן התפלאתי שזה נמשך ולא תוקן מהר. בכל אופן, אני רואה שעכשיו ניתן קרדיט, אז אפשר להשאיר את הנושא מאחורנו.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#98 katanov

katanov

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎15:19

הייתי עושה פרנציפ.

זה לא הופך את הפעולה לבסדר.
הידעת כי גם BuildHome עושה ל-Qsubs פרנציפ? הוא מתנה קבלת קרדיט נכון בכך שהם יעלו אליו את התרגומים. פרנציפ. בדיוק ככה.

אני לא אומר שזה בסדר. גם בתחילת ההודעה שלי כתבתי שבמקרה הזה דודי צודק. אני פשוט אומר שאם מישהו היה מדבר אליי לא יפה, הייתי מכניס לו בחזרה. מה לעשות שאני בן אדם.
זו לא דרך להתגרות בבן אדם ולאיים עליו שיתקן תקרדיט וכשהוא לא מתקן כי הוא עצבני בגל האיומים, לקפוץ בכל פורום קיים ולפרסם את זה כאילו זו דרך הפעולה שלו תמיד.
תום הרבה יותר ישר מהאתר שדודי מנהל בו. זה מוכח.

תגיד לי אתה, מה אתה חושב שהיה קורה אם ההודעה של דודי הייתה מנוסחת ככה:
שלום, תום. קריעה שלי הועלתה לאתר שלך בלי קרדיט, טפל בזה בבקשה. -לינק- (ואם זה מוריד לו מהכבוד, אפשר למחוק את ה-"בבקשה")

באמת אבל, מה נראה לך שהיה קורה?

#99 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎15:25

אין לי ספק שאם King James היה מנסח את הבקשה שלו כך- הקרדיט היה מתוקן במקום.
אבל יש לי בעיה עקרונית עם החזקת קרדיט כ"בן ערובה", על מנת לקבל משהו אחר בתמורה (כמו "בקשה מכובדת", "העלאה לאתר" וכו').
ובכלל, קשה שלא לתהות כיצד הקרדיט פוספס מלכתחילה. גם עם היותו בן אדם, זהו לא יומו הראשון של Viper בסצינה, והוא יודע טוב מאוד שלפעמים יש קרדיט מלא יותר באתר מאשר בתרגום. (במיוחד ובפרט כשהתרגום ריק מקרדיטים לחלוטין! זה אמור להדליק נורה אדומה אצלו!)

#100 BeBest

BeBest

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎29/04/2011‏, ‎17:30

חי, במקום לפתוח נושאים חסרי טעם תמשיך לעבוד ולשפר את האתר שלך (ולא חסרים דברים לשיפור).

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים