חי,
כמנהל אתר, רק אתה תקבע איך יראה אתרך, מה להעלות אליו ומה לא.
זוהי זכותך.
אבל אתה חייב להבין, שכמנהל אתר כתוביות, עליך להתנהל בהגינות ובכבוד מול כל המתרגמים, צוותים או פרטיים,
שבעבודתם מספקים את התוכן לאתרך.
זוהי חובתך.
אם תרגום/מתרגם מסוים לא נראה לך, אל תיגע בתרגומו ואל תעלה אותו לאתרך, אבל כמנהל אתר כתוביות כדאי לך להימנע מלהביע דעתך על איכות המתרגמים שבתרגומיהם אתה עושה שימוש.
אני בהחלט מבינה שהודעות הנאצה שחלק מחברי אקסטרים הכניסו לחתימותיהם מכעיסות אותך ופוגעות.
אבל הבאת זאת על עצמך בהתבטאויות חוזרות ונשנות המביעות זלזול מוחלט ופגיעה באותם מתרגמים, שגם תרגומיהם מופיעים באתרך.
אני גם ערה לכך שהיו לא מעט התבטאויות מצד חכמולוגים למיניהם, שכל מטרתם היתה לחמם את הפתיל הקצר שלך ולגרום לך להגיב בצורה חמומת מוח.
עליך לזכור, שאת מה שיכול להרשות לעצמו "הגולש הפשוט", לא ראוי "למנהל", ונכון יהיה להתעלות מעל הדחף שלך
כאדם פרטי להגיב ב"שתי שיניים תחת שן" כמו שאתה נוהג, ובמקום זאת לנהוג באיפוק.
יפה עשית, כשהודעת שלא תיגע בתרגומי אקסטרים ולא תוסיף הערות ואני מקווה שכך תנהג בכל התרגומים שתבחר להעלות לאתרך.
אני בטוחה שמשלא תיתן להם סיבה, הם לא יעלבו בך ובאתרך.
אנא ממך, רק חשוב על דבריי.
נראה לי שתמצא שהתנהגות מאופקת וסובלנית יותר, רק תוסיף כבוד לך ולאתרך.
חבריי הגולשים- אנא מכם,
אני חושבת שהבהרנו את הדברים כמיטב יכולתנו,
וראוי יהיה אם ניתן לחי הזדמנות לעכלם.
בואו נרגיע ולא נדרדר גם את השרשור הזה למזבלה.
שלום,
אני לא התכוונתי לגעת בתרגומי EX וגם לא רציתי לעשות זאת (חשוב לציין הוספתי רק הערה)
לאחר סיום השיחה עם אלמוני נדהמתי לגלות שבחתימות של חברי הצוות EX מופיעות השמצות כנגד האתר סאבסנטר
כמנהל סאבסנטר מה לדעתך הייתי צריך לעשות?
למחוק את כתובת הפורום שלהם מהכתובית? הרי גולשים שלי נכנסים לפורום כי הם רואים זאת בכתובית ופתאום יראו הודעות נאצה - לא ביצעתי
החלטתי לרשום הערה שאומנם מעט פוגעת במתרגמים אך מביא להם באותו המטבע כמו שהם הכניסו לי, ואתם יכולים לראות שזה מפריע לי למרות הפורום ה"שוקק" חיים שלהם
כן גם 10 גולשים שיש בפורום EX מעניינים אותי קצת
שימו לב שבצורה שEX יצאו נגד סאבס הם לא עשו , לא נגד טורק שפוגע בצורה פוגענית בתרגומים של Q HD וEX פעם אחר פעם
וכאן יש להם אוזן קשבת וכל בעיה הם מוזמנים לפנות אליי כי אני כאן בשביל המתרגמים
אך הם מעדיפים לעשות דברים מאחורי הגב ולכן הם יחטפו באותה הצורה
מקווה שהם לא ימשיכו עם השטויות כי התגובות הבאות שלי יהיו אחרות ואף יותר חמורות.
כי אני כרגע לא עושה כלום וזוהי ההוכחה של כלל הגולשים, הכל בעיניי כרגיל אך אם הם יעשו משהו שיקפוץ מדרגה אני באמת לא מרחם עליהם עם כל הכבוד לכך שהם מתרגמים ועושים לטובת הגולשים.