עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ואם sub שינו לי תוכן בתרגום שלי ... לפתוח בשביתה

• אנא התחבר בכדי להגיב
212 תגובות לנושא זה

#81 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎16:37

3. אם לדוגמא יוגדר מקום מוסכם בתרגום לפרסם את הפלטפורמה של האתר ... זה מקובל?...
אני מנסה להבין, לא להתנגח

יש כזה, לא מהיום, לא מאתמול, ולא משלשום.
בדיוק לצורך הזה אנחנו שמים את שורת #צפיה מהנה#, זה גם לשימוש המקודדים, וגם לשימוש אתרי ההפצה.

תודה
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#82 as2330

as2330

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,076 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎16:39

חחחח אתה עצמאי? יש לך אתר תרגומים פרטי?

MV5BNDcwOTkyODIwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwMTA5

#83 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎16:40

עדי... זה רק תרגום! לך למחלקות אונקולוגיות בבתי חולים ותקבל קצת פרופורציות... שם נאבקים.
אין לי בעיה לענות לכל טענה שלך , אבל דחילאק טיפה פרופורציות. עם אמוציות כאלו לא מגיעים לשום פיתרון בשום נושא.
1. העצמאות שלי היא לא הנושא אבל... אני אומר "עץ" תגיד ש"עץ" מבחינתך הוא "אריה" ... אז אמרת. הלכתי למשהו הזוי ומופרך כי כך גם נראה הטיעון שלך.
2. תפטר את המרצה שלך לפילוסופיה. "משל המערה" היא השלב המאוד מפותח בכתבי אפלטון... הסופיזים הוא השלב המוקדם. כנראה שקראת קצת מבוא "במדע המדינה" או כמו שמרצים לפילוסופיה אוהבים לכנות "אפלטון למתחילים" .
3.דווקא פניתי לבילד להתעניין בנושא.... נו היית מאמין?
4. מצטער שלא התעסקתי בענייני הסצינה מסביב, פשוט באותו זמן הייתי עסוק בלחיות ולתרגם מידי פעם - מבטיח לנסות ולהשלים פערים.
5. לדברים הכתובים מטה קיים רק ביטוי אחד" lose-lose situation" - אתה מציע מצב בו בכל מקרה אני יוצא מופסד.
מצטער אבל החיים לימדו אותי אחרת וזה מחזיר אותי לסיור הפרופורציות שהמלצתי לך עליו .
"בקיצור, אם אתה מקבל ברמה המוסרית את ההתנהלות הזו, אין לי מה לומר מלבד זה שתהום ערכית פעורה בינינו, אבל אם תהיה מוכן לפקוח עיניים במקום לעצום בכוח, ולעשות פה שיקול של אתיקה, תבין שאתה שותף פעיל, ושום מקלחת וסבון לא יטהרו את הזוהמה שדובקת בך משום אותה שותפות."
6. ולמרות מה שנאמר ונכתב יש לי הערכה כלפיך כמתרגם.

לסיכום, לא טרחת לענות באופן ענייני או לפרט על אף אחת מהנקודות המטרידות שהעליתי וביקשתי התייחסותך. בילד בטח גאה בך.

1h9roi.gif

#84 maor122

maor122

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 23 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎16:46

עדי... זה רק תרגום! לך למחלקות אונקולוגיות בבתי חולים ותקבל קצת פרופורציות... שם נאבקים.
אין לי בעיה לענות לכל טענה שלך , אבל דחילאק טיפה פרופורציות. עם אמוציות כאלו לא מגיעים לשום פיתרון בשום נושא.
1. העצמאות שלי היא לא הנושא אבל... אני אומר "עץ" תגיד ש"עץ" מבחינתך הוא "אריה" ... אז אמרת. הלכתי למשהו הזוי ומופרך כי כך גם נראה הטיעון שלך.
2. תפטר את המרצה שלך לפילוסופיה. "משל המערה" היא השלב המאוד מפותח בכתבי אפלטון... הסופיזים הוא השלב המוקדם. כנראה שקראת קצת מבוא "במדע המדינה" או כמו שמרצים לפילוסופיה אוהבים לכנות "אפלטון למתחילים" .
4. מצטער שלא התעסקתי בענייני הסצינה מסביב, פשוט באותו זמן הייתי עסוק בלחיות ולתרגם מידי פעם - מבטיח לנסות ולהשלים פערים.
5. לדברים הכתובים מטה קיים רק ביטוי אחד" lose-lose situation" - אתה מציע מצב בו בכל מקרה אני יוצא מופסד.
מצטער אבל החיים לימדו אותי אחרת וזה מחזיר אותי לסיור הפרופורציות שהמלצתי לך עליו .
"בקיצור, אם אתה מקבל ברמה המוסרית את ההתנהלות הזו, אין לי מה לומר מלבד זה שתהום ערכית פעורה בינינו, אבל אם תהיה מוכן לפקוח עיניים במקום לעצום בכוח, ולעשות פה שיקול של אתיקה, תבין שאתה שותף פעיל, ושום מקלחת וסבון לא יטהרו את הזוהמה שדובקת בך משום אותה שותפות."

לסיכום, לא טרחת לענות באופן ענייני או לפרט על אף אחת מהנקודות המטרידות שהעליתי וביקשתי התייחסותך. בילד בטח גאה בך.

איך אתם אומרים? צא מה- SRT שאתה חי בוא. זה סה"כ קובץ עם מילים, למען השם,
אתה זוכר לטפח את החיים שלך מפעם לפעם?
זה עולם דמיוני ולא יותר מזה, בחיי שנכנסת לזה יותר מדי קשה.

#85 AsiGee

AsiGee

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎16:46

וסתם מתוך סקרנות, נניח ואתר סרטים היה מעוות לי קרדיט במכוון והייתי מבקש מכם להפסיק להפיץ תרגומים שם, הייתם מסכימים?

#86 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:06

וסתם מתוך סקרנות, נניח ואתר סרטים היה מעוות לי קרדיט במכוון והייתי מבקש מכם להפסיק להפיץ תרגומים שם, הייתם מסכימים?

קודם כל, זו שיחה תאורטית מאוד כי אתר סרטים לא מוחק קרדיטים וכך גם סאבסנטר. בניגוד לטורק, הם יודעים לכבד את המתרגמים.
אבל נניח וזה היה קורה, היינו דואגים לכך שהפגיעה בך תיפסק ואם לא - בהחלט, מפסיקים שת"פ עם האתר. אין לנו שום סיבה לשתף פעולה עם אתר שעושה לעמיתינו את מה ששנוא עלינו, ואולי בעוד חצי שנה אנחנו "נזכה" להיות בצד הלא טוב שלו. רק לאחרונה יצא לי להתערב במקרה דומה, בו מנהל לא רצה להציג סדרה מסוימת בשם שבחר המתרגם (מקבוצה אחרת). התערבתי לטובת המתרגם ואכן העניין סודר (המתרגם אפילו לא ביקש ממני להתערב אלא במקרה זה עלה בשיחה והרגשתי צורך להתערב).

כמובן שלא מדובר גם על מתרגמים מצוות טורק \ צוות "עצמאי" טורק, ואם למתרגם מטורק יעוותו את הקרדיט אני לא אתערב. כפי שאמרתי, אנחנו לא קדושים מעונים ולא מתיימרים להיות כאלה.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#87 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:08

פניתי לבילד... יותר ענייני מזה לא תמצא.
אם תהיה תשובה אני מבטיח לעדכן אותך... כל שאר הדברים הם חזרה על אותם דברים שאמרתי ואמרת בחזרה.
Money Talks, Bullshit Walks

#88 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:17

3. אם לדוגמא יוגדר מקום מוסכם בתרגום לפרסם את הפלטפורמה של האתר ... זה מקובל?...
אני מנסה להבין, לא להתנגח

כבר יש מקום כזה וכולם משתמשים בו...
שורת ה"צפייה מהנה" נוספה למטרה זו בדיוק.
מעולם לא התנגדנו להוספת כתובת האתר המפרסם.

שלום גם לך שלוגי... תודה, אבל את המידע כבר קיבלתי מגל.
וכבר התנצלתי על כך שאני לא מעורה בכל החוקים והשטיקים של הסצינה.
בעוונותי רק ביקשתי לתרגם להנאתי.
יום טוב לכולכם.
אני אנסה לדבר ... ונקווה שרק טוב יצא מזה הפעם.
ואם לא .... לפחות ניסיתי!
:-)

#89 AsiGee

AsiGee

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:26

קודם כל, זו שיחה תאורטית מאוד כי אתר סרטים לא מוחק קרדיטים וכך גם סאבסנטר. בניגוד לטורק, הם יודעים לכבד את המתרגמים.
אבל נניח וזה היה קורה, היינו דואגים לכך שהפגיעה בך תיפסק ואם לא - בהחלט, מפסיקים שת"פ עם האתר. אין לנו שום סיבה לשתף פעולה עם אתר שעושה לעמיתינו את מה ששנוא עלינו, ואולי בעוד חצי שנה אנחנו "נזכה" להיות בצד הלא טוב שלו. רק לאחרונה יצא לי להתערב במקרה דומה, בו מנהל לא רצה להציג סדרה מסוימת בשם שבחר המתרגם (מקבוצה אחרת). התערבתי לטובת המתרגם ואכן העניין סודר (המתרגם אפילו לא ביקש ממני להתערב אלא במקרה זה עלה בשיחה והרגשתי צורך להתערב).

כמובן שלא מדובר גם על מתרגמים מצוות טורק \ צוות "עצמאי" טורק, ואם למתרגם מטורק יעוותו את הקרדיט אני לא אתערב. כפי שאמרתי, אנחנו לא קדושים מעונים ולא מתיימרים להיות כאלה.

כנראה שאתה אדם גדול ממני. מלכתחילה לא הייתי דורש דבר כזה, וגם אם כן, בטח שלא הייתי מכריז מלחמה על מי שלא יוצא לטובתי בשלטי חוצות. נראה לי אבסורד לאיים על אדם שאם לא יקח צד פעיל בסכסוך אישי שלך לטובתך ורק ישאר על הגדר, הוא יהפוך ל"טרף כשר".

חוץ מזה, יש הפרדה ברורה בין מתרגם עצמאי למתרגם מצוות טורק. דרגת העצמאי בטורק מאפשרת לי להעלות תרגומים בצורה ישירה ללא הפרוצדורה של שליחתם למייל של בילד, כמו גם גישה לפורום העצמאיים בו אני נעזר מדי פעם. אלו הסיבות היחידות לרצוני בדרגה, ולא שום זיקה לאתר כזה או אחר. למעשה, יש יותר העלאות שלי באתר סרטים מאשר בטורק, אם אתם מתעקשים לשייך אותי למסגרת כלשהי.

#90 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:35

[איך אתם אומרים? צא מה- SRT שאתה חי בוא. זה סה"כ קובץ עם מילים, למען השם,
אתה זוכר לטפח את החיים שלך מפעם לפעם?
זה עולם דמיוני ולא יותר מזה, בחיי שנכנסת לזה יותר מדי קשה.

אתה נכנס לפורום מתרגמים, ומזלזל בטרחתם על תרגום שאתה בעצמך מקדיש לו רק את זמן הצפייה שלך, אבל אני הקדשתי (כדי שתבין משהו עם האנגלית-כתה-ד' שלך) שעות רבות ליצירתו. אז כן, יש כאן מעורבות רגשית שאתה פשוט לא מזהה.
החיים שלי מצויינים ומטופחים מאוד, תודה רבה. אני שמח שאתה מתעניין, חשבתי שבאת לכאן אתמול רק כדי לדברר את בילד, אני שמח שאתה מתעניין גם בדברים נוספים, כמו למשל החיים הדי-מצויינים שלי.
תופתע, אבל העולם הזה לא דמיוני. אני (ועוד כמה פה) בני אדם אמיתיים לגמרי, שנושמים, אוכלים, ישנים ומזדיינים. אם בעיניך אני ועמיתי דמיוניים בלבד, מה אתה עושה פה בדיוק? אני לפחות מנהל צוות, אז אני חייב, אבל מה אתה?

1h9roi.gif

#91 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:43

כנראה שאתה אדם גדול ממני. מלכתחילה לא הייתי דורש דבר כזה, וגם אם כן, בטח שלא הייתי מכריז מלחמה על מי שלא יוצא לטובתי בשלטי חוצות. נראה לי אבסורד לאיים על אדם שאם לא יקח צד פעיל בסכסוך אישי שלך לטובתך ורק ישאר על הגדר, הוא יהפוך ל"טרף כשר".

חוץ מזה, יש הפרדה ברורה בין מתרגם עצמאי למתרגם מצוות טורק. דרגת העצמאי בטורק מאפשרת לי להעלות תרגומים בצורה ישירה ללא הפרוצדורה של שליחתם למייל של בילד, כמו גם גישה לפורום העצמאיים בו אני נעזר מדי פעם. אלו הסיבות היחידות לרצוני בדרגה, ולא שום זיקה לאתר כזה או אחר. למעשה, יש יותר העלאות שלי באתר סרטים מאשר בטורק, אם אתם מתעקשים לשייך אותי למסגרת כלשהי.

אסף. ההפרדה מאוד ברורה בכל הסצינה הקיימת בעולם - יש עצמאים ( והם הרוב אגב ברמה העולמית ) יש צוותים ויש אתרים
זה שאתה לא פה ולא שם, לא אומר שאתה נגד ואין זה אומר שלא יכול להיות שת"פ מסוים.
כנראה שבפורום הזה עוד לא שמעו על זה ( ואני אומר זאת בעצב, לא בציניות )
אני מנסה למצוא פשרה שמטרתה להוריד את כל הסצינה מהעץ ופשוט להתרכז בתרגום ( + הגהה וסנכרון כמובן )
אם יהיה כדבר הזה אולי נוכל לעבוד בצורה שפויה ואפילו לקדם שיתופי פעולה שרק יפרו את הסצינה....

לכן גם התעלמתי משאר הנסיונות של כל משתמש פה להגדיר אותי מחדש... ובאותה נשימה למתג אותי כמטרה לגיטימית להתנגחות.
יש בסצינה הזאת אנשים טובים ומשובחים והם ורק הם מסוגלים להניע את העגלה בכיוון הנכון.
זו דעתי " העצמאית" :-)

#92 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:44

חוץ מזה, יש הפרדה ברורה בין מתרגם עצמאי למתרגם מצוות טורק. דרגת העצמאי בטורק מאפשרת לי להעלות תרגומים בצורה ישירה ללא הפרוצדורה של שליחתם למייל של בילד, כמו גם גישה לפורום העצמאיים בו אני נעזר מדי פעם.

אתה טועה. אם נשווה את זה למלחמה למשל, אז אתה לא אזרח תמים, אלא חייל בצבא טורק, כלומר מטרה לגיטימית לגמרי להפגזות חיילינו.
אני חוזר וטוען מה שטענתי בפני הליצן; מתרגם עצמאי הוא כזה שאינו שייך לקבוצה, ומשחרר את התרגום שלו באופן חופשי. מתרגם שכורך עצמו בטורק, ומשחרר רק שם "בלעדית", הוא מתרגם "צוות" טורק לכל דבר, וכן, מבחינתנו הוא טרף כשר לגמרי.

לכן גם התעלמתי משאר הנסיונות של כל משתמש פה להגדיר אותי מחדש... ובאותה נשימה למתג אותי כמטרה לגיטימית להתנגחות.
יש בסצינה הזאת אנשים טובים ומשובחים והם ורק הם מסוגלים להניע את העגלה בכיוון הנכון.
זו דעתי " העצמאית" :-)

התעלמת פשוט כי אין לך הסבר הגיוני שיניח את הדעת. זה שאני "אגדיר" את עצמי ככושי, לא יעשה אותי פחות בלונדיני בעיני מי שיפגוש אותי.

1h9roi.gif

#93 AsiGee

AsiGee

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:50

אם אתה כבר משווה את כל העסק למלחמה, אני יותר איש הצלב האדום שנפגע מחילופי האש. מעולם לא העליתי תרגום בלעדית לטורק, ובכל זאת מישהו מצא לנכון לפרוץ לי לחשבון, ועוד ללגלג עלי כאשר התלוננתי על כך.

#94 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:54

למי שלא רואה הבדל בין מתרגם עצמאי שמעלה כתוביות "בלעדיות" לטורק לבין חבר צוות טורק, אז הנה כמה הבדלים:

1. מתרגם עצמאי כנ"ל לא משתתף בדיונים הסגורים של צוות טורק.
2. מתרגם עצמאי כנ"ל לא משתתף בחשבון הפרימיום שבילד קונה עבור צוות טורק.
3. למתרגם עצמאי כנ"ל אין שום חובות כלפי צוות טורק מבחינת הגהת תרגומים וכדומה.
4. מתרגם עצמאי כנ"ל כותב באופן חופשי כל העולה על רוחו בכל מקום שמתחשק לו גם כשיש לו ביקורת נגד הנהלת טורק.
5. חלק מהמתרגמים העצמאיים כנ"ל מעלים את הכתוביות שלהם גם לאתר "סרטים" - אחרים לא טורחים כי הם יודעים שהכתוביות ממילא יעלו
שם (וכנראה גם בסאב סנטר).
6. מתרגם עצמאי כנ"ל מרגיש חופשי לענות לתגובות ושאלות של מורידים שמתייחסים לתרגום שלו באתר "סרטים".
7. מתרגם עצמאי כנ"ל מרגיש חופשי לנהל דיאלוג עם כל גורם בסצינה.
8. מתרגם עצמאי כנ"ל תופש את עצמו כ עצמאי ומהתפישה הזאת נגזרות ההתנהגויות שצויינו בסעיפים 4-7.
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#95 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎17:59

חחחחחחחחחחחח......
בהגדרות שלך רק חשפת (על דרך השלילה) עד כמה קטנים, תלויים ומסורסים הם חברי "צוות" טורק!

עם זאת, מבחינתנו, כל מי שמפרסם בלעדית בטורק הוא צוות טורק. איפה מותר או אסור להם להגיב, או זה שהם לא מתפנקים או לא על חשבון הפרימיום של בילד לא מעניין אותי בכלל.

1h9roi.gif

#96 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎18:11

אם אתה כבר משווה את כל העסק למלחמה, אני יותר איש הצלב האדום שנפגע מחילופי האש. מעולם לא העליתי תרגום בלעדית לטורק, ובכל זאת מישהו מצא לנכון לפרוץ לי לחשבון, ועוד ללגלג עלי כאשר התלוננתי על כך.

ברור. חשבון בטורק זה בדיחה. הוא פרוץ ממילא, ובילד משעה ומבטל אותו באותה קלות שאני ממצמץ. לי ישנם והיו עשרות חשבונות בטורק, פשוט היית מבקש ממני אחד והייתי נותן לך בשמחה.

1h9roi.gif

#97 maor122

maor122

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 23 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎18:15

ברור. חשבון בטורק זה בדיחה. הוא פרוץ ממילא, ובילד משעה ומבטל אותו באותה קלות שאני ממצמץ. לי ישנם והיו עשרות חשבונות בטורק, פשוט היית מבקש ממני אחד והייתי נותן לך בשמחה.

המון בריאות לאיזה כיוון הבאת את זה : "מלחמה, כאסח, בלגן, הרוגים, פצועים ובילד אחד" אם זה לא סרט, אז מה כן? שתה מים, צא לאוויר הצח.
אגב, אתה יכול להתנסח אחרת במקום להכפיש כל אחד שמגיב לך, זה מוציא אותך כזה קטן.

#98 AsiGee

AsiGee

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 36 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎18:15

העניין הוא לא חוזק האבטחה באתר טורק או עד כמה החשבון הזה חשוב. העניין הוא שאתם פוגעים גם באנשים שאפילו לפי הגדרתכם אינם שייכים לצוות טורק.

#99 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎18:30

המון בריאות לאיזה כיוון הבאת את זה : "מלחמה, כאסח, בלגן, הרוגים, פצועים ובילד אחד" אם זה לא סרט, אז מה כן? שתה מים, צא לאוויר הצח.
אגב, אתה יכול להתנסח אחרת במקום להכפיש כל אחד שמגיב לך, זה מוציא אותך כזה קטן.

מאור, תאמין לי שלא אכפת לי לצאת קטן ליד אפסים מוחלטים כמוך.
נרשמת לכאן אתמול כדי לריב, וקיבלת מה שביקשת.
זילזלת בי, הקטנת את מאמצי כמתרגם, ואותי אישית פעמיים, מתוך איזו תחושת בגרות בלתי מבוססת. אני לא צריך את עצותיך המחכימות מה לקחת באילו פרופורציות, איך להתנהג ואיך להירגע, תודה רבה.

1h9roi.gif

#100 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎25/01/2011‏, ‎18:45

למי שלא רואה הבדל בין מתרגם עצמאי שמעלה כתוביות "בלעדיות" לטורק לבין חבר צוות טורק, אז הנה כמה הבדלים:

1. מתרגם עצמאי כנ"ל לא משתתף בדיונים הסגורים של צוות טורק.
2. מתרגם עצמאי כנ"ל לא משתתף בחשבון הפרימיום שבילד קונה עבור צוות טורק.
3. למתרגם עצמאי כנ"ל אין שום חובות כלפי צוות טורק מבחינת הגהת תרגומים וכדומה.
4. מתרגם עצמאי כנ"ל כותב באופן חופשי כל העולה על רוחו בכל מקום שמתחשק לו גם כשיש לו ביקורת נגד הנהלת טורק.
5. חלק מהמתרגמים העצמאיים כנ"ל מעלים את הכתוביות שלהם גם לאתר "סרטים" - אחרים לא טורחים כי הם יודעים שהכתוביות ממילא יעלו
שם (וכנראה גם בסאב סנטר).
6. מתרגם עצמאי כנ"ל מרגיש חופשי לענות לתגובות ושאלות של מורידים שמתייחסים לתרגום שלו באתר "סרטים".
7. מתרגם עצמאי כנ"ל מרגיש חופשי לנהל דיאלוג עם כל גורם בסצינה.
8. מתרגם עצמאי כנ"ל תופש את עצמו כ עצמאי ומהתפישה הזאת נגזרות ההתנהגויות שצויינו בסעיפים 4-7.

כנראה שיש לי בעית הבנה רצינית.
פשוט לא מסתדרות לי המלים "בלעדי ל.." ו-"עצמאי" ביחד.
נדמה לי שלא ראיתי הסבר לזה.
דרך אגב, האם ל"מתרגם בלעדי לטורק" (או "עצמאי" כהגדרתך) מותר להעלות כתוביות לאתרים אחרים מטורק?
אם כן, אז איך זה בלעדי?
ואם לא, אז איך זה עצמאי?

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים