העובדה שקליבלנד סיימו ראשונים בעונה הסדירה בעונה הקודמת, כולל ניצחון על הלייקרס בלוס אנג'לס, מוכיחה שהיו להם את הכלים לזכות באליפות.
אבל הם לא זכו, הם לא זכו כי לא הלך, מה לעשות.
הפיתרון של לברון היה לעבור לקבוצת כוכבים, פיתרון שפגע בו לדעתי, גם בדימוי שלו וגם בתחרות של השחקן הכי טוב בעולם.
הפיתרון שלברון היה צריך לעשות לדעתי היה להשאר בקליבלנד בתור עדיפות ראשונה ולבקש שחקן טוב לידו (שאני בטוח שהיו נותנים כי בנו את הקבוצה רק בשבילו), או בתור עדיפות שנייה לעבור למועדון אחר עם כסף כמו הניקס מבלי לסגור עם חברים לעבור לקבוצה X.
אין ויכוח לגבי זה שללברון יש פוטנציאל הרבה יותר גדול מקובי ושהמקסימום שלברון יכול להגיע אליו הוא הרבה יותר גבוה מהקסימום שקובי יכול להגיע אליו, אבל אם לברון וקובי פורשים היום, כמעט כל מומחי הNBA יסכימו שקובי שחקן טוב יותר מלברון.
אם אתה לא מבין כל כך בכדורסל ואיך מתנהלת הליגה אז אין טעם לרשום דברים כאלה כמו המשפט שהדגשתי...
בעונה הסדירה הקבוצות הגדולות (לייקרס, בוסטון וכו'..) לא כל כך משקיעות ונותנות בקושי 50 אחוז מעצמן, העיקר בשבילם זה לסיים במקום טוב במזרח/מערב כדי לעלות לפלייאוף.
אם אינדיאנה ומילווקי ניצחו העונה את לייקרס בבית שלהם זה אומר שיש להם את פוטנציאל והכלים לנצח את הלייקרס ולזכות באליפות??? סלח לי אבל אלו שטויות בכמויות.
לא הביאו ללברון בקליבלנד אף חיזוק ראוי, החיזוק היחיד שהם חגגו על זה שהם כן משקיעים ומביאים שחקנים הוא הבאתו של שאק לקליבלנד, שאק הוא סוס מת כבר כמה שנים טובות ואין לו שום תועלת במשחק.
אני לא זוכר משחק אחד של קליבלנד בעונה שעברה שהיה אפשר להגיד ששאקיל תרם מאוד למשחק.
כמו שדוראל אמר אף שחקן לא היה מעוניין להגיע לעיר הנידחת הזאת בשם קליבלנד...
בקיץ האחרון לפני שלברון החליט לעבור למיאמי, ניסו להשאיר אותו בקליבלנד ולהביא אליו את בוש אבל בוש לא היה מוכן בשום פנים ואופן אפילו אם היו מביאים לו חוזה מקסימום.
בוש חתם מהר מאוד במיאמי ואחרי זה ווייד חחידש את החוזה שלו ואז ללברון נשאר רק להחליט לאן הוא רוצה לעבור כדי שיהיו לו סיכויים רלוונטיים לזכות באליפות.
אני מבין איך השיטה עובדת, אולי אתה זה שלא.
הפסדים לא נוראיים בNBA, לא צולבים על כל הפסד, אבל עדיין מנסים לסיים עם מאזן הכי טוב במזרח/מערב כדי לקבל קבוצות קלות יותר בפלייאוף.
במשחקים בין הקבוצות, במיוחד ב"משחקי עונה", המשחקים הם על כבוד והשחקנים רוצים לנצח.
נגד אינדיאנה ומילווקי באמת משקיעים פחות ולהן אין שום סיכוי לזכות במקום הראשון, ככה שההשוואה שלך מגוחכת. אתה בטוח שאתה רואה NBA?!
לא הביאו לקליבלנד חיזוק ראוי? טוב אחי.
הוא עבר למיאמי כי זה היה הסיכוי היחיד שלו לזכות באליפות? חחחחחחחחחחחחחחח.
כל אופציה שהייתה ללברון, היה לו סיכוי לזכות באליפות, בין אם להצטרף לסטודאמייר או לחכות לחיזוק בקליבלנד. הוא בחר באופציה הכי קלה בעולם לאליפות.
טוב שלא הצטרף לקובי והיה זוכה באליפות בקלות.
ולא רק שההחלטה עצמה של לברון היא מכוערת ולא ספורטיבית, הוא קנה משבצת בNBA ובגד בכל קליבלנד בשידור חי. פשוט מביש.
זה מאוד מרתק בעיניי איך אנשים מוכנים לשקר לעצמם כדי להגן על הכוכב שהם אוהבים.
חחחחחחחחחחחחח איך מצחיקים אותי האנשים האלה שלא מבינים כלום ומנסים להראות שהם יודעים הכל, אתה מדבר שטויות ובכמויות ובכלל אתה קורא חצאי משפטים ואת השאר אתה משלים בעצמך לסיפור שלם שרחוק ממה שאני רשמתי, אתה רואה רק מה שנוח לך..
השאלה שלי, אתה בטוח שאתה רואה NBA??
כי כל שאלה שתשאל אני יכול לענות לך לגבי הליגה כיום, בהיסטוריה של שנות ה80-90 אני פחות בקיא בכל הפרטים.
אני אדגיש לך שתבין קצת יותר טוב ולא תסתבך בחצאי המשפטים שקראת:
בקיץ האחרון לפני שלברון החליט לעבור למיאמי, ניסו להשאיר אותו בקליבלנד ולהביא אליו את בוש אבל בוש לא היה מוכן בשום פנים ואופן אפילו אם היו מביאים לו חוזה מקסימום.
בוש חתם מהר מאוד במיאמי ואחרי זה ווייד חחידש את החוזה שלו ואז ללברון נשאר רק להחליט לאן הוא רוצה לעבור כדי שיהיו לו סיכויים רלוונטיים לזכות באליפות.
משמע שהיו לו סיכויים לאליפות גם במיאמי גם בניו יורק וגם בשיקאגו לפי הסדר מהסיכויים הגבוהים ביותר לנמוכים.
לדעתי הצורה שהוא עשה את הבחירה בשידור חי בטלוויזיה הייתה שגויה אבל מכאן ועד לצלוב אותו ולהפוך אותו לאויב המדינה? נו באמת...
אם הוא היה עובר לניו יורק היו עושים לו בידיוק את אותו הדבר והיו אומרים לו שהוא רודף בצע ומה שמעניין אותו זה רק הכסף(בניו יורק השוק למפרסמים הרבה הרבה הרבה יותר גדול מכל שאר השווקים)...
זה שהוא היה אמור להיות לצד סטודמאייר זה לא לחבור לסופרסטאר נוסף?
לפי דעתי בוש שחקן טוב מאוד אבל הוא לא סופרסטאר ויותר מתאים לו להיות לא השחקן המוביל של הקבוצה כמו שהיה איתו בטורונטו, הסופרסטארים היחידים במיאמי לדעתי הם לברון ווייד.
בבקשה לפני שאתה כותב דברים נוספים שאתה לא בטוח בהם במאה אחוז תנסה למצוא עובדות ולגבות את מה שאתה רושם או שתנסה לצבור קצת ידע תוך צפייה במשחקים והתעניינות בכל מה שקורה בליגה על המגרש ומחוץ למגרש...
עריכה:
לגבי מה שדוראל רשם +1
השחקן היחיד שראוי איכשהו לציון שמו שתרם (מעט) אבל עוד איכשהו תרם זה מו ווילייאמס.