עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

יש לי 32 סרטי בלו-ריי מקוריים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
154 תגובות לנושא זה

#81 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎18:59

יואו איזה מבצע ענק - סדרת שרק ב-300 ש"ח!!
יש לנו בבית כבר את הסרט הראשון והשני ב-DVD, אולי נמכור אותם ונרוויח מספיק כסף בשביל הסדרה החדשה של הקוואדרילוגיה, אולי יצא לי סופסוף לראות את הסרט השלישי :P

ותגיד מורדוק, חוץ מלאסוף אתה רואה את הסרטים האלו מתישהו?
לדעתי אתה צריך לעשות קולנוע מזה אפילו, לקנות מקרן FHD איכותי ולבנות קולנוע ציבורי קטן כזה בבית, אם תעשה את זה אני אבוא בטוח!
פאנסאב.CO.CC

#82 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎19:06

1080p לא ייראה טוב על מסך קולנוע...

תתחדש על הסרטים!

#83 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎19:52

זה חלק מהחלום שלי, כמובן. לקנות יום אחד מקרן FHD ומסך רחב כמאה אינצ' (פחות או יותר), ואולי לזרוק פנימה גם איזו מערכת קולנוע עם רמקולים בגודל מוגזם :P. אבל בינתיים אני מסתפק במה שיש משום שזה ככל הנראה לא הולך לקרות בשנים הקרובות, ולכן אני מסתפק במצב הנוכחי לעת עתה.

אין לי ספק שלא תצליח למכור רק שני סרטים מהסדרה ב-300 ש"ח, כאשר כל הקוואדרילוגיה נמכרת בהרבה פחות. ואנשים יעדיפו לקנות בקצת יותר יקר וחדש מהחנות, מאשר משומש עם הפרש מחיר לא מהותי מבנאדם פרטי. אז על אחת כמה וכמה אם מדובר בהפרש לטובת החדש! כדי להצליח למכור יד שנייה, אתה חייב להוזיל מחירים ברמות דרסטיות, בגבול הטעם הטוב כמובן. וזה גם תלוי במצב של הדיסקים, האריזה וכל שאר הפרמטרים. אני למשל מוכר את הטרילוגיה בפורמט DVD ב-100 ש"ח, וגם במחיר הזה יש ספק אם יקנו...

אגב, DVD ישיר מוכרים את מארז הקוואדרילוגיה בבלו-ריי ב-260 ש"ח בלבד!

#84 נתנזון

נתנזון

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 26 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎20:16

זה חלק מהחלום שלי, כמובן. לקנות יום אחד מקרן FHD ומסך רחב כמאה אינצ' (פחות או יותר), ואולי לזרוק פנימה גם איזו מערכת קולנוע עם רמקולים בגודל מוגזם :P. אבל בינתיים אני מסתפק במה שיש משום שזה ככל הנראה לא הולך לקרות בשנים הקרובות, ולכן אני מסתפק במצב הנוכחי לעת עתה.

אין לי ספק שלא תצליח למכור רק שני סרטים מהסדרה ב-300 ש"ח, כאשר כל הקוואדרילוגיה נמכרת בהרבה פחות. ואנשים יעדיפו לקנות בקצת יותר יקר וחדש מהחנות, מאשר משומש עם הפרש מחיר לא מהותי מבנאדם פרטי. אז על אחת כמה וכמה אם מדובר בהפרש לטובת החדש! כדי להצליח למכור יד שנייה, אתה חייב להוזיל מחירים ברמות דרסטיות, בגבול הטעם הטוב כמובן. וזה גם תלוי במצב של הדיסקים, האריזה וכל שאר הפרמטרים. אני למשל מוכר את הטרילוגיה בפורמט DVD ב-100 ש"ח, וגם במחיר הזה יש ספק אם יקנו...

100 אינץ'?
חחחח יש לך משהו כמו 250,000 שקל מיותרים?

#85 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎21:02

לא אמרתי שאמכור את שניהם ב-300, אמרתי שאמכור חחח.
בכל אופן אנחנו צריכים למלא אוסף הסרטים שלנו עכשיו בבלוריי עכשיו כשיש לנו נגן כזה.. אין מצב להשכיר ממך איזה סרט?

נתנזון - הוא אמר שהוא רוצה לקנות מקרן FHD, אתה רוצה שהוא יקרין על מסך LCD 100 אינץ'? נלך על ההיגיון המוזר שלך.
פאנסאב.CO.CC

#86 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎21:06

נתנזון - הוא אמר שהוא רוצה לקנות מקרן FHD, אתה רוצה שהוא יקרין על מסך LCD 100 אינץ'? נלך על ההיגיון המוזר שלך.

וגם הוא אמר שזה החלום שלו.
גם החלום שלי הוא שתהיה לי וילה ענקית עם בריכה ובית קולנוע.
זה אומר שיש לי מליון שקלים מיותרים?
אם היו לי, זה לא היה חלום...

#87 JaX

JaX

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎21:09

אני רק מגיב לחוסר היגיון שלו...
פאנסאב.CO.CC

#88 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎22:00

אני רק מגיב לחוסר היגיון שלו...

שנתחיל לדבר על החוסר היגיון הכללי שלך?
תמונה שפורסמה

#89 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎23:05

בא למישהו מרמת גן לנסוע איתי לקרית ביאליק שבחיפה?

#90 נתנזון

נתנזון

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 26 הודעות

נכתב ב- ‎09/11/2010‏, ‎23:19

לא אמרתי שאמכור את שניהם ב-300, אמרתי שאמכור חחח.
בכל אופן אנחנו צריכים למלא אוסף הסרטים שלנו עכשיו בבלוריי עכשיו כשיש לנו נגן כזה.. אין מצב להשכיר ממך איזה סרט?

צודק, בלבול שלי.
חשבתי שכשהוא אמר "מסך רחב 100 אינץ'" הוא התכוון ל-LCD.

#91 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎10/11/2010‏, ‎11:31

מורדוק, לדעתי אתה צריך לחסוך כמה חודשים ולקנות טלוויזיה נורמלית. 32 או 37 אינצ'. (אם זה לחדר)
תמונה שפורסמה

#92 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎18:12

עדכון רכישות אחרונות:

קיבלתי בחודש-חודשיים האחרונים 3 חבילות:
1."טרילוגיית שודדי הקאריביים" ב-269.90 ש"ח, "משימה בלתי אפשרית 3" ב-129.90 ש"ח ו"שחק אותה סמארט" ב-119.90 ש"ח, ושלושתם הוזמנו מ"DVD ישיר". בצעד אופייני ביותר, אני מחשיב רק את "טרילוגיית שודדי הקאריביים" כחלק מהאוסף. ראשית, אציין שרכשתי את "שחק אותה סמארט" במחיר מלא בסך 120 ש"ח, כאשר כשבוע לאחר מכן הכותר נמכר במחיר מבצע של 90 ש"ח בלבד. שנית כל, צפיתי בסרט במחשב לאחר הרכישה ולא נהניתי ממנו כמו בצפיות הראשונות (פעם אחת בקולנוע, ופעם שנייה עם כל המשפחה בסלון). אמנם לא סבלתי, אבל גם לא נהניתי ממנו כלל. כנ"ל לגבי "משימה בלתי אפשרית 3". זכרתי אותו כסרט רווי אקשן מהנה ביותר, אך לצערי לא נהניתי ממנו בצפייה החוזרת שביצעתי לאחרונה. לכן את שניהם אני לא מחשיב כחלק מהאוסף והם מוצעים למכירה ו/או החלפה, כאשר שניהם עדיין בניילון. את "טרילוגיית שודדי הקאריביים" הספקתי לפתוח אמנם, אך ה-PS3 שלי שבק חיים לקראת סוף הסרט הראשון. את ההמשך נאלצתי לראות במחשב. אגב(!), הטרילוגיה לא מכילה תוספות בכלל. כלום, נאדה! מזל שרכשתי בזמנו גם את מהדורת ה-DVD הכפולה של הטרילוגיה. :q:

2. "הטורפים" שעלה 122.59 ש"ח ו"מת לחיות" שעלה 65.69 ש"ח, שניהם נרכשו מ-Amazon גרמניה וכוללים כתוביות בעברית. הניילון של "הטורפים" הוסר על מנת לוודא שהסרט אכן מכיל כתוביות בעברית, כפי שפורסם באתרים הגרמניים. כמו כן, הסרט מגיע במהדורת דיג'יבוק מהודרת, מוגבלת וממוספרת. תמונות בהמשך...

3. "הפנתר הורוד 2" ב-86.70 ש"ח, שנרכש מאתר Mediadis כשבוע ימים לפני שנסגר לצמיתות. תכננתי ממש בהמשך אותו שבוע להזמין בנוסף את "קוואנטום של נחמה". לגבי "הפנתר הורוד", הסרט השני בסדרה הוא היותר מצחיק מבין השניים לטעמי. הניילון הוסר על מנת לוודא שהסרט אכן מכיל כתוביות בעברית.

מס' תמונות:
ספוילר:

ששת הסרטים:
תמונה שפורסמה

המהדורה המוגבלת של "הטורפים":
כריכה עם גלויית תלת ממד (ללא הטורף):
תמונה שפורסמה

כריכה עם גלויית תלת ממד (עם הטורף):
תמונה שפורסמה

הכריכה הקדמית, ללא הקרטון המאגד:
תמונה שפורסמה

תקליטור הבלו-ריי, והעמוד הראשון של הספר:
תמונה שפורסמה
ייתכן שהספר באנגלית?

אמצע הספר:
תמונה שפורסמה
לא, הוא לא...

תקליטור הדיוידי, והעמוד האחרון של הספר:
תמונה שפורסמה
עותק דיגיטלי או הסרט בפורמט דיוידי

הכריכה האחורית:
תמונה שפורסמה

ה-senitype עם ה-cell, מבט קדמי:
תמונה שפורסמה

ה-senitype עם ה-cell, מבט אחורי:
תמונה שפורסמה
9,806 מתוך 12,000 עותקים בלבד
הזמנות קיימות שטרם הגיעו:
1. "אינספשן" במהדורת מזוודה מוגבלת לאספנים שעלתה 135.55 ש"ח ו"קוואדרילוגיית נשק קטלני" עם כתוביות בעברית ב-129.8 ש"ח, שניהם נרכשו מ-Amazon בריטניה ונשלחו ב-01/12 וב-30/11 בהתאמה.
"אינספשן" ו"קוואדרילוגיית נשק קטלני" ב-Amazon בריטניה.

2. "אינספשן" במהדורת סטילבוק מהדורת (מארז מתכת) שעלתה 121.8 ש"ח, נרכש מ-Amazon גרמניה.
"אינספשן" ב-Amazon גרמניה.

3. "אליס בארץ הפלאות" במהדורת Film Cell ממוסגרת, מוגבלת וממוספרת ל-3,500 עותקים בלבד, במחיר מבצע מצחיק של 94.45 ש"ח במקום 503.77 ש"ח. "האביר האפל" במהדורת באטפוד פלסטיק לתצוגה, במחיר מבצע מצחיק של 94.45 ש"ח במקום 249.74 ש"ח. "השומרים" במהדורת הרחפת של הינשוף לתצוגה (עם נורות וגם סאונד!), במחיר מבצע מצחיק של 76.50 ש"ח במקום 495.44 ש"ח. שלושתם הוזמנו מ-Amazon ארה"ב במסגרת מבצעי הבזק (מאות שניות בלבד לניצול המבצע).
"השומרים", "אליס בארץ הפלאות" ו"האביר האפל" ב-Amazon ארה"ב.

#93 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎18:30

עדכון רכישות אחרונות:

קיבלתי בחודש-חודשיים האחרונים 3 חבילות:
1."טרילוגיית שודדי הקאריביים" ב-269.90 ש"ח, "משימה בלתי אפשרית 3" ב-129.90 ש"ח ו"שחק אותה סמארט" ב-119.90 ש"ח, ושלושתם הוזמנו מ"DVD ישיר". בצעד אופייני ביותר, אני מחשיב רק את "טרילוגיית שודדי הקאריביים" כחלק מהאוסף. ראשית, אציין שרכשתי את "שחק אותה סמארט" במחיר מלא בסך 120 ש"ח, כאשר כשבוע לאחר מכן הכותר נמכר במחיר מבצע של 90 ש"ח בלבד. שנית כל, צפיתי בסרט במחשב לאחר הרכישה ולא נהניתי ממנו כמו בצפיות הראשונות (פעם אחת בקולנוע, ופעם שנייה עם כל המשפחה בסלון). אמנם לא סבלתי, אבל גם לא נהניתי ממנו כלל. כנ"ל לגבי "משימה בלתי אפשרית 3". זכרתי אותו כסרט רווי אקשן מהנה ביותר, אך לצערי לא נהניתי ממנו בצפייה החוזרת שביצעתי לאחרונה. לכן את שניהם אני לא מחשיב כחלק מהאוסף והם מוצעים למכירה ו/או החלפה, כאשר שניהם עדיין בניילון. את "טרילוגיית שודדי הקאריביים" הספקתי לפתוח אמנם, אך ה-PS3 שלי שבק חיים לקראת סוף הסרט הראשון. את ההמשך נאלצתי לראות במחשב. אגב(!), הטרילוגיה לא מכילה תוספות בכלל. כלום, נאדה! מזל שרכשתי בזמנו גם את מהדורת ה-DVD הכפולה של הטרילוגיה. :q:

2. "הטורפים" שעלה 122.59 ש"ח ו"מת לחיות" שעלה 65.69 ש"ח, שניהם נרכשו מ-Amazon גרמניה וכוללים כתוביות בעברית. הניילון של "הטורפים" הוסר על מנת לוודא שהסרט אכן מכיל כתוביות בעברית, כפי שפורסם באתרים הגרמניים. כמו כן, הסרט מגיע במהדורת דיג'יבוק מהודרת, מוגבלת וממוספרת. תמונות בהמשך...

3. "הפנתר הורוד 2" ב-86.70 ש"ח, שנרכש מאתר Mediadis כשבוע ימים לפני שנסגר לצמיתות. תכננתי ממש בהמשך אותו שבוע להזמין בנוסף את "קוואנטום של נחמה". לגבי "הפנתר הורוד", הסרט השני בסדרה הוא היותר מצחיק מבין השניים לטעמי. הניילון הוסר על מנת לוודא שהסרט אכן מכיל כתוביות בעברית.

מס' תמונות:

ספוילר:

ששת הסרטים:
תמונה שפורסמה

המהדורה המוגבלת של "הטורפים":
כריכה עם גלויית תלת ממד (ללא הטורף):
תמונה שפורסמה

כריכה עם גלויית תלת ממד (עם הטורף):
תמונה שפורסמה

הכריכה הקדמית, ללא הקרטון המאגד:
תמונה שפורסמה

תקליטור הבלו-ריי, והעמוד הראשון של הספר:
תמונה שפורסמה
ייתכן שהספר באנגלית?

אמצע הספר:
תמונה שפורסמה
לא, הוא לא...

תקליטור הדיוידי, והעמוד האחרון של הספר:
תמונה שפורסמה
עותק דיגיטלי או הסרט בפורמט דיוידי

הכריכה האחורית:
תמונה שפורסמה

ה-senitype עם ה-cell, מבט קדמי:
תמונה שפורסמה

ה-senitype עם ה-cell, מבט אחורי:
תמונה שפורסמה
9,806 מתוך 12,000 עותקים בלבד
הזמנות קיימות שטרם הגיעו:
1. "אינספשן" במהדורת מזוודה מוגבלת לאספנים שעלתה 135.55 ש"ח ו"קוואדרילוגיית נשק קטלני" עם כתוביות בעברית ב-129.8 ש"ח, שניהם נרכשו מ-Amazon בריטניה ונשלחו ב-01/12 וב-30/11 בהתאמה.
"אינספשן" ו"קוואדרילוגיית נשק קטלני" ב-Amazon בריטניה.

2. "אינספשן" במהדורת סטילבוק מהדורת (מארז מתכת) שעלתה 121.8 ש"ח, נרכש מ-Amazon גרמניה.
"אינספשן" ב-Amazon גרמניה.

3. "אליס בארץ הפלאות" במהדורת Film Cell ממוסגרת, מוגבלת וממוספרת ל-3,500 עותקים בלבד, במחיר מבצע מצחיק של 94.45 ש"ח במקום 503.77 ש"ח. "האביר האפל" במהדורת באטפוד פלסטיק לתצוגה, במחיר מבצע מצחיק של 94.45 ש"ח במקום 249.74 ש"ח. "השומרים" במהדורת הרחפת של הינשוף לתצוגה (עם נורות וגם סאונד!), במחיר מבצע מצחיק של 76.50 ש"ח במקום 495.44 ש"ח. שלושתם הוזמנו מ-Amazon ארה"ב במסגרת מבצעי הבזק (מאות שניות בלבד לניצול המבצע).
"השומרים", "אליס בארץ הפלאות" ו"האביר האפל" ב-Amazon ארה"ב.

ורי נייס..

אבל למה קנית את אליס? לא יכולת למצוא סרט יותר טוב ממנו במהדורה מוגבלת באותו מחיר?

#94 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎18:38

יפה יפה... אחלה של אוסף.
תתחדש ותתתחדש (=תתחדש בעתיד)

#95 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎18:43

ורי נייס..

אבל למה קנית את אליס? לא יכולת למצוא סרט יותר טוב ממנו במהדורה מוגבלת באותו מחיר?

כדי למכור אותו ברווח ב-eBay, כמובן. :q:

יפה יפה... אחלה של אוסף.
תתחדש ותתתחדש (=תתחדש בעתיד)

תודה רבה!

#96 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎19:13

ורי נייס..

כדי למכור אותו ברווח ב-eBay, כמובן. :q:

אה חחח סבבה.
תתחדש אחי.

#97 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎19:26

תתחדש אחשלו.
חחח זה ישמע מוזר, אבל אני מחכה שתקבל את אינספשן :clap:
אין לך כבר את השומרים בבלו ריי?

איזה מחירים מצחיקים, נפלתי על הרצפה :q:

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#98 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎19:28

יש לי את "השומרים" ואת "האביר האפל", קניתי אותם בגלל הפסלים לתצוגה.

#99 Yari

Yari

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 855 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎19:45

יש לי את "השומרים" ואת "האביר האפל", קניתי אותם בגלל הפסלים לתצוגה.

וואלה זה עושה אותי שמח לראות אותך ככה נהנה מהאוסף ומהקנייה של כל סרט.
עלה והצלח!

#100 matanhh

matanhh

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,188 הודעות

נכתב ב- ‎19/12/2010‏, ‎20:20

כדי לך לקנות את הרשת החברתית ואת בחזרה לעתיד הטרילוגיה במהדורה מיוחדת!

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים