חחח אני הצבעתי בכל חיי רק פעמיים וגם זה לשינוי.גזעני בשבילך לא בשבילי אתה רואה את זה ככה כי אתה שמאלני ולא יותר .
טוב לדעת שאחד שהוא אנטי דתי הוא ישר שמאלני
סוף סוף משהו שמקובל על שנינו.יאללה סע כבר לארה"ב !
החרדים שם לפחות לא פרזיטים כמו כאן
נכתב ב- 20/10/2010, 12:51
חחח אני הצבעתי בכל חיי רק פעמיים וגם זה לשינוי.גזעני בשבילך לא בשבילי אתה רואה את זה ככה כי אתה שמאלני ולא יותר .
סוף סוף משהו שמקובל על שנינו.יאללה סע כבר לארה"ב !
נכתב ב- 20/10/2010, 13:45
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הצבעתי בכל חיי רק פעמיים וגם זה לשינוי.גזעני בשבילך לא בשבילי אתה רואה את זה ככה כי אתה שמאלני ולא יותר .
טוב לדעת שאחד שהוא אנטי דתי הוא ישר שמאלניסוף סוף משהו שמקובל על שנינו.יאללה סע כבר לארה"ב !
נכתב ב- 20/10/2010, 13:48
סוף סוף משהו שמקובל על שנינו.
נכתב ב- 22/10/2010, 14:12
זה הדבר הכי פאטתי שבן אדם דתי יכול להגיד.אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות, ככה זה שאתה הולך עם הזרם ולא בודק בעצמך.
מי אמר שהוא ירה בערבים??? את זה תשאיר לרב עובדיה ולליברמן
אם הייתה מביא נשק לאמנון יצחק רוב הסיכוים שהוא היה יורה ביהודים "כופרים"
ממש כפי שהיו נוהגים פעם לסקול באבנים ביהודים שכפרו
באמת שאין לך מושג על מה אתה מדבר .
נכתב ב- 22/10/2010, 15:01
אני יכול לומר בדיוק אותו דבר עליך ועל האנשים שחושבים כמוך.זה הדבר הכי פאטתי שבן אדם דתי יכול להגיד.אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות, ככה זה שאתה הולך עם הזרם ולא בודק בעצמך.
http://www.youtube.com/user/NuBemet מספיק לראות פרק אחד בשביל לדעת כמה אתה וכל האנשים שחושבים כמוך חיים בשקר.
נכתב ב- 22/10/2010, 19:18
הקטע הוא שאם בן דתי היה בודק בעצמו ולא הולך כמו הזרם הוא לא היה מאמין בה' כי כל דבר כימעט שקיים ביקום סותר אותו (כמו שאמרתי, כנס לערוץ היוטיוב שהבאתי לך ותראה שמה) ככה שלקרוא לאנשים חלוניים ככה זה פשוט בדיחה.אני יכול לומר בדיוק אותו דבר עליך ועל האנשים שחושבים כמוך.זה הדבר הכי פאטתי שבן אדם דתי יכול להגיד.אתה מדבר שטויות במיץ עגבניות, ככה זה שאתה הולך עם הזרם ולא בודק בעצמך.
http://www.youtube.com/user/NuBemet מספיק לראות פרק אחד בשביל לדעת כמה אתה וכל האנשים שחושבים כמוך חיים בשקר.
ד"א לא יודע אם היית דתי או לא אבל אני הייתי חילוני גמור כופר משהו פחד ועכשיו, נאמר שלא ...
אתה בחיים בטח לא ניסית להיות דתי או לראות באמת מה זו הדת שלך, כרגיל, אתה הולך אחרי מה שאומרים לך בתקשורת או בבית ספר או באוניברסיטה ומפציצים לך את המוח בכל מיני עובדות ושטויות למינהם, שבסה"כ לא יובילו אותך לשום מקום .
אבל עם יותר מ 1.5 מיליון בעלי תשובה במדינה שבטח גם הם פאתטיים ובטח גם הם חיו בחילוניות באמת והעדיפו עכשיו לחיות בשקר, גם הם טועים....זו כבר לא שאלה בכלל זו עובדה שמי שיש לו אמונה הוא בנאדם חזק יותר .
לי למשל לא אכפת בן כמה היקום, כי זה לא יביא לי כלום, גם לא איכפת לי אם באנו מהקופים(לא באנו), כי זה לא יעזור לי, גם לא איכפת לי שהכעולם נוצר מהמפץ הגדול או שאנו חיים באיזה מיתר ענק או משהו, כל הדברים החכמים האלה לא עוזרי לי בכלום !גם לא איכפת לי עוד מלא דברים שאנשים עשו על זה דוקטורט ו"מילאו" את החיים שלהם בזה ועשכיו זה לא עזר להם בשיט ! כי אין לזה תועלת אם אתה חושב שהכל ייגמר מתי שתמות
נכתב ב- 22/10/2010, 19:23
ראשי ארגונים יהודיים יוצאים נגד שתיקת הפוליטיקאים בעקבות דברי הרב עובדיה יוסף, לפיהם "הגויים חיים רק כדי לשרת יהודים". בראיון מיוחד ל-ynet, אמר ראש הליגה נגד השמצה כי מקרי הגזענות המתרבים בארץ עלולים להשפיע על היחסים עם יהודי אמריקה. ראש הוועד היהודי-אמריקני: דברי הרב נתעבים
נכתב ב- 22/10/2010, 20:04
נכתב ב- 22/10/2010, 20:43
זה לא העיניין, רק הראתי לו כמה הוא טועה.רונקה, אני מסכים איתך בהכל, אבל שיעורי התנ"ך בעל-יסודי הם חילוניים, ומוסברים שם בין היתר גם הסתירות והתהיות של דברים מהתנ"ך.
התנ"ך הוא ספר חשוב מאוד, שהשפיע המון על העולם כולו ובמיוחד על העם היהודי, חייב ללמד אותו מכיתה א' ועד יב' (אולי מג'-יב' או משהו כזה, אבל הבנת את העיקרון).
נכתב ב- 22/10/2010, 20:51
נכתב ב- 22/10/2010, 21:04
אבל זה בדיוק הקטע, צריכים שילמדו אותו כספר ולא כדרך חיים ...הבנתי שזה לא העניין.
איך אפשר להגיד על מקצוע שמלמד על ספר הספרים, ספר שהניב כל כך הרבה ביטויים, ספר שהוא בסיס הציונות וספר שהשפיע וימשיך להשפיע על כל העולם מקצוע מיותר?!
לדעתי, גם ילדים ביסודי צריכים להכיר את סיפור הבריאה, סיפור נוח וכל שער הסיפורים הנפלאים בתנ"ך.
נערים בעל-יסודי חייבים לקרוא את התנ"ך לעומק, לגלות סתירות ולנסות להסביר אותם, ולא לפחד לבקר את התנ"ך.
נכתב ב- 23/10/2010, 00:13
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 23/10/2010, 18:01
נכתב ב- 23/10/2010, 18:43
אני רואה פה אנשים מסכנים שלא חושבים לפני שהם מוציאים משהו מהפה !
במיוחד אתה ברק .
נכתב ב- 23/10/2010, 19:03
נכתב ב- 23/10/2010, 19:08
אתה שוב פעם חוזר על הדברים האלה .
וחבל אני לא יענה לך כי אתה לא שווה שאני יענה לך כי זה לא ישנה כלום גם ככה .
אתה עדיין תישאר אותו קוף שאתה רוצה להיות !
ברגע שתהיה אולי 1 חלקי מיליארד ממה שהוא אז יש לנו על מה לדבר .
ברגע זה אתה תרטון בחדר שאתה יושב בו ותוציא אויר לשווא !
נכתב ב- 23/10/2010, 19:23
אתה מטומטם !אתה שוב פעם חוזר על הדברים האלה .
להוציא אוויר לשווא? אתה קורא את מה שאתה כותב?
אתה באמת חושב שצואת האדם עובדיה יוסף באמת שווה את הקללות? כלכך בקלות?
כשאהיה 1 חלקי מליארד גזען ממה שהצואה הזו אז יהיה לנו על מה לדבר.
בינתיים הוא סתם מוציא אוויר. היציאות שלו מהפה שוות ליציאות שלי מהתחת. אותו ריח.
ואמרתי לך, בסוף מישהו עוד ירצח אותו אם ימשיך ככה (לא אעודד את הרצח אבל בטח שלא אהיה עצוב).
נכתב ב- 23/10/2010, 19:28
אתה מטומטם !אתה שוב פעם חוזר על הדברים האלה .
להוציא אוויר לשווא? אתה קורא את מה שאתה כותב?
אתה באמת חושב שצואת האדם עובדיה יוסף באמת שווה את הקללות? כלכך בקלות?
כשאהיה 1 חלקי מליארד גזען ממה שהצואה הזו אז יהיה לנו על מה לדבר.
בינתיים הוא סתם מוציא אוויר. היציאות שלו מהפה שוות ליציאות שלי מהתחת. אותו ריח.
ואמרתי לך, בסוף מישהו עוד ירצח אותו אם ימשיך ככה (לא אעודד את הרצח אבל בטח שלא אהיה עצוב).
ואתה גם מעודד במילים האלו רצח.
שנתחיל לדבר על רבין ? הוא6 לא אהוב ליבך או מששהו ?
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים