דיווח: מייקל ג'קסון לקה בדום לב ומת
נכתב ב- 26/06/2009, 18:01

נכתב ב- 26/06/2009, 18:04
יכול להיות שהזילזול שלי בא גם מזה שלא גדלתי על מייקל ג'קסון ,אני בן 22 ,ואני אמור לגדול עליו ,בכל זאת,לא מתחבר....אני גדלתי על רוק בעיקר
אני אומר שמייקל ג'קסון הוא יותר סלב מאשר מוזיקאי ,עם כל הכבוד אליו ,את רוב המוזיקה שלו הוא בכלל לא כתב,שלא נדבר על הלחנה/הפקה ,הוציא 2 דיסקים שנחשבים כל ידיי המבקרים כמטובים בהיסטוריה, כל מה שבא אחריו הוא דיי מיחזור של הקודמים ,מייקל ג'קסון הוא יותר ניפוח של התקשורת ,כמו לדוגמא נינט טייב שלנו,שלא מוכשרת בכלל ועדיין כולם עדיין מתעקשים להתעסק בה.
הוא ידוע בתור ההוא שהיה שחור ועכשיו לבן,ושהאף שלו נופל כל שני וחמישי ,תכלס.......זה לא נכון?
נכתב ב- 26/06/2009, 18:05
TOV AHIחחחחח איזה רד הוט? כלהקה הם סבבה,אבל זה ששמתי חתימה של הגיטריסט שלהם לא אומר שאני אוהב אותם,אני יותר בעד אלבומי הסולו שלו ,אבל זה לא משנה.
יכול להיות שהזילזול שלי בא גם מזה שלא גדלתי על מייקל ג'קסון ,אני בן 22 ,ואני אמור לגדול עליו ,בכל זאת,לא מתחבר....אני גדלתי על רוק בעיקר
אני אומר שמייקל ג'קסון הוא יותר סלב מאשר מוזיקאי ,עם כל הכבוד אליו ,את רוב המוזיקה שלו הוא בכלל לא כתב,שלא נדבר על הלחנה/הפקה ,הוציא 2 דיסקים שנחשבים כל ידיי המבקרים כמטובים בהיסטוריה, כל מה שבא אחריו הוא דיי מיחזור של הקודמים ,מייקל ג'קסון הוא יותר ניפוח של התקשורת ,כמו לדוגמא נינט טייב שלנו,שלא מוכשרת בכלל ועדיין כולם עדיין מתעקשים להתעסק בה.
הוא ידוע בתור ההוא שהיה שחור ועכשיו לבן,ושהאף שלו נופל כל שני וחמישי ,תכלס.......זה לא נכון?
נכתב ב- 26/06/2009, 18:08
נכתב ב- 26/06/2009, 18:17
לך תשחק בביטורנט מגודלי, המילים שלך לא שוות כלום.ואני לא לוקח את דברי בחזרה
אורח_talqwe_*
נכתב ב- 26/06/2009, 18:20
חחחחח אתה ציני ואני מבין את זה ,אבל זו המציאות.
ממש לא.
הנה כמה עובדות (נכונות) :
1. מייקל ג'קסון הוא רקדן מדהים, וכוריאוגרף שלא מהעולם הזה והוא עשה כוריאוגרפיה לכל קליפ וקליפ שלו.
2. מייקל ג'קסון הצילח ובגדול! בתור מוזיקאי, בין אם זה עם אלבום "מותחן" ובין אם זה עם אחרים.
3. מייקל ג'קסון לעולם לעולם לא הורשע בגין היותו פדופיל ואו אנס ואו נמשך לילדים קטנים - בעצם ידוע על הרבה מקרים שמשתמשים בילדים על מנת לקבל כסף (22 מיליון ששולמו).
4. מייקל ג'קסון (בעת צילום קליפ) חבש קסדה שלמה (על כל הפנים) והקסדה החלה לעלות באש וכתוצאה מזה הוא נשרף בכל הפנים, ולכן הוא כרגע לבן ולא שחור.
אז כל מי שמדבר שטויות... חבל.
נכתב ב- 26/06/2009, 18:24
אין לי בעיה בכלל עם שלושת הדברים שאמרת ,אבל הרביעי לא בטוח שזה נכון ,הסיבה ממה שאני זוכר באחד הכתבות עליו שהוא סבל ממחלת עור שנקראת "בהרת" בתרגום לעברית ,באנגלית שכחתי איך קוראים לזה.חחחחח אתה ציני ואני מבין את זה ,אבל זו המציאות.
ממש לא.
הנה כמה עובדות (נכונות) :
1. מייקל ג'קסון הוא רקדן מדהים, וכוריאוגרף שלא מהעולם הזה והוא עשה כוריאוגרפיה לכל קליפ וקליפ שלו.
2. מייקל ג'קסון הצילח ובגדול! בתור מוזיקאי, בין אם זה עם אלבום "מותחן" ובין אם זה עם אחרים.
3. מייקל ג'קסון לעולם לעולם לא הורשע בגין היותו פדופיל ואו אנס ואו נמשך לילדים קטנים - בעצם ידוע על הרבה מקרים שמשתמשים בילדים על מנת לקבל כסף (22 מיליון ששולמו).
4. מייקל ג'קסון (בעת צילום קליפ) חבש קסדה שלמה (על כל הפנים) והקסדה החלה לעלות באש וכתוצאה מזה הוא נשרף בכל הפנים, ולכן הוא כרגע לבן ולא שחור.
נכתב ב- 26/06/2009, 18:24
מציאות של מי?חחחחח אתה ציני ואני מבין את זה ,אבל זו המציאות.
אולי רק שלך..
אורח_omer323_*
נכתב ב- 26/06/2009, 18:26
אחד הטובים שלו.
הכי טוב!
*שמתי בחתימה!(מוריד כנראה מחר ><)
נכתב ב- 26/06/2009, 18:32
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח4. מייקל ג'קסון (בעת צילום קליפ) חבש קסדה שלמה (על כל הפנים) והקסדה החלה לעלות באש וכתוצאה מזה הוא נשרף בכל הפנים, ולכן הוא כרגע לבן ולא שחור.
נכתב ב- 26/06/2009, 18:39
צודק אחי ,בסך הכל אמרתי מה שאני חושב ,אם באמת הוא יהיה חסר למישהו פה אז מצטערמציאות של מי?חחחחח אתה ציני ואני מבין את זה ,אבל זו המציאות.
אולי רק שלך..
זה כמו שחס וחלילה תום יורק ימות ,אני לא אתגבר על זה שנים.
נכתב ב- 26/06/2009, 19:39
עוד לא יודעים אם זה בכוונת תחילה, או שהרופאים אמרו לו להזריק כמות כה גדולה.
נכתב ב- 26/06/2009, 19:43
קשה לכם לתת קצת כבוד לבן אדם שמת?
יהי זכרו ברוך.
אורח_Live at Leeds_*
נכתב ב- 26/06/2009, 20:07
אהלןאני לא חושב שמישהו מזלזל בתרומה שלו.זה היה אחד הזמרים הכי גדולים שהיו בהיסטוריה של האנושות, אם לא הגדול שבהם. כמו שעדי-בלי-בצל אמר, הוא היה זמר גדול אבל מעורער בנפשו, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הלהיטים הגדולים שלו ואת הכשרון הענק שהיה לו, עדיין, תכבד את הבן אדם, אני די בטוח שהיית מת להגיע להצליח שלו.
תגיד אתה אידיוט? אלוהים מקשיב!!זה כמו שחס וחלילה תום יורק ימות ,אני לא אתגבר על זה שנים.
נכתב ב- 26/06/2009, 22:59

חחחחחח מסכן
נכתב ב- 27/06/2009, 11:47
שיר יפה שנכתב לכבוד מייקל ג'קסון

נכתב ב- 29/06/2009, 12:32
די כבר עם השטויות,
יהי זכרו ברוך.
שום יהי זכרו ברוך הוא אנטישמי ולא מגיע לו שיברכו אותו הוא חולה בפדופיליה
מה לגבי פארה פוסט גם היא נפטרה והיא לא אנטישמית
בשבילי מייקל ג'קסון הוא לא מלך,לא יודע לשיר וסתם מתלהבים ממנו
את הכבוד שלי אני נותן לפארה פוסט ולא למייקל ג'קסון
נכתב ב- 29/06/2009, 13:17
הבנאדם תרם מליארד דולר למסגד! אנטישמי מגעיל.די כבר עם השטויות,
יהי זכרו ברוך.
נכתב ב- 29/06/2009, 13:35
נכתב ב- 29/06/2009, 13:38
הוא גם תרם לבתי חולים ישראלייםהבנאדם תרם מליארד דולר למסגד! אנטישמי מגעיל.די כבר עם השטויות,
יהי זכרו ברוך.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים