ואם זה גורם לצוות שלך לפרוש אחד אחד, טוב שכך!
אכן. עד שיהיה לצוות Q מונופול.
נכתב ב- 26/01/2009, 23:50
ואם זה גורם לצוות שלך לפרוש אחד אחד, טוב שכך!
נכתב ב- 27/01/2009, 00:05
פשוט לא להאמין. מניפולטור שקרן.חברים, לאחר שבילד גילה בעצמו את פרצופו האמיתי בכך שהוא מעודד הלשנה לאליס, הגיע הזמן לחשוף את מלוא הרקבון.
http://alistorec.googlepages.com/
הסרטון הוא הקלטה מלפני מספר חודשים.
באותו זמן ישבה על שרת טורק תוכנה קטנה שכל תפקידה לזייף מייל שכביכול נשלח מארגון אליס, לנמען שבוחר מפעיל התוכנה.
תוכן המייל הוא איום בסגירת האתר והסרטון מוכיח מעל לכל ספק כי הסקריפט מאוכסן בשרת טורק ומבצע שליחה של המייל הנ"ל.
כמובן שברגע שבילד גילה שאחרים עלו על הסקריפט הזה, הוא הועלם מהשרת של טורק.
נכתב ב- 27/01/2009, 00:11
נכתב ב- 27/01/2009, 00:12
נכתב ב- 27/01/2009, 00:18
נכתב ב- 27/01/2009, 00:59
תפסיק לאיים, ובטח לא על נשים. תאיים עליי, רק תגיד מתי, ונקבע. ככה בסטייל. בפרהסיה, קבל עם ועדה, בסגנון "מועדון קרב", בלי שנאה, לשחרר עצבים נטו. חושב שאתה מספיק גבר?יאללה קטלה!
נכתב ב- 27/01/2009, 01:06
נכתב ב- 27/01/2009, 02:02
ומה אתה עשית? לא כתבת את כל זה בפרטי, "כשאף אחד לא יודע על כך"? האשכול הזה לא היה אמור להפתח מלכתחילה,המתרגמים שאהבתם, או אוהבים (קיו) לא יישארו אצלכם בראש באותה צורה. אתם תתחילו לחשוב שוב פעם כשתראו מה הם כותבים בפרטי כשאף אחד לא יודע על כך.
ואיך זה בדיוק לטובת הגולשים? שקבוצה מעולה המוציאה תרגומי איכות, תיעלם? אין לי בעיה עם זה,
לי אכפת מהגולשים. לא שם על QSUBS... בדיוק כמו שהם לא שמים עלי. הדדי.אני כבר הפסקתי לשחק משחקים והגיע הזמן להעלים את קיו מהרשת (או לפחות את אתר סרטים).
איך זו עבודה, אם בכל מקרה לא מקבלים עליה שום פיצוי כספי? וכן, מותר למתרגם לרצות שהסדרה שלו תהיה פופולארית.קיו לא יתרגמו בחיים נוסטלגיה אלא אם כן יהיה לזה 2000 הורדות ו-500 תגובות...
רק בגלל זה הם מתרגמים. זו עבודה עבורם ולא תמורה בהתנדבות מרצון ולב רחב.ממש לא.
הסרטון קצת קרטע אצלי, אבל הבנתי את הרעיון הכללי. אם זה אמיתי, אין לי מילים. תרגיל מלוכלך, אין יותר נמוך מזה.טלפון, בילד, לא חבל על עלות השיחה?בוא נגיד ככה, אם אין אתר סרטים אין קיו...מסכים? יופי.
יש לך טלפון של אלי"ס? חיחי
חברים, לאחר שבילד גילה בעצמו את פרצופו האמיתי בכך שהוא מעודד הלשנה לאליס, הגיע הזמן לחשוף את מלוא הרקבון.
באותו זמן ישבה על שרת טורק תוכנה קטנה שכל תפקידה לזייף מייל שכביכול נשלח מארגון אליס, לנמען שבוחר מפעיל התוכנה.
תוכן המייל הוא איום בסגירת האתר והסרטון מוכיח מעל לכל ספק כי הסקריפט מאוכסן בשרת טורק ומבצע שליחה של המייל הנ"ל.
אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.
נכתב ב- 27/01/2009, 02:53
נכתב ב- 27/01/2009, 06:09
טלפון, בילד, לא חבל על עלות השיחה?בוא נגיד ככה, אם אין אתר סרטים אין קיו...מסכים? יופי.
יש לך טלפון של אלי"ס? חיחי
חברים, לאחר שבילד גילה בעצמו את פרצופו האמיתי בכך שהוא מעודד הלשנה לאליס, הגיע הזמן לחשוף את מלוא הרקבון.
נכתב ב- 27/01/2009, 11:49
נכתב ב- 27/01/2009, 12:33
נכתב ב- 27/01/2009, 12:43
נכתב ב- 27/01/2009, 12:44
אז אתה/או מרשך בילד הפחדן מודה שאתה עשית את זה.נכתב ע"י BuildHome:
QSUBS חשפו את הידיעה הבלעדית שלהם
מה שזה לא אומר חיחי...
הם כתבו שהם העלו סרטון שמראה שאני מזייף איומים של אלי"ס לתביעות עבור אתרים דרך המייל..
טוב שהם לא איחרו בזה.. ידעתי על הזיוף הזה ממזמן.
אגב, מי שראה ת'סרטון, המקליט שמדבר הוא *** בכבודו ובעצמו.
נכתב ב- 27/01/2009, 12:48
אז אתה/או מרשך בילד הפחדן מודה שאתה עשית את זה.נכתב ע"י BuildHome:
QSUBS חשפו את הידיעה הבלעדית שלהם
מה שזה לא אומר חיחי...
הם כתבו שהם העלו סרטון שמראה שאני מזייף איומים של אלי"ס לתביעות עבור אתרים דרך המייל..
טוב שהם לא איחרו בזה.. ידעתי על הזיוף הזה ממזמן.
אגב, מי שראה ת'סרטון, המקליט שמדבר הוא *** בכבודו ובעצמו.
הלוואי שהתגובה הזאת תגיע למנהל השרת שלך ולכל מיני שכנים שלך שיזרקו אותך מכל המדרגות, נבל שפל שכמותך.
דרך אגב, ניתן לזהות בקלות שזה לא ***, למי שיצא לשמוע את *** שלנו בתוכנית רדיו לפני כמה חודשים.
נכתב ב- 27/01/2009, 12:49
נכתב ב- 27/01/2009, 12:53
נכתב ב- 27/01/2009, 13:03
...גל פיניש בכבודו ובעצמו, הבן אדם שיכול להיות אבא של רוב גולשי טורק...
צוות IDXfree
נכתב ב- 27/01/2009, 13:08
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים