עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מלחמה?

• אנא התחבר בכדי להגיב
241 תגובות לנושא זה

#81 Gamma

Gamma

צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת...

• רשומים
  • 1,481 הודעות

נכתב ב- ‎26/01/2009‏, ‎23:50

ואם זה גורם לצוות שלך לפרוש אחד אחד, טוב שכך!

אכן. עד שיהיה לצוות Q מונופול.

#82 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎00:05

חברים, לאחר שבילד גילה בעצמו את פרצופו האמיתי בכך שהוא מעודד הלשנה לאליס, הגיע הזמן לחשוף את מלוא הרקבון.

http://alistorec.googlepages.com/

הסרטון הוא הקלטה מלפני מספר חודשים.
באותו זמן ישבה על שרת טורק תוכנה קטנה שכל תפקידה לזייף מייל שכביכול נשלח מארגון אליס, לנמען שבוחר מפעיל התוכנה.
תוכן המייל הוא איום בסגירת האתר והסרטון מוכיח מעל לכל ספק כי הסקריפט מאוכסן בשרת טורק ומבצע שליחה של המייל הנ"ל.
כמובן שברגע שבילד גילה שאחרים עלו על הסקריפט הזה, הוא הועלם מהשרת של טורק.

פשוט לא להאמין. מניפולטור שקרן.
העיקר הוא טוען ש-"Qsubs מזיקים לסצינת הכתוביות". אני מקווה שסרטון זה ימצא דרכו לכל אחד ואחד מגולשי טורק.

אלמוני_פלמוני, tirednc, חזי, טכנודרום, תורמי ותומכי טורק למיניהם... הראו לי את החברים שלכם ואומר לכם מי אתם.
גם אם המטרה שלכם היא לתרום נ-ט-ו, שימו לב לדרכי הפעולה של הדביל הזה. איך אתם יכולים להיות תחת צילו? איך?

#83 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎00:11

אחרי 4 וקצת עמודים, אין לי הרבה מה לומר פרט למשפט הבא:
בילד, אני מרחם עליך. בכנות ומכל הלב. מצא עזרה ומהר.

#84 בוביקוס

בוביקוס

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 1 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎00:12

באמת שאני שונא להכנס לזה. אך מחובתי להגיב למען הוצאת האמת, שלצערי לא כולם בקיאים בה. וגם ארחיב קצת מעבר.

מר ד"ש, הלא אתה מר בילד, באמת ומכל הלב שאני מרחם עליך, רחמים אמיתיים וכנים, צר לי עליך ועל גורלך המר,
המעגל האינסופי של ההרס-העצמי ואי היכולת להסתדר ולגשר עם אחרים כדרך הטבע, עם כל כמה שאני לא סובל אותך
ומתעב אותך, אני גם מרחם עליך באיזשהו מקום. אתה מסכן, כי עם כל הכשרון שלך אתה לא יודע לתעל אותו לדרך הטובה,
ואתה מתעל אותו לדרך הרעה, דרך ה-"הגשמה העצמית" של עצמך בלבד! אינך איש ערכים ואיש של תרומה, אתה איש
של מדון ומריבות שמייצר רע בקרב המון אנשים במסווה של טוב, אולם, תמיד היית מוכשר בכך, שוב, תיעול כשרונותיך
לדרך הרעה. יש לנו בחירה, ואתה תמיד בוחר בדרך העקלקלה. לא פלא שנפשך מרירה ועזובה. תעשה חושבים!

לי אישית, כמתרגם, תמיד עשית עוול וכמובן שתמשיך, תמיד אמרת והדגשת עד כמה חשוב שהגולשים יגיבו וייתנו מוטיבציה
למתרגמים, ולא יתכן שהגולשים לא נותנים מספיק פרגון, וזה משפיע ישירות על מוטיבציית המתרגם...
ולא פעם, בסמוך לעזיבתי את צוות טורק לפני מעל לשנה וחצי+, לא זוכר בדיוק, בקשתי ממך לא לשים קרדיט לאתרך בצמוד
לשלי, באותה שורה, מהטעמים הבאים:

1) סיפוח התרגום לאתר טורק. הגולשים מבינים מכך לכאורה שאני תומך וקשור לאתר טורק ובצעדיו, או בכלל אפילו מתרגם שלו.
וזה אכן מה שהמון גולשים פרשו. ואיני מצודד בדרכים שלך, ומכאן בטח שלא בך.

וניצלת זאת בצורה צינית, בשימוש במעשה הזה, ועדיין הנך עושה זאת בחוסר מצפון מוחלט.
(מעניין שיש לך מצפון ממש רגיש כשזה נוגע אליך).

2)הבהרתי לך שזה פוגע במוטיבציה שלי לתרגם, ומוציא לי את החשק. ושאתה אדם חסר כבוד וכו...
וגם שאסגור איתך חשבון על זה. אם לא אני אז הקארמה...
ולמרות זאת התעלמת באופן מוחלט. שוב, המסווה של האכפתיות שלך כלפי הגולשים, והצביעות שלך בחדרי-חדרים.

רק חשוב לי שיהיו מודעים לכך. למרות שזה 1+1 פשוט לעיני המתבונן, אז למען אלו שלא משכילים להתבונן.

פעם גם איימת לשרוף לי את האוטו, ולי הרי יש אופנוע, רק מצביע עד כמה אתה פתטי וזורק דברים באוויר...
ידוע לך שבעולם האינטרנט אתה אולי חזק, אך בג'ונגל שבחוץ אתה סתם דק-רקק, רק מוציא את הראש החוצה
וישר רץ, או "מפרפר" בשמיניות באוויר לעבר גלי האינטרנט, לנשום עמוק לריאות, לנפח לעצמך את הביטחון, ולהרגיש כריש(ללא שיניים).

תפסיק לאיים, ובטח לא על נשים. תאיים עליי, רק תגיד מתי, ונקבע. ככה בסטייל. בפרהסיה, קבל עם ועדה,
בסגנון "מועדון קרב", בלי שנאה, לשחרר עצבים נטו. חושב שאתה מספיק גבר?

בקיצור, עם כל רחמיי הכנים עליך, אתה עושה עוול להמון אנשים, ומצד שני "תורם" בהיצע של תרגומים לקהילה.
אך לרמוס אחרים ביד אחת, ובשנייה לתת לאחרים, זה פסול בעיניי. ומכאן שאתה מעלה ריח רע.
ועובדה, שמעל ל-100 מתרגמים עזבו אותך בשל כך. אותם מתרגמים בעלי חוש-הריח החברתי והמוסרי המפותח.

בנוגע לצוות קיו, יש לי ביקורת עליהם כמובן, אני מסכים איתך שהם לא מושלמים, ושהם צריכים לעשות בדק-בית,
אך בינם לבינך יש מרחק שנות-אור, הן ביושר והן בנתינה.

אדגיש שאין לי שום ריב עם צוות טורק, אלא אך ורק כלפי בילד, הם בחרו להמשיך איתו וזו זכותם.
את ההתחבטויות הפנימיות שיעשו לבד.
אדגיש גם שאיני חושב שהם מתרגמים גרועים, להיפך יש בהם מתרגמים מוכשרים, לא הכי מושלמים ברמת
התרגום, אך עם כלים והכוונה נכונה היו משתפרים פלאים.
זה שהם מעלימים עין או לא רוצים לראות את פני בילד, זה כבר עניין שלהם. דברים אמיתיים באים בעצמם ולא בכוח.
ואת זכות הבחירה ישנה אך ורק להם.

בוביקו.

#85 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎00:18

תקשיבו לו ^

#86 Aviran.

Aviran.

WwW.DtpiL.com

• רשומים
  • 375 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎00:59

תפסיק לאיים, ובטח לא על נשים. תאיים עליי, רק תגיד מתי, ונקבע. ככה בסטייל. בפרהסיה, קבל עם ועדה,
בסגנון "מועדון קרב", בלי שנאה, לשחרר עצבים נטו. חושב שאתה מספיק גבר?
יאללה קטלה!

בואנה תגידו לי מה אתם רציניים רבאק זה כולה אינרנט מה לקחתם את זה רציני מה אתם שמים על האיומים שלו למה מי הוא!!!
הוא יכול לדבר עד מחר בנתיים הוא לא עשה כלום..
אמר הוריד את סרטים מיגוגל בסוף מתבבר שזה לא הוא..
אתם לא יודעים מי זה השני מאחרוי המסך(אני חושב) אז תפסיקו להיכנס למשחקי כוחות במחשב זה סתם מוריד פה מהרמה של הפורום שלכם

עכשיו כדי שלא יתנפלו עליי פה אני יגיד מה הצד שלי-
הצד שלי זה הצד לטובת הגולש שבקצב הזה כולם הולכים להיפגע , יהיו כפיליות בתרגומים יהיו ריבים על תרגומים וכל החרטה הזאת ..במקום לעבוד ביחד בצוות אתם הולכים פה מלחמת עולמות
תחשבו על זה אולי אם כבר פתחו אשכול על זה במקום לריב

#87 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎01:06

מגניב, כבוד הוא לנו לארח אותך כאן, בוביקו.
אתה מתרגם נהדר. וכל מילה שאמרת - בסלע.

#88 Yarden

Yarden

כבר זוכרים את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 479 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎02:02

מסכימה עם כל מילה של בוביקו.
האמת היא שלא ממש הייתי פעילה פה. למען האמת לא הייתי פעילה בשום פורום,
ולא נקטתי עמדה במלחמה המתנהלת בין הקבוצות השונות.
אבל לאור חילופי הדברים באשכול הזה, אני מרגישה שמחובתי להגיב, כמתרגמת וכחלק מהסצינה.

לפני הכל, אני חייבת לומר שגם עכשיו אני מנסה לא לנקוט עמדה. אני אומרת את הדברים כפי שאני רואה אותם,
אולי לא בצורה מאוד נייטרלית, אבל גם לא בדיוק משוחדת.

ראשית, בילד, אני רוצה שתדע שלפני שבכלל התחלתי לתרגם, האתר היחיד שהכרתי היה טורק,
וממנו גם הורדתי את כל התרגומים שנזדקקתי להם. אם להיות כנה, אף פעם לא עניין אותי מי תירגם,
מי סינכרן, כל מה שעניין אותי היה להשיג את התרגום, לראות את הסדרה שלי, וזהו.
מהסיבה הפשוטה שכרגע גם אני מתרגמת מן המניין, אני לא חושבת שיש למישהו סיבה להעלב מהאמירה הזו.
מה שאני מנסה לומר, הוא שבעצם כל המלחמות האלו פוגעות רק בגולשים. מי שלא חלק מהסצינה,
לא באמת יודע מה הולך פה, הוא רק שם לב שפתאום הפסיקו לתרגם את הסדרה שלו,
אז בשורה התחתונה, אלו שהכי יסבלו מזה הם הצופים. אם לומר את האמת, כל מי שלא מתרגם,
אף פעם לא יבין מה העבודה הזו דורשת ובמה היא כרוכה, ולכן גם קשה ללא-מתרגמים להבין על מה כל המהומה.

כשהתחלתי לתרגם, ראיתי מה בעצם קורה מתחת לפני השטח. השתדלתי מאוד לא לנקוט שום עמדה,
ובכל זאת לא הסכמתי עם הדרך שבה טורק מתנהל. לכן, התחלתי להוריד מ"סרטים", וכן להעלות את תרגומיי אך ורק אליו.
ועדיין, אף פעם לא היה לי שום דבר נגד טורק או כנגד האנשים שמנהלים אותו, גם לא נגדך, בילד.
אפילו יצא לנו לדבר בהודעות פרטיות, כשנוכחת לדעת שאינני מעלה תרגומים לטורק,
והצעת לי לקבל העלאת תרגומים אוטומטית. סירבתי בנימוס, כי כמתרגמת פרטית וחדשה בסצינה,
היה לי חשוב להשאר נייטרלית ככל האפשר.

אבל עם כל הכבוד לנייטרליות, באמת? לאיים על ילדים? לאיים "לפוצץ מכוניות", "לפרסם בתקשורת" או מה שלא יהיה?
עד כמה נמוך אפשר לרדת? באמת שאני מנסה להבין את הכאב שלך על מה שקורה, אבל לרדת לפסים כאלה?
לאיים בפגיעה פיזית? זה פשוט מתחת לרמה של כל אחד, באשר היותו אדם. איפה דרך ארץ, הומניות?
התנהגות כזו היא פשוט ברברית, אין לי מילה אחרת.

אני רוצה להגיב למספר דברים שנאמרו:

המתרגמים שאהבתם, או אוהבים (קיו) לא יישארו אצלכם בראש באותה צורה. אתם תתחילו לחשוב שוב פעם כשתראו מה הם כותבים בפרטי כשאף אחד לא יודע על כך.

ומה אתה עשית? לא כתבת את כל זה בפרטי, "כשאף אחד לא יודע על כך"? האשכול הזה לא היה אמור להפתח מלכתחילה,
כל מה שנאמר בפורום שלך היה אמור להשאר בין דלתיים סגורות, לא ידעת שזה יודלף. אמירה שכזו ממש גובלת בצביעות.
ומוזר, דווקא מי שלא נשאר אצלי בראש באותה צורה, זה אתה.

לי אכפת מהגולשים. לא שם על QSUBS... בדיוק כמו שהם לא שמים עלי. הדדי.

אני כבר הפסקתי לשחק משחקים והגיע הזמן להעלים את קיו מהרשת (או לפחות את אתר סרטים).

ואיך זה בדיוק לטובת הגולשים? שקבוצה מעולה המוציאה תרגומי איכות, תיעלם? אין לי בעיה עם זה,
כל אחד וסדרי העדיפויות שלו, ואם מלחמות אגו גוברות אצלך על טובת הקהילה, שיבושם לך.
רק אל תצא בהצהרות שטובת הגולשים היא בראש מעייניך.

קיו לא יתרגמו בחיים נוסטלגיה אלא אם כן יהיה לזה 2000 הורדות ו-500 תגובות...
רק בגלל זה הם מתרגמים. זו עבודה עבורם ולא תמורה בהתנדבות מרצון ולב רחב.ממש לא.

איך זו עבודה, אם בכל מקרה לא מקבלים עליה שום פיצוי כספי? וכן, מותר למתרגם לרצות שהסדרה שלו תהיה פופולארית.
בכל זאת, לתרגם פרק של 40 דק' ולקבל 100 תגובות הערכה, זה הרבה יותר מתגמל מלעשות עבודה זהה ולקבל על כך 20 תגובות.

בוא נגיד ככה, אם אין אתר סרטים אין קיו...מסכים? יופי.
יש לך טלפון של אלי"ס? חיחי

טלפון, בילד, לא חבל על עלות השיחה?
חברים, לאחר שבילד גילה בעצמו את פרצופו האמיתי בכך שהוא מעודד הלשנה לאליס, הגיע הזמן לחשוף את מלוא הרקבון.

באותו זמן ישבה על שרת טורק תוכנה קטנה שכל תפקידה לזייף מייל שכביכול נשלח מארגון אליס, לנמען שבוחר מפעיל התוכנה.
תוכן המייל הוא איום בסגירת האתר והסרטון מוכיח מעל לכל ספק כי הסקריפט מאוכסן בשרת טורק ומבצע שליחה של המייל הנ"ל.

הסרטון קצת קרטע אצלי, אבל הבנתי את הרעיון הכללי. אם זה אמיתי, אין לי מילים. תרגיל מלוכלך, אין יותר נמוך מזה.
ושוב, לעשות דבר כזה, ואחר כך לומר שהגולשים לפני הכל? לא ממש.

אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות בנוגע לתהליכים, כי לא תקבלו תשובה.

כל הזכויות שמורות ל- WorkBook™

#89 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎02:53

לכל האנשים שמזלזלים בשגעת של בילד, אני לא יודע אם אתם צודקים, כי מצד אחד הוא באמת נראה ונשמע כמו ילד כאפות שאוהב לצעוק ולא מעיז לעשות, אבל מצד שני אני מזהה בהתנהגות שלו המון חוסר איזון נפשי, חיים במציאות פרטית, ותפיסת מציאות-כללית מעוותת לחלוטין.
הוא נראה לי בדיוק מסוג האנשים שיום אחר כך מראיינים ברפי רשף את השכנים שלהם, והם אומרים "לא האמנו שמסוגל לדבר כזה, הוא תמיד נראה כל כך שקט ומנומס, ילד טוב ממשפחה טובה".

אני מקווה מאוד שגם שניים ורבע המתרגמים שנשארו לו יתעוררו יום אחד, ויבינו שטורק לא נותן להם חשיפה מועדפת כפי שרוצים לחשוב, אלא חושף את התרגומים שלהם לסכנת מלחמה מייאשת. עד שזה לא יקרה, הוא ימשיך להילחם, ובכל נשק. הוא יקריב את התרגום האחרון שיהיה לו, ועדיין ימשיך בקרב. הבן אדם הזה פשוט לא מאוזן נפשית, הוא מדבר שטויות, סותר את עצמו בבלבלה מוחלטת, ומפזר איומים. הכי אני מקווה שקוראים את השרשור שלו אלו אנשים שקרובים אליו, הלוואי שההורים שלו... מישהו שיוכל לעזור לו.

ולבילד עצמו: בוא נעשה את הדברים פשוטים; שים רגשות בצד, תראה את המתמטיקה הפשוטה:
מבחינת קיו ישנה נכונות כקבוצה שהתרגומים לא יתפרסמו אצלך. משמע: אתה לא מספק לנו כל שירות, ונתק מהאתר שלך יתקבל אצלנו בברכה.
מבחינתך, אתה טוען שמקבל תרגומים מתחרים לשלנו. סבבה. נראה אותך משתמש בהם, תוך שבועיים תאבד חצי מהגולשים, כשיבינו שיש תרגומים פחות עילגים במקומות אחרים. אני מאמין שאתה מעדיף את התרגומים שלנו לא מתוך אהבת מרדכי, אלא מפחד המן.
מסקנה פשוטה: אתה צריך את הסחורה של קיו יותר ממה שרוצים למכור לך. למה לא תסיק מסקנה פשוטה, ותפסיק לנשוך את היד שמאכילה אותך? מה כבר מבקשים? להעלות את התרגומים שלנו בהגינות (לא לשנות, לא לסנכרן בלי רשות, לא להשתמש באופן מניפולטיבי, ולפעול בשקיפות כצוות) זה לא עניין מסובך, איך אתה מצליח להסתכסך כל פעם? למה כל המתרגמים בורחים ממך ומהאתר שלך? מתי באמת תשנה דרכיך, ולא רק תצהיר שכך? מתי תלמד את הלקח? אתה לא קולט שזה לא שמנצחים אותך, אלא שאתה גורם להפסדך? תראה כמה שנאה יש כלפיך, למה אתה צריך את זה? די להיות כזה עקשן!

1h9roi.gif

#90 danielk

danielk

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 932 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎06:09

בוא נגיד ככה, אם אין אתר סרטים אין קיו...מסכים? יופי.
יש לך טלפון של אלי"ס? חיחי

טלפון, בילד, לא חבל על עלות השיחה?

כשאמרתי שבילד הוא האויב מספר אחד לקהילה, לא ידעתי עד כמה.
(תומך האתר tirednc, אני פונה אליך) - כאחד שנמצא בקהילה המון שנים, לא הגיע הזמן שתתעורר? שתבין
שאתה תומך במישהו שפוגע בכולנו?

כמה נבזות? רשעות?!! בילד, אתה מתאים לחיות במשטרים חשוכי מראה כמו בשנות ה30-50. אתה חסר עמוד שידרה.
אתה, האויב האמיתי של כל קהילת השיתוף!

ירדן ובוביקו, תבואו יותר...

#91 Yarin_c

Yarin_c

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 110 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎11:49

אני בעד שבילד יוריד את המחיר של הפופקורן

#92 torecsucks2

torecsucks2

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 15 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎12:33

נכתב ע"י BuildHome:

QSUBS חשפו את הידיעה הבלעדית שלהם

מה שזה לא אומר חיחי...
הם כתבו שהם העלו סרטון שמראה שאני מזייף איומים של אלי"ס לתביעות עבור אתרים דרך המייל..

טוב שהם לא איחרו בזה.. ידעתי על הזיוף הזה ממזמן.
אגב, מי שראה ת'סרטון, המקליט שמדבר הוא *** בכבודו ובעצמו.
(צונזר על-ידי הנהלת הפורום, בילד, ביקשנו ממך לא לחשוף פרטים אישיים על אנשים, לא היית רוצה
שיעשו את זה לך, נכון? [אזהרה שנייה] )

בכל אופן, אחלה סרטון. הסבר מדויק אחד לאחד.
כמו הסרטונים שרואים ביוטיוב על חייזרים...(המבין יבין)

מצחיק לראות שהם כל כך במצב אנוש שהם פרסמו הכל בבת אחת בדיון אחד...

ושוב, מי שיכתוב כאן תגובה היא תהיה בפורום QSUBS אז מי שרוצה להתפרסם בחינם - זה המקום!

הומור ברמות מטורפות. עשו לי את היום D:

יום נפלא לכולם!
בילד

#93 Qlimax

Qlimax

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 3 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎12:43

חחחח

וואו לאיזה רמות זה הגיע הדבר הזה?

דרך אגב, היה לי משתמש פה ושכחתי את כל הפרטים שלו אז עשיתי חדש כשראיתי את זה.

לפי דעתי כל הנושא הזה זה שטויות אבל אם כבר, בילד בן אדם מסכן, צריך לפתוח חשבון PAYPAL להתרים בשבילו.

*** יש לך קול ממש סקסי!

#94 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎12:44

נכתב ע"י BuildHome:

מה שזה לא אומר חיחי...
הם כתבו שהם העלו סרטון שמראה שאני מזייף איומים של אלי"ס לתביעות עבור אתרים דרך המייל..

אז אתה/או מרשך בילד הפחדן מודה שאתה עשית את זה.
הלוואי שהתגובה הזאת תגיע למנהל השרת שלך ולכל מיני שכנים שלך שיזרקו אותך מכל המדרגות, נבל שפל שכמותך.

דרך אגב, ניתן לזהות בקלות שזה לא ***, למי שיצא לשמוע את *** שלנו בתוכנית רדיו לפני כמה חודשים.

#95 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎12:48

נכתב ע"י BuildHome:

מה שזה לא אומר חיחי...

אז אתה/או מרשך בילד הפחדן מודה שאתה עשית את זה.
הלוואי שהתגובה הזאת תגיע למנהל השרת שלך ולכל מיני שכנים שלך שיזרקו אותך מכל המדרגות, נבל שפל שכמותך.

דרך אגב, ניתן לזהות בקלות שזה לא ***, למי שיצא לשמוע את *** שלנו בתוכנית רדיו לפני כמה חודשים.

חברים יקרים,

הסרטון אמיתי ואינו מזוייף. היה לי ברור שהוא יגיד שזה מזוייף והוא הכין סיפור מראש מכיוון שבאחת החדירות שלו
לפורום צוות שלנו הוא ידע שיש סרטון שאנו מתכוונים לפרסם.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#96 Gamma

Gamma

צנחן טועה - צנחן מת, תותחן טועה - צנחן מת...

• רשומים
  • 1,481 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎12:49

בכל תגובה שלך אתה מנסה בסוף להראות שכולך טוב לבב
ומצחיקים אותך ובלה בלה בלה...
אבל למעשה אתה כל כך נרגז מבפנים שבא לך להוציא את חמתך על Qsubs.

מה שאומר שיש לך פיצול אישיות/שאתה מאמין לשקרים שלך-כפי ששיקרת באומרך שכך Qsubs עושים.
יום טוב פיצולוני!

#97 A.z

A.z

איי דריי

• חבר של כבוד
  • 5,487 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎12:53

BuildHome...

Your'e nearly a laugh...
But your'e really a cry

#98 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎13:03

...גל פיניש בכבודו ובעצמו, הבן אדם שיכול להיות אבא של רוב גולשי טורק...

אני מכחיש.
I did not have sexual relations with that woman

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#99 Mithrandir

Mithrandir

!Fool of a Took

• Q-Fame
  • 9,321 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎13:08

אם זה לא היה ברור, הכוונה שלי הייתה שבילד לא מכחיש את זה.
עד שלא תהיה הכחשה ברורה מצד בילד שהוא לא עשה את זה, מבחינתי הוא עשה את זה.
מספיק לי לשמוע מחברי הצוות שלי בשביל להאמין.

#100 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎27/01/2009‏, ‎13:10

אם זה לא היה ברור, הכוונה שלי הייתה שבילד לא מכחיש את זה.
עד שלא תהיה הכחשה ברורה מצד בילד שהוא לא עשה את זה, מבחינתי הוא עשה את זה.
מספיק לי לשמוע מחברי הצוות שלי בשביל להאמין.

גם אם הוא יכחיש, וברור שיכחיש, הוא עשה את זה!
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים