עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

מה יהיה אביר על גלגלים

• אנא התחבר בכדי להגיב
84 תגובות לנושא זה

#81 Ornitr

Ornitr

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 376 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2008‏, ‎21:42

ערן -

אני מודה שתמיד יהיו אלה שאחרי יומיים שהתרגום בתהליך יכתבו תגובה של : "נוווו מתי יוצא התרגום"
אבל עם כל הכבוד, גם בקליפורניקיישן וגם באביר על גלגלים, רוב האשכולות היו לאחר זמן נכבד שלא היה שום עדכון מהמתרגם!

אז אנחנו מחכים בסבלנות, אבל ראבק, כשכותבים הודעה, וזו לא פעם ראשונה, ושואלים (ושואלים יפה!!) על מצב התרגום,
או שמתעלמים,
או שיורדים על מי שפתח את השרשור,
וכו'.
מה הבעיה לענות פעם אחת (!) למי ששאל, בנימוס, כמובן בתנאי שהוא שאל יפה, ולסגור את הנושא?

נכון שהמתרגמים לא חייבים דין וחשבון לנו אבל סתם למשל, אני רואה לפעמים אשכולות תרגום שרשום הסטטוס, ואז אין תהיות שמתעוררות ואין שאלות שצצות. זה הכל.

בסופו של דבר זו תגובת שרשרת - המתרגם לא מעדכן -- אנשים טיפשים שולחים הודעות ברמה ירודה -- המתרגמים מתעצבנים -- מפסיקים לתרגם וכך הלאה.

זה סוג של "דווקא" לגולשים אבל אתם לא מבינים שאתם פוגעים גם בעצמכם וגם באנשים הטובים שעוד יש כאן ושכן מעריכים את מה שאתם עושים.

ועל זה חבל. לא על שום דבר אחר.

#82 A.z

A.z

איי דריי

• חבר של כבוד
  • 5,487 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2008‏, ‎22:34

את טועה.
מי ששואל יפה - עונים לו יפה מאוד.
מי שלא - יודע לאן הוא יכול ללכת...

#83 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎20/11/2008‏, ‎22:37

ערן -

אני מודה שתמיד יהיו אלה שאחרי יומיים שהתרגום בתהליך יכתבו תגובה של : "נוווו מתי יוצא התרגום"
אבל עם כל הכבוד, גם בקליפורניקיישן וגם באביר על גלגלים, רוב האשכולות היו לאחר זמן נכבד שלא היה שום עדכון מהמתרגם!

וואלה? תבדקי תאריכים מתי ירדתי מהסדרה.

#84 esc

esc

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 7 הודעות

נכתב ב- ‎22/11/2008‏, ‎01:07

סתם מעניין אותי לדעת האם ירדתם מהסדרה בגלל שלא נהנתם לצפות בה
או בגלל תגובות הגולשים, ואם זה בגלל הגולשים האם היתם יורדים גם מסדרה כמו נמלטים אם הגולשים היו מגזימים ?

#85 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎22/11/2008‏, ‎01:10

לא ידעתי שמישהו ממתרגמי אביר על גלגלים מתרגם גם את נמלטים.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים