עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תרגום סרטים איכותיים

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#81 Eran-s

Eran-s

Pimp My Subtitle

• Q-Fame
  • 9,950 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎15:15

גיזמו, אתה פשוט מעייף אותי.
עברתי קצת על "התיקונים שלך". מצחיק לקרוא לזה תיקונים.
ובנוגע לכמות הדיסקים, אני מבקש שתספור כמה נרתיקים
יש לך וכמה דיסקים בכל נרתיק. נסגור את זה אחת ולתמיד.

עריכה: עזוב, לא צריך. אתה משעמם אותי.

יש לו איזה 30 אלף נרתיקים מתחת למיטת העץ הגדולה,
ועוד כ-50 אלף ריקים מוכנים לשימוש, במלונה של הכלב.

שמתי במצב תרגום את 2 התרגומים של "מכוניות משומשות", ומה תיקנת?
רווחים מיותרים, פיסוק, מספרים, הוספת י' שלרוב לא נכון.
בקיצור, אם זה השגיאות כתיב שלמשל יש לנו, המתרגמים, אני כבר לא חושש :D

שלך,
היצור הגאון. (כפי שכינית אותי)

#82 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎14/03/2008‏, ‎15:27

טוב זה כבר רשמי: נושא מיותר!
אתה יודע למה לא מחקו לך את המשתמש? כי משעמם לאדמינם פה ואנשים שאין להם חיים הם כמו ליצנין, מצחיקים אם השקרים שלהם.

#83 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎15/03/2008‏, ‎16:37

דבר ראשון נפלת רק על התרגום הזה,אני הופך תרגומים בפורמט MicroDVD ל SubRip,אחרי זה אני מתקן את סימני הפיסוק שהפוכים,מתקן מילים שצמודות אחת לשנייה (מהקורה) או מופרדות אחת מהשנייה או לי השתג עת,מוריד את כל הסימנים המעצבנים (- < וכו') ורק אחרי זה אני מתקן את השגיאות כתיב,מה אתה בודק לי בריפרוף ואמר לי מה תיקנת תעבור מילה מילה כמוני ותראה ,תעבוד ביחד עם הסרט ותראה שיש מלא שגיאות שאישה מדברת ורשום כאילו גבר מדבר או ההפך ,תפתח גם את התרגום האנגלי מול העיברי ותראה שיש הרבה מילים ומשפטים שלא מפורשים נכון אני מתקן גם את זה, דבר אחרון אין לי כוח לשטויות שלכם יא חתיכת בהמות שכמותכם,סבא שלי שוכב בבית חולים במצב קשה ואתם מזיינים לי את המוח ,זה אזהרה אחרונה עוד פעם תעצבנו אותי אני נשבע לכם באלוהים שאני יבוא ויעקור לכם את הלב מהמקום הבנתם אותי :D

#84 White Fang

White Fang

• חבר של כבוד
  • 1,151 הודעות

נכתב ב- ‎15/03/2008‏, ‎16:41

דבר אחרון אין לי כוח לשטויות שלכם יא חתיכת בהמות שכמותכם,סבא שלי שוכב בבית חולים במצב קשה ואתם מזיינים לי את המוח ,זה אזהרה אחרונה עוד פעם תעצבנו אותי אני נשבע לכם באלוהים שאני יבוא ויעקור לכם את הלב מהמקום הבנתם אותי :D

גיזמו, אני חייב לאחל לך מזל טוב - שוב הצתת בי עניין כלפיך.
קודם כל, אני מקווה שסבא שלך יבריא במהרה, אבל אין לו שום קשר לאשכול הזה.
שנית, אני נמצא מחר באונ' ת"א בשעות הערב. רוצה שניפגש שם? נעקור לבבות?

#85 Sleepless

Sleepless

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎15/03/2008‏, ‎18:12

שמע אם באמת סבא שלך בבית חולים, אחרי כל מה ששיקתר אין אפשרות לדעת אם זה אמיתי, אני מקווה שהוא יחלים במהרה.
לגבי הקטע של לעקור לבבות, אני חושב שזה כבר קטע של שחקני קואונר סטריק ישאלים, לא כולם כמובן אבל חלק גדול זה יבריני מקלדת למי שלא ידע, אז אם הקטע של איומים אני לא חושב שזה מתאים לפה כי אף אחד לא מפחד מאיום ברשת, אתה לא יודע מי אנחנו אפילו. עוד דבר אחד שאני לא מבין: אם סבא שלך בבית חולים ואתה אומר שאין לך זמן למה אתה בכלל מגיב? אני לא אכנס לקטע של לבדוק אם זה שקר כי כבר לא אכפת לי אם אתה משקר או לא אני כבר לא מאמין פשוט.

#86 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎15/03/2008‏, ‎21:52

צריך להמציא דרגה חדשה...

#87 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎03:25

בוא נתחיל מזה שאני לא מחפש צומי ולא בחורה מתוך 3000 מיילים שיש לי ואני כל הזמן מוחק חצי מזה זה קליינטים שרוצים לקנות ממני,וחלק זה מבחורות מאתרי היכרויות שרוצות שאני אשחרר עליהן את וילי חחח,דבר שני בקשר לברוס לי ושאר השחקנים לא אמרתי שהם שחקנים טובים,רק אמרתי שיהיה נחמד אם יהיה תרגום לסרטים שלהם,וסתם לידע כללי רוברט זה נירו ואל פאצינו היו שחקנים טובים חוץ מסרטי פשע איזה סרטים הם עוד עושים ומשחקים בהם טוב? ראית סרט טוב שלהם לאחרונה? כל סרט חוזר על עצמו,השחקנים שאין עליהם זה קלינט איסטווד מספר 1,ושחקנים כמו פול ניומן וצרלטון הסטון אלה השחקנים האמיתיים.וסרטים יפים זה כמו הסרט של קלינט הטוב הרע והמכוער,ובלתי נסלח,או עשרת הדיברות של צרלטון,אלה הסרטים האמיתיים ולא הסרטים של היום של שקל וחצי,דבר נוסף אני לא התייחס לכל המצחיקים שאמרו לי בוא לאוניברסיטה נראה אותך חבל עליכם באמת חבל,

http://www.israup.ne...7f6eee12561.jpg

כמו שאתם רואים בתמונה הבאתי הוכחות שאני לא מנסה לחיות חיים שאני לא אני חיי אותם מה שאני מרוויח בשבוע הילדון שרשם לי משהו בנושא לא תרוויח כל החיים שלך יא ליצן יש לי את הכסף את המראה הכול היית מת וכל אחד היה מת להיות במקומי,שמתי לכם תמונה של הסכום השבועי שאני עושה סליחה היומי חחחח,ותמונה שתראו כמה דברים יש לי וזה רק מה שיש במזנון בסלון,כיום יש לי כ-300 אלף סרטים וכ-1000 סדרות,ושרשמתי את הכמות ההיא שהיתה לי מן הסתם היו לי הרבה סרטים כפולים גאונים קטנים,אם יש סרט יפה כמו הסנדק והורדתי אותו באיכות DVDRIP ואז יוצא אותו באיכות משופרת DVDRIP 264X או BD או שזה גירסאות שונות מן הסתם שאני יוריד גם אותם.

זה סוגר את הויכוח אני הוכחתי את מה שהייתי צריך להוכיח ,איפה ההוכחה שלכם שאתם לא ילדי זין מעוותים וחסרי חיים ,חחחחח.

ואם תרצו תמונות מהמייל של הבחורות ששולחות לי הודעות או תמונות שאני משחרר את וילי רק תגידו אל תתביישו חחח.

רציתי לצלם בלוק של ירוקים אבל לא רציתי שתחטפו התקף לב או שתיהיו ירוקים מקנאה חחחח.

http://www.israup.ne...002bcade4d5.jpg

#88 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎03:40

אתה קולט שהקפצת דיון מלפני שנה ו-5 חודשים, כן?
כמו כן, אני ממליץ לך לקרוא את "חוקי הפורום" בכדי להבין איפה תגובתך אמורה לשלוח את האשכול למזבלה.

#89 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎04:03

גיזמו, אם לא היית מביא תמונה של סטיפת דולרים אולי הייתי מאמין לך. :)
תמונה שפורסמה

#90 WireMan

WireMan

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 648 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎12:32

לדעתי יש לך בקושי 3 סרטים ומסטיק.

ד"א רק למען ההשוואה במאגר הסרטים של SRATIM יש 16,000 סרטים.

#91 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎13:29

לדעתי יש לך בקושי 3 סרטים ומסטיק.

ד"א רק למען ההשוואה במאגר הסרטים של SRATIM יש 16,000 סרטים.

תרשה לי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3 סרטים ומסטיק אל תצחיק אותי בבקשה.
תסתכל ברשת אני מפורסם בכל הרשת תשאל את האנשים שקנו ממני והיו אצלי בבית איזה בית יש לי ואם יש לי 3 סרטים ומסטיק חחחח,תרשמו מה שבא לכם קנאים,קנאה סתם משמין,אין לי זמן לבזבז על ליצנים כמותכם.

#92 moga

moga

Q-Licker

• רשומים
  • 2,836 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎13:33

אני מרשה לך לפחפח (מלשון פחחחח),
להגיב, מצד שני, עדיף שתפסיק.

#93 WireMan

WireMan

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 648 הודעות

נכתב ב- ‎26/08/2009‏, ‎17:59

בוא נתחיל מזה שאני לא מחפש צומי ולא בחורה מתוך 3000 מיילים שיש לי ואני כל הזמן מוחק חצי מזה זה קליינטים שרוצים לקנות ממני,וחלק זה מבחורות מאתרי היכרויות שרוצות שאני אשחרר עליהן את וילי חחח,דבר שני בקשר לברוס לי ושאר השחקנים לא אמרתי שהם שחקנים טובים,רק אמרתי שיהיה נחמד אם יהיה תרגום לסרטים שלהם,וסתם לידע כללי רוברט זה נירו ואל פאצינו היו שחקנים טובים חוץ מסרטי פשע איזה סרטים הם עוד עושים ומשחקים בהם טוב? ראית סרט טוב שלהם לאחרונה? כל סרט חוזר על עצמו,השחקנים שאין עליהם זה קלינט איסטווד מספר 1,ושחקנים כמו פול ניומן וצרלטון הסטון אלה השחקנים האמיתיים.וסרטים יפים זה כמו הסרט של קלינט הטוב הרע והמכוער,ובלתי נסלח,או עשרת הדיברות של צרלטון,אלה הסרטים האמיתיים ולא הסרטים של היום של שקל וחצי,דבר נוסף אני לא התייחס לכל המצחיקים שאמרו לי בוא לאוניברסיטה נראה אותך חבל עליכם באמת חבל,

http://www.israup.ne...7f6eee12561.jpg

כמו שאתם רואים בתמונה הבאתי הוכחות שאני לא מנסה לחיות חיים שאני לא אני חיי אותם מה שאני מרוויח בשבוע הילדון שרשם לי משהו בנושא לא תרוויח כל החיים שלך יא ליצן יש לי את הכסף את המראה הכול היית מת וכל אחד היה מת להיות במקומי,שמתי לכם תמונה של הסכום השבועי שאני עושה סליחה היומי חחחח,ותמונה שתראו כמה דברים יש לי וזה רק מה שיש במזנון בסלון,כיום יש לי כ-300 אלף סרטים וכ-1000 סדרות,ושרשמתי את הכמות ההיא שהיתה לי מן הסתם היו לי הרבה סרטים כפולים גאונים קטנים,אם יש סרט יפה כמו הסנדק והורדתי אותו באיכות DVDRIP ואז יוצא אותו באיכות משופרת DVDRIP 264X או BD או שזה גירסאות שונות מן הסתם שאני יוריד גם אותם.

זה סוגר את הויכוח אני הוכחתי את מה שהייתי צריך להוכיח ,איפה ההוכחה שלכם שאתם לא ילדי זין מעוותים וחסרי חיים ,חחחחח.

ואם תרצו תמונות מהמייל של הבחורות ששולחות לי הודעות או תמונות שאני משחרר את וילי רק תגידו אל תתביישו חחח.

רציתי לצלם בלוק של ירוקים אבל לא רציתי שתחטפו התקף לב או שתיהיו ירוקים מקנאה חחחח.

http://www.israup.ne...002bcade4d5.jpg

הראת דיסקים? בחדר יש לי יותר דיסקים ממה שאתה הראת(כמובן שרובם של תוכנות).

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים