נטפליקס החליטה לחתוך החוצה את סצנת ההתאבדות בעונה הראשונה של "13 סיבות" לאחר שמחקר מצא שהייתה עלייה של 30% במספר ההתאבדויות בקרב גילאי 10-17 בחודש שלאחר עליית הסדרה.
נטפליקס החליטה לחתוך החוצה את סצנת ההתאבדות בעונה הראשונה של "13 סיבות" לאחר שמחקר מצא שהייתה עלייה של 30% במספר ההתאבדויות בקרב גילאי 10-17 בחודש שלאחר עליית הסדרה.
נטפליקס ממשיכה לחשוף מספרים: העונה השלישית של "בית הנייר" נצפתה בשבוע הראשון ע"י 34.3 מיליון בתי אב (שוב, לא ברור למה הם משתמשים ב"משתמשים" או "בתים" ולא במספר צופים). היא הסדרה הכי נצפית שלא בשפה האנגלית ו-70% סיימו את העונה תוך שבוע.
נראה שמדובר רק בסנונית ראשונה כי היוצר של הסדרה כבר חתם על חוזה כולל ומתמשך עם נטפליקס ולפני חודשיים יצאה לדרך ההפקה של White Lines, דרמת פשע חדשה אותה הוא יצר ומפיק בפועל.
שברו לי את הלב עם העונה האחרונה, לא רוצה לשמוע עליהם יותר, מאחל להם להיכשל.
לגמרי, לאחרונה צפיתי קצת בכמה פרקים רנדומליים מעונות ראשונות, ונהנתי מהם כ"כ כאילו זו הפעם הראשונה.
Spoiler
ואז צפיתי בעונה 8 פרק אחרון, איזה דיאלוגים, אלוהים ישמור, הרגיש לי שאני צופה במומינים.
במיוחד
Spoiler
bran the broken
.
גם בפעם הראשונה שצפיתי התחושה שלי הייתה מבחילה ולא הגיונית, צפייה חוזרת של הפרק גורם לי להבין את הכעס של האנשים ולמה אנשים כ"כ שונאים את הכותבים שינאת מוות ועד כדי
החרמה מכל סרט או סדרה שהם יהיו חלק ממנה בעתיד.
מעניין אותי מה יהיו סך המכירות של הבלו ריי לעונה 08 שאם אני לא טועה יוצא בדצמבר.
פרטנר מפרסמת סקר מגוחך בו היא מדווחת של-40% מהישראלים יש חשבון נטפליקס.
למה מגוחך? לפי אותו סקר ממש ל-27% מהנשאלים בני 55 ומעלה יש נטפליקס. תרשו לי מאוד לפקפק בנתון הזה. זה פשוט לא הגיוני שכמעט שליש מאוכלוסיית הקשישים, שאפילו לתפעל מחשב הם מתקשים, ידעו לתפעל נטפליקס.
מה יותר הגיוני? הגיוני שישאלו מישהו אם יש לו נטפליקס והוא יגיד "בטח בטח", בלי לדעת שהוא בכלל צופה רק בטלנובלות של ויוה.