חברה מישהו נתקל בבעיה הזויה בסאונד של המחשב אחרי העדכון האחרון?
לא עובד לי סאונד בUSB בכלל (אוזניות גיימינג). עובד חלקי בAUX אבל גם משהו מוזר מאוד.
התחיל לי אחרי שסיימתי את העדכון אתמול וכיביתי את המחשב.
נכתב ב- 02/08/2020, 12:44
לא עובד לי סאונד בUSB בכלל (אוזניות גיימינג). עובד חלקי בAUX אבל גם משהו מוזר מאוד.
נכתב ב- 02/08/2020, 18:44
אצלי עובד בסדר גמור....
עידכנתי והיו עוד כמה עדכונים של הדרייברים אחר-כך... הכול עובד רגיל
נכתב ב- 04/08/2020, 11:25
חדש במסך : SETTINGS
נכתב ב- 04/08/2020, 14:41
כן זה כבר הופיע בעידכון הקודם.
נכתב ב- 06/08/2020, 19:18
אצלי טרם הופיע
אבל תקלות הזוית בזמן האחרון , עדכונים שדופקים ומאיטים את המחשב , לפעמים נתקע על הלוגו של דל (בלפטופ) לאחרי ריסטרט (לא תקלת חומרה)
בקיצור הזיה איתם.
לעיתים אני תוהה למה אין לי מאק
נכתב ב- 06/08/2020, 20:59
אצלי טרם הופיע
אבל תקלות הזוית בזמן האחרון , עדכונים שדופקים ומאיטים את המחשב , לפעמים נתקע על הלוגו של דל (בלפטופ) לאחרי ריסטרט (לא תקלת חומרה)
בקיצור הזיה איתם.
סתם לצורך העניין בלי לקחת צד-
במאק אתה לא תיתקל בשום תקלות EVER? או בכל מערכת הפעלה אחרת
-
נכתב ב- 07/08/2020, 07:58
סביר להניח שלא, בטוח לא בגלל עדכון מערכת כי בניגוד לווינדוס מאק מותקן על חומרה ידועה מראש וכל עדכון עובר רגרסיה רצינית.סתם לצורך העניין בלי לקחת צד-
אצלי טרם הופיע
בקיצור הזיה איתם.
נכתב ב- 09/08/2020, 12:56
אצלי טרם הופיע
בקיצור הזיה איתם.
בעוד יומיים- 11/08/2020 יוצא עידכון חדש שמתקן המון באגים כולל באג אבטחה קריטי שנושא הדפסות מיקרוסופט.
נכתב ב- 09/08/2020, 21:58
נכתב ב- 09/08/2020, 22:12
סביר להניח שלא, בטוח לא בגלל עדכון מערכת כי בניגוד לווינדוס מאק מותקן על חומרה ידועה מראש וכל עדכון עובר רגרסיה רצינית.
סתם לצורך העניין בלי לקחת צד-אצלי טרם הופיע
בקיצור הזיה איתם.
בווינדוס יש יותר מידי משתנים במשוואה, החומרה לא ידועה מראש וכניראה שה QA שנעשה לא מספיק מעמיק.
אם כבר משווים למשהו צריך להשוות ללינוקס נקי.
לא משנה איזה הפצה מדובר כמעט שום עדכון מערכת בלינוקס לא גורם לתקלות כמו שרואים אצל החברים בווינדוס בטח ובטח לא אצל החברות שמוכרות תמיכה, וגם אם חלילה יש תקלה הקהילה דואגת לתקן אותה בחצי יום לא סתם יש את האמרה הידועה, "בלינוקס זה לא היה קורה".
והסיבה היא פשוטה למוצר אופן סורס יש הרבה יותר עניים שבוחנים את הקוד שלו מנגד מוצר סגור מוגבל מאוד ברמת הבדיקה שהוא יכול לעבור.
אגב התוכנית הכושלת של ה insider לא מקדמת אותם לכלום מסיבה מאוד פשוטה, הם לא שמים זין על מה שהחברים התוכנית מדווחים, יש ערימות של מקרים שבהם באגים חמורים מאוד הגיעו לפרודקשן על אף שדיווחו עליהם חודשים לפני
וואלה צודק לגבי מאק, לא חשבתי על זה בהתחלה, אכן היא מותקנת על חומרה ידועה מראש אבל מצד שני מאק יקרים גם בהרבה יותר, לא?
השאלה עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת כדי להימנע מהתקלות האלה של וינדוס (שוב, אני כמעט ובחיים לא נתקלתי בבעיות קריטיות או בכלל בבעיות אפילו קטנות אחרי עידכונים)
-
נכתב ב- 10/08/2020, 01:09
נכתב ב- 10/08/2020, 02:12
מודה לך על התגובה המפורטת, בסופו של דבר אין לי שום בעיות עם וינדוס ואני אחד שאוהב להישאר עם מה שנוח לי, גם אם אולי ביודעיון יש משהו טוב יותר, יש לי קטע סנטימנטלי כזה או פשוט עצלנות\פחד להתרגל לדברים חדשים,
אני עדיין עם אותה מקלדת כבר איזה פאקינג 10 שנים, (התמונה לא שלי)
כמו שאמרתי, אין לי בעיות, אולי לאנשים אחרים יש ומבחינתם יהיה טוב לעבור ללינוקס, מבחינתי אין צורך כי אין תקלות.
-
נכתב ב- 10/08/2020, 09:26
אחלה מקלדת!
נכתב ב- 10/08/2020, 09:37
אחלה מקלדת!
MICROSOFT.
בלינוקס זה לא היה קורה.
נכתב ב- 10/08/2020, 10:49
כמו שאמרתי הם בונים על הפחד של אנשים מהחלפת מערכת הפעלה.מודה לך על התגובה המפורטת, בסופו של דבר אין לי שום בעיות עם וינדוס ואני אחד שאוהב להישאר עם מה שנוח לי, גם אם אולי ביודעיון יש משהו טוב יותר, יש לי קטע סנטימנטלי כזה או פשוט עצלנות\פחד להתרגל לדברים חדשים,
אני עדיין עם אותה מקלדת כבר איזה פאקינג 10 שנים, (התמונה לא שלי)
כמו שאמרתי, אין לי בעיות, אולי לאנשים אחרים יש ומבחינתם יהיה טוב לעבור ללינוקס, מבחינתי אין צורך כי אין תקלות.
נכתב ב- 10/08/2020, 11:40
אגב, באיזה עולם אתה משלם על מוצר (והרבה!) ובכל שני וחמישי מתגלה באג חמור במוצר ששילמת עליו?!
חברת הוט!
נכתב ב- 10/08/2020, 16:40
obeh אתה אולי צודק ברמה העקרונית, אבל בפועל זה לא כך.
אני אישית יכול להגיד שכמעט מעולם לא חוויתי תקלות שהרגשתי בגללם רצון לשנות משהו מהותי, רוב העדכונים והתקלות אני רק קורא עליהם, וכך רוב המשתמשים.
בגלל שווינדוס כל כך פופולרי, הוא מכסה אותך מכל כיוון, ואם אתה לא משתמש מעל הממוצע אין סיבה בעולם להחליף מערכת, איך התמיכה הטכנית של האינטרנט תעזור לי? אם משהו לא יעבוד איזה טכנאי יסדר לי את הבעיה? האם תוכנה שאני אקנה תעבוד לי במערכת הפעלה שונה? ועוד שאלות מהסוג הזה.
על כל השאלות אתה תענה מה הבעיה אני מטפל בזה, או אני מחפש ברשת ורואה שכבר הסבירו איך לטפל, אבל אתה מעל הממוצע, לרוב המוחלט של האנשים אין כח/ידע/רצון/זמן להתעסק עם זה וזהו.
אממה, תגיד אידאולוגיה של 'לא נותן כסף למי שמזלזל בי'? צודק, גם אני לא נותן לו כסף אבל לא בגלל אידאולוגיה...
נכתב ב- 10/08/2020, 19:27
על הטענה הראשונה אני אענה שאין משהו שלא עובד שבגללו אני צריך לפנות לאינטרנט, וכן אני משתמש מעל הממוצע אבל אין לזה שום קשר.obeh אתה אולי צודק ברמה העקרונית, אבל בפועל זה לא כך.
אני אישית יכול להגיד שכמעט מעולם לא חוויתי תקלות שהרגשתי בגללם רצון לשנות משהו מהותי, רוב העדכונים והתקלות אני רק קורא עליהם, וכך רוב המשתמשים.
בגלל שווינדוס כל כך פופולרי, הוא מכסה אותך מכל כיוון, ואם אתה לא משתמש מעל הממוצע אין סיבה בעולם להחליף מערכת, איך התמיכה הטכנית של האינטרנט תעזור לי? אם משהו לא יעבוד איזה טכנאי יסדר לי את הבעיה? האם תוכנה שאני אקנה תעבוד לי במערכת הפעלה שונה? ועוד שאלות מהסוג הזה.
על כל השאלות אתה תענה מה הבעיה אני מטפל בזה, או אני מחפש ברשת ורואה שכבר הסבירו איך לטפל, אבל אתה מעל הממוצע, לרוב המוחלט של האנשים אין כח/ידע/רצון/זמן להתעסק עם זה וזהו.
אממה, תגיד אידאולוגיה של 'לא נותן כסף למי שמזלזל בי'? צודק, גם אני לא נותן לו כסף אבל לא בגלל אידאולוגיה...
נכתב ב- 10/08/2020, 19:46
נכתב ב- 10/08/2020, 22:31
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים