עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

Windows 10, יש רשמים?

• אנא התחבר בכדי להגיב
1054 תגובות לנושא זה

#921 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2020‏, ‎12:44

חברה מישהו נתקל בבעיה הזויה בסאונד של המחשב אחרי העדכון האחרון?

לא עובד לי סאונד בUSB בכלל (אוזניות גיימינג). עובד חלקי בAUX אבל גם משהו מוזר מאוד.

התחיל לי אחרי שסיימתי את העדכון אתמול וכיביתי את המחשב.

#922 LeXos

LeXos

DDL-iL - זוכרים?

• רשומים
  • 1,892 הודעות

נכתב ב- ‎02/08/2020‏, ‎18:44

חברה מישהו נתקל בבעיה הזויה בסאונד של המחשב אחרי העדכון האחרון?

לא עובד לי סאונד בUSB בכלל (אוזניות גיימינג). עובד חלקי בAUX אבל גם משהו מוזר מאוד.

התחיל לי אחרי שסיימתי את העדכון אתמול וכיביתי את המחשב.

אצלי עובד בסדר גמור....

עידכנתי והיו עוד כמה עדכונים של הדרייברים אחר-כך... הכול עובד רגיל

כל הנהגים שעצרו בגלל התאונה עם המשאית עם האוהל קרקס לג'יפ עם הדוגמניות והחללית עם החייזר המדבר, סעו אין מה לראות.

#923 tashad

tashad

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 622 הודעות

נכתב ב- ‎04/08/2020‏, ‎11:25

חדש במסך : SETTINGS

53248140.png

#924 yahoo

yahoo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 304 הודעות

נכתב ב- ‎04/08/2020‏, ‎14:41

כן זה כבר הופיע בעידכון הקודם.

85171080.png

#925 IntelSub

IntelSub

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,149 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2020‏, ‎19:18

אצלי טרם הופיע

אבל תקלות הזוית בזמן האחרון , עדכונים שדופקים ומאיטים את המחשב , לפעמים נתקע על הלוגו של דל (בלפטופ) לאחרי ריסטרט (לא תקלת חומרה)

בקיצור הזיה איתם.

לעיתים אני תוהה למה אין לי מאק

#926 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎06/08/2020‏, ‎20:59

אצלי טרם הופיע

אבל תקלות הזוית בזמן האחרון , עדכונים שדופקים ומאיטים את המחשב , לפעמים נתקע על הלוגו של דל (בלפטופ) לאחרי ריסטרט (לא תקלת חומרה)

בקיצור הזיה איתם.

סתם לצורך העניין בלי לקחת צד-

במאק אתה לא תיתקל בשום תקלות EVER? או בכל מערכת הפעלה אחרת

-

תמונה שפורסמה

#927 obeh

obeh

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎07/08/2020‏, ‎07:58

אצלי טרם הופיע
בקיצור הזיה איתם.

סביר להניח שלא, בטוח לא בגלל עדכון מערכת כי בניגוד לווינדוס מאק מותקן על חומרה ידועה מראש וכל עדכון עובר רגרסיה רצינית.
בווינדוס יש יותר מידי משתנים במשוואה, החומרה לא ידועה מראש וכניראה שה QA שנעשה לא מספיק מעמיק.
אם כבר משווים למשהו צריך להשוות ללינוקס נקי.
לא משנה איזה הפצה מדובר כמעט שום עדכון מערכת בלינוקס לא גורם לתקלות כמו שרואים אצל החברים בווינדוס בטח ובטח לא אצל החברות שמוכרות תמיכה, וגם אם חלילה יש תקלה הקהילה דואגת לתקן אותה בחצי יום לא סתם יש את האמרה הידועה, "בלינוקס זה לא היה קורה".
והסיבה היא פשוטה למוצר אופן סורס יש הרבה יותר עניים שבוחנים את הקוד שלו מנגד מוצר סגור מוגבל מאוד ברמת הבדיקה שהוא יכול לעבור.
אגב התוכנית הכושלת של ה insider לא מקדמת אותם לכלום מסיבה מאוד פשוטה, הם לא שמים זין על מה שהחברים התוכנית מדווחים, יש ערימות של מקרים שבהם באגים חמורים מאוד הגיעו לפרודקשן על אף שדיווחו עליהם חודשים לפני
  • ThUnDeR אוהב את זה

#928 yahoo

yahoo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 304 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2020‏, ‎12:56

אצלי טרם הופיע

בקיצור הזיה איתם.

בעוד יומיים- 11/08/2020  יוצא עידכון חדש שמתקן המון באגים כולל באג אבטחה קריטי שנושא הדפסות מיקרוסופט.

• IntelSub אוהב את זה

#929 obeh

obeh

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2020‏, ‎21:58

באגים שאת רובם הם יצרו
  • IntelSub אוהב את זה

#930 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2020‏, ‎22:12

אצלי טרם הופיע
בקיצור הזיה איתם.

סביר להניח שלא, בטוח לא בגלל עדכון מערכת כי בניגוד לווינדוס מאק מותקן על חומרה ידועה מראש וכל עדכון עובר רגרסיה רצינית.
בווינדוס יש יותר מידי משתנים במשוואה, החומרה לא ידועה מראש וכניראה שה QA שנעשה לא מספיק מעמיק.
אם כבר משווים למשהו צריך להשוות ללינוקס נקי.
לא משנה איזה הפצה מדובר כמעט שום עדכון מערכת בלינוקס לא גורם לתקלות כמו שרואים אצל החברים בווינדוס בטח ובטח לא אצל החברות שמוכרות תמיכה, וגם אם חלילה יש תקלה הקהילה דואגת לתקן אותה בחצי יום לא סתם יש את האמרה הידועה, "בלינוקס זה לא היה קורה".
והסיבה היא פשוטה למוצר אופן סורס יש הרבה יותר עניים שבוחנים את הקוד שלו מנגד מוצר סגור מוגבל מאוד ברמת הבדיקה שהוא יכול לעבור.
אגב התוכנית הכושלת של ה insider לא מקדמת אותם לכלום מסיבה מאוד פשוטה, הם לא שמים זין על מה שהחברים התוכנית מדווחים, יש ערימות של מקרים שבהם באגים חמורים מאוד הגיעו לפרודקשן על אף שדיווחו עליהם חודשים לפני

וואלה צודק לגבי מאק, לא חשבתי על זה בהתחלה, אכן היא מותקנת על חומרה ידועה מראש אבל מצד שני מאק יקרים גם בהרבה יותר, לא?

השאלה עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת כדי להימנע מהתקלות האלה של וינדוס (שוב, אני כמעט ובחיים לא נתקלתי בבעיות קריטיות או בכלל בבעיות אפילו קטנות אחרי עידכונים)

-

תמונה שפורסמה

#931 obeh

obeh

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎01:09

לא צריך ללכת רחוק רק להחליף מערכת הפעלה.
העובדה הפשוטה היא כזאת, המהנדסים של מייקרוסופט כבר לא עושים את העבודה שלהם, גם בחומרה שהיא כולה שלהם יש אותו אחוז של באגים וזאת כבר לא טעות זאת תרבות ארגונית, הם מרשים לעצמם לעגל פינות כי נתח השוק שלהם אסטרונומי וברור להם שקיים פחד עצום מצד אנשים לעבור למערכות הפעלה אחרות בגלל שזה עולם לא נודע, אז הם ממשיכים לבגוד בעבודה שלהם ולהוציא חבילות תיקון פעמיים או שלוש בשנה לתקלות שהם עצמם ביודעין שיחררו (אם תלך קצת אחורה בזמן תראה שלמערכות הפעלה יציבות יותר שלהם שיחררו תיקונים פעם בשנתיים), וזאת בכלל לא הבעיה הכי גדולה פה כבר מזמן ווינדוס היא לא מה שמעניין את מייקרוסופט הם מנסים להדביק פער בעולם שהם נמצאים ביותר מ 20 שנה איחור בו (קוד פתוח) הם פחות או יותר הוציאו בשנה אחת יותר כסף על נסיון רכישה של חברות אופן סורס ממה שהם הוציאו ב 5 שנים על פיתוח של ווינדוס.
כבר המון זמן שהיא לא מעניינת להם את האשך השמאלי.

בשורה התחתונה עזוב אותך מאק קח לסיבוב כל אחת מהפצות הלינוקס הפופולריות מבטיח לך שאחרי חודשיים אתה לא משתין לכיוון ווינדוס

#932 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,889 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎02:12

מודה לך על התגובה המפורטת, בסופו של דבר אין לי שום בעיות עם וינדוס ואני אחד שאוהב להישאר עם מה שנוח לי, גם אם אולי ביודעיון יש משהו טוב יותר, יש לי קטע סנטימנטלי כזה או פשוט עצלנות\פחד להתרגל לדברים חדשים,

אני עדיין עם אותה מקלדת כבר איזה פאקינג 10 שנים, (התמונה לא שלי)

253199497_bc4c982747_b.jpg

כמו שאמרתי, אין לי בעיות, אולי לאנשים אחרים יש ומבחינתם יהיה טוב לעבור ללינוקס, מבחינתי אין צורך כי אין תקלות.

-

תמונה שפורסמה

#933 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎09:26

אחלה מקלדת! :D

• ThUnDeR ו yahoo אוהבים את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#934 yahoo

yahoo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 304 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎09:37

אחלה מקלדת! :D

MICROSOFT.

בלינוקס זה לא היה קורה.

• אבי ד, ThUnDeR ו zahi0 אוהבים את זה

#935 obeh

obeh

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎10:49

מודה לך על התגובה המפורטת, בסופו של דבר אין לי שום בעיות עם וינדוס ואני אחד שאוהב להישאר עם מה שנוח לי, גם אם אולי ביודעיון יש משהו טוב יותר, יש לי קטע סנטימנטלי כזה או פשוט עצלנות\פחד להתרגל לדברים חדשים,
אני עדיין עם אותה מקלדת כבר איזה פאקינג 10 שנים, (התמונה לא שלי)

253199497_bc4c982747_b.jpg

כמו שאמרתי, אין לי בעיות, אולי לאנשים אחרים יש ומבחינתם יהיה טוב לעבור ללינוקס, מבחינתי אין צורך כי אין תקלות.

כמו שאמרתי הם בונים על הפחד של אנשים מהחלפת מערכת הפעלה.
אגב, באיזה עולם אתה משלם על מוצר (והרבה!) ובכל שני וחמישי מתגלה באג חמור במוצר ששילמת עליו?!
המצב יותר אבסורד בדויזיה העסקית יש עסקים שעדין משתמשים בווינדוס סרבר 2003 כי הם לא סומכים על מייקרוסופט שלא ישברו את המערכת הפעלה שלהם.

שום חברת תוכנה בעולם לא מגיעה לכמות התקלות שיש להם במוצר ובטח שלא מתעלמות ביודעין מפידבק שניתן להם ממשתמשים.
רק על בלבד אסור להמשיך לפרנס אותם

#936 zahi0

zahi0

!It's Batman Time

• רשומים
  • 1,631 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎11:40

אגב, באיזה עולם אתה משלם על מוצר (והרבה!) ובכל שני וחמישי מתגלה באג חמור במוצר ששילמת עליו?!

חברת הוט! :D

• Murdock, אבי ד ו JavaIO אוהבים את זה

#937 qa1234ws

qa1234ws

• רשומים
  • 1,072 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎16:40

obeh אתה אולי צודק ברמה העקרונית, אבל בפועל זה לא כך.

אני אישית יכול להגיד שכמעט מעולם לא חוויתי תקלות שהרגשתי בגללם רצון לשנות משהו מהותי, רוב העדכונים והתקלות אני רק קורא עליהם, וכך רוב המשתמשים.

בגלל שווינדוס כל כך פופולרי, הוא מכסה אותך מכל כיוון, ואם אתה לא משתמש מעל הממוצע אין סיבה בעולם להחליף מערכת, איך התמיכה הטכנית של האינטרנט תעזור לי? אם משהו לא יעבוד איזה טכנאי יסדר לי את הבעיה? האם תוכנה שאני אקנה תעבוד לי במערכת הפעלה שונה? ועוד שאלות מהסוג הזה.

על כל השאלות אתה תענה מה הבעיה אני מטפל בזה, או אני מחפש ברשת ורואה שכבר הסבירו איך לטפל, אבל אתה מעל הממוצע, לרוב המוחלט של האנשים אין כח/ידע/רצון/זמן להתעסק עם זה וזהו.

אממה, תגיד אידאולוגיה של 'לא נותן כסף למי שמזלזל בי'? צודק, גם אני לא נותן לו כסף :) אבל לא בגלל אידאולוגיה...

#938 obeh

obeh

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎19:27

obeh אתה אולי צודק ברמה העקרונית, אבל בפועל זה לא כך.

אני אישית יכול להגיד שכמעט מעולם לא חוויתי תקלות שהרגשתי בגללם רצון לשנות משהו מהותי, רוב העדכונים והתקלות אני רק קורא עליהם, וכך רוב המשתמשים.

בגלל שווינדוס כל כך פופולרי, הוא מכסה אותך מכל כיוון, ואם אתה לא משתמש מעל הממוצע אין סיבה בעולם להחליף מערכת, איך התמיכה הטכנית של האינטרנט תעזור לי? אם משהו לא יעבוד איזה טכנאי יסדר לי את הבעיה? האם תוכנה שאני אקנה תעבוד לי במערכת הפעלה שונה? ועוד שאלות מהסוג הזה.
על כל השאלות אתה תענה מה הבעיה אני מטפל בזה, או אני מחפש ברשת ורואה שכבר הסבירו איך לטפל, אבל אתה מעל הממוצע, לרוב המוחלט של האנשים אין כח/ידע/רצון/זמן להתעסק עם זה וזהו.

אממה, תגיד אידאולוגיה של 'לא נותן כסף למי שמזלזל בי'? צודק, גם אני לא נותן לו כסף :) אבל לא בגלל אידאולוגיה...

על הטענה הראשונה אני אענה שאין משהו שלא עובד שבגללו אני צריך לפנות לאינטרנט, וכן אני משתמש מעל הממוצע אבל אין לזה שום קשר.
במשך שנים הייתי מפתח בווינדוס ואנטפרייז אדמין בווינדוס ואקו סיסטם שלה, תאמין לי שאני אומר לך אני מכיר את המערכת הפעלה הזאת מבפנים החוצה כניראה הרבה יותר טוב ממה שהמפתחים שלה מכירים, לכן אני מרגיש די בטוח להגיד את הדברים האלו, הבעיות שקיימות היום הם תוצר של בסיס ובדיקות תוכנה לקויות.
אם למישהו היה פה חצי מושג כמה פאצ'ים שינויים במחלוקת יש על ה nt kernel לא הייתם מתקרבים למערכת הפעלה הזאת בחיים.
יש שם אסונות שנבנו עליהם פיצ'רים בכמויות ומה שהיום קיים וצף לפני השטח זה לא קצה הבור חרא שהולך שם והצרה הכי גדולה שהוא קרנל בקוד סגור

מנגד הקרנל של לינוקס הוא אופן סורס ונגזרת מכך שהוא חשוף לכל דורש ונבדק אלפי פעמים בחודש ומעודכן, אין בכלל בסיס השוואתי בין היציבות של לינוקס או כל נגזרת שלו לבין המוצר הרעוע של מייקרוסופט.
כמו שאמרתי הסיבה שאין נהירה המונית לכיוון מוצרים הרבה יותר יציבים היא החשש הטבוע של בני אדם משינויים.
וואלה זה בסדר כל עוד מבינים שיושבים על פצצה מתקתקת שיום אחד תתפוצץ לכם בפנים.
לחלק היא כבר עשתה נזקים אמיתיים ולחלק היא עוד תעשה

#939 yahoo

yahoo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 304 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎19:46

התקנת יישומים משורת הפקודה (מתחיל להיות כמו LINUX ).

https://www.howtogee...manager-winget/

• tashad אוהב את זה

#940 obeh

obeh

• רשומים
  • 1,757 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2020‏, ‎22:31

זה לא חדש זה wrapper ל nuget וכבר עשור כמעט יש כלי שניקרא chocolatey שעושה בדיוק את זה

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים