עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#921 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎16:31

כל אותן מדינות מבררות פרטנית מי מבין המסתננים הם פליטים ומי לא, דבר שישראל לא עושה, ומודה שכל הארתיראים והסודאנים שמתוכם זכאים להגנה זמנית:
תמונה שפורסמה
אפשר לטעון שישראל לא מסוגלת לקלוט מספר כזה של פליטים, אבל יותר קשה לטעון שאתיופיה וליכנטשטיין דווקא כן מסוגלות כשאנחנו לא.

על האג'נדה האמיתית של אלי ישי.

#922 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎17:19

אתה כל הזמן מערבב בין עובדים זרים לשב"חים.
ואלי ישי יכול להגיד מה שבא לו, אני לא לוקח דעות ממנו, בניגוד לאיידול גדעון לוי שלך.

#923 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎17:41

אתה הוא זה שלא מבדיל בין השב"חים, ומבחינתך כולם אותו דבר ואת כולם יש לגרש, גם אם זה ישלח אותם אל מותם.
אם מסתנן כלשהו הוא פליט או מבקש מקלט - יש לקלוט אותו ולהכניס לשוק העבודה במקום העובדים הזרים שכל-כך רוצים להביא לפה. אם הוא לא מבקש מקלט, ובא ממדינה לא מסוכנת, אז צריך לגרש אותו משם. מה הבעיה?!

הערה: אמירה כמו "להכניס אותם לשוק העבודה זה אסון והתאבדות לאומית" ללא ביסוס או נימוק לא תתקבל בברכה.

#924 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎17:47

הבעיה שאני לא יודע מי באמת פליט. גם אם באת ממדינה מסוכנת זה לא אומר שאתה בסכנת חיים.

ומי שנמצא פה שלא כחוק, לגרש.
אם יוכח שהוא פליט, שישאר זמנית. כבר אמרתי את זה מקודם.
זמנית!

http://www.ynet.co.i...4242019,00.html

לא יכול להיות... הרי הם מסכנים ואנחנו מצילים אותם.

אגב, בישראל יותר מסוכן מאריתריאה. אני אורז, מה איתך?!
http://news.walla.co.il/?w=/15/2540858

#925 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎17:55

אילן לאףאחד אין בעיה שהם יחליפו את העבודים הזרים אבל כבר למדנו מהשמאל שבהתחלה זה יהיה רק זה
אחרי כמה שנים אתה תגיד גם שהם צריכים לקבל אזרחות
וכשיהיה בסדר בארץ שלהם (לא שאני רואה את זה קורה ) אתה תגיד הם כבר המון זמן פה הילדים נולדו פה הם כמובן לא ירדו מרמת החיים וככה זה ימשך עם הבגצים.
גם אם תכחישו את זה עכשיו אנשים יודעים שזה מה שיקרה אז אומרים שכולם כבר יעופו - אתם אשמים בזה ,לרובנו כמו שאמרו פה לא אכפת מי עובד בבניין או במקום אחר סיני או אריתראי הבעיה נוצרת כשאר השמאל מתערב

#926 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎18:12

עב"ב לא ערך את ההודעה ההיא על השואה מיד, הוא ערך אותה לאחר זמן די רב (והוא יכול כי ייש לו גישות).

אתה פשוט שקרן. אין שום דרך מעודנת יותר להגדיר את העניין.

ציטטת חלק מההודעה שלי שהיתה עוד בזמן העריכה עצמה, הוצאת דברים (שאפילו למעשה לא נאמרו) מהקשרם, ואתה ממשיך לטעון זאת שוב ושוב.
אתה לא רק רמאי, אלא גם מניפולטור עלוב נפש, שחופר וחופר בשום דבר. ניסיתי להתעלם מהעניין, אבל אתה ממשיך להתיש בשקרים שלך, ואין לך מושג עד כמה זה נמאס.

1h9roi.gif

#927 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎18:34

לא ערכת אחרי דקה, ערכת עוד אחרי שהספקתי להגיב ואז ערכתי עם הציטוט של ההודעה הערוכה שלך.
עזוב, ערכת אחרי דקה או שעה.
איך הצלחת להוציא בכלל את המשפט "השואה הגיעה לנו", איך בכלל הצלחת לחשוב על זה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#928 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎18:40

לא ערכת אחרי דקה, ערכת עוד אחרי שהספקתי להגיב ואז ערכתי עם הציטוט של ההודעה הערוכה שלך.
עזוב, ערכת אחרי דקה או שעה.
איך הצלחת להוציא בכלל את המשפט "השואה הגיעה לנו", איך בכלל הצלחת לחשוב על זה.

חד משמעית לא נכון, באופן מוחלט וגמור.

אתה משקר במצח נחושה, בלי טיפת בושה, ולמרות שהבהרתי את הדברים פעמיים.
אם תתעקש על השקר הוא לא יהפוך לאמת, אבל אני בטוח שתנסה.

1h9roi.gif

#929 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎18:55

הבעיה שאני לא יודע מי באמת פליט. גם אם באת ממדינה מסוכנת זה לא אומר שאתה בסכנת חיים.

ומי שנמצא פה שלא כחוק, לגרש.
אם יוכח שהוא פליט, שישאר זמנית. כבר אמרתי את זה מקודם.
זמנית!

לא יכול להיות... הרי הם מסכנים ואנחנו מצילים אותם.

אגב, בישראל יותר מסוכן מאריתריאה. אני אורז, מה איתך?!
http://news.walla.co.il/?w=/15/2540858

אז מה ההבדל בין הדעה שלי ודעה שלך?
שנינו רוצים לתת לפליטים זכויות פליטים והגנה זמנית. ההערכה שלך למספר הפליטים (במידה וייבדקו) היא פשוט נמוכה מההערכה שלי.
למה שלא ניתן למדינת ישראל לבדוק בעצמה כמה פליטים אריתראים וסודנים נמצאים כאן?

בקשר לדו"ח, הגבתי עליו לפני, הוא מודד שלום ולא ביטחון אישי.
ברור לכל שבישראל הרבה פחות מסוכן מאריתראה, ומספיק להסתכל רק על מספר ההרוגים והעבדים בשתי המדינות ועל דו"חות האו"ם.
אם אתה רוצה, אתה מוזמן לעבור לאריתראה, יש שם דיקטטורה צבאית בדיוק כפי שאתה וחבריך חושקים שתהיה פה, ושם נותנים עונש מוות למשתמטים העלובים מהצבא.

#930 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎18:58

כולנו ידענו שהרגע הזה יגיע: לראשונה מסתנן מאפריקה קיבל מעמד "צעיר".

פרסום ראשון: זר מאריתריאה חשוד בפעילות טרור

כברי גבריוסוס, צעיר שחי בתל-אביב, חשוד כי נהג לגייס כסף מחבריו ולהעבירו לארגון טרור. לא נמסרו פרטים על ארגון הטרור שעמו היה בקשר ועל מטרותיו, אך השופטת שהאריכה את מעצרו קבעה: "יש חשד סביר שהוא מעורב בעבירות האלה"

#931 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎19:01

אילן לאףאחד אין בעיה שהם יחליפו את העבודים הזרים אבל כבר למדנו מהשמאל שבהתחלה זה יהיה רק זה
אחרי כמה שנים אתה תגיד גם שהם צריכים לקבל אזרחות
וכשיהיה בסדר בארץ שלהם (לא שאני רואה את זה קורה ) אתה תגיד הם כבר המון זמן פה הילדים נולדו פה הם כמובן לא ירדו מרמת החיים וככה זה ימשך עם הבגצים.
גם אם תכחישו את זה עכשיו אנשים יודעים שזה מה שיקרה אז אומרים שכולם כבר יעופו - אתם אשמים בזה ,לרובנו כמו שאמרו פה לא אכפת מי עובד בבניין או במקום אחר סיני או אריתראי הבעיה נוצרת כשאר השמאל מתערב

למה לחכות שנים? גיא מרוז כבר כתב שנצטרך לאזרח 30-40 אלף מסתננים.

כולנו ידענו שהרגע הזה יגיע: לראשונה מסתנן מאפריקה קיבל מעמד "צעיר".

פרסום ראשון: זר מאריתריאה חשוד בפעילות טרור

כברי גבריוסוס, צעיר שחי בתל-אביב, חשוד כי נהג לגייס כסף מחבריו ולהעבירו לארגון טרור. לא נמסרו פרטים על ארגון הטרור שעמו היה בקשר ועל מטרותיו, אך השופטת שהאריכה את מעצרו קבעה: "יש חשד סביר שהוא מעורב בעבירות האלה"

קונספירציה של הממשלה הישראלית שנועדה להגביר את ההסתה נגד המסתננים.

#932 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎20:41

אם יוכח שאכן הארתיראי ביצע את המעשה שבו הוא נחשד, צריך להעניש אותו לפי חוקי מדינת ישראל. אם לא יוכח, הוא יזוכה.
איך מעשה של אדם אחד מצדיק כליאה של עשרות אלפי אנשים במתקני כליאה בגלל שהם שייכים לאותו עם? או שהחוק הזה תקף רק לכושים לא-יהודים?

#933 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎21:25

אם יוכח שאכן הארתיראי ביצע את המעשה שבו הוא נחשד, צריך להעניש אותו לפי חוקי מדינת ישראל. אם לא יוכח, הוא יזוכה.
איך מעשה של אדם אחד מצדיק כליאה של עשרות אלפי אנשים במתקני כליאה בגלל שהם שייכים לאותו עם? או שהחוק הזה תקף רק לכושים לא-יהודים?

לך תישן על האף
אתה עושה הכללה מבישה
כאילו העמדה של ישראל היא שכולאים את כולם בגלל שהם מסכנים אותנו ובגלל מעשים כאלה ....

#934 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎21:38

המעשים האלה של מעטים מהמסתננים גוררים הסתה מחברי הכנסת שלנו.
מאשימים אותם שהם אנסים, רוצחים, מפיצי מחלות וגם בסיוע לטרור (באחד הטורים האחרונים של בן-דרור הוא טען שכולם מסייעים לטרור כי הם משלמים מס לממשלה האריתראית שנותנת כסף לארגוני טרור), לכן הם מהווים סכנה לציבור ויש לכלוא אותם במתקני כליאה ל3 שנים, דבר שאין לו תקדים בעולם המערבי.

#935 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎22:51

המעשים האלה של מעטים מהמסתננים גוררים הסתה מחברי הכנסת שלנו.
מאשימים אותם שהם אנסים, רוצחים, מפיצי מחלות וגם בסיוע לטרור (באחד הטורים האחרונים של בן-דרור הוא טען שכולם מסייעים לטרור כי הם משלמים מס לממשלה האריתראית שנותנת כסף לארגוני טרור), לכן הם מהווים סכנה לציבור ויש לכלוא אותם במתקני כליאה ל3 שנים, דבר שאין לו תקדים בעולם המערבי.

אתה מתכוון שהם לא משלמים מס לממשלה שלהם, או שהממשלה שלהם לא מממנת טרור?

#936 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎13/06/2012‏, ‎22:56

אני אומר שלהאשים אנשים בסיוע לטרור כי הם משלמים מס לממשלה שמממנת טרור זה כשל מוסרי חמור.
ידוע גם שמדינת ישראל סייעה לארגוני טרור (הפלגנות בלבנון, למשל) וסביר להניח שגם היום ישראל מסייעת לארגוני טרור במסגרת תעשיית הנשק שלה שמכניסה לנו המון כסף (סביר להניח שאנחנו מוכרים נשק גם לאריתראה).
לפי ההיגיון הזה כולנו צריכים לשבת בכלא.

#937 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎14/06/2012‏, ‎00:04

נייטדיזיין, אני חושב שאתה האחרון שיכול להתלונן שאין חופש ביטוי בפורום.
הפעם הראשונה והיחידה שהודעה שלך נמחקה הייתה כשהאשמת בפעם החמישית אולי את עדי-בלי-בצל באנטישמיות על דברים שערך אחרי חצי דקה (אם אתה משקר לגבי משהו, תשקר על דברים שאנשים לא ראו). אם אני הייתי מכפיש אותך בצורה כזו, היית מבקש (ובצדק) שמנהל הפורום ימחק את ההכפשה.

#938 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎14/06/2012‏, ‎05:46

NightDesign בחן את הגבולות, וגילה איפה הם מסתיימים.

1h9roi.gif

#939 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎14/06/2012‏, ‎10:18

שאני אבין, אם כתבת משהו וערכת אחר כך, זה כאילו לא קרה מעולם?
כאילו לא ידעת מה אתה כותב?
במקום להגיד "זה לא היה במקום, הבנתי את זה אחרי שכתבתי ומיד ערכתי", בחרת לחסום משתמש ולסתום לו ת'פה.

#940 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎14/06/2012‏, ‎10:52

שאני אבין, אם כתבת משהו וערכת אחר כך, זה כאילו לא קרה מעולם?
כאילו לא ידעת מה אתה כותב?
במקום להגיד "זה לא היה במקום, הבנתי את זה אחרי שכתבתי ומיד ערכתי", בחרת לחסום משתמש ולסתום לו ת'פה.

אדון NightDesign הגיע לפה ביסוד העניין כטרול, והראייה לכך היא תמונת התצוגה שלו. למרות שמהות קיומו כאן היתה הצקה, גילינו פה סובלנות רבה, והוא אפילו קיבל דרגת "מתרגם רשת" למרות שהתרגום האחרון שלו התפרסם בימים לפני הכחדת הממותות.

מה שעשה במקרה שלי זה לקחת חצי משפט מהודעה שהיתה בזמן עריכתה המקורית, ואפילו עוד לא הוצגה כיאות (בניגוד לטענתו השקרית לחלוטין שלא), והוציא את העניין מהקשרו. הוא חפר וחפר בעניין, בצורה אובססיבית ומטרידה, מתוך מגמה להכפיש אותי. טענתי בקשר ל"ציטוט" הובהרה פעם אחר פעם, אבל הוא המשיך להתעקש על הכפשותיו השקריות.
כשנשבר לי סופית מהעניין, החלטתי להשעות אותו מפרסום הודעות למספר שעות כדי שירגע. את הזמן הזה הוא ניצל להפעיל יוזר נוסף ששמר בצד, להשתמש בו כתחליף, וגם (כידוע לך אישית) להציף בהודעות אישיות נגדי, שכללו שוב שקרים והכפשות. בשלב זה מיציתי את הסבלנות שלי, והוא זכה לדרגת הטרול שלמעשה הגיעה לו מלכתחילה.

במקביל להיותי ממנהלי הפורום, אני גם בן אדם, וגם לי מותר להתעצבן, ולנסות לשמור על שמי הטוב. הפורום הזה שייך לקיו סאבס, וקיו סאבס זה אני (בין היתר כמובן). פה זה לא פורום טורק. הבמה חופשית, מותר להתלונן, לקבול וגם להשמיץ. עם זאת, אין לי שום כוונה לתת לו להפוך לבמה להכפשות שפלות אובססיביות, מניפולטיביות ובלתי פוסקות כלפי, אם זה נראה לך הגזמה, צר לי שאיכזבתי אותך שוב.

1h9roi.gif

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים