אשכול הפוליטיקה
נכתב ב- 12/06/2012, 21:42
אתם מדברים על רצח ילדים מכוון (!!) בגלל שהם עתידים אולי להיות מחבלים. אתה באמת לא רואה את ההבדל?!
נכתב ב- 12/06/2012, 21:43
אז אתה מודה שהם הולכים להיות מחבלים בעתיד.מי אמר שאסור לנו לפגוע במחבלים שם מתוך הגנה עצמית?
אתם מדברים על רצח ילדים מכוון (!!) בגלל שהם עתידים להיות מחבלים. אתה באמת לא רואה את ההבדל?!
כרגע אמרת הכל.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 12/06/2012, 21:45
ואין שום דבר שמצדיק רצח מכוון של ילדים, סליחה.
נכתב ב- 12/06/2012, 21:49
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 12/06/2012, 21:56
כמה שזה קשה לומר אם ילדים כאלה נפגעים תוך כדי לחימה - מה לעשות ההורים שלכם אחראיים לזה ולא צהל
נכתב ב- 12/06/2012, 22:30
אה, אז ניתן להם לרצוח לנו אזרחים (סליחה, חיילים בפוטנציה), ואנחנו כמובן לא נפגע בהם כי:
אין להם מחשבה עצמאית / הם מסכנים / הם "אזרחים" / הם משתמשים באזרחים כמגן אנושי / יורים טילים מתוך בית ספר / זה שאנחנו פה גורם להם לירות ולכן אסור להפריע להם בפריקת הזעם.
הקף את התשובה שגורמת לך להיות הכי נינוח עם הרג ישראלים.
סליחה אדוני החוצפן, אבל אל תכניס לי לפה מילים שלא אמרתי והצדקות שלא הצדקתי.
אני יודע שבעולמך הכל שחור לבן, ומי שלא בעדך אוטומטית אוייב שלך ושל המוסר, אבל כשתתבגר תבין שלפעמים במציאות יש מעבר לשחור לבן או שני גורמים במשוואה. לפעמים יש יותר משתי מתודות. פשוט התפיסה שלך כל כך לא מפותחת, שהיא נחלקת ל"כל מה שאני מאמין" נגד "ההפך מכל מה שאני מאמין".
כדי לשמוט כל ספק, אצהיר שדעתם ותפיסת עולמם של החמאסניקים היא בעיני שגויה, בזויה ופרימיטיבית. במקביל, גם דעתך ושל עוד כמה חשוכים פה לוקה באותם תסמינים בדיוק. בעיני שתי הגישות מזעזעות ומשפילות מוסרית את כל מי שאוחז בהן. אני אפילו לא טורח למדוד של מי יותר ושל מי פחות. שתיהן בעיני מוקצות מחמת מיאוס שכן אינן עומדות בכללי הדמוקרטיה הבסיסיים.
נכתב ב- 12/06/2012, 22:47
אז תזכיר לי את זה בפעם הבאה כשצה"ל יפציץ אזורים אזרחיים סתם כי בא לו.
או שמתנחל יכנס לרמאללה ויתפוצץ לו סתם באמצע הרחוב.
כי הדעות שלנו ושל החמאס זהות.
תנסה להיכנס ליצהר ותנסה להיכנס לעזה, תגיד לי מאיזה יצאת בחיים.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 12/06/2012, 22:49
זה מה שכתבתי וערכתי מיד. חוץ מזה, גם הדגשתי שאין הצדקה לרצוח ילדים גם אם הם יגדלו להיות מחבלים.לסלף תגובות? זה מה שכתבת, מה אתה רוצה?
מניסיון העבר, אתה יכול לקחת אמירה שנערכה או נפלטה ולהוציא ממנה מטעמים. כך למשל ציינת עשרות פעמים כאן ובאשכולות אחרים על כך שזהבה גלאון היא אוטו-אנטישמית כי נפלטה לה המילה "יהודונים" במקום יהודים, והסקת מהאמירה של עדי-בלי-בצל שערך מיד שהוא חושב שהשואה הגיעה לנו.
סך הכל מנעתי ממך לעשות אותו דבר לי, ולמנוע ממך לטעון שבסתר ליבי אני יודע שכל הערבים אותו דבר ושכולם רעים.
נכתב ב- 12/06/2012, 23:02
לגבי ההודעה שלך, הגבתי עליה כמו שראיתי, נראה לך שאני יושב ורואה מתי אתה עורך הודעות כדי להגיב מחדש?
עכשיו תחשוב שיש ילד שאתה יודע שבעתיד ירצח מישהו שאתה מכיר, לא תעדיף למנוע את זה?
עריכה:
http://www.haaretz.c...nions/1.1729293
עכשיו הארץ גם בעד עידוד השתמטות.
העיתון הזה פשוט מייצר פנינים.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 12/06/2012, 23:07
נכתב ב- 12/06/2012, 23:13
עזוב, שאלה אחרת.
עכשיו משגרים קסאמים מתוך גן ילדים, מה הפתרון ההומני שלך למצב?
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 12/06/2012, 23:17
הכל השוואות...אתה רציני? ילדים?!?
אני משוכנע שיש אויב שרוצה להרוג אותי, וטוב אם ימות לפניי.
הגיל לא משחק תפקיד.
אם צורם לך עניין ה"טיל", אז דום לב בדרך הטבע גם בא בחשבון.
לגבי השפיות, אני מעדיף לחשוב שהשפוי זה אני.
אתה יודע שילד זה לא אדם שאחראי למה שהוא אומר וחושב, נכון? אתה יודע שגם בבית משפט ילד לא נענש לעולם כחוק, נכון? אם לא ברור לך שלהעניש ילדים על מעשי הוריהם זה סטייה מוסרית קשה, אז בוקר טוב.
שנית, הצידוק המוסרי של המפגעים הפלסטיניים אומר ככה: "אין ישראלים אזרחים - כולם חיילים. אם לא היום, אז היו בעבר, או יהיו חיילים כשיגדלו. לכן בעצם אין אזרחים, וזה מצדיק הריגה של כל ישראלי ללא אבחנה, כי בחיילים (להבדיל מאזרחים) לגיטימי במלחמה לפגוע". אם אתה לא מזהה את ההקבלה, שוב בוקר טוב.
אם אתה סבור שתבוא לפסיכיאטר ותגיד לו "אני מעוניין להרוג ילדים שקוממו אותי", והוא יגיד לך שאתה שפוי, בוקר טוב בשלישית.
ילד אחראי או לא, ככה הוא מחונך וזה מה שיעשה כשיגדל.
אני לא רוצה להרוג אותו, אני רוצה שימות לפני שיהרוג אותי.
אם הגיל מפריע לך, שצה"ל (או הדום לב) יחכו לו עד גיל 18.
זה כמובן במקרה שהוא לא מנסה לדקור חייל במחסום לפני זה.
וזה לא תרחיש דמיוני, אם אתה שומע חדשות מדי פעם.
להגיד "הם טוענים שאין אזרחים ישראלים" כדי להראות שגם אני כזה, ההבדל הקטן הוא שאני לא מחפש להשמיד אותם.
רק הבנתי בשנים שאני שומע ורואה שהם כן רוצים להשמיד אותנו.
אותו מלמדים לאחוז בנשק, שצריך לחסל את היהודים.
אותי לימדו לקום באוטובוס כדי שזקנה תשב,
אותי לימדו כיבוד הורים ובן אדם לחברו.
זה שאני מבין ש"זה הקטן - מחבל יהיה", זה לא אומר שאני לא שפוי. להיפך. אני לא מתעלם מהסימנים ומצטדק בטענות שהוא רק ילד.
ילד עכשיו, טרוריסט מחר. יחי ההבדל הקטן ביני לבינו.
והסר ספק, אני שפוי. אתה זה שמנסה לערער את הלגיטימיות שלי בהכפשה אישית.
נכתב ב- 12/06/2012, 23:42
אם, לצורך העניין, משגרים קסאם מגן ילדים שמלא בילדים, אז אני מעדיף לא להגיב ולא לחסל את חוליית השיגור, שבין כה וכה אין לה תפקיד משמעותי.תושבי הדרום יודעים טוב מאוד מי משגר עליהם את הקסאמים וזה אותם ילדים שהולכים לקייטנות חמאס (תתפלא, לא מלמדים אותם שם מחניים)
עזוב, שאלה אחרת.
נכתב ב- 12/06/2012, 23:43
אם, לצורך העניין, משגרים קסאם מגן ילדים שמלא בילדים, אז אני מעדיף לא להגיב ולא לחסל את חוליית השיגור, שבין כה וכה אין לה תפקיד משמעותי.
תושבי הדרום יודעים טוב מאוד מי משגר עליהם את הקסאמים וזה אותם ילדים שהולכים לקייטנות חמאס (תתפלא, לא מלמדים אותם שם מחניים)
עזוב, שאלה אחרת.
צודק, חוץ מלרצוח ישראלים, באמת אין לה תפקיד משמעותי.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 13/06/2012, 09:54
עב"ב לא ערך את ההודעה ההיא על השואה מיד, הוא ערך אותה לאחר זמן די רב (והוא יכול כי ייש לו גישות).
לגבי ההודעה שלך, הגבתי עליה כמו שראיתי, נראה לך שאני יושב ורואה מתי אתה עורך הודעות כדי להגיב מחדש?
עכשיו תחשוב שיש ילד שאתה יודע שבעתיד ירצח מישהו שאתה מכיר, לא תעדיף למנוע את זה?
עריכה:
http://www.haaretz.c...nions/1.1729293
עכשיו הארץ גם בעד עידוד השתמטות.
העיתון הזה פשוט מייצר פנינים.
מה אתה סח זה העיתון הנורמלי היחיד במדינה אתה מוזמן לשאול את אילן....
נכתב ב- 13/06/2012, 11:31
הוא לא "מעודד השתמטות", הוא יוצא נגד המיליטריזם בחברה הישראלית שמתבטאת במערכת החינוך הממכלתית, שמכינה את הילדים שלה להתגייס לצבא כבר מגיל צעיר ללא שאילת שאלות מיותרות, ושהיא מכוונת רק לחינוך הממכלתי שגם ככה כמעט 100 אחוז מהתלמידים שיוצאים ממנו מתגייסים.
נכתב ב- 13/06/2012, 14:56
עופר שלח על האמירה של אברי גלעד ש"המוסלמים נושאים וירוס" בגלי צה"ל:
http://www.nrg.co.il...1&cat=479&loc=4
נכתב ב- 13/06/2012, 15:43
כבר אין מחתרות והבריטים כבר עזבו...
נכתב ב- 13/06/2012, 15:47
אתה טוען שבאריתראה כבר לא מסוכן? אתה טוען שאם יחזירו את הפליטים הארתיתראים לשם הם לא ימותו בעינויים? אתה טוען שישראל הכירה בפליטים אריתראים מאז 2010? אתה טוען שהמדינות שצוינו שם מחזירים פליטים ארתיראים בחזרה לאריתראה היום?
מה השתנה בשנתיים האלו?
נכתב ב- 13/06/2012, 16:08
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים