עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית! 2011/2012

• אנא התחבר בכדי להגיב
911 תגובות לנושא זה

#901 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2012‏, ‎14:57

אוקיי אני מקווה שתבינו, שעה מאוחרת כך שאם יהיו שגיאות כתיב או משהו לא ברור אז זה השעה.. :)

אחי אתה יודע אנחנו לא חייבים לאהוב את היונייטד. יש לי את הסיבות שלי לא לאהוב אותם ואני לא מתכוון להתנצל על זה.

לא אמרתי שחייבים לאהוב, אבל לא חייבת להיות גם שנאה..
מזכיר לי שיש הרבה אנשים שונאים את ברצלונה חלק גדול מהם יגידו שהם אוהדי ריאל מדריד וזה לגיטימי כי אין מה לעשות היא הקבוצה היריבה שלהם, ולחלק גדול מהם לא תהיה תשובה שנאת חינם..
שינאת חינם נובעת רק מקנאה של קבוצה מצליחה..
אפשר לא לאהוב וגם לא לרצות שאותה קבוצה תזכה בתארים מסויימים ואולי לזה התכוונת ולא לשנאה כמו שתיארת.
להתנצל? על מה יש לך להתנצל? גם לא התבקשת לעשות זאת.. :)

מישמיש, האנשים נוטים לשנוא את מה שמצליח.
לא שונאים את יונייטד כי היא קבוצה אפורה בשנתיים האחרונות, אלא כי היא מנצחת.
בדיוק כמו ששונאים את מוריניו.

דוראל, אין לי מושג למה אתה שונא את יונייטד, אבל אם זה בגלל שהיא מנצחת וזוכה בתארים - זה מראה משהו על האישיות שלך.

יש במוריניו מעט את עניין השחצנות "אני ואני" יש אנשים שלא מתחברים לזה ולא אוהבים את זה אבל כמעט בכל מאמן יש פאק ואין מה לעשות בסופו של יום כולנו בני אדם בין אם הם מאמנים או שחקנים גדולים.. :)
אני באופן אישי אוהב את השטיקים של מוריניו, מצליח להצחיק אותי הגנוב הזה.

דוראל, אין לי מושג למה אטתה שונא את יונייטד, אבל אם זה בגלל שהיא מנצחת וזוכה בתארים - זה מראה משהו על האישיות שלך.

פששש אביחי הפסיכולוג.
שנאה זאת מילה גדולה, זה לא שאני מזיל דמעה כשאני רואה אותם זוכים ותתפלא אבל כדורגל זה לא מרכז החיים שלי ואני לא יותר מדי אובססיבי לגבי זה, כשהם לא זוכים אני פשוט קצת שמח לאיד, הם זוכים? אני לא אשמח אבל אשכח מזה אחרי 2 דקות. עפ"י השנים האחרונות אני לא אוהב אותם ומעדיף שהם לא יזכו בתארים. למה? כי היא קבוצה אפורה, אני לא אוהב את האופי של המאמן שלה ולא אוהב את השחקנים שלה, אני מעדיף לראות קבוצה אטרקטיבית זוכה בתארים ולא קבוצה אפרורית ומשעממת. יש לך בעיה עם זה? אני שמח.

הבעיה היא שביונייטד לא משחקים כמה שחקנים כדמותם של דוד סילבה כריסטיאנו רונאלדו וצ'אבי אלונסו כולם באותה הקבוצה בגלל זה קל לרצות שמישהי אטרקטיבית יותר כגון ריאל מדריד ברצלונה או קבוצה אחרת תזכנה בתואר כזה או אחר.. (במקרה הפעם הסיטי נחשבת לקבוצה אטרקטיבית יותר מבחינתך כי יש בה את כל "הכוכבים" וגם אם תגיד לי שלא בגלל "הכוכבים" העדפת אותה זה אז תאמר לי שזה בגלל המשחק המרשים שלהם שזה נובע כתוצאה מאיכות השחקנים שלה אז איכשהו זה כן "הכוכבים")
"כי מהמילים שלך נמאס לך לראות כל הזמן את היונייטד האפורים האלה זוכים."

שנאה זאת מילה גדולה, זה לא שאני מזיל דמעה כשאני רואה אותם זוכים ותתפלא אבל כדורגל זה לא מרכז החיים שלי ואני לא יותר מדי אובססיבי לגבי זה, כשהם לא זוכים אני פשוט קצת שמח לאיד, הם זוכים? אני לא אשמח אבל אשכח מזה אחרי 2 דקות. עפ"י השנים האחרונות אני לא אוהב אותם ומעדיף שהם לא יזכו בתארים. למה? כי היא קבוצה אפורה, אני לא אוהב את האופי של המאמן שלה ולא אוהב את השחקנים שלה, אני מעדיף לראות קבוצה אטרקטיבית זוכה בתארים ולא קבוצה אפרורית ומשעממת. יש לך בעיה עם זה? אני שמח.

לא יודע, אני ראיתי השנה ממנצ'סטר כדורגל לא רע בכלל... 90 שערים ב-38 מחזורים זו קבוצה אפורה? אבל שוב, זה מה שאתה בוחר לראות...
מנצ'סטר לא הבריקה השנה, אבל אל תשכח שהיא מוציאה הכי פחות על רכש ורוב שחקניה הם שחקני בית.

לא רק כדורגל של ברצלונה זה כדורגל אטרקטיבי, יש כמה שיטות לשחק כדורגל חוץ מהטיקי טקה.
אתה לא אוהב את אופי המאמן שלה? אני לא יודע איך...

בעיה עם זה? אל תשאל, אני לא אשן היום בלילה.

אני רק מתנהג איתך כמו שדוראל מתנהג בדרך כלל.

כל הכבוד לQPR על הפייט, אבל ב-2-2 אחרי שנשרקה שריקת הסיום למשחק של בולטון ואוהדי QPR צעקו וחגגו ביציע
אחרי 40 שניות בערך QPR קיבלו גול.. לא יודע אם זה מקרי או מכור אבל אין מה לעשות QPR נחותים מהם ביכולת למרות שאני חושב
שמה שהכריע היום זה הכושר הגופני, כי מבחינת הגנתית QPR איכשהו התמודדו בסדר.
לא מבין את השנאה של אנשים פה כלפי היונייטד.. במיוחד לאור העובדה שאומרים שנמאס כבר לראות אותם זוכים בכל.. זה מעיד על קנאה..
מנצ'סטר עד היום הייתה זוכה בצדק באליפות כי הגיעה לה..
אם יונייטד הייתה לוקחת היום את האליפות הייתי אומר לך שגם היום הגיעה לה, עם קבוצה של שחקנים בינוניים שמתוכם 2 או שלושה הם קצת יותר מבינוניים הצליחה להוביל ב-8 נקודות מעל הסיטי..
נכון סיטי הפגינה יכולת הרבה יותר משכנעת לעין הצופה מיונייטד למשך כל העונה אבל כמו שהסברתי מוקדם יותר באשכול הבדלי הסגלים של השתיים זה כמו שתבצעו
השוואה בין ברצלונה או ריאל מדריד לאתלטיקו מדריד או ולנסיה של השנה מבחינת איכות הסגל..
ההפסד השנה באליפות הייתה יותר תלוייה ביונייטד.. הפסדים לאברטון (דקה 86 להוביל 4-2 בבית ולצאת מהמשחק בתיקו) וויגאן (שנגד וויגאן משום מה פרגוסון החליט לתת לסקולסי לנוח).
מה לעשות שביונייטד מעדיפים לתת לשחקני בית שלהם דקות משחק אחרי שחוזרים מהשאלה במקום לקנות שחקנים בעשרות מיליונים כמו הסיטי שהשקיעה רק מילאירד ליש"ט על
רכש בלבד..
מי שיגיד לי שאחרי עונה כזאת הגיעה לסיטי לקחת את האליפות מצטער אבל אין לו מושג בכדורגל!
כי הסיטי מבחינתה צריכה לסיים את ההתמודדות לאליפות הרבה לפני ולא שיקרה מצב בו הקבוצה היריבה שנחותה ממנה בכמה רמות תגיע להתמודדות במשחק האחרון של העונה.
עם סגל כמו של הסיטי, סיטי צריכה להיות במינימום הפרש של 6 נקודות מהיונייטד ולא אני לא מגזים.
בשורה התחתונה סיטי מבחינתה לפחות לטעמי צריכה לבצע שינוי בעמדת המאמן, אליפות עם סגל כזה כל מאמן בינוני יכול לקחת (במיוחד עם יונייטד חלשה מבחינת הסגל ופציעות רבות)
אני לא כ"כ עצוב שיונייטד לא לקחו אליפות כי זה ינער את הבעלים וגם את המאמן שהגיע הזמן לגוון את הסגל בשחקנים קצת יותר איכותיים, קלברלי דני וולבק ורפאל זה לא בקאם סקולס וגיגס שאתה יכול להסתמך עליהם לעונות הבאות.

נכון שסיטי קונה את רוב הסגל,אבל להגיד שיונייטד לא נוהגים לקנות שחקנים במיליונים זה או חוסר יד רציני,או בדיחה גרועה.
דה חאה-20 מיליון
סמולינג-11 מיליון
פרדיננד-30 מיליון (על בלם,לפני 10 שנים.זה סכום כל כך מטורף)
גונס-16-21 מיליון
קאריק-18 מיליון
נאני-18 מיליון
אנדרסון-18 מליון
ולנסיה-16 מיליון
יאנג-16 מיליון
רוני-30 מיליון
ברבאטוב-30 מיליון

זה החברה שבסגל שלהם העונה,התעלמתי פה מאלה שעלו פחות מ10 מיליון.

ראשית תן לי לתקן אותך במספרים למרות שאת חלקו הגדול רשמת במדוייק
את נאני הביאו ב-13.5 מיליון
את ג'ונס ב-17 מיליון
סמולינג ב-10 מיליון
פרדיננד 27.5 מיליון
דה חאה 18.9 מיליון
אנדרסון 15 מליון
יאנג 17 מיליון
רוני 27 מליון
לפי השם משתמש שלך אני מבין את השנאה שלך כך שאני יודע שלא אצליח לשכנע אותך.
כנראה שמרוב שרשמתי הרבה לא הצלחת להבין את מה שאני מנסה להגיד..
מנצ'סטר יונייטד בשנים עברו הסתמכה על שחקני הבית שלה, סקולס, גיגס, בקאהם, גרי נוויל, פיל נוויל, ווס בראון, ג'ון אושיי, ליוק צ'אדוויק (שחקן כ"כ ישן, החשיבו אותו "לדבר הבא" בזמנו אבל ככל הנראה שהאופי שלו לא היה מספיק לרמות האלה), דרן פלטשר, ניקי באט האהוב עליי בזמנו ועוד שחקנים רבים ואחרים..
מה שניסיתי לומר זה שכיום אתה לא רואה את זה ביונייטד, פרגוסון ניסה לעשות זאת עם קלברלי, דני וולבק, ג'וני אבנס כיום, דייויד ג'ונס (כיום בוויגאן), ראיין שואו קרוס הצעיר (סטוק סיטי כיום) ועוד מספר שחקנים וזה לא צלח..
לא יהיה דור כמו של השחקנים הנהדרים שציינתי למעלה, באף קבוצה..
יש אולי קבוצות מעטות שהיה להם דבר כזה כמו היונייטד (אייקס לפי ההיסטוריה הכי עולה לי לראש כרגע שהיה להם דבר כזה או דומה לכך).
אתה רואה דבר כזה קורה היום? פרגוסון תמיד מנסה וכשהוא רואה שאין שחקנים כבר במחלקת הנוער שלו הוא מחליט להביא אותם צעירים זה מה שקורה ביונייטד בכמה שנים האחרונות.
רונאלדו, נאני, אנדרסון, דג'מבה דג'מבה (שנת 2004), ג'יאוספה רוסי (כיום בויאריאל), ג'רארד פיקה, ממה ביראם דיאוף, פוגבה, אוברטן, טבז האחים דה סילבה, וידיץ', רוני, דיאגו פורלאן ועוד.
קח בנוסף את ג'ון אובי מיקל של צ'לסי, הידעת שהיה שם איזה שהיא קונספירציה שהשחקן פשוט איכשהו עבר בסופו של דבר לצ'לסי אחרי שהוא כבר הוצג במסיבת העיתונאים כשחקן של היונייטד עם חולצה מספר 21? לא זוכר מה גרם שם לבעיות.
אתה מביא לי רכש של מספר שחקנים שנרכשו מלפני כמה שנים אתה חושב שבמהלך כמה שנים קבוצה בסדר גודל של היונייטד לא ירכשו שחקנים? זהו אחרי שרכשו שחקן אחד או שתיים בסכום גבוהה אז זה מספיק?
אתה מביא לי רכש כמו פרדיננד או רוני ששילמו עליהם הרבה כסף, למה לא הזכרת גם את ורון וגם את רוד ואן ניסטלרוי, הייתה צריך גם להזכיר לי את יאפ סתאם. נו באמת?!
גם כשיש לך קבוצה מצויינת צריך למצוא שחקנים טובים נוספים.. אבל אני נגד מדיניות של לקנות כל דבר שזז רק בגלל שקבוצות בסדר גודל שלך מעוניינות באותו שחקן.
בוא אתן לך דוגמא מעכשיו, שחקן בשם עדן האזרד שעד לפני חודש או פחות מכך מנצ'סטר יונייטד הייתה מאוד מעוניינת בו, לא יודע מה קורה כיום אבל נראה לי שהיא ירדה מכך, הסיבה היא שמנצ'סטר יונייטד הציעה סכום של כ-20 מיליון (הסכום לא מדוייק אז אל תתפוס אותי במספר) והסיטי פתאום התחילה להביע התעניינות בשחקן. והציעה סכום גבוהה יותר ב- 7 מיליון רק על מנת שהיונייטד תרד מהעסקה (הרי מי יכנס לתחרות בכל הקשור לסיטי כשמדובר בכסף) עכשיו אתה תגיד לי האם לעדן האזרד (קשר התקפי שמסוגל לשחק גם באגפים) האם יש לו מקום בהרכב של מנצ'סטר סיטי כיום?
כשאני שואל את זה אני שואל בעצם האם סילבה, נאסרי או טבז, אגוארו או כל שאר השחקנים הנהדרים של הסיטי שכבר הוכיחו עצמם בקבוצות עבר שלהם ישבו על הספסל בשביל ילד בן 21? האם נראה לך שהוא בכלל ידע מגרש מהו כאשר הוא יהיה בסיטי?
אם אתה רוצה שאבצע לך חיפוש (כי אני לא זוכר בע"פ) ואראה לך מה מנ' סיטי רכשה במשך 5 שנים האחרונות הללו, אני אתן לך ואחרי זה אתה תקבל אינדיקציה מה זה לקנות כל דבר שזז.. ותחכה אני בטוח שהעונה הבאה זה יהיה השיא..
להשוות את ההוצאות הכספיות של מה שמנצ'סטר יונייטד רכשה בשנים האחרונות למנ' סיטי זוהי פשוט בדיחה..
דרך אגב גם ליברפול השקיעה המון על רכש משנת 97\98 או ששנה אחרי זה לא זוכר בדיוק כמובן לא בסדר גודל של ליברפול אלא יותר של היונייטד, אני זוכר בוודאות שמשנת 97\98 התחלתי לעקוב על הליגה האנגלית את היונייטד התחלתי לאהוד מהשנה הזו.

מישמיש, האנשים נוטים לשנוא את מה שמצליח.
לא שונאים את יונייטד כי היא קבוצה אפורה בשנתיים האחרונות, אלא כי היא מנצחת.
בדיוק כמו ששונאים את מוריניו.

דוראל, אין לי מושג למה אתה שונא את יונייטד, אבל אם זה בגלל שהיא מנצחת וזוכה בתארים - זה מראה משהו על האישיות שלך.

לאוהדי הכדורגל האנגלי (שאינם אוהדי יונייטד) יש לא מעט סיבות לשנוא אותם.
מועדון דורסני,עם מנג'ר,שעם כל הכבוד לכמה שהוא גדול,הוא גם חתיכת מנוול.

לא עם כל אימרה אני מסכים עם פרגוסון אבל כמו שכבר הזכרתי למעלה כולנו בני אדם.
מועדון דורסני? תגדיר בבקשה, זה שהיא קבוצה חזקה מספר שנים וגברה על הליגה מספר פעמים זה מעיד שזהו מועדון דורסני?
אז אפשר לומר כך על כל קבוצה שלוקחת אליפויות רצופות במדינות שלהן.
האימרות לא לעניין, אני אישית כאוהד יודע לכבד כל אוהד אחר וגם להיות אובייקטיבי כשמדובר בקבוצה שלי גם אם זה נגד הקבוצה שלי.

א-ההסתמכות על בקהאם היתה לפני לא מעט שנים.
אתה רציני אתה רושם שהסתמכו על פיל נוויל,אושיי? אלו היו שחקנים משלימים.
לוק צ'דוויק? נו באמת.שחקן שבקושי ראה בוגרים,דוגמא למה הוא?

ב-לא הזכרתי את ורון וכל השאר כי דיברתי על שחקני הסגל כיום.
הנקודה שלי היתה שעם כל הכבוד לדיבורים על צעירים,כמעט כל הסגל שלכם נקנה,ובהרבה כסף.

ג-אדן הזארד,פתאום סיטי נכנסו לעניין רק בשביל שלא יבוא אליכם? אתה רציני?
כל אירופה חמה עליו,ריאל מנסה לקנות אותו כבר שנתיים,הוא יעלה הרבה יותר מ20 מיליון והוא השחקן הכי מדובר היום באירופה.הם לא עושים את זה רק בשביל שלא יגיע אליכם.
אגב,גם רונאלדו,בניגוד לאגדה היפה שמספרים, לא התגלה במשחק ידידות נגד ספורטינג והגיע משום מקום. כל המועדונים הגדולים בעולם ידעו טוב טוב מי הוא. הוא הוצע לליברפול ב7 מיליון (שלא היה להם לשלם) ובאותו סכום לארסנל,שאפילו כבר הגיע איתו לסיכום והוציאה חולצות עם שמו. רק שאז הגיע יונייטד,שילמה פי 2 (במהלך תמוה למדי) והשאר היסטוריה.

ד-אובי מיקל היתה סאגה ארוכה.לא היתה שום קונספירציה.יונייטד הגיעו איתו לסיכום,אבל צלסי לא ויתרה,ושילמה לכם 14 מיליון בשביל שתרדו ממנו.

ה-פרגוסון הוא טינופת,שהורס את הספורטיביות בכדורגל האנגלי.הוא מהלך אימים על עיתונאים ושופטים.

ו-אני יודע לשמור יפה מאוד על אובייקטיביות בכל מה שנוגע לקבוצה שלי.
ז-מצטער אבל לא רואה איפה התייחסתי אליך בצורה לא מכובדת.

כנראה שעדיין לא הבנת מה הכוונה שלי..
הכוונה שלי היא שהשחקנים שגדלו במחלקת הנוער של היונייטד שציינתי הם שחקנים שהיו הבסיס, אתה לא יכול שקבוצה שלמה תתבסס על שחקני הנוער.. אם זה היה קורה יונייטד
היום לא הייתה נמצאת איפה שהיא.. אין קבוצה בעולם (מהטופ העולמי) שמתבססת רק על שחקני נוער והם מגיעים לשלבים רחוקים אז בבקשה מספיק עם התייפיפות שקבוצות מהטופ
העולמי לא מבצעות רכש.
נכון חלקם היו שחקנים שעלו מהספסל אבל גם צריך שחקנים מספיק טובים שיעלו מהספסל, לא אומר שבראון וג'ון אושיי היו מהטופ העולמי אבל עובדתית נראה שזה הספיק
בכדי לקחת את כל התארים או תואר האליפות במינימום בשנים שהם שיחקו במועדון.
צ'דוויק היה שחקן שהיה הרבה הד סביבו, אולי לא היה נכון מצידי להחשיב אותו כי בסופו של דבר הוא נחשב ככשלון וגם ב5 שנים לרוב על מהספסל ומספר ההופעות שלו לא גדול מ30 בערך אבל זה שחקן שאני זוכר כ"כ רק בגלל ההד שעשו מהשחקן, הוא תמיד חימם את הספסל. אם היה בספסל גם זה נחשב לשחקן שהיה ברוטציה. גם אם שיחק מספר מאוד מצומצם.
הרי הרבה קבוצות קונים שחקנים רק בשביל שיחממו את הספסל.
בקשר ל-ב' אני מבין שלא קראת מה שאני רשמתי אולי לא היה לך כח, אני מצטט אותי מלמעלה כי אין לי כח כבר להקליד כ"כ הרבה

פרגוסון תמיד מנסה וכשהוא רואה שאין שחקנים כבר במחלקת הנוער שלו הוא מחליט להביא אותם צעירים זה מה שקורה ביונייטד בכמה שנים האחרונות.

רונאלדו, נאני, אנדרסון, דג'מבה דג'מבה (שנת 2004), ג'יאוספה רוסי (כיום בויאריאל), ג'רארד פיקה, ממה ביראם דיאוף, פוגבה, אוברטן, טבז האחים דה סילבה, וידיץ', רוני, דיאגו פורלאן ועוד

הייתי מוסיף לכאן שחקנים נוספים אבל אין כח..

לגבי המחיר ששילמו על פרדיננד, המחיר הוא בהחלט גבוהה לבלם אבל מה לעשות שבאותם שנים מנצ'סטר נחשבה לקבוצה העשירה בעולם (אני חושב שהיא עדיין בין ה-3 כיום) וקבוצות מנסות לסחוט ממנה כמה

שיותר רק בגלל העובדה שיש לה. זה מה שעשתה לידס יונייטד בזמנו.. נסתה לסחוט מהעסקה כמה שיותר והצליחה, פרגוסון היה להוט עליו ובזמנו נחשב לבלם הטוב בעולם.. אני מבחינתי חושב שזה היה שווה את הכסף.

רגע אתה טוען שרונאלדו הוצע לליברפול ב-7 מיליון ולא היה להם את האמצעים? מסכנים בטח אין להם מה לאכול..

7 מיליון זה גרושים למועדון כמו ליברפול שבמשך ה-14 שנים האחרונות בזבז על רכש הון תועפות..

תגיד לי שזאת סתם הייתה בדיחה מה שאמרת בבקשה.

יונייטד שילמה על רונאלדו 12.5 מיליון.

באותה שנה שיונייטד רכשה את רונאלדו ואתה טוען שלליברפול לא היה את האמצעים לרכש באותה שנה היא רכשה 4 שחקנים 2 בחינם ו2 נוספים בסכום כולל של שניהם 8.5 מיליון.

בעונה לאחר מכן ליברפול בזבזה כ40 מיליון על רכש אז לומר לי שלא היה להם את האמצעים לשלם לרונאלדו זה בהחלט מצחיק, תמיד אפשר לחלק את אמצעי התשלום גם לעונה הבאה.

ג' אוקיי בוא נצא מנקודת הנחה שזה אכן נכון מה שאתה אומר וכל העולם רוצה את עדן האזרד..

נשאל שאלה פשוטה למה מנצ'סטר סיטי צריכה אותו?

ועכשיו לצורך העניין, 2 הקבוצות היחידות שהביעו עניין רציני על השחקן (לטענתו של בעלי הקבוצה) היו יונייטד והסיטי.

ואני לא מדבר על הזמן האחרון אני מדבר על לפני כמה חודשים, ככל הנראה שגם בגלל העובדה שסיטי נכנסה לעניינים יונייטד עזבה והחליטה לנסות שחקן אחר קאגוואה שבמשחק האחרון (באיירן נגד דורטמונד)

פרגוסון נכח במשחק וזה רק מה שמגדיל את הסיכוי שקאגוה יגיע ליונייטד (במידה והוא התרשם ממנו).

הייתה קונספירציה שהוא חתם על חוזה ונעלם ל-7 ימים או משהו לא זוכר מה היה בדיוק ונכון שחכתי לציין את העובדה הזו ששולם עליו 14 מיליון בכדי שיונייטד תרד מהעסקה, אבל ניסיתי להסביר לך שאובי מיקל זה עוד שחקן צעיר שיונייטד רצתה להחתים וזה מתאים לסעיף שבו דברנו על הבאת שחקנים צעירים למועדון לא שאיכפת לי אם הוא בא או לא בא.

בקשר לו' הגדרתי את עצמי באופן כללי וללא התייחסות אלייך באופן אישי.. כי נראה לי שאתה קצת מאוד לא אוהב את היונייטד.
והמועדון אינו מועדון דורסני כמו שאתה הגדרת אותו.
מועדון שבסה"כ רוצה לזכות בתארים ותו' לא.

מישמיש אין לי איזה שנאה עמוקה למנצ'סטר יונייטד, כמו שאמרתי שנאה זאת מילה מאוד גדולה ואני לא שונא בקלות. אבל אני עדיין מעדיף כל קבוצה אחרת באנגליה על פניה, כי אני פשוט לא מתחבר לקבוצה הזאת ועוד כמה דברים נקודתיים שמפריעים לי בה, זה לא שאני ממש מתבאס אם הם זוכים או מנצחים. אגב ממילאן אני סולד יותר ולפני שנתיים-שלוש כשהם הביסו אותם די שמחתי.
וברסאמי מדברים על זה שסיטי קבוצה רק של כסף, אבל ריאל מדריד לא קבוצה של כסף? כמה שחקני בית יש בריאל חוץ מקסיאס? כמה הם שפכו בשנים האחרונות? שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה עם ריאל מדריד והמדיניות הזאת, אבל אני לא רואה הבדל בינה לבין סיטי מהבחינה הזאת.

עריכה: שכחתי לענות לך חח
אני בסה"כ אומר שלא צריכה להיות שנאה, רצוי עדיפות של קבוצות אחרות, זה כבר נשמע יותר טוב..
כמו שבאיטליה אני מעדיף את מילאן על פני כל הקבוצות.
סיטי קבוצה של כסף, ריאל מדריד גם כזו אין מה לעשות זו המסורת של המועדון הזה, גם ברצלונה הולכת לכיוון הכסף למרות שהיא משתפת 3 שחקנים או 4 תמיד צריך שחקנים נוספים מחוץ למועדון שיחזקו את הקבוצה אי אפשר להסתמך רק על שחקני בית וזאת עובדה זה לא משהו שאני מחדש לאף אחד.
ההבדל בין ריאל מדריד לסיטי הוא הבדל מוניטין שלה לעומת הסיטי, ריאל מדריד בכל העולם מוכרת ועושה את הרווחים שלה בזכות קניית שחקנים הטובים בעולם.
ההכנסות שלה הם לרוב מקניית השחקנים הטובים בעולם והעדיפות שלה מכל התחרויות היא ליגת האלופות, כי הרייטינג שלו הוא הרבה יותר גבוהה מאשר הליגה הספרדית שגם לו רייטינג גבוהה.
בריאל מדריד זה מאז ומתמיד וההבדל ביניהם לבין הסיטי שהם לא קונים כל דבר שזז.. בכל זאת מועדון שמכבד את עצמו, אם אתן לך עובדה לגבי מה שהסיטי קנו ומכרו ב-5 שנים האחרונות אני בטוח שתהיה מופתע. ותבין גם על מה אני מדבר.

#902 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2012‏, ‎15:45

לליברפול לא היה 7 מיליון לשים על ילד בן 17, בדיוק. אתה בעצמך רשמת שהם הוציאו סה"ב 8 מיליון באותה שנה.
לפי מה שרשמת אני מבין שגם אתה מכיר את האגדה ולא את האמת.יונייטד לא גילו את רונאלדו.כן,הוא הוצע לליברפול בחצי מהמחיר שיונייטד שילמו.לליברפול לא היה כסף (או יותר נכון להגיד לא מספיק בשביל לשלם על ילד בן 17).כמובן שזו היתה טעות והיו צריכים לצאת מגדרם על מנת להחתים אותו.(למרות שאני גם בטוח שהוא לא היה מתפתח לשחקן שהוא היום אם הוא היה מגיע לליברפול).
רוב הקבוצות מחפשות קודם שחקנים שגדלו אצלם מאשר לקנות שחקנים,מהסיבה הפשוטה שזה הרבה יותר זול.זה לא משהו שאופייני רק ליונייטד.
מה שכן,יונייטד יודעת מצויין לרפד את הסגל בשחקנים מהנוער.יותר טוב מכל קבוצה אחרת.

בקשר לפרדיננד,לא טענתי שזה לא מוצדק או משהו.הנקודה היא שיונייטד גם,בעשרים שנה האחרונות,הוציאה סכומים מטורפים על שחקנים.היא הגיעה לאן שהגיע הרבה מאוד בזכות זה שהיה לה יותר כסף מכל קבוצה אחרת עד הכניסה של רומן.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הסכומים שליברפול הוציאו אגב.

בקשר להזארד,מה ז"א מה סיטי צריכה אותו? הוא אחד השחקנים הלוהטים באירופה.מה יונייטד צריכה שחקן לאגף כשיש לה את יאנג, ולנסיה, נאני וגיגס?

הזארד מקושר באופן קבע בשנתיים האחרונות גם לארסנל,ליברפול וריאל.כשזידאן היה המנהל הטכני של ריאל ואחראי על הרכש, דובר לא פעם על זה שהוא השחקן הכי מבוקש בריאל.

אתה צודק,אני באמת מתעב את יונייטד.

#903 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2012‏, ‎16:58

טוב אם תגיד לי שאתה לא צוחק עליי עכשיו אני אתחיל לחשוב שאתה סתם מנסה לעוות לי את העובדות.
הצלחת לגרום לי לתת לך קצת עובדות על הקבוצה שלך כנראה שאתה לא יודע יותר מידי ובן אדם שממש מעט מתעניין בליברפול יודע יותר ממך את החשבון נפש תעשה עם עצמך חח.
כסף זה לא הכל ועובדה, אתן לך עובדות על ההוצאות של ליברפול מתחילת 98\99! עד היום אחרי זה תגיד לי אתה אם מנצ'סטר הגיעה לאן שהגיעה רק בזכות הכסף!! (זה גם אחד הסיבות העיקריות
של היונייטד אבל עובדה ליברפול עם הוצאות כספיות גבוהות ולא הגיעו לאן שהיונייטד הגיעו במשך זמן ממושך כמו שהיונייטד).
אם תרצה פירוט של איזה שחקנים נרכשו אשמח לתת לך.

מנצ'סטר יונייטד 98\99 ליברפול 98\99

17,800,000 12,050,000

מנצ'סטר יונייטד 99\00 ליברפול 99\00
17,800,000 35,850,000

יונייטד 00\01 ליברפול 00\01
000000000 18,500,000

יונייטד 01\02 ליברפול 01\02
57,000,000 30,850,000

יונייטד 02\03 ליברפול 02\03
29,050,000 13,700,000

יונייטד 03\04 ליברפול 03\04
53,350,000 8,500,000

יונייטד 04\05 ליברפול 04\05
27,200,000 39,800,000

יונייטד 05\06 ליברפול 05\06
19,500,000 35,140,000

יונייטד 06\07 ליברפול 06\07
18,600,000 28,040,000

יונייטד 07\08 ליברפול 07\08
61,750,000 69,750,000

יונייטד 08\09 ליברפול 08\09
35,750,000 39,000,000

יונייטד 09\10 ליברפול 09\10
21,000,000 36,000,000

יונייטד 10\11 ליברפול 10\11
27,200,000 80,450,000

יונייטד 11\12 ליברפול 11\12
52,900,000 56,400,000

סכום: יונייטד: 438,900,000 ליברפול: 504,030,000
מקווה שהחישובים יצאו נכון ולא דילגתי על משהו.
ליברפול השקיעה מיונייטד יותר בכ65,130000
עכשיו תגיד לי שיונייטד השקיעה יותר מליברפול..
אם הייתי לוקח אותך עוד אחורה לשנת 92\93 הייתה רואה שמשנה זו עד היום יונייטד השקיעה ברכש כ-483,150,000 וליברפול כ-552,205,000
אתה רוצה שאני אעשה לך את החישוב?! אוקיי ליברפול השקיעה מיונייטד משנת 92\93 יותר בכ-69,055,000
אז מי השקיע יותר ב-20 שנה אחרונות? אה אוקיי חשבתי שאמרת שהיונייטד.
אז אל תבלבל לי את המוח של יונייטד הצליחה רק בזכות הכסף, זה נכון שהכסף הוא פקטור משמעותי בהצלחה אבל עובדה שליברפול השקיעה הרבה יותר ועפ"י מה שהיא השקיעה לדעתי ליברפול כישלון בשנים האחרונות, פגרוסון עם הכסף הצליח לחזק את הקבוצה שלו למרות שגם במקרה שלו היו נפילות.
לגבי ליברפול אין מה לעשות ג'רארד לא יכול לסחוב קבוצה שלמה על גבו.
חבל לי על ג'רארד שהוא לא נמצא במעמדים הכי גדולים של הכדורגל כגון שלבים מאוחרים של ליגת אלופות או תחרות על האלופה, שחקן כ"כ מבוזבז לטעמי וכך גם סוארז שעבר אליהם.
היו לליברפול כמה שנים של הצלחה ביחס לעונות הגרועות שלה בשנים האחרונות אבל זה לא מספיק בשביל שחקן כה איכותי כמו ג'רארד.

לגבי האזרד, זידאן כבר ממזמן לא אחד האהובים על מוריניו ויש מצב מאוד גדול שזידאן כבר לא ישאר במדריד.. כך שלא נראה לי שמוריניו בכלל מתייחס אליו ברצינות לכל לפחות לא בתקופה האחרונה.
הסיכוי שהאזרד יגיע לארסנל הוא גדול מהסיבה ששם יש את וונגר, למרות שהאזרד בלגי אני רואה אותו שם, אלא אם כן סיטי יפתו אותו בכסף וגם קומפאני ינסה לשכנעו..
לגבי הריפוד שחקנים לסגל זה מה שאני מנסה לומר לך אבל אתה פשוט הבנת אותי..
אם אתה מתעב את היונייטד שיבושם לך ידידי.
רק תקח דברים יותר באיזי, מרוב השנאה שלך אתה שוכח ומתעוור מהעובדות, עובדה סכומים שאולי אתה שמעת עליהם שיצאו ובכל זאת התעלמת מכך והגבת בכך שיונייטד משקיעים הרבה יותר.. זה לא חדש שבתקופת ראפה בניטז ליברפול השקיעה סכומים גבוהים ואיך אתה כאוהד ליברפול מושבע לא יודע על כך? גם אם התחלת לאהוד אותם מתקופת בניטז אתה אמור לדעת שהוצאוו סכומים גבוהים בתקופתו לפחות!

#904 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2012‏, ‎18:34

מישמיש, מאיפה הבאת את הסטטיסטיקה הזאת?

#905 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2012‏, ‎19:07

מישמיש,הרצאה על הקבוצה שלי ועל כמה אני אוהד אני לא צריך לקבל.מי שמדבר על להתייחס בכבוד..
אני אוהד אותם הרבה הרבה לפני התקופה של בניטז (מה שמשתמע מכך שאני כבר ממש לא ילד לצערי).
אמרתי שאני לא מבין מאיפה הסכומים,אתה טוען שאתה מביא עובדות.אני שאלתי מאיפה העובדות האלה.

ליברפול הוציאה הרבה כסף,הרבה ממנו בצורה גרועה.
יונייטד הוציאה הכי הרבה כסף כל עונה פחות או יותר משנת 89.

אמרתי שהכסף היה משמעותי ביותר.לא שהוא הגורם היחיד.מעבר לזה היה מנג'ר מעולה וניהול מצויין.
לליברפול,לעתים,היה מנגר טוב מאוד,אבל הניהול שלהם ב20 שנה האחרונות הוא זוועתי.

לגבי ריאל וזידאן- עד כמה שאני יודע זידאן כבר לא שם.זה לא משנה את העובדה שהם התעניינו בו כבר הרבה זמן (יעני לא רק יונייטד רוצה אותו).

על אותו משקל אגב, אני יכול להגיד שרק בקיץ האחרון יוניטד "גנבה" לליברפול את פיל ג'ונס, למרות שהם לא ממש היו צריכים בלם.אבל הם קנו אותו בשביל שלא יגיע לליברפול..

#906 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎07:12

לא נראה לי שהאזרד יגיע למדריד... זידאן עדין בריאל אבל הוא לעולם
לא היה מנהל טכני לדעתי... כרגע יכול להיות שהוא יהיה אחראי על כל קבוצות
הנוער של ריאל ועל הקסטיליה.

#907 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎07:35

הזארד אתמול אמר שהוא הולך למנצ'סטר, ולפני זה הוא אמר שבעונה הבאה הוא ילבש רק כחול, ולפני זה הוא אמר שהוא הולך רק לפריימיליג...זה אומר שהוא הולך למנ'צסטר סיטי.

#908 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎15/05/2012‏, ‎09:32

נו והוא אמר גם שהוא רוצה לונדון, ואז רמז על טוטנהאם. ואז הוא נפגש אבל במקום עם נציג של ארסנל.

הכל שמועות

#909 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2012‏, ‎03:24

מישמיש, מאיפה הבאת את הסטטיסטיקה הזאת?

http://www.transferl...-transfers.html
למעלה אתה בוחר את הקבוצה שאתה רוצה, תרד מעט למטה ושם הפרטים מסודרים.

#910 חסה

חסה

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 232 הודעות

נכתב ב- ‎18/05/2012‏, ‎23:33

מנצ'יני היה חייב להיות מפוטר
לא הגיוני שעם תקציב כזה ורכש בלתי מוגבל הוא ישיג את האליפות רק בתוספת הזמן של המשחק האחרון של העונה

#911 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2012‏, ‎19:18

ווסטהאם חוזרת לפרמיירליג
חבל רק שהנוכל אלרדייס חוזר יחד איתה

#912 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים