עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס - עונה 4 - ספויילרים!

Game of Thrones

• אנא התחבר בכדי להגיב
2016 תגובות לנושא זה

#881 Shai10

Shai10

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎19:40

דווקא הם קלעו בול עם קו עלילה משעמם לדאני.

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#882 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎19:50

זה עניין של דעה, כל אחד רואה את זה אחרת.

אני יודע שבספר נהנתי מהפרקים שלה, והייתי סקרן מאוד איך זה יראה על המסך.

מצד אחד אני מאוכזב מהביצוע...

ומצד שני אני יכול להבין את היוצרים למה חסכו עליה, שומרים את הכסף לסצינות הרבה יותר חשובות.

#883 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎19:53

חחח איך אפשר לאהוב שינוי מפגר כמו הסיפור מעבר לחומה של ג'ון? היו דברים דבילים שמתאימים לסרטי הטראש-אקשן הגדולים ביותר.

איך הקרוב של רמזי (שכחתי את השם) ידע שזה בראן והזהיר אותם לא להתקרב לבקתה בהתחלה?

גם הוא הזהיר אותם לא להתקרב כי יש שם כלבים ומומלץ לא לעשות רעש, ואז איך הם הסתערו על הבקתה? בצעקות.

#884 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎20:02

כי זה בונוס, לא ויתרו על העלילה המקורית.

היו צריכים לתת זמן מסך לג'ון סנואו, כי את רוב הסיפור שלו בספר עשו עונה קודמת.

#885 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎20:22

• RuinSain אוהב את זה

#886 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎20:36

רק כי זה לא היה בספר לא אומר שזה צריך להיות דבילי וחסר כל היגיון. גם איזה מידע השומרים שנשארו שם היו יכולים לגלות, שיש פחות חיילים ממה שחשבו? ואז מה היה קורה, מאנס היה מביא צבא יותר קטן? רק יותר טוב למשמר החומה.

בעונות הקודמות היו מלא סצנות שלא היו בספר המקורי והיו מעולות (רובן לא היו קווי עלילה חדשים, אבל עדיין). פה הכותבים פשוט פישלו בכל סטייה קטנה מהספר, גם אם השאירו משהו שהיה בספר ורק שיחקו איתו קצת, כמו הגילוי שאצבעון התחיל את כל "משחקי הכס", שהתגלה בצורה דבילית בסצנה שכתובה מזעזע ולגמרי הרס את הגילוי המגניב בספר.

#887 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎20:45

רק כי זה לא היה בספר לא אומר שזה צריך להיות דבילי וחסר כל היגיון. גם איזה מידע השומרים שנשארו שם היו יכולים לגלות, שיש פחות חיילים ממה שחשבו? ואז מה היה קורה, מאנס היה מביא צבא יותר קטן? רק יותר טוב למשמר החומה.

בעונות הקודמות היו מלא סצנות שלא היו בספר המקורי והיו מעולות (רובן לא היו קווי עלילה חדשים, אבל עדיין). פה הכותבים פשוט פישלו בכל סטייה קטנה מהספר, גם אם השאירו משהו שהיה בספר ורק שיחקו איתו קצת, כמו הגילוי שאצבעון התחיל את כל "משחקי הכס", שהתגלה בצורה דבילית בסצנה שכתובה מזעזע ולגמרי הרס את הגילוי המגניב בספר.

וזה בדיוק העניין, שאני אהבתי אותם, לא ראיתי אותם דבילים.

לא צעקתי ואמרתי "זה לא היה בספר" פשוט זרמתי, וידעתי שבפרקים האחרונים יחזרו לעלילה המקורית. (אם כי היה לי חשש שיפגישו אותו עם אח שלו, ואז זאת היתה סטייה גסה מאוד)

וכן, הגילוי של אצבעון לא נעשה טוב, לא בטוח שכולם קלטו את המהלך.

זאת באמת היה גילוי מפתיע בספר, אבל אין מה לעשות...לפעמים הם לא פוגעים, אבל הגזמת שאמרת שהעונה הזו מחורבנת.

#888 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎21:04

שוב, כתבתי את זה כבר, אני לא צעקתי "זה לא היה בספר" ולכן זה חרא, זה דבילי רצח ולכן זה חרא. הסצנות שלא היו בספר בעונות הקודמות היו לרוב השיא של הפרקים ככה שזה ממש לא מפריע לי שהם סוטים מהמקור, אבל העונה הורסים את רוב מה שטוב בספר וממציאים פילרים מפגרים שמתאימים ל"רובוטריקים". זאת עונה מחורבנת עם סצנות טובות פה ושם, לא הצלחת לשנות את דעתי.

#889 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎21:10

אני מדבר על עצמי אחי, לא התכוונתי שאתה צעקת את זה ^_^

לא מנסה לשנות את דעתך, כמו שאמרתי, כל אחד רואה אותה אחרת.

שהיתה לי ביקורת, כמו במקרה של דאני, לא היתה לי בעיה להגיד את זה.

אני לא חסיד שמגן על הסדרה בכל מחיר, אי אפשר לשנות תחושות של אחרים.

#890 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎22:07

עכשיו אני כבר לא כל כך בטוח שהפסדתי משהו בכך שלא קראתי את הספרים. נראה שההתנגשויות ביניהם ובין הסדרה הורסות לכם קצת...

#891 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎22:15

עכשיו אני כבר לא כל כך בטוח שהפסדתי משהו בכך שלא קראתי את הספרים. נראה שההתנגשויות ביניהם ובין הסדרה הורסות לכם קצת...

אני דווקא נהנה מהסדרה, למרות שגם אני חוטא בהשוואת יתר לספרים.

בכל מקרה, גם אם הסדרה קצת נהרסת לי, קריאת הספרים עדיין שווה את זה. פשוט חוויה מהנה. אף פעם לא נהניתי ככה מספרים.

3520yeg.jpg

#892 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎22:32

חחח איך אפשר לאהוב שינוי מפגר כמו הסיפור מעבר לחומה של ג'ון? היו דברים דבילים שמתאימים לסרטי הטראש-אקשן הגדולים ביותר.

איך הקרוב של רמזי (שכחתי את השם) ידע שזה בראן והזהיר אותם לא להתקרב לבקתה בהתחלה?

גם הוא הזהיר אותם לא להתקרב כי יש שם כלבים ומומלץ לא לעשות רעש, ואז איך הם הסתערו על הבקתה? בצעקות.

בולטון/רזמי לא זוכר מי שלחו את הבנאדם הזה שימצא את בראן וריקון ויחטוף אותם. איכשהו הוא הגיע למשמר הלילה וככה יצא שהוא מצא אותם. מה לא הגיוני בזה שהוא זיהה אותם? היה שם זאב, היה 2 אחים ילדים שאחד מהם נכה.. לא צריך להיות גאון.

#893 mad_clown

mad_clown

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 486 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2014‏, ‎06:41

מי שלא קורא את הספרים... מפסיד.

ללא שום קשר לסידרה.

בכלל נדיר אגב שסרט/סידרה יתעלו על ספר. היחידים שזכורים לי כרגע הם: זורבה היווני, הסנדק והסידרה "אני קלאודיוס". וזאת בעיקר בגלל הבינוניות היחסית של הספר (מלבד אולי זורבה ) לעומת משחק נדיר באיכותו של הדמויות בסרטים ובימוי מבריק של הבימאי. מעבר לאלו הזכורים לי כרגע, כל הספרים שקראתי עולים על הסרטים שנעשו על פיהם.

במקרה של מרטין מדובר ביצירת מופת. אני לא משווה אותם בשום אופן לסידרה, ממנה אני גם נהנה, משום שהספרים הם פשוט יצירת מופת - חד וחלק!

הסידרה טובה מאוד בסך הכל ואני מאוד נהנה ממנה (ליהוק טוב מאוד ברוב המקרים, בימוי אחלה ומשחק נפלא של חלק מהדמויות-טיריון, סרסיי, טיווין, קייתלין, בולטון, ראמזי, אריה, הכלב ועוד... ), אבל בגלל הרמה הכל כך גבוהה של הסיפור שום שחקן או בימאי לא יכלו להתעלות ולהגיע לחמישים אחוז מרמת העניין והמורכבות של הספר.

זה המצב. כמו שאמרתי מדובר ביצירת מופת ולכן אין טעם להשוות והסידרה טובה ככל שתהיה, אין לה סיכוי אל מול הספרים.

לכן אני פשוט נהנה מהסידרה כסידרה מעניינת בפני עצמה, גם אם לפעמים היא סוטה מהספרים לכאן או לכאן.

• ds123 אוהב את זה
לאן שלא תפנה, תמיד התחת ישאר מאחור

#894 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2014‏, ‎07:50

2vt8hhj.jpg

• Shai10, CLIPSE ו mad_clown אוהבים את זה

#895 Shai10

Shai10

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2014‏, ‎09:32

בולטון/רזמי לא זוכר מי שלחו את הבנאדם הזה שימצא את בראן וריקון ויחטוף אותם. איכשהו הוא הגיע למשמר הלילה וככה יצא שהוא מצא אותם. מה לא הגיוני בזה שהוא זיהה אותם? היה שם זאב, היה 2 אחים ילדים שאחד מהם נכה.. לא צריך להיות גאון.

(מחזק אותך בתגובה לזיפק)

אני לא יודע אם לוֹק ידע שבראן יהיה אצל קראסטר, מה שהוא ידע זה שבראן וריקון נמצאים בדרך לג'ון סנואו בחומה, אז ברגע שראה את הילדים הוא חשד שזה בראן.

את החשד שלו הוא אימת בזה שדקר את בראן ברגל וראה שהוא לא מגיב ואז הוא חטף אותו.

לא הייתי מגדיר את זה כהורסות, אבל תחשוב איזו מכה זאת לחברה שלי כשאני רואה איתה פרק ומעיר בו זמנית על טעויות תרגום וסטיות מהספר ;) (ויש הרבה משניהם חחחחחחחחחח)

• Pyrophoenix אוהב את זה

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#896 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2014‏, ‎11:26

http://www.mako.co.i...&pId=1153058612

• CLIPSE ו mad_clown אוהבים את זה

#897 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2014‏, ‎07:34

http://www.collegehu...eorge-rr-martin

#898 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:46

עכשיו הכה בי שמחר אין פרק. איזה דיכאון  :(

3520yeg.jpg

#899 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,468 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:48

למה דכאון? אפשר לישון עד מאוחר ולא לקום ב-7 לראות את הפרק!!

• Spirit אוהב את זה

#900 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎25/05/2014‏, ‎19:59

חחח איזה מוזר זה פתאום לראות אותם בלי כל החרבות והשריון וזה

http://9gag.com/gag/aZPX48z?ref=fbp

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים