עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#881 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎11/06/2012‏, ‎23:01

אין כאן ויכוח היסטורי בין שני נראטיבים. יש את הנראטיב הישראלי שהופרך מזמן, ויש את הנראטיב הפלסטיני לאירועים, שעובדתית רובו נכון.
מה שהפלסטינים עושים ב15 מאי זה ציון העובדה ההיסטורית של הנכבה והתאבלות עליה, אם יש לך בעיה איתה, אז אמורה לך להיות בעיה בציון מאורעות היסטורים נוספים.

הנרטיב הישראלי הופרך מזמן ... מה אתה אומר ?
תענה לי בכן ולא ואל תהיה זיין שכל

מי בא במטרה לרצוח אוכ' חפה מפשע במלחמת תשח ? שני הצדדים פגעו בחפים מפשע, כולל בטבח דיר יאסין.
ערביי ישראל וצבאות ערב או מדינת ישראל?
מי רצח ועינה אחוז גדול יותר מהשבויים שנפלו לידו? כנראה שהערבים, מה זה משנה?
מי גינה את רצח ופיגעה בשבויים ? זה עד כדי כך משנה מי גינה? שני הצדדים פגעו בהם.
מי מהלל את זכר המפגעים ?
מי שיתף פעולה עם היטלר? חוסייני שיתף פעולה עם היטלר מאותה סיבה שהלח"י ואברהם שטרן רצו לשתף פעולה עם היטלר - הוא האויב של האויב שלהם (הבריטים), והאידאולוגיה של שתי התנועות לא כל כך שונה מהאידאולוגיה הנאצית.

אתה שמאל הרבה יותר ממה שאתה חושב העמדות שלכם רק מקצינות עוד ועוד לא כי אתם באמת חושבים שישראל היא פושעת נתעבת, אלא כי אתם מתחרים מי יותר הומני וצדיק .הבעיה שמי שמרחם על רשעים סופו להתאכזר אל צדיקים

#882 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎09:45

אין כאן ויכוח היסטורי בין שני נראטיבים. יש את הנראטיב הישראלי שהופרך מזמן, ויש את הנראטיב הפלסטיני לאירועים, שעובדתית רובו נכון.
מה שהפלסטינים עושים ב15 מאי זה ציון העובדה ההיסטורית של הנכבה והתאבלות עליה, אם יש לך בעיה איתה, אז אמורה לך להיות בעיה בציון מאורעות היסטורים נוספים.

הנרטיב הישראלי הופרך מזמן ... מה אתה אומר ?
תענה לי בכן ולא ואל תהיה זיין שכל

מי בא במטרה לרצוח אוכ' חפה מפשע במלחמת תשח ? שני הצדדים פגעו בחפים מפשע, כולל בטבח דיר יאסין.
ערביי ישראל וצבאות ערב או מדינת ישראל?
מי רצח ועינה אחוז גדול יותר מהשבויים שנפלו לידו? כנראה שהערבים, מה זה משנה?
מי גינה את רצח ופיגעה בשבויים ? זה עד כדי כך משנה מי גינה? שני הצדדים פגעו בהם.
מי מהלל את זכר המפגעים ?
מי שיתף פעולה עם היטלר? חוסייני שיתף פעולה עם היטלר מאותה סיבה שהלח"י ואברהם שטרן רצו לשתף פעולה עם היטלר - הוא האויב של האויב שלהם (הבריטים), והאידאולוגיה של שתי התנועות לא כל כך שונה מהאידאולוגיה הנאצית.

אתה שמאל הרבה יותר ממה שאתה חושב העמדות שלכם רק מקצינות עוד ועוד לא כי אתם באמת חושבים שישראל היא פושעת נתעבת, אלא כי אתם מתחרים מי יותר הומני וצדיק .הבעיה שמי שמרחם על רשעים סופו להתאכזר אל צדיקים

דמגוג עלוב טבח דיר יאסין היה אירוע מצער שהמפקדים בשטח טעו ולא בדקו את הבתים לפני שפוצצו , ההנהגה בחיים לא הייתה נותנת הוראה כזאת ואם אתה חושב שזה ככה תעזוב את הארץ למה אנחנו גרועים מאלקעידה .
מזה משנה מי עינה ורצח שבויים? זה מעשה רגיל שאפשר לעבור עליו אבל את טבח דיר יאסין נזכור עוד אלף שנה ....
הגינוי והאיסור ועוד איך נחשבים יש פגיעה בכוונה תחילה לבוא לרצוח לשדוד ולאנוס כי היהודים הם נחותים וצריך לזרוק אותם לים , ויש מעשים רגעיים מקריים של סגל פיקוד זוטר וחיילים בשטח שעושים דברייים על דעת עצמם מעצבים ושנאה .
הלח"י לא שיתף פעולה עם הטילר מה לעשות שהערך בוויקיפדיה טועה! , הם רצו לארגן פגישה עם נציג של המשטר כדי לאפשר ליהודים לצאת מגרמניה בתמורה לכסף/מידע/פגיעה בבריטים.הנציג של הנאצים בכלל לא הגיעה כי הם לא ספרו את האיש של הלח"י ושם זה נגמר . יש לציין שזה היה בכלל לפני שהם התחילו ברצח של יהודים ואנשי הלח"י לא ידעו על זה .ברגע ששמעו על כך ביישוב זאת הייתה תעמולה של בן גוריון וההנהגה כדי להוציא את הלח"י כפאשיסט ומסוכן.
אתה מדבר על זה שאתה רוצה לההציל אנשים שחיים בסכנה בדרפור או באריתריאה נכון?
אבל כשלחי ניסה להציל יהודים ולהוציא אותם מהלחי זה שיתוף פעולה שווה ערך לשיתוף של אל חוסייני שהלך עם איכמן עזר לו , קיבל משכורת מגרמניה , ניסה להרעיל את כל היישוב היהודי בא"י , תכנון את פעולות הפדאיון לא"י והיה חבר קרוב של נאצר וממקימי אשף . צדיק יסוד עולם

#883 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎13:27

הרבה ממה שכתבת לא נכון.
בטבח דיר יאסין היו עדויות על ירי בנשים וילדים, ומצאו גופות שלהם לאחר הטבח ויריות מטווח קצר, ברור שהטבח לא התבצע בלהט הקרב או משהו והלח"י הרג אנשים גם אחרי שהקרב נגמר, והייתה תחושה באוויר שהכל מותר.
השב"כ מענה אסירים גם היום לפני משפט.
הלח"י לא שיתף פעולה עם הנאצים, אבל הוא רצה לשתף פעולה איתם כי הם היו אויבי הבריטים. גם השגריר הנאצי בטורקיה התלהב מהעקרונות הפאשיסטיים של הלח"י והמליץ להנהגה הנאצית לשתף פעולה איתה.

כל זה, כאמור, לא כל כך משנה. קרה לפלסטינים אסון ב1948 ונוצרה בעיית הפליטים, הרבה באשמתנו. למה אתה מתנגד שהפלסטינים יציינו את התאריך הזה כיום אבל? אסור להם להיות עצובים בנוגע לאסונות שקרו להם?

#884 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎14:09

כשהאסון שלהם הוא בכך שהפסידו לנו, אני מתנגד שהיום הזה יצוין במוסדות ישראלים.
הדמוקרטיה שלך יכולה לשחק במקומות אחרים. יש גבול לציניות.
שיבכו בעזה, לא באוניברסיטה ישראלית.
וכן, ביום שהם בוכים אנחנו שמחים.

#885 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎16:28

http://news.walla.co.il/?w=/15/2540858
אני אומר, מתוך הומניות, להחזיר את כל האריתראים למוצאם.
תראו, אפילו עפ"י העולם פחות מסוכן שם מכאן, אז למה אנחנו צריכים לסכן אותם? בואו נחזיר אותם למדינתם הבטוחה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#886 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:07

אתה יודע שכתבת כלכך הרבה שטויות למעלה שאתה אפילו לא מתייחס למה שרשמת בקשר לחאג אל אמין והקשר שלו עם הנאצים.
יש גם עדויות של לוחמים שמנוגדות למה שאתה אומר אבל בחרת להציג רק את הצד שלך.נניח וזה נכון האירוע הוא אירוע מקרי ורגעי שאנשים הלחי פעלו על דעת עצמם.בניגוד למעשים הנתעבים שהערבים עשו ליהודים ואין מה לעשות הם משלמים על זה עד היום....
הבעיה בזה שהם אבלים ביום הזה זה שהם גם מביעים צער על הקמת מדינת ישראל נכון שהקמת ישראל קשורה בעאפן עקיף לעניין הפליטים אבל יש אנשים מבינהם שלוקחים את היום הזה ועושים ממנו ההפך מחג העצמאות ליהודים - חג אבל לערבים . משמע הם מתנגדים לקיומנו כמדינה וצרים על כך -לזה המדינה אינה יכולה לתת יד בתוך הבית שלך תגיד ותחגוג מה שאתה מאמין בו אבל "לחגוג" במתחמים ציבוריים אירועים כאלה זה פסול

#887 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:35

http://www.ynet.co.i...4241559,00.html
חינוך למופת.

#888 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:36

אני לא מבין.
במדינת ישראל חי ציבור גדול של פלסטינים שהם אזרחים מלאים בדיוק כמוכם.
לפלסטינים קרה, עובדתית, אסון (נזניח כרגע מי אשם בו) שבו כמעט מיליון איש בני העם שלהם גורשו או נמלטו מאדמותיהם.
ב2012, הם רוצים לציין את יום האבל הזה, ורוצים לציין אותו גם במוסדות ישראלים, שכן הם חלק בלתי נפרד מהם.
איפה לעזאזל הבעיה?!?

נייטדיזיין, הדו"ח לא מציג את הבטחון האישי של התושבים אלא את השלום.
בישראל יש סכסוך תמידי בין כמה מדינות ובין הפלסטינים. ישראל היא לא במצב של שלום, אלא במצב של סכסוך, ולעתים פורצת מלחמה. למרות כל זאת, הבטחון האישי של התושבים הוא עדיין גבוה, ולראיה לכך אפשר לשים את מספר ההרוגים הנמוך והכמעט אפסי שהיו בישראל בזמן מלחמות ישראל.
באריתראה גם יש מצב של מלחמה, אבל בטחון האישי של התושבים שם הוא גרוע פי כמה, אנשים נטבחים ברחובות, המשטר כופה את גיוסם והם חיים חיי עבדות בצבא למשך שאר חייהם. זכויתיהם הבסיסיות נרמסות ועריקים מהצבא מוצאים להורג.
אבל הכי כיף לקחת דו"ח אחד שאומר X, לעוות אותו, להתאים להשקפת העולם שלך, ולהגיד שהוא טוען Y, נכון?

#889 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:39

שהפאקינג בעיה שלהם היא עצם קיומה של המדינה.
אתה באמת לא מבין את הסתירה?!

ואל תאכל את זיבולי השכל שלהם על הגירוש וכל שאר החרטה, הסיבה האמיתית לנכבה היא עצם הקמתה של מדינת ישראל.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#890 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:51

אתה יודע שכתבת כלכך הרבה שטויות למעלה שאתה אפילו לא מתייחס למה שרשמת בקשר לחאג אל אמין והקשר שלו עם הנאצים.
יש גם עדויות של לוחמים שמנוגדות למה שאתה אומר אבל בחרת להציג רק את הצד שלך.נניח וזה נכון האירוע הוא אירוע מקרי ורגעי שאנשים הלחי פעלו על דעת עצמם.בניגוד למעשים הנתעבים שהערבים עשו ליהודים ואין מה לעשות הם משלמים על זה עד היום....
הבעיה בזה שהם אבלים ביום הזה זה שהם גם מביעים צער על הקמת מדינת ישראל נכון שהקמת ישראל קשורה בעאפן עקיף לעניין הפליטים אבל יש אנשים מבינהם שלוקחים את היום הזה ועושים ממנו ההפך מחג העצמאות ליהודים - חג אבל לערבים . משמע הם מתנגדים לקיומנו כמדינה וצרים על כך -לזה המדינה אינה יכולה לתת יד בתוך הבית שלך תגיד ותחגוג מה שאתה מאמין בו אבל "לחגוג" במתחמים ציבוריים אירועים כאלה זה פסול

:huh:

#891 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:51

חחחחח מליון איש , לך תספור את הערבים שוב אולי תגיע גם למיליארד ...
.היו כ 650 אלף ערבים בארץ יצאו מהארץ כ חצי מליון ורק חלק קטן גורש

#892 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:52

חינוך למופת.

צריך להוריד עליהם טיל כשהם עדיין קטנים

#893 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎18:54

ספארקלס, הנכבה היא יום אסון שמציין את כך שנוצרו כמעט מיליון פליטים פלסטינים. להקמת המדינה יש חלק בלתי נפרד מהבעיה, בצדק או לא.
היום הם רוצים להתאבל על מה שקרה להם. למה אסור להם?

אמרתי כמעט מיליון פלסטינים, ולפי אומדנים בינלאומיים המספר המדויק הוא בין 750 אלף ל850 אלף.
הפלסטינים טענו שיש מיליון כאלה, וגורמים ישראלים טענו אז שיש 520 אלף.
בכל מקרה, הפיכה של בין חצי מיליון למיליון איש לפליטים לא מצדיקה יום אבל מחינתכם? מי אתם שתקבעו לפלסטינים על מה מותר להם להתאבל ועל מה לא?

#894 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎19:48

חינוך למופת.

צריך להוריד עליהם טיל כשהם עדיין קטנים

אני לא יודע לקרוא, או שאתה בעד הריגה של ילדים?
במידה וכן, אתה משוכנע שאתה בקו השפיות?

1h9roi.gif

#895 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎20:01

אני משוכנע שיש אויב שרוצה להרוג אותי, וטוב אם ימות לפניי.
הגיל לא משחק תפקיד.

אם צורם לך עניין ה"טיל", אז דום לב בדרך הטבע גם בא בחשבון.

לגבי השפיות, אני מעדיף לחשוב שהשפוי זה אני.
  • SnirJa אוהב את זה

#896 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎20:27

מצידי שיהיו אבלים על בן לאדן- בתנאי שזה בתוך הבית שלהם
הבעיה היא שחלק מהערבים הפך את היום ליום אבל על הקמת ישראל והפליטים נדחקו לצד ואז המדינה לא יכולה לתת לזה יד .
זה כמו שאני אשב בבית שלך ואבכה איך אל נדרסת בתאונת דרכים ויצאת קל -אתה תבעט אותי מהבית או שאני אפסיק.
עכשיו אותו משל עם הערבים ... :)

לא שאני רוצה "לבעוט " אותם ,אבל הם צריכים להפיק

#897 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎20:46

אני משוכנע שיש אויב שרוצה להרוג אותי, וטוב אם ימות לפניי.
הגיל לא משחק תפקיד.

אם צורם לך עניין ה"טיל", אז דום לב בדרך הטבע גם בא בחשבון.

לגבי השפיות, אני מעדיף לחשוב שהשפוי זה אני.

אתה רציני? ילדים?!?

אתה יודע שילד זה לא אדם שאחראי למה שהוא אומר וחושב, נכון? אתה יודע שגם בבית משפט ילד לא נענש לעולם כחוק, נכון? אם לא ברור לך שלהעניש ילדים על מעשי הוריהם זה סטייה מוסרית קשה, אז בוקר טוב.

שנית, הצידוק המוסרי של המפגעים הפלסטיניים אומר ככה: "אין ישראלים אזרחים - כולם חיילים. אם לא היום, אז היו בעבר, או יהיו חיילים כשיגדלו. לכן בעצם אין אזרחים, וזה מצדיק הריגה של כל ישראלי ללא אבחנה, כי בחיילים (להבדיל מאזרחים) לגיטימי במלחמה לפגוע". אם אתה לא מזהה את ההקבלה, שוב בוקר טוב.

אם אתה סבור שתבוא לפסיכיאטר ותגיד לו "אני מעוניין להרוג ילדים שקוממו אותי", והוא יגיד לך שאתה שפוי, בוקר טוב בשלישית.

1h9roi.gif

#898 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎20:51

איך זה שאתה מבין רק את הצידוק המוסרי של הערבים?!
מצידך זה גם בסדר לפגוע בישראלים, כי הם היו חיילים.
אז יאללה בוא נשתמט ואז בפיצוץ הבא שיהיה באמצע הרחוב אנחנו נינצל.
אתה פשוט בן אדם חולני.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#899 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎21:31

איך זה שאתה מבין רק את הצידוק המוסרי של הערבים?!
מצידך זה גם בסדר לפגוע בישראלים, כי הם היו חיילים.
אז יאללה בוא נשתמט ואז בפיצוץ הבא שיהיה באמצע הרחוב אנחנו נינצל.
אתה פשוט בן אדם חולני.

אתה או מניפולטיבי אפילו יותר משחשדתי, או שיש לך אפילו פחות תבונה מששיערתי.

אמרתי שהצידוק של המפגעים מעוות מוסרית, ואסור לנו להשתמש באותו הילך מחשבה.

תתחיל לקרוא פעמיים אם לא הבנת בפעם הראשונה. זה עוזר.

נ.ב.
תודה על הרעיון, אבל אני דווקא עשיתי כבר את השלוש שנים שלי, ודי מזמן. בסביבות התקופה שבקעת מהביצה.

1h9roi.gif

#900 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2012‏, ‎21:35

אה, אז ניתן להם לרצוח לנו אזרחים (סליחה, חיילים בפוטנציה), ואנחנו כמובן לא נפגע בהם כי:
אין להם מחשבה עצמאית / הם מסכנים / הם "אזרחים" / הם משתמשים באזרחים כמגן אנושי / יורים טילים מתוך בית ספר / זה שאנחנו פה גורם להם לירות ולכן אסור להפריע להם בפריקת הזעם.
הקף את התשובה שגורמת לך להיות הכי נינוח עם הרג ישראלים.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים