עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס - עונה 4 - ספויילרים!

Game of Thrones

• אנא התחבר בכדי להגיב
2016 תגובות לנושא זה

#861 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎14:22

אה הענק הזה זה האח של כלב הציד??

חחחחח לא קישרתי...

אני מת על הנסיך מדורן אוברין מרטל קוראים לו?

תמונה שפורסמה

#862 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎14:36

חחחחח כן, אוברין מארטל, הידוע הכינוי הצפע האדום, אחד הלוחמים הקטלניים!! :) (ליהוק מעולה)

כן גם לגביי ההר, הוא אח של סאנדור, הוא אפילו סיפר בפרק האחרון איך אח שלו שרף לו את הפנים בגלל צעצוע.

#863 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎14:42

tRGTFfW.jpg

• Dolevv, King James, CLIPSE ו-3 אחרים אוהבים את זה

#864 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,335 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎14:44

טוב זהו. לאחר שעיכלתי באמת את הפרק אני יכול להגיד בפה מלא שזו העונה הכי טובה של הסדרה, ותכלס? מאז אבודים לא חיכיתי ככה לפרק הבא. 

וזה למרות שאני יודע נתח חשוב מאוד מהסיום עונה =\

• אבי ד אוהב את זה

#865 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎14:52

חחחח איך זה קרה לך? חיפשת רקע על דמות מסוימת ואכלת ספוילר?

#866 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,335 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎14:56

חחח בדיוק. התבאסתי ממש

#867 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:02

חחחח מכיר את התחושה אח שלי, אל תתבאס יותר מדיי.

גם אם אני מוציא את הסוף, אני חושב שיש לך הרבה דברים לראות, הבטחנו קרחנה, קרחנה זה מה שיהיה.

#868 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,335 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:08

כן עודדו אותי ואמרו שיש עוד מספיק לראות..למרות שמצד שני אתה לא יודע מה אני יודע :)

#869 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:18

חחחח אני יכול רק לדמיין לעצמי מה ביאס אותך.

אבל בגלל שמחכה לנו עוד לא מעט, זה גם צריך לנחם אותך ;-)

#870 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:25

אין כמו לראות את העונה הזו אחרי חזרה על העונות הקודמות, מניסיון. הכל מובן והכל ברור.

כשראיתי פעם ראשונה את העונה הראשונה (בזמן שהיא שודרה) לא הבנתי כמעט כלום... זה העולם שלנו או עולם דמיוני? מה קרה בעבר שכולם לא מפסיקים לקשקש לגביו? ועוד ועוד שאלות. רק אחרי שסיימתי את העונה השלישית, עשיתי "מחקר" קטן לגבי העבר בעזרת אתר אנציקלופדיית ווינטרפל ו24 קטעי ווידאו קצרים שצורפו לבלוריי של העונה הראשונה. אחר כך צפיתי שוב בכל העונות מהתחלה ופשוט נהנתי.

ולמרות שאני מאוד נהנה מהסדרה אני עדיין חושב שהיא קצת אוברייטד. יש סביבה באזז מטורף לחלוטין. במיוחד אני לא מבין מה הרעש הגדול שעושים סביב העירום בסדרה. הוא כמעט ולא קיים ובהשוואה לספרטקוס - אפשר לתת למשחקי הכס חותמת כשרות של משטרת הצניעות.

• CLIPSE אוהב את זה

#871 אבי ד

אבי ד

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• מתרגמי רשת
  • 3,208 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:38

בכל האמור בעלילה, יצירתיות, דיאלוגים שנונים, דמויות מרתקות, התפתחויות מפתיעות בכל הרמות (גם בעלילה, גם בדמויות, גם בהתרחשויות הרקע) - הסדרה הזאת היא בטופ של הרבה סדרות; כך שהיא עדיין אנדר-רייטד אם ישנם עוד כאלה שטוענים שהיא אובר-רייטד.

• King James ו CLIPSE אוהבים את זה

[אתר סטייל-ויקי עבור מתרגמים חדשים וותיקים - מתרגום לתרגום]

06cb46e4f9bcb808d0844a474824420c.png

#872 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:56

Jack Gleeson בן 22 היום :)

8rYPALO.jpg

#873 armadilo

armadilo

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 457 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎15:57

מצד אחד יש באמת דיאלוגים וקטעים גאוניים כמו השיחה של אוברין וטיריון בפרק האחרון וכמו תפירת התיק לטיריון ואופן ההצגה של הראיות בפרק הקודם.

מצד שני מתוך כל ה700 דמויות יש רק 5-6 דמויות באמת חכמות שכאשר אחת מהן משתתפת בדיאלוג הוא יכול להיות מעניין. מעבר לזה חלק גדול מהשיחות לא ממש מעניין ולא תורם להתקדמות העלילה (כמו הקשקשת על פשטידת כליות בפרק האחרון וכמעט כל קטע עם אשתו או ביתו של סטאניס).

מעבר לזה הסדרה מתקדמת ממש ממש לאט. מהפרק הראשון של הסדרה חופרים לנו שהחורף מתקרב, ההלכים הלבנים עוד רגע על החומה, דינאריז בדרך לווסטרוז על גבי דרקונים וכו' וכו'.  

אז להגיד שהסדרה מושלמת? ממש לא. היא טובה, היא מהנה, היא מותחת ומשאירה עם טעם של עוד אבל בהחלט לא נאמבר וואן והבאזז סביבה לא מוצדק לדעתי.

• dorel310 אוהב את זה

#874 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎16:44

בכל האמור בעלילה, יצירתיות, דיאלוגים שנונים, דמויות מרתקות, התפתחויות מפתיעות בכל הרמות (גם בעלילה, גם בדמויות, גם בהתרחשויות הרקע) - הסדרה הזאת היא בטופ של הרבה סדרות; כך שהיא עדיין אנדר-רייטד אם ישנם עוד כאלה שטוענים שהיא אובר-רייטד.

דווקא הדיאלוגים בסדרה הזאת לא ברמה מי יודע מה, לפעמים אפילו הדיאלוגים מודרנים מדי כמו מאיזה סרט הוליוודי.

הפרק האחרון היה סבבה חוץ מהסצינה המטומטמת עם ההר.

אוברין בהחלט תוספת מרעננת לעונה הזאת. גם השחקן שמשחק אותו עושה עבודה מעולה. הסצינה שלו עם טיריון הייתה הטובה בפרק, והברית המסתמנת ביניהם בהחלט מוסיפה עניין.

וכיף לראות שוב את בייליש אחרי שהוא קצת נעלם בעונה הקודמת. אחת הדמויות המסקרנות בסדרה ואני אוהב את השחקן הזה עוד מהתקופה שלו כתומאס קרקטי בסמויה.

ומה נסגר עם הפראיים שחצו את החומה? לא היו בכלל בפרקים האחרונים.

#875 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎16:46

העונה הזאת מחורבנת לגמרי עם סצנות טובות פה ושם. פשוט הרסו יותר מדי דברים מהספר (הגילוי בנוגע לאצבעון), וכל מה שהוסיפו העונה היה נוראי (הסיפור של ג'ון בחומה ועוד). מדהים איך הסדרה נהרסה, לא ייאמן שעברו כבר 7 פרקים עם אולי חמש סצנות ברמה של העונות הראשונות.

#876 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎17:30

http://teamcoco.com/video/i-got-this

• CLIPSE אוהב את זה

#877 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎18:38

חחחחחח זה טוב!!

#878 SuperSergio4

SuperSergio4

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 33 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎18:48

העונה הזאת מחורבנת לגמרי עם סצנות טובות פה ושם. פשוט הרסו יותר מדי דברים מהספר (הגילוי בנוגע לאצבעון), וכל מה שהוסיפו העונה היה נוראי (הסיפור של ג'ון בחומה ועוד). מדהים איך הסדרה נהרסה, לא ייאמן שעברו כבר 7 פרקים עם אולי חמש סצנות ברמה של העונות הראשונות.

דיבור של HATER אמיתי

#879 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎19:07

Hater? היא הייתה מהסדרות האהובות עליי עד העונה הנוכחית וגם קראתי את כל הספרים (כשאני בקושי קורא ספרים בדרך כלל). פשוט העונה הזאת חלשה נורא.

רק הפרק היו מלא סצנות דביליות: הווידוי של הכלב לאריה (היו לו אלף פצעים כאלו מתחילת המסע או הסדרה, זה מה ששובר אותו?), הסצנה של ג'ון מעבר לחומה (אנחנו יודעים כבר ששונאים אותו ולא מקשיבים לו, למה צריך להראות לנו שוב?), הציצים של מליסנדרה לא היו קשורים (נו באמת, במה הסצנה הזאת עזרה?), הרומן של חאליסי ודאאריו עלוב (פשוט אין ביניהם כימיה, זה לא עובד. הייתי בטוח שהיא מסתלבטת עליו עם ה"תתפשט"). הסצנות של טיריון היו טובות כרגיל וזהו, של סאנסה סבבה גם.

#880 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2014‏, ‎19:13

מסכים איתך לגבי דאני.

בכלל...את כל הסצינות שלה הרסו, הפכו את קו העלילה שלה למשעמם, שהוא ממש לא צריך להיות כזה.

דאאריו נהריס החדש ליהוק גרוע מאוד, כריזמה של חציל.

לגבי שאר הדברים, לי אישית אין תלונות, אני אוהב את השינויים.

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים