1 - העניין הוא שכאן הצבע מאד מובחן, מנוגד, ממחיש.
2 - השאלה העיקרית היא, האם דיאנה נעזרת בקסמיה הנשיים כדי להשיג את מטרותיה? במקרה או שלא במקרה מותר לכל אישה להיות יפה או להראות כדוגמנית-על, אלא שמה שקובע הוא האם זה מקור הכוח שלה? האם יש כאן שימוש כלשהו ביופי כאמצעי (ולו בידי אחת מהמשתתפות בסרט) לצורך מניפולציה של מי מהדמויות בסרט? (ודיאנה לא שורדת??? ראינו את אותו הסרט?)
3 - אמנות נוצרת מאמנות, אפילו שייקספיר גנב חלק גדול מהרעיונות שלו מאחרים. גם אם הסלואו-מושן סטייל כזה או אחר לא הומצא בסרט הזה, כל זמן שהוא נעשה באופן אפקטיבי - וכך אכן היה, לדעתי - לא תשמע כל תלונה ממני.
4 - דעותינו בנושא הדיאלוגים הפוכות בדיוק, בין אם המדובר בך או באותם מבקרים עלומים. לא היה ולו גם דיאלוג אחד שהרגיש לי לא-אמין או לא שייך.
באמת התחברת למקום של האמזונות ואתה רוצה לראות עוד ממנו?
בהחלט! ולו בשל היופי והייחוד שלו.
או שאתה יודע לשרטט מפה שלו בערך?
אתה לא אמור לדעת, הוא מקום נסתר מתוך כוונה. ולמה בכלל אני צריך לדעת לשרטט מפות שלו??
מה אתה יודע על דיאנה חוץ מזה שהיא רוצה להשמיד את אל המלחמה כי אומנה לזה תמיד?
שהיא בעלת תמימות של ילדה, אבל עוברת תהליך כואב של התפכחות לאורך הסרט.
שיש בה כנות אמיתית, והיא פועלת מתוך מניעים טהורים.
שהיא אדם מאד אופטימי, חרף העובדה שכל השקפת-עולמה ההתחלתית ממש קורסת מול עיניה במהלך הסרט.
החשוב מכל - שהיא באה מאהבה! (אפשר בהחלט ללגלג - אבל כדאי בהרבה לחשוב על הנקודה הזאת לעומק...)
ושהיא אולי הדמות הכי אהובה עלי מכל גיבורי-העל!
6 - אותי היא דווקא שיכנעה מאד! למעשה, רבע שעה מתחילת הסרט בכל פעם שהיא הופיעה כבר לא ראיתי את גל גדות, ראיתי את וונדר-וומן!