עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית! 2011/2012

• אנא התחבר בכדי להגיב
911 תגובות לנושא זה

#861 חסה

חסה

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 232 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2012‏, ‎16:48

הפרמיירליג :wub:
למרות שאני לא אוהד אף קבוצה אני מעדיף שיונייטד תיקח אליפות אבל אני כמעט בטוח שסיטי תיקח
מצד שני אולי זה דווקא יעשה טוב לליגה האנגלית שעוד קבוצה תצטרף בטווח הארוך לרשימת הקבוצות הגדולות שם ככה שיש יותר עניין... יונייטד, סיטי, ארסנל, צ'לסי, ליברפול
אולי דווקא עדיף ככה

#862 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2012‏, ‎22:54

הדבר היחידי שזה יעשה טוב הוא שאלכס פרגוסון יתעורר ויקנה שחקנים ברמה גבוהה יותר ממה שיש לו בסגל..
המזל של הסיטי הוא שיונייטד גרועים, זה לא שהסיטי כאלה טובים, לדעתי מנצ'יני מאמן גרוע ביותר וסיטי השנה היא כישלון מכל הבחינות..
אם בשנה כזו של היונייטד הסיטי מצליחה לעבור את היונייטד בהפרש שערים בלבד זה מסמל עד כמה המאמן שלה חלש..
אני אוהד יונייטד אבל אני מוכן להשבע שאני אובייקטיבי בקשר לזה לגמרי ואפילו אין לי שנאה לסיטי בכלל למרות שאני אוהד יונייטד.
אם אנחנו נביא את סגל השחקנים הזה של מנ' סיטי למאמנים כגון דל בוסקה, מוריניו, פרגוסון או כל מאמן אחר ברמות הגבוהות הם היו טורפים את כל הליגה בלי מלח.
לסיטי יש את ההתקפה הכי טובה את הקישור הכי טוב בליגה בליגה את ההגנה הכי טובה בליגה.. אפשר לומר את זה גם על ריאל מדריד וברצלונה, בליגה שלהם.. אבל מה שיש למנ' סיטי
אין לא לריאל מדריד ולא לברצלונה, לסיטי יש הרכב שני שמסוגל להתמודד בלי שום בעיה על אליפות!!
כשאני רואה את הסיטי משחקים אני לא רואה שום שיטה של מאמן לא רואה משהו שעם שחקנים כ"כ מצויינים יש איזה שהיא טביעת אצבע של מאמן..
בריאל מדריד ובברצלונה לא צריך להיות גאון גדול בכדי לראות טביעת אצבע של מאמן בטקטיקה של הקבוצה ובסגנון המשחק שלהם.
בסיטי? אני רואה אוסף של שחקנים שאם שחקן מסויים משחק פחות טוב המאמן מחליף אותו בשחקן מצויין לא פחות שיש לו בחוץ.
למנ' יונייטד לא מספיק יש להם סגל שחקנים שלעומת הסיטי לדעתי מאוד ירוד גם ברוב שלבי העונה אם לא במרבית העונה היו הרבה מאוד שחקנים פצועים כגון: אנדרסון, קלברלי, ג'ונס וסמולינג (בחלקים מסויימים בעונה), וידיץ' השחקן הכי חשוב בהגנה, ולנסיה שכל שני וחמישי נפצע, זה גם מונע אפשרות לחזור לשחק בכושר טוב, לא קל להכנס לכושר במיוחד לא בליגה הזאת ושאין זמן במעמדים האלה לחכות לשחקנים שיכנסו לכושר באמצע עונה, נאני היה פצוע תקופה מסויימת בתחילת עונה וגם עד לא מזמן הוא חזר מפציעה קצרה יחסית לקודמת..
נכון פציעות זה חלק "מהמשחק".
אני לא מנסה לתרץ את האי הצלחה של יונייטד בכך שהם לא לקחו את האליפות אני רק מנסה להעיר למי שחושב שסיטי בעונה מוצלחת או שהיא מדהימה בצורה כזו או אחרת אז הוא טועה.
ולא בגלל שאין להם את השחקנים בין הטובים בעולם אלא בגלל המאמן שלהם שחושב שהוא מינימום המאמן הכי טוב בעולם, שבקושי ניצח את פרגוסון בעונה הכי עגומה של היונייטד
גם מבחינת היכולת וגם מבחינת השחקנים.
הכי הצחיק אותו שפטריק ויירה דיבר על החזרתו של סקולסי (המדהים לדעתי), שזה נבע מייאוש (נו ברור איך לא התייאש פרגוסון שהשחקנים שלו נפצעים כל שני וחמישי).
מעניין מה היה התירוץ שלו או של מנצ'יני כאשר הם החזירו את טבס, כי אם תחפשו בקצרה ביוטיוב מנצ'יני אומר בראיון, כל עוד אני בסיטי הוא לא ידרך בדשא, אם זה לא היה ייאוש שהחזירו את טבס אז מה כן? מצחיק משהו.
דרך אגב אל נא נשכח את תחילת העונה המאוד מגמגמת של יונייטד עם החוסר אמון לדה חאה, החוסר ניסיון שלו בליגה האנגלית שגם לאיבוד נקודות רב שלו והניסיונות עם לינדרגרד.
עכשיו תנסו לחבר את הכל ביחד ותגידו לי האם באמת אתם חושבים שלסיטי הייתה עונה טובה? (תתנתקו מהעובדה שהיא לקחה אליפות)
שחקנים של היונייטד עם כל הכבוד לסקולסי (שבאמת אני מאוד אוהב) וגיגס הם רצים עם אינפוזיה מרוב גילם המבוגר, שלא נדבר על קאריק שרק אם סקולס על המגרש הוא עוד משחק בסדר..
בלעדיו הוא משחק כמו אדיר טובול המגן השמאלי של אשדוד כאשר מתפקדים אותו באמצע. נו באמת!

#863 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎07/05/2012‏, ‎23:39

עד שיוצא לי להגיב אז אני מגיב "במגילות" ;)

#864 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎03:53

סיטי עדיין לא לקחה אליפות, הם משחקים מחזור הבא מול ק.פ.ר, קבוצה שעדיין נמצאת בסכנה לרדת ליגה וכל מה שהם צריכים כדי להשאר זה תיקו. ק.פ.ר כבר ניצחו העונה את צ'לסי, טוטנהאם וארסנל, ככה שיש סיכוי טוב לתיקו עם סיטי ואליפות של יונייטד. הכל עוד פתוח.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#865 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎06:51

כל מילה בסלע מישמיש.

#866 ItamarC

ItamarC

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 199 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎11:30

סיטי עדיין לא לקחה אליפות, הם משחקים מחזור הבא מול ק.פ.ר, קבוצה שעדיין נמצאת בסכנה לרדת ליגה וכל מה שהם צריכים כדי להשאר זה תיקו. ק.פ.ר כבר ניצחו העונה את צ'לסי, טוטנהאם וארסנל, ככה שיש סיכוי טוב לתיקו עם סיטי ואליפות של יונייטד. הכל עוד פתוח.

בדיוק, אנשים שוכחים שקווינס פארק עשויה לרדת לעומת סנדרלנד שאין לה מה להרוויח/להפסיד, ככה שהסיכויים נוטים לטובת היונייטד ויש לי תחושה שהיא תזכה באליפות.

#867 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎12:57

קווינס פארק פתחו את העונה מצויין (בסטנדרטים שלהם) רק בערך בסיבוב השני דברים התחילו להתפקשש להם.
הייתי צופה קצת במשחקים שלהם (בעיקר יצא לי בפוקס לצפות רק במשחקי הבית שלהם).
אם הייתה אומר לי שקווינס פארק משחקים נגד הסיטי בבית אז הייתי אומר לך שעוד יש להם סיכוי לגרום לסיטי לאובדן נקודות.
אבל בגלל שהמשחק ישוחק במגרשה הביתי של הסיטי הסיכוי לטעמי שמתוך 100% הניצחון לקווינס פארק עומד על כ-00.1.
לא רואה את קווינס פארק מנצחים...
אתה יודע מה, אני מאחל לך שאתה תהיה הצודק בסוף ואני הטועה.. ;)

#868 ItamarC

ItamarC

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 199 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎13:44

אני מאחל בדיוק ההפך, מאז הגמר ב-99' פיתחתי שנאה ליונייטד.

#869 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎13:56

בנוסף לפודולסקי, גם מ'ווילה הקשר האחורי הצרפתי בן ה-21 מצטרף לארסנל תמורת 17 מיליון יורו(הכי גבוה בהיסטוריה של ארסנל)

http://www.nrg.co.il...&cat=629&loc=31
http://www.ynet.co.i...4226259,00.html

#870 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎14:37

קווינס פארק פתחו את העונה מצויין (בסטנדרטים שלהם) רק בערך בסיבוב השני דברים התחילו להתפקשש להם.
הייתי צופה קצת במשחקים שלהם (בעיקר יצא לי בפוקס לצפות רק במשחקי הבית שלהם).
אם הייתה אומר לי שקווינס פארק משחקים נגד הסיטי בבית אז הייתי אומר לך שעוד יש להם סיכוי לגרום לסיטי לאובדן נקודות.
אבל בגלל שהמשחק ישוחק במגרשה הביתי של הסיטי הסיכוי לטעמי שמתוך 100% הניצחון לקווינס פארק עומד על כ-00.1.
לא רואה את קווינס פארק מנצחים...
אתה יודע מה, אני מאחל לך שאתה תהיה הצודק בסוף ואני הטועה.. ;)

בסדר, אבל הם לא צריכים ניצחון, הם רק צריכים תיקו.

#871 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎15:38

גם נגד צ'לסי (משחק חוץ) הם היו צריכים רק תיקו ולהזכיר לך איך הסתיים בסוף? ;)
אז הנה לך אינדיקציה קטנה לגבי מה שהולך להיות במחזור הקרב.. חח
צ'לסי גם אם אתה אוהד אותה צריך לומר את האמת, קבוצה פחות כישרונית מסיטי בהרבה לדעתי.. (בכל הקשור להתקפה וקישור בהגנה בין שתי הקבוצות זה עוד מתאזן) :)

#872 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎16:15

בנוסף לפודולסקי, גם מ'ווילה הקשר האחורי הצרפתי בן ה-21 מצטרף לארסנל תמורת 17 מיליון יורו(הכי גבוה בהיסטוריה של ארסנל)

שום דבר לא סגור... במידה והוא יבוא, זו תהיה תוספת רצינית לארסנל.

#873 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎16:20

צ'לסי גם אם אתה אוהד אותה צריך לומר את האמת, קבוצה פחות כישרונית מסיטי בהרבה לדעתי.. (בכל הקשור להתקפה וקישור בהגנה בין שתי הקבוצות זה עוד מתאזן) :)

ובכל זאת הם ניצחו את ארסנל וטוטנהאם, וגם את צ'לסי בתחילת העונה.

#874 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎16:34

צ'לסי גם אם אתה אוהד אותה צריך לומר את האמת, קבוצה פחות כישרונית מסיטי בהרבה לדעתי..

כמובן שסיטי כישרונית, יותר מ-20% מהשחקנים שלה הם ארסנלים לשעבר.
רק השבוע דווח שהיא מציעה לואן פרסי(שנגמר לו החוזה) 250 אלף יורו לשבוע...פאק. זה יותר ממיליון שקל לשבוע.

#875 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎08/05/2012‏, ‎17:29

ובכל זאת הם ניצחו את ארסנל וטוטנהאם, וגם את צ'לסי בתחילת העונה.

עם כל הכבוד לארסנל, יש לה הרבה חוסר מזל עם הפציעות אבל לדעתי אם הם יסיימו מקום 4-3 זה הישג מבחינתם, אני לא מתייחס להתחלה הגרועה שלהם אלה
רק לסגל שיש להם, לדעתי סגל יותר חלש משל היונייטד והם הצליחו להגיע יחסית רחוק, שאפו.
לגבי טוטנהאם, הרבה התלהבו והכתירו אותה כמועמדת לאליפות בתחילת שנה בגלל הרצף נצחונות שלה, אני אישית לא כזה התלהבתי מסיבה אחת פשוטה
והיא ההגנה שלהם.
יש לטוטנהאם הגנה חלשה לאחת שרוצה להתמודד על התואר, לדלי קינג היה בלם ענק אין ספק אבל הפציעות והגיל המבוגר שלו משפיע עליו, קאבול שחקן הגנה אמנם חזק פיזית אבל איטי ולא חכם במיוחד, וויליאם גאלאס כבר צריך לספור את הימים שלו לקראת הפרישה כי זה לא אותו שחקן של ארסנל וצ'לסי בעבר, גם לגביו הגיל משפיע.
לגבי בייל אין ספק שהוא שחקן מהיר וטכני בסטנדרטים של הליגה האנגלית (אם הוא מגיע לספרד הוא יתקשה יותר מבחינה טכנית, לעומת זאת מבחינה פיזית הוא יוכל להסתדר) אבל עדיין באופן אישי אני לא חושב שהוא שחקן כזה "איי ייאי" כמו שכולם מתלהבים ממנו.. אני חושב שאם מאמן שיביא אותו ילמד אותו את עמדת המגן (או שאני חושב שהוא התחיל את הקריירה בעמדה הזו) אז אפשר להפיק ממנו הרבה יותר.
לגבי המגנים של אנגליה. וולקר שחקן טוב עם פוטנציאל ענק וכבר הוא בנבחרת אנגליה אותו אני בהחלט אוהב. את אסו אקוטו המגן השמאלי, בדיוק כמו השיער שלו בדיוק ככה הוא משחק.. חחח כזה שחקן חלש פה ושם הברקות אבל פה ושם לא מספיק במיוחד כשאתה משחק מגן שמאלי וצריך אחריות.
בקיצור נראה לי שהבהרתי את הנקודה לגבי ההפסדים של ארסנל וטוטנהאם..
אי אפשר להשוות בין שחקני ארסנל וטוטנהאם אל שחקני הסיטי, כי באחד על אחד שחקני הסיטי מעל כולם.
אני אשמח עבור QPR אם הם יצליחו בכלל לבעוט למסגרת השער 4-5 פעמים.. זה יהיה הישג מבחינתם חח..

#876 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2012‏, ‎16:00

משחק האליפות של סיטי עכשיו...אם הם לא יפשלו חח

#877 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2012‏, ‎17:31

דקה 70 הסיטי בפיגור 2-1.

כמה לוזרים הסיטי יכולים להיות להגיע למחזור האחרון נגד קבוצת תחתית עם האליפות ביד,
ובסוף להישאר רק עם ה*ין.

#878 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2012‏, ‎17:59

וואו איזה מהפך.
אפשר לשנוא אותם אבל איזה קאמבק

#879 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2012‏, ‎18:03

ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייששששששששששששששששששששש
ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששששששששששששששששששששששששש

אני כל כך שמח עכשיו
  • dorel310 אוהב את זה

#880 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2012‏, ‎18:07

יאאאאאאאאאאאאאאאאההההההה איזה ע-נ-ק!!
לא אשכח את המשחק הזה כנראה כל החיים שלי, אדיר!!!

אני לא אוהד אותם, אני פשוט לא מחבב את היונייטד חחחח
  • dorel310 אוהב את זה

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים