גם נגד צ'לסי (משחק חוץ) הם היו צריכים רק תיקו ולהזכיר לך איך הסתיים בסוף? 
אז הנה לך אינדיקציה קטנה לגבי מה שהולך להיות במחזור הקרב.. חח
צ'לסי גם אם אתה אוהד אותה צריך לומר את האמת, קבוצה פחות כישרונית מסיטי בהרבה לדעתי.. (בכל הקשור להתקפה וקישור בהגנה בין שתי הקבוצות זה עוד מתאזן) 
ובכל זאת הם ניצחו את ארסנל וטוטנהאם, וגם את צ'לסי בתחילת העונה.
עם כל הכבוד לארסנל, יש לה הרבה חוסר מזל עם הפציעות אבל לדעתי אם הם יסיימו מקום 4-3 זה הישג מבחינתם, אני לא מתייחס להתחלה הגרועה שלהם אלה
רק לסגל שיש להם, לדעתי סגל יותר חלש משל היונייטד והם הצליחו להגיע יחסית רחוק, שאפו.
לגבי טוטנהאם, הרבה התלהבו והכתירו אותה כמועמדת לאליפות בתחילת שנה בגלל הרצף נצחונות שלה, אני אישית לא כזה התלהבתי מסיבה אחת פשוטה
והיא ההגנה שלהם.
יש לטוטנהאם הגנה חלשה לאחת שרוצה להתמודד על התואר, לדלי קינג היה בלם ענק אין ספק אבל הפציעות והגיל המבוגר שלו משפיע עליו, קאבול שחקן הגנה אמנם חזק פיזית אבל איטי ולא חכם במיוחד, וויליאם גאלאס כבר צריך לספור את הימים שלו לקראת הפרישה כי זה לא אותו שחקן של ארסנל וצ'לסי בעבר, גם לגביו הגיל משפיע.
לגבי בייל אין ספק שהוא שחקן מהיר וטכני בסטנדרטים של הליגה האנגלית (אם הוא מגיע לספרד הוא יתקשה יותר מבחינה טכנית, לעומת זאת מבחינה פיזית הוא יוכל להסתדר) אבל עדיין באופן אישי אני לא חושב שהוא שחקן כזה "איי ייאי" כמו שכולם מתלהבים ממנו.. אני חושב שאם מאמן שיביא אותו ילמד אותו את עמדת המגן (או שאני חושב שהוא התחיל את הקריירה בעמדה הזו) אז אפשר להפיק ממנו הרבה יותר.
לגבי המגנים של אנגליה. וולקר שחקן טוב עם פוטנציאל ענק וכבר הוא בנבחרת אנגליה אותו אני בהחלט אוהב. את אסו אקוטו המגן השמאלי, בדיוק כמו השיער שלו בדיוק ככה הוא משחק.. חחח כזה שחקן חלש פה ושם הברקות אבל פה ושם לא מספיק במיוחד כשאתה משחק מגן שמאלי וצריך אחריות.
בקיצור נראה לי שהבהרתי את הנקודה לגבי ההפסדים של ארסנל וטוטנהאם..
אי אפשר להשוות בין שחקני ארסנל וטוטנהאם אל שחקני הסיטי, כי באחד על אחד שחקני הסיטי מעל כולם.
אני אשמח עבור QPR אם הם יצליחו בכלל לבעוט למסגרת השער 4-5 פעמים.. זה יהיה הישג מבחינתם חח..