עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#821 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎18:16

דבר ראשון, לא אמרתי שיונייטד היא קבוצה לוזרית, אמרתי שהיא יצאה לוזרית. זה לא אומר שזה האופי שלה, אבל כשקבוצה מאבדת ב-20 דקות יתרון של 5-2 אין עוד דרך לתאר את זה.

שים לב במה אתה מאשים את דויד לואיז, אתה מאשים אותו בחיוך. חיוך זה לא דבר לא ספורטיבי, אין בו שום פגיעה פיזית או מילולית באף אחד, זה דבר סמלי וקטן שלא פוגע באף אחד. בכל זאת, אתה אומר שבגלל שהוא חייך הוא בן אדם קטן, בגלל שהוא חייך מגיע לו השעיה, אתה באמת רציני? ואתה עוד אומר שהחיוך שלו זה כמו סוארז? נו באמת, כשאתה אומר שלחייך לכמה שניות זה כמו לנשוך מישהו אחר אני באמת כבר לא יכול לדעת אם אתה רציני.

אני אומר צביעות על זה שאתה מאשים אותי ב"התבכיינות" על הטעויות שיפוט שפוגעות בצ'לסי אבל מעריץ מאמן שעושה את זה פי אלף יותר פעמים ממני. כשאני אומר שפרגוסון לא אובייקטיבי לגבי השחקנים שלו אני מתכוון לזה שהוא יכול להגיד שעבירה מסויימת היא "100% אדום" כשהיא נעשית על אחד מהשחקנים שלו, אך כששחקן שלו עושה אותה ההחלטה על האדום היא "החלטה משוגעת". זה משהו שלא הייתי מצפה מאף מאמן לעשות.
ושוב אתה ממשיך להסיק את מה שאתה רוצה ממה שאני כותב. אני כתבתי ש"בצ'לסי אין אף אחד שמתלונן על טעויות שיפוט שהולכות לרעתם", שזה משפט בלשון הווה, כלומר הוא תקף על מה שקורה עכשיו ולא לפני כמה שנים. משפט שכתוב בלשון הווה לא אמור לקחת את השנים עברו בחשבון, זה למה לא עשיתי את זה. אני יודע לנסח את עצמי מספיק טוב ואם אני כותב משפט בלשון הווה כנראה שאני מתכוון שהוא יהיה בלשון הווה, אני לא צריך אותך שתחליט לי מה התכוונתי.

ורותם, אם אתה רוצה לדבר על מה זוכרים. זוכרים שצ'לסי מחזיקה בשיא הנקודות לעונה בליגה, בשיא הגולים לעונה בליגה, בשיא הפרש השערים לעונה בליגה, בשיא הכי פחות ספיגות בעונה בליגה, ובשיא הכי הרבה נצחונות בעונה בליגה. לשיא האחרון יונייטד יכלה להצטרף אליה אם היא רק הייתה מצליחה לשמור על יתרון של 5-2 למשך 30 דקות, אבל היא לא הצליחה. ואל תגיד לי שהשיא הזה לא חשוב כי השחקנים של יונייטד התבטאו ואמרו שהם רוצים את השיא הזה.

צ'ך אין מה לחפש בקטנות ואם זה היה שחקן יונייטד אני הייתי חושב בדיוק אותו דבר.

ההתאחדות צריכה לתת עונש השעייה ממשחק או שתיים על מקרים מהסוג הזה.

ההשוואה לבוסקטס היא יותר בגלל שלאחר שנשרקה העבירה הוא חייך ולא יותר בגלל התיאטרליות שבו הוא נפל.

וכן זה לא פעם ראשונה שגם אני אומר את זה בפורום שהמצב הזה ידוע שברגע שנעשית עבירה אפילו אם הכי קלה שחקנים מתקפלים ולפעמים צועקים על מנת להחמיר את הפסיקה של השופט.

מה שעיצבן זה מה שלואיז עשה לאחר העבירה, אין הבדל בין מה שהוא עשה למה שבוסקטס עשה, חמור מכך הוא עוד חייך לעבר אוהדים.

לשחק בעצבים של אוהדים מעיד עד כמה הוא בן אדם קטן..בסופו של דבר הגלגל מסתובב והוא לא זה שיצחק אחרון בזה אני בטוח. (לא שאני מתעצבן ממה שהוא עשה אני רק רוצה להבהיר לקוקגוד שמה שהוא עשה זה לא פחות מבוסקטס או אפילו סוארז).

הייתי חייב לבדוק את הסוגייה הזו של לואיז (למרות שהייתי בטוח בזה).
דיברתי עם כמה חברים שלא אוהדי צ'לסי או יונייטד והם פשוט הפריכו את השטויות האלה שאתם ממציאים פה.
אני לא סתם אומר שאתם קטנוניים ולא רציניים. ואתם אפילו לא באמת יודעים למה הוא חייך. אמרו בראיון שהאוהדים קראו לו slideshow bob,
וכתגובה לכך הוא צחק. וואו, בוא נשעה אותו לכל העונה. שלא תבין לא נכון, יש חוקים וצריך לעמוד בהם.
נכון, הוא הגזים עם הכאב, ועכשיו למרות ש99.9% מהשחקנים מגזימים עם הכאב דווקא ללואיז מגיע השעיה, אה?

אני יודע מתי יש ואין צביעות. פה החלטתם להיות צבועים ולזיין ת'שכל.
באמת, מישמיש אני מאוד מכבד אותך אבל בנאדם אובייקטיבי שמסתכל מהצד היה צוחק על השטויות שכתבתם פה על לואיז ועוד ההשוואות המטופשות לכל שחקני הבימה.

אתה וצ'ך לא הבנתם את מה שאני מנסה להסביר.
איפה ראיתם שרשמתי בואו נשעה אותו לכל העונה?
אמרתי למשחק או שתיים כדי שירתיע את השחקן לחשוב פעמיים לפני שהוא מבצע דברים מסוג זה.
מזה זמן מה, ישנם את האדומים השנויים במחלוקת שמידי פעם השופטים שולפים ובהתאחדות האנגלית עורכים ועדה ומבטלים את עונש ההרחקה לאותו שחקן,
אז חשבתי שאולי הם צריכים לעשות את אותו רעיון עם התחזויות, כך שדברים מסוג זה לא יהיו במגרש.. (אם אני לא טועה זה קרה כבר מספר פעמים בעבר ולא מבצעים זאת בתדירות גבוהה יותר שתמנע התחזויות במגרש)
אני לא מאשים אתכם שלא הבנתם את דבריי, זה בסדר, אני מתבטא טוב יותר בע"פ.
קוקגוד, לא אמרתי שאסור לחייך, ולא אמרתי שחיוך הוא לא ספורטיבי, מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה?
הכוונה שלי הייתה שלאחר שהוא נפל כאילו שנשברה לו הרגל הוא ישר חייך, אם זה היה הפוך איך הייתם מגיבים? זה באמת מעניין אותי.

http://www.youtube.com/watch?v=FVzvYY1clTw
שורה תחתונה, החיוך לא היה במקום גם אם אוהדים צחקו יחד איתו, העובדה שהוא התכוון לקום ושוב פעם נשכב כאילו כואב לו, זה בכלל לא הצגה, נכון שכחתי פתאום הוא החליט שבאמת כואב לו.
למה אני רושם את כל זה? כי קוקגוד רשם כ"כ הרבה בעבר על החוסר ספורטיביות של סוארז שאני מסכים שהוא לא ספורטיבי אבל מבחינת כישרון הוא גדול, אבל הוא אף פעם לא מסתכל "במראה" הוא לא מסתכל בצלחת שלו ורק מתבכיין על אחרים ונשמע כמו איזה ילד מסכן.
מקווה שהבנתם את השורה התחתונה שאני מנסה להבהיר, אם לא אין טעם להמשיך לדון על כך.

אני מעריץ את פרגוסון? זה שלדעתי הוא המאמן הטוב בעולם זה אומר שאני מעריץ אותו? מאמן שאני באמת מעריץ הוא דל בוסקה, ובמיוחד אנצ'לוטי ויש עוד מספר מאמנים, אני מעדיף את השקטים יותר בעבודתם.
אל תמציא השערות מטופשות כשאתה לא יודע שום דבר עליי.
כשהתחלתי להעריץ את היונייטד זה היה בגלל דור השחקנים שאני כ"כ אהבתי ומאז שמרתי לקבוצה זו אמונים, לא בגלל זהות המאמן.
עובדתית פרגוסון המאמן הטוב בהיסטוריה זו עובדה, זה לא משהו שאני המצאתי.
  • Sparkles ו Pamidor אוהבים את זה

#822 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎22:10

אוהדי צ'לשיט הממורמרים ממשיכים לבכות, שנביא לכם מוצץ?

#823 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎22:36

"צ'לשיט" :P . אתה רק מחזק את דבריי...

#824 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎22:39

הנה פאמידור קח: http://www.fxp.co.il...splay.php?f=321
(ואל תגיד שלא השקעתי, זה לא סתם קישור ל-fxp אלא קישור לפורום של צ'לסי ב-fxp כדי שתוכל לרדת על אוהדי צ'לסי כמו שאתה כל כך אוהב)
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#825 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎22:51

"לרדת על אוהדי צ'לסי"?
הוא רק מפדח את עצמו עד עכשיו, לא מבין על מה אתה מדבר.

#826 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎23:00

אני לא יורד על אוהדי צ'לסי, אני יורד עליכם, כי אתם פאתטים. הקנאה נוזלת לכם מהפה והנזלת מהאף.

#827 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎23:09

הכל בעיניי המתבונן. בעיניך אתה יורד עלינו.
אני מניח שגם בעיניך אתה בחור כשרוני וחכם.
נחש איך זה מהמבט של שאר העולם?

אגב, לא שאני סופר אותך, אבל רק בשביל הרקורד- הדבר היחידי שאמרתי על יונייטד הוא שאין לנו על מה להיות ממורמרים בהתחשב בעובדה שניצחנו אתכם ברוב המפגשים (וגם זה היה כתגובה לאחת ההודעות הכל כך מלאות תבונה שלך).
אתה, עם הראש המעוות שלך הסבת את זה לקנאה.

#828 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎23:25

סתם שאלה שלא קשורה לאשכול.
Pamidor=ג'ולס?

#829 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎00:05

הכל בעיניי המתבונן. בעיניך אתה יורד עלינו.
אני מניח שגם בעיניך אתה בחור כשרוני וחכם.
נחש איך זה מהמבט של שאר העולם?

אגב, לא שאני סופר אותך, אבל רק בשביל הרקורד- הדבר היחידי שאמרתי על יונייטד הוא שאין לנו על מה להיות ממורמרים בהתחשב בעובדה שניצחנו אתכם ברוב המפגשים (וגם זה היה כתגובה לאחת ההודעות הכל כך מלאות תבונה שלך).
אתה, עם הראש המעוות שלך הסבת את זה לקנאה.

אתה כזה פלצן ובאותה מידה טיפש. מדהים כמה שיצור יכול להיות חסר אינטלגנציה ברמה שכזו ולא להבין שנצחונות בין קבוצות לא משנים כלום. לא ממורמרים? אני זה שבוכה אחרי כל משחק של צ'לסי על כמה שאתם לוזרים וכמה שהשיפוט לטובתכם? אל תחשוב שאני לוקח אותך או את הדברים שאתה אומר ברצינות.

#830 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎00:13

האמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר. אני בקושי מדבר על המשחקים של צ'לסי.
אתה גם הוזה בנוסף לכל התכונות הנדירות שלך.
פאמידור, אם היית משתמש אחר נורמלי הייתי יוצא עליך עכשיו.
אבל מאחר ואתה טרול מסכן, אני אפילו לא אתייחס.

#831 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎00:44

אז מי דיבר עליך בכלל?! איך המוח הלא חכם במיוחד שלך הסיק את זה? כמובן, התשובה הכי בוגרת מפני פלצן שכמוך שלא יודע לדון, אני טרול. אני מתחיל לחשוב שמדובר בילד בן 15 עם רגשי נחיתות קשים.

#832 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎01:09

הוא לא יודע לדון?

אתה רציני? כאילו, זו התוספת שלך לדיון?

#833 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎01:16

הוא לא יודע לדון?

קשה לשמור על רמת דיון כשמספר אוהדים של צ'לסי כאן מתבכיינים ומשמיצים את הקבוצה שאני אוהב, ואפשר לראות לאורך כל האשכול פוסטים כמו '' יונייטד לוזרים'', '' אנחנו יותר טובים מכם'', '' אתם מנצחים רק בזכות השופטים '' וכו'. זה טופיק של הליגה האנגלית, לא של התבכיינויות מצד אוהדי צ'לסי.

#834 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎01:19

אבל אתה אומר שאתה לא מייחס חשיבות לנצחונות בין קבוצות. אז מה אכפת לך שהם כותבים "יונייטד לוזרים"? לזה אתה כן מייחס חשיבות?
תשתדלו לשמור על רמת דיון בכל זאת. כתבתי זאת ברבים כי זה מיועד לכולם.
ספורט בקושי מעניין אותי... אז כשמדווחים לי על כל מיני הודעות בפורום הזו אין לי סבלנות להיות שוטר.

#835 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎01:25

לא, דווקא לא נראה לי שאני היחידי שחושב כך.
לך קשה לשמור על רמת דיון, לאחרים יותר קל. זה אומר משהו עליך ועל הרמה שלך.
אני באמת לא רואה איזו סיבה יש להמשיך את הדיון איתך. כל מה שאתה עושה, זה מנבל את הפה ועוד בסוף מעז להתבכיין ש"יורדים לפסים אישיים".

#836 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎11:55

הוא לא יודע לדון?

קשה לשמור על רמת דיון כשמספר אוהדים של צ'לסי כאן מתבכיינים ומשמיצים את הקבוצה שאני אוהב, ואפשר לראות לאורך כל האשכול פוסטים כמו '' יונייטד לוזרים'', '' אנחנו יותר טובים מכם'', '' אתם מנצחים רק בזכות השופטים '' וכו'. זה טופיק של הליגה האנגלית, לא של התבכיינויות מצד אוהדי צ'לסי.

אתה לא מתאר לעצמך כמה קשה לשמור על דיון עם קוף

#837 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:18

לא, דווקא לא נראה לי שאני היחידי שחושב כך.
לך קשה לשמור על רמת דיון, לאחרים יותר קל. זה אומר משהו עליך ועל הרמה שלך.
אני באמת לא רואה איזו סיבה יש להמשיך את הדיון איתך. כל מה שאתה עושה, זה מנבל את הפה ועוד בסוף מעז להתבכיין ש"יורדים לפסים אישיים".

איפה בדיוק ירדתי מנושא הדיון? ציינתי את מה שאני רואה פה באשכול, וגם אם זה לא אותך, לא היית חייב להתערב. מזה עברת לפסים אישיים ולקרוא לי טרול כמו ילד קטן והוכחת מה אתה שווה.
תתבגר ותודיע לי גבר. מצחיק שאמרת לי לפני כמה עמודים פה שזה פורום על רמה וזה מוריד מהאיכות שלו, כשאי אפשר שלא להבחין שילדים כמוך הם הסיבה העיקרית לכך. אפילו ג'ולס תורם לפה יותר ממך.

#838 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎17:39

יש לי הרגשה שאתה זה ג'ולס

#839 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎19:01

יש לי הרגשה שאתה זה ג'ולס

הייתי שם פה פייספלאם אלמלא זה היה נכתש על ידי מתשלחים מטאמבלר.

בקשר למה שקורה כאן, אם אתם רוצים להפוך את זה לדיון איכותי, אני ממליץ לא לצעוק משמעויות אוניברסליות ובנאליות עטופות בביטוים גבוהים בכאילו ורווחים בין שורות כדי להיראות לפוסט להיראות קצת איכותי יותר ממה שקורה בFXP, ממה שהוא באמת. תפסיקו עם השטויות של הליגה הספרדית טובה יותר ושיונייטד משחקת בצורה משעממת.

אין שום מניעה מוסרית מפתיחת נושא חדש, אבל כדאי שיהיה בו תוכן אמיתי ובעל עניין: אם כל מה שאתה רוצה לריב כאילו אם מינימום רועי ויצחק מכיתה ב' ולעשות באטלים בין מאמנים או שחקנים, שלא לדבר על אופי תיאולוגי-רוחני של מועדון כלשהו(עושים הצגות, לוזרים וכו'). אלו לא חוקים ואני לא מנהל, אני פשוט מבצע השקפה על מה שקורה כאן.

אין צורך לכתוב מגילות כדי ליטול כאן חלק - זו לא הבגרות בלשון. תגובה שכל תוכנה הוא "אני מסכים איתך מישמיש" היא אחד הדברים הטובים ביותר שאפשר לראות בפורום. נהנת מהתגובה של מישמיש, עכשיו הוא ירצה לכתוב תגובות נוספות שינעימו את מלאכת מחשבתך. אם כי כהמלצה למישמיש, אני חושב שיש מקום לשיפור הכתיבה - אני הולך לאיבוד בין המשפטים חסרי הנראטיב המסודר וחסרי סימני הפיסוק.
  • Pamidor אוהב את זה

#840 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎22/05/2013‏, ‎19:22

אל תחשוב שאני תומך בך עכשיו או משהו
  • Cech אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים