עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#821 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎12:50

טבעונאצי שתפסתי עכשיו מקבוצתם בפייסבוק:

אז קיבלת כאפות בבית ספר...זה לא סיבה להיות אגוצנטרי ונכה שכלית.

אתה רק מצדיק אותי.. אתם חבורה של כת של חולי נפש שממשיכים את דרכו של היטלר.
ואגב, לא בדיוק מכיר אותך, אבל אני זורק ניחוש שלא עברת אפילו את גיל 18 ואתה שחיף מסכן, אז שב בשקט ודבר יפה אלי

#822 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎13:18

טבעונאצי שתפסתי עכשיו מקבוצתם בפייסבוק:

אז קיבלת כאפות בבית ספר...זה לא סיבה להיות אגוצנטרי ונכה שכלית.

ואגב, לא בדיוק מכיר אותך, אבל אני זורק ניחוש שלא עברת אפילו את גיל 18 ואתה שחיף מסכן, אז שב בשקט ודבר יפה אלי

חחח האמת היא שאתה פשוט אדיוט.
  • PqX ו xori אוהבים את זה

#823 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎16:22

איך הצדקתי אותך בדיוק? אתה סתם מזיין את השכל כמו טרול.
ממשיכי דרכו של היטלר..? יש לך הפרעה קשה או? אחרי הכל אתה זה שאוכל גופות...לא מי יודע מה נאור.
טעית בניחוש...אבל אני יודע שאתה ערס מסכן בן 20.
אתה יכול לזלזל בי כמה שבא לך, אבל הביצים שלך משקשקות כשאתה חושב על איך שאני אשבור אותך במציאות.

#824 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎17:42

תמונה שפורסמה

יש קבוצה בפייס על שחיטה של פרה בירושלים, על רקע מחאה כלשהי, ומארגן הפעילות קיבל יומים לחייו מטבעונאצים מסוימים. אל דאגה, הוגשה תלונה למשטרה עם כל השמות של אותם טבעונאצים שאיימו.

PXN החמוד, אני לא משקר לאף אחד. ואני תכף אגיב על הדברים שאמרת.
כולכם יכולים להכינס לקבוצות שלהם בפייס, ואחת מיני רבות היא "טבעונים ומתעניינים" - שם שלל הטבעונאצים מביעים את זעמם.
רוצים לראות עוד תמונה מקוממת של פעילי הטרור הטבעונאצי?

תמונה שפורסמה

אתם תוכלו לראות בקבוצה המון טבעונאצים מצויים, שמביעים את רבת רוחם. ואתן דוגמה לפוסט

יש לי בעיה. אני יודע שהתהליך להפוך את כל העולם לטבעוני כדי למנוע סבל ומוות של חיות הוא איטי, ושאין מה לעשות לגבי זה חוץ מלתמוך בו ולנסות להפיץ ולהגביר את המודעות באזור שלך, אבל זה מעצבן אותי. לא עובר אפילו יום אחד שבו אני לא חושב על העובדה שמיליוני חיות מתות היום ושאני לא יכול לעשות שום דבר כדי למנוע את זה. לפעמים זה מתבטא בצרחות מתוך עצבים (אפילו מול אנשים), בכי מתוך היסטריה וכו'.
ידוע לי שהדרך הכי יעילה ומהירה להאיץ את התהליך היא חינוך והרצאות, אבל עדיין כואב לי על כל הסבל שמתרחש כל יום, ואני רוצה למנוע אותו.

כל

אין פה דוגמה לקללות.
הטבעונאצים פשוט לא מקבלים את זה שאנשים אוכלים בשר, למרות שהם מיעוט מושתן וקטן בחברה שלא נספר בכלל.
הם לא יכולים פשוט לא לאכול בשר, אלא לא מסוגלים לקבל את זה שאנשים אוכלים בשר - וזה המניע לבסיס הטבעונאציזם.

ואגב, ממליץ לכולם לעקוב
http://vegansthatmakemesad.tumblr.com/

טבעונים התחילו להטריף אותי, ואני חושב על לגשת להפגנות שלהם, ואם מישהו רק יעז להגיד לי משהו... אני מניח שהטבעונים הקטנים והסמכנים הללו הם לא ממש עבריינים שאני אמור לשקשק מהם שיוציאו סכין.

איך הצדקתי אותך בדיוק? אתה סתם מזיין את השכל כמו טרול.
ממשיכי דרכו של היטלר..? יש לך הפרעה קשה או? אחרי הכל אתה זה שאוכל גופות...לא מי יודע מה נאור.
טעית בניחוש...אבל אני יודע שאתה ערס מסכן בן 20.
אתה יכול לזלזל בי כמה שבא לך, אבל הביצים שלך משקשקות כשאתה חושב על איך שאני אשבור אותך במציאות.

אתם נאצים - אתם קוראים למוות של 99% מכלל האנושות, כולל אונס ועוד שלל דברים איומים, אף על פי שאתם מיעוט מושתן שגודלו כבוטן בהשוואה לאוכלוסיית העולם.
וחבר מתוק שלי, אני לא יודע עם מי אתה חושב שאתה מדבר, אבל אתה מתבלבל. זה בסדר, זה חלק מאקט עבריינות המקלדת ששוררת אצל ילדים כמוך והחבר שלך.
אתה מדבר עם אחד ששוקל 93 קילו על מטר 81 עם 12-13% שומן. אני יודע שאתה משהו שקרוב להזכיר מטר 81 על 60 קילו של עצמות ועור, אבל תמשיך להפגין את יכולת עבריינות המקלדת שלך. זה יותר מצחיק ממוקמם.

#825 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎19:34

אתם נאצים - אתם קוראים למוות של 99% מכלל האנושות, כולל אונס ועוד שלל דברים איומים, אף על פי שאתם מיעוט מושתן שגודלו כבוטן בהשוואה לאוכלוסיית העולם.
וחבר מתוק שלי, אני לא יודע עם מי אתה חושב שאתה מדבר, אבל אתה מתבלבל. זה בסדר, זה חלק מאקט עבריינות המקלדת ששוררת אצל ילדים כמוך והחבר שלך.
אתה מדבר עם אחד ששוקל 93 קילו על מטר 81 עם 12-13% שומן. אני יודע שאתה משהו שקרוב להזכיר מטר 81 על 60 קילו של עצמות ועור, אבל תמשיך להפגין את יכולת עבריינות המקלדת שלך. זה יותר מצחיק ממוקמם.

שוב, מה שאתה אומר לא מרשים אותי בכלל.. אתה מכליל קהילה שלמה על סמך כמה קיצוניים. אני לא אתפלא אם אתה גזען מוחלט.
אתה בעצם אומר שטבעונים הם נאצים כי הם נסערים מהתעללות והריגה של בעלי חיים? וטבעונים הם טרוריסטיים בכך שהם עושים הסברה למען החיות?
העיקר בכל הדיון הזה אתה חוזר ואומר שבעלי החיים לא שווים כלום ושבני אדם עליונים עליהם, אבל קורא לי נאצי... :facepalm:
לא אכפת לי כמה אתה שוקל...אני מתאמן על שק של 120 קילו כל יום. אני עומד מאחורי "עבריינות המקלדת" שלי.

#826 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎19:55

שוב, מה שאתה אומר לא מרשים אותי בכלל.. אתה מכליל קהילה שלמה על סמך כמה קיצוניים. אני לא אתפלא אם אתה גזען מוחלט.
אתה בעצם אומר שטבעונים הם נאצים כי הם נסערים מהתעללות והריגה של בעלי חיים? וטבעונים הם טרוריסטיים בכך שהם עושים הסברה למען החיות?
העיקר בכל הדיון הזה אתה חוזר ואומר שבעלי החיים לא שווים כלום ושבני אדם עליונים עליהם, אבל קורא לי נאצי... :facepalm:
לא אכפת לי כמה אתה שוקל...אני מתאמן על שק של 120 קילו כל יום. אני עומד מאחורי "עבריינות המקלדת" שלי.

אז חבר -אתה חי בסרט. רובן של הטבעונים כאלו קיצוניים. וגם אם לא קוראים למוות ומחלות לאוכלי בשר - אתה מוזמן לראות איך הם מכנים אותם: "קרניסטים", "תאווי בצע", "אנוכיים", "בהמות", "גועלי", תומכים בפעולות טרור שטבעונאצים עושים ועוד. בנוסף, אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להיות חבר של אוכל בשר? לא, רובכם שונאים אוכלי בשר ובגלל זה אתם מתבודדים וחיים בקהילות טבעוניות שרובה צפונבונית.
אני מודה שאין לי בעיה עם טבעונות למרות השטויות שלהם על בשר וחלב ועל כמה שזה לא בריא, כי כל כך אין קשר. טבעונים לא מסוגלים להבין שהסיבה היחידה שהם בריאים היא כי הם אנשים ששומרים במודע על הבריאות שלהם, מודעים לכל מה שנכנס להם לפה ונוהגים אורח חיים בריא. (לא עישון, עושים ספורט ועוד),
הבעיה שלי בטבעונות ומה שמגעיל אותי וגורם לי לשנוא טבעונים הם אותם "טבעונאצים" ותתכחש להם או לא, הם הרוב. גם אתה תמכת בעצמך בפעולת הטרור של הטבעונאצים בדיון עם CHECH וקראת לו יפה נפש.
לא סתם רוב האנשים מכנים אותם הזויים. בכל מקרה,
אין לי בעיה איתכם כל עוד אתם לא נפהכים לחבורה של כת, או כמו שיואב מאור כינה אתכם,

3. ואולי הסיבה הכי מוצקה ומשמעותית להיותי אוכל בשר היא הטבעוניים הקיצוניים, הידועים גם כ"טבעונאצים" (קצת רחוק מדי) או "טירחוניים" (את זה שמעתי בסופ"ש ומאוד התחברתי). אני רואה את הסטטוסים שלהם, את התמונות של החיות המתות על הניוזפיד שלי, את הסגידה המתלקקת והבלתי פוסקת לגארי וההרצאה הכי מושי מושלמת וקדושה וטהורה וכוסית ו100ממת ששמעתם בחיים שלכם. רואה אותם מציפים את הפורומים, רואה אותם מתעלקים לי על סטטוסים ומנסים להתנצח עם אנשים שבכלל לא מתעניינים או רוצים לשמוע. רואה אותם מקללים כל אוכל בשר כאילו היה אחרון הצוררים, רואה אותם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש דעה אחרת משלהם (יש ספק שאני הולך לקבל על הסטטוס הזה מטר של ברכות לי ולבני משפחתי?). ובעיקר - רואה את העובדה שפשוט אין להם שום נושא אחר לדבר עליו. מי שטבעוני, זה לא דרך חיים. זה מקצוע. להציף פורומים, להתלהם, לזעוף ולחפש תמונות של אנשים במוזס כדי לספר להם שבבשר יש אנטיביוטיקה? זו לא אידיאולוגיה. זה ג'וב במשרה מלאה.

כת לכל דבר.

ורוצה שאני אוכיח לך את הצביעות שלך במו ידיך?
אם היו אומרים לך, הורגים ילדה בת 4 או פרה, את מי היית מעדיף? אם היו אומרים לף; או שהורגים את הכלב או שהורגים את אמא שלך, במי היית בוחר? מה קרה, חיי אמך נעלים וחשובים יותר מחייו של בע"ח??!!
אם ג'וק או נחש ערסי יכנס לחדרך, אתה תהרוג אותו? אבל עחי~! חיי אדם לא נעלים על חיי בע"ח!

#827 PqX

PqX

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎20:42

אז חבר -אתה חי בסרט. רובן של הטבעונים כאלו קיצוניים. וגם אם לא קוראים למוות ומחלות לאוכלי בשר - אתה מוזמן לראות איך הם מכנים אותם: "קרניסטים", "תאווי בצע", "אנוכיים", "בהמות", "גועלי", תומכים בפעולות טרור שטבעונאצים עושים ועוד. בנוסף, אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להיות חבר של אוכל בשר? לא, רובכם שונאים אוכלי בשר ובגלל זה אתם מתבודדים וחיים בקהילות טבעוניות שרובה צפונבונית.
אני מודה שאין לי בעיה עם טבעונות למרות השטויות שלהם על בשר וחלב ועל כמה שזה לא בריא, כי כל כך אין קשר. טבעונים לא מסוגלים להבין שהסיבה היחידה שהם בריאים היא כי הם אנשים ששומרים במודע על הבריאות שלהם, מודעים לכל מה שנכנס להם לפה ונוהגים אורח חיים בריא. (לא עישון, עושים ספורט ועוד),
הבעיה שלי בטבעונות ומה שמגעיל אותי וגורם לי לשנוא טבעונים הם אותם "טבעונאצים" ותתכחש להם או לא, הם הרוב. גם אתה תמכת בעצמך בפעולת הטרור של הטבעונאצים בדיון עם CHECH וקראת לו יפה נפש.
אין לי בעיה איתכם כל עוד אתם לא נפהכים לחבורה של כת, או כמו שיואב מאור כינה אתכם,

3. ואולי הסיבה הכי מוצקה ומשמעותית להיותי אוכל בשר היא הטבעוניים הקיצוניים, הידועים גם כ"טבעונאצים" (קצת רחוק מדי) או "טירחוניים" (את זה שמעתי בסופ"ש ומאוד התחברתי). אני רואה את הסטטוסים שלהם, את התמונות של החיות המתות על הניוזפיד שלי, את הסגידה המתלקקת והבלתי פוסקת לגארי וההרצאה הכי מושי מושלמת וקדושה וטהורה וכוסית ו100ממת ששמעתם בחיים שלכם. רואה אותם מציפים את הפורומים, רואה אותם מתעלקים לי על סטטוסים ומנסים להתנצח עם אנשים שבכלל לא מתעניינים או רוצים לשמוע. רואה אותם מקללים כל אוכל בשר כאילו היה אחרון הצוררים, רואה אותם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש דעה אחרת משלהם (יש ספק שאני הולך לקבל על הסטטוס הזה מטר של ברכות לי ולבני משפחתי?). ובעיקר - רואה את העובדה שפשוט אין להם שום נושא אחר לדבר עליו. מי שטבעוני, זה לא דרך חיים. זה מקצוע. להציף פורומים, להתלהם, לזעוף ולחפש תמונות של אנשים במוזס כדי לספר להם שבבשר יש אנטיביוטיקה? זו לא אידיאולוגיה. זה ג'וב במשרה מלאה.

כת לכל דבר.

אם היו אומרים לך, הורגים ילדה בת 4 או פרה, את מי היית מעדיף? אם היו אומרים לף; או שהורגים את הכלב או שהורגים את אמא שלך, במי היית בוחר? מה קרה, חיי אמך נעלים וחשובים יותר מחייו של בע"ח??!!
אם ג'וק או נחש ערסי יכנס לחדרך, אתה תהרוג אותו? אבל עחי~! חיי אדם לא נעלים על חיי בע"ח!

"קרניסטים", "אנוכיים", "בהמות", "גועלי" זה לגיטימי לגמרי-
  • קרניסטים- כינוי מהמושג 'קרניזם' שמסביר את הפסיכולוגיה של אכילת הבשר.
  • אנוכיים- חוסר אכפתיות לחיה שמתה והנזקים לסביבה.
  • בהמות- זה דיי גס לאכול גופה של בעל חיים.
  • גועלי- זה דיי מגעיל לאכול גופה של בעל חיים וכו'.
כן, אני חבר של אוכלי בשר...מה לעשות שאני לא יכול לחנך כל בנאדם, אחרי שכבר לימדו אותו לחשוב בצורה מסוימת. לגלות לך סוד? גם אני אכלתי בשר רוב חיי!

אני כן תומך בפעולות שאתה קורא להן פעולות טרור, ואני אסביר גם למה הן לא פעולות טרור, לדעתי.
1. הנחת הראשים הכרותים- הם נכרתו ע"י הקצבים בבתי המטבחיים, עבור אלו ששילמו בשביל הבשר... כלומר פעולת ה'טרור' בעצם ממומנת ע"י ציבור הצרכנים, אז הם תומכים בטרור?
ואם הקצבים מעלימים את הראש הכרות אז זה לגיטימי, כל עוד ציבור הצרכנים נשאר בהכחשה?.. זה פשוט צבוע להיות מוכה אימה מכך שחושפים ראש כרות כתוצאה מ'ייצור' בשר, בעוד שהחתיכה שבצלחת לא מאיימת כלל.

2. המדבקות על החלב- סה"כ הן מציגות את המציאות במשקים כפי שהיא, בלי לפגוע במוצר עצמו. זה אולי עלול לגרום לירידה בצריכה או להעלאת מודעות, אבל להרחיק לכת ולקרוא לזה טרור?

למה צריך להרוג מישהו? :unsure:
אני חושב שכבר עניתי על שאלה דומה בדיון הזה...אבל הנה- כמובן שבתור בנאדם אני יותר מזדהה עם בני אדם והייתי מעדיף 'להציל', או איך שלא תקרא לזה, בן אדם על פני חיה.

*הנקודה של הטבעונות היא גרימת הנזק המינימלי לכלל הסביבה, בזמן הקצר שאנחנו נמצאים פה. אפילו בלי להסתכל על העוול שעושים לחיות, העלות המשאבית של 'ייצור' מן החי היא קטסטרופלית לסביבה, בלי הגזמה.

אני חייב לציין לטובה שהפעם התגובה שלך לא עצבנה אותי בכלל.
בבקשה אל תגיב לי בפזיזות בלי לקרוא את התשובות שלי.

#828 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎25/06/2013‏, ‎22:19

תעוף להרביץ לטבעונים, תעוף להפגה רק תעוף מפה

#829 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎08:56

למה שהוא יעוף מפה? הוא מעיר אתכם כל יפי הנפש
אתם רוצים להיות טבעונים תהיו, זו זכותכם להיות מה שתרצו לפי האידיאולוגיה והערכים שלכם אבל אל תעשו הסברה מפגרת שגובלת בטרור ותנסו לשכנע אנשים תוך כדי שימוש בביטוים מזעזעים..
ביוש

#830 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎09:32

למה שהוא יעוף מפה? הוא מעיר אתכם כל יפי הנפש
אתם רוצים להיות טבעונים תהיו, זו זכותכם להיות מה שתרצו לפי האידיאולוגיה והערכים שלכם אבל אל תעשו הסברה מפגרת שגובלת בטרור ותנסו לשכנע אנשים תוך כדי שימוש בביטוים מזעזעים..
ביוש

רואים שלא קראת כלום, וחבל שבחרת להסכים עם הבן אדם הכי טיפש בפורום....
טרור? הם פיזרו ראשי בשר שנקנו בקצביות, הם זרקו את הארוחה שלך ברחוב לא יותר מזה, ביטויים מזעזעים? הוא קורא להם טבעונאצים והם האשמים אצלכם? עולם הפוך.
אתה לא יכול שלא להגיד שאין פה התעללות ורצח, גם אם הוא למטרה "טובה" אז אתם עוברים להתקפות אישיות - חלשים/רזים/מסכנים/עברייני מקלדת.
פרימפגר - אני מכיר מספיק טבעונים שלא תוכל לעמוד מולם 10 שניות בקרב, אתה בן אדם חסר חיים ולא אנשי הפורום, ותפרסם תמונה שלך שנראה כמה אתה חזק ובריא

#831 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎15:21

Pamidor, אידיוטים רבים כבר פגשתי כאן בפורום, אבל יש לי חשש רב שאתה שובר את השוק.
אתה אשכרה קורא לאנשים נאצים כי הם חמלנים ומנסים להגן על בעלי חיים, ובמקביל מתפאר בזה שאתה מפתח גוף, כאילו זה עשוי לתת לך איזה יתרון רטורי, או יאיים פה על מישהו. מה לעשות, כאן לא הולכים מכות עם ערסים, ואפילו לא שלחת לנו תמונה שלך שנתרשם ונבהל ממך, אז זה לא עוזר.
  • yosefddd ו הנסיך המדליק אוהבים את זה

1h9roi.gif

#832 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎26/06/2013‏, ‎20:07

כת לכל דבר.

"קרניסטים", "אנוכיים", "בהמות", "גועלי" זה לגיטימי לגמרי-
  • קרניסטים- כינוי מהמושג 'קרניזם' שמסביר את הפסיכולוגיה של אכילת הבשר.
  • אנוכיים- חוסר אכפתיות לחיה שמתה והנזקים לסביבה.
  • בהמות- זה דיי גס לאכול גופה של בעל חיים.
  • גועלי- זה דיי מגעיל לאכול גופה של בעל חיים וכו'.
כן, אני חבר של אוכלי בשר...מה לעשות שאני לא יכול לחנך כל בנאדם, אחרי שכבר לימדו אותו לחשוב בצורה מסוימת. לגלות לך סוד? גם אני אכלתי בשר רוב חיי!

אני כן תומך בפעולות שאתה קורא להן פעולות טרור, ואני אסביר גם למה הן לא פעולות טרור, לדעתי.
1. הנחת הראשים הכרותים- הם נכרתו ע"י הקצבים בבתי המטבחיים, עבור אלו ששילמו בשביל הבשר... כלומר פעולת ה'טרור' בעצם ממומנת ע"י ציבור הצרכנים, אז הם תומכים בטרור?
ואם הקצבים מעלימים את הראש הכרות אז זה לגיטימי, כל עוד ציבור הצרכנים נשאר בהכחשה?.. זה פשוט צבוע להיות מוכה אימה מכך שחושפים ראש כרות כתוצאה מ'ייצור' בשר, בעוד שהחתיכה שבצלחת לא מאיימת כלל.

2. המדבקות על החלב- סה"כ הן מציגות את המציאות במשקים כפי שהיא, בלי לפגוע במוצר עצמו. זה אולי עלול לגרום לירידה בצריכה או להעלאת מודעות, אבל להרחיק לכת ולקרוא לזה טרור?

למה צריך להרוג מישהו? :unsure:
אני חושב שכבר עניתי על שאלה דומה בדיון הזה...אבל הנה- כמובן שבתור בנאדם אני יותר מזדהה עם בני אדם והייתי מעדיף 'להציל', או איך שלא תקרא לזה, בן אדם על פני חיה.

*הנקודה של הטבעונות היא גרימת הנזק המינימלי לכלל הסביבה, בזמן הקצר שאנחנו נמצאים פה. אפילו בלי להסתכל על העוול שעושים לחיות, העלות המשאבית של 'ייצור' מן החי היא קטסטרופלית לסביבה, בלי הגזמה.

אני חייב לציין לטובה שהפעם התגובה שלך לא עצבנה אותי בכלל.
בבקשה אל תגיב לי בפזיזות בלי לקרוא את התשובות שלי.

אתה מתון יותר. אתה כנראה לא מסתובב בקהילות הטבעוניות השונות ולא חופר על זה כל היום והופך למטיף כת, אבל יש הרבה כאלה, ולפי מה שאני ראיתי, אם כל הטבעונים באץר מונים כ10,000 איש, לפחות 6,000-7,000 מהם כאלה קיצוניים (או :טבעונאצים").

Pamidor, אידיוטים רבים כבר פגשתי כאן בפורום, אבל יש לי חשש רב שאתה שובר את השוק.
אתה אשכרה קורא לאנשים נאצים כי הם חמלנים ומנסים להגן על בעלי חיים, ובמקביל מתפאר בזה שאתה מפתח גוף, כאילו זה עשוי לתת לך איזה יתרון רטורי, או יאיים פה על מישהו. מה לעשות, כאן לא הולכים מכות עם ערסים, ואפילו לא שלחת לנו תמונה שלך שנתרשם ונבהל ממך, אז זה לא עוזר.

חמלנים ומנסים להגן על בעלי חים אבל בעד להרוג בני אדם כי הם אוכלים בשר. SURE, SEEMS LEGIT

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים