אז חבר -אתה חי בסרט. רובן של הטבעונים כאלו קיצוניים. וגם אם לא קוראים למוות ומחלות לאוכלי בשר - אתה מוזמן לראות איך הם מכנים אותם: "קרניסטים", "תאווי בצע", "אנוכיים", "בהמות", "גועלי", תומכים בפעולות טרור שטבעונאצים עושים ועוד. בנוסף, אתה רוצה להגיד לי שאתה יכול להיות חבר של אוכל בשר? לא, רובכם שונאים אוכלי בשר ובגלל זה אתם מתבודדים וחיים בקהילות טבעוניות שרובה צפונבונית.
אני מודה שאין לי בעיה עם טבעונות למרות השטויות שלהם על בשר וחלב ועל כמה שזה לא בריא, כי כל כך אין קשר. טבעונים לא מסוגלים להבין שהסיבה היחידה שהם בריאים היא כי הם אנשים ששומרים במודע על הבריאות שלהם, מודעים לכל מה שנכנס להם לפה ונוהגים אורח חיים בריא. (לא עישון, עושים ספורט ועוד),
הבעיה שלי בטבעונות ומה שמגעיל אותי וגורם לי לשנוא טבעונים הם אותם "טבעונאצים" ותתכחש להם או לא, הם הרוב. גם אתה תמכת בעצמך בפעולת הטרור של הטבעונאצים בדיון עם CHECH וקראת לו יפה נפש.
לא סתם רוב האנשים מכנים אותם הזויים. בכל מקרה,
אין לי בעיה איתכם כל עוד אתם לא נפהכים לחבורה של כת, או כמו שיואב מאור כינה אתכם,
3. ואולי הסיבה הכי מוצקה ומשמעותית להיותי אוכל בשר היא הטבעוניים הקיצוניים, הידועים גם כ"טבעונאצים" (קצת רחוק מדי) או "טירחוניים" (את זה שמעתי בסופ"ש ומאוד התחברתי). אני רואה את הסטטוסים שלהם, את התמונות של החיות המתות על הניוזפיד שלי, את הסגידה המתלקקת והבלתי פוסקת לגארי וההרצאה הכי מושי מושלמת וקדושה וטהורה וכוסית ו100ממת ששמעתם בחיים שלכם. רואה אותם מציפים את הפורומים, רואה אותם מתעלקים לי על סטטוסים ומנסים להתנצח עם אנשים שבכלל לא מתעניינים או רוצים לשמוע. רואה אותם מקללים כל אוכל בשר כאילו היה אחרון הצוררים, רואה אותם לא מסוגלים לקבל את העובדה שיש דעה אחרת משלהם (יש ספק שאני הולך לקבל על הסטטוס הזה מטר של ברכות לי ולבני משפחתי?). ובעיקר - רואה את העובדה שפשוט אין להם שום נושא אחר לדבר עליו. מי שטבעוני, זה לא דרך חיים. זה מקצוע. להציף פורומים, להתלהם, לזעוף ולחפש תמונות של אנשים במוזס כדי לספר להם שבבשר יש אנטיביוטיקה? זו לא אידיאולוגיה. זה ג'וב במשרה מלאה.
כת לכל דבר.
ורוצה שאני אוכיח לך את הצביעות שלך במו ידיך?
אם היו אומרים לך, הורגים ילדה בת 4 או פרה, את מי היית מעדיף? אם היו אומרים לף; או שהורגים את הכלב או שהורגים את אמא שלך, במי היית בוחר? מה קרה, חיי אמך נעלים וחשובים יותר מחייו של בע"ח??!!
אם ג'וק או נחש ערסי יכנס לחדרך, אתה תהרוג אותו? אבל עחי~! חיי אדם לא נעלים על חיי בע"ח!
"קרניסטים", "אנוכיים", "בהמות", "גועלי" זה לגיטימי לגמרי-
- קרניסטים- כינוי מהמושג 'קרניזם' שמסביר את הפסיכולוגיה של אכילת הבשר.
- אנוכיים- חוסר אכפתיות לחיה שמתה והנזקים לסביבה.
- בהמות- זה דיי גס לאכול גופה של בעל חיים.
- גועלי- זה דיי מגעיל לאכול גופה של בעל חיים וכו'.
כן, אני חבר של אוכלי בשר...מה לעשות שאני לא יכול לחנך כל בנאדם, אחרי שכבר לימדו אותו לחשוב בצורה מסוימת. לגלות לך סוד? גם אני אכלתי בשר רוב חיי!
אני כן תומך בפעולות שאתה קורא להן פעולות טרור, ואני אסביר גם למה הן לא פעולות טרור, לדעתי.
1. הנחת הראשים הכרותים- הם נכרתו ע"י הקצבים בבתי המטבחיים, עבור אלו ששילמו בשביל הבשר... כלומר פעולת ה'טרור' בעצם ממומנת ע"י ציבור הצרכנים, אז הם תומכים בטרור?
ואם הקצבים מעלימים את הראש הכרות אז זה לגיטימי, כל עוד ציבור הצרכנים נשאר בהכחשה?.. זה פשוט צבוע להיות מוכה אימה מכך שחושפים ראש כרות כתוצאה מ'ייצור' בשר, בעוד שהחתיכה שבצלחת לא מאיימת כלל.
2. המדבקות על החלב- סה"כ הן מציגות את המציאות במשקים כפי שהיא, בלי לפגוע במוצר עצמו. זה אולי עלול לגרום לירידה בצריכה או להעלאת מודעות, אבל להרחיק לכת ולקרוא לזה טרור?
למה צריך להרוג מישהו?

אני חושב שכבר עניתי על שאלה דומה בדיון הזה...אבל הנה- כמובן שבתור בנאדם אני יותר מזדהה עם בני אדם והייתי מעדיף 'להציל', או איך שלא תקרא לזה, בן אדם על פני חיה.
*הנקודה של הטבעונות היא גרימת הנזק המינימלי לכלל הסביבה, בזמן הקצר שאנחנו נמצאים פה. אפילו בלי להסתכל על העוול שעושים לחיות, העלות המשאבית של 'ייצור' מן החי היא קטסטרופלית לסביבה, בלי הגזמה.
אני חייב לציין לטובה שהפעם התגובה שלך לא עצבנה אותי בכלל.
בבקשה אל תגיב לי בפזיזות בלי לקרוא את התשובות שלי.