FreshMan, תתעורר. אתה נורא נהנה להאשים את השמאל, כי הוא זה שנותן גיבוי לכל עניין זכויות האדם, אבל אל תתבלבל לשנייה: כל משבר המסתננים לארץ נוצר במהלך שלטון הליכוד. על פי ההסכמים הבינ"ל אין שום דרך לא לקלוט פליטים, מלבד לא לאפשר להם פיזית להיכנס למדינה. כל האחריות על כך מוטלת לפתח הממשלה הנוכחית, שממשלת שמאל היא לא.
במקביל, כדאי שתדע (אם לא: http://www.nrg.co.il...T2/339/853.html אז תקרא) שהממשלה הנוכחית היא האלופה בהגדלת העובדים הזרים במקביל.
אני לא נהנה להאשים את השמאל.
אני מאשים את השמאל על תמיכתו בדברים הרסניים למדינה כמדינה יהודית.
פלסטינים, מסתננים, חרם בינלאומי, הסתה של דעת הקהל העולמית וכל מה שברור.
שלא לדבר על תמיכה בבניה לא חוקית של בדואים, ומנגד תמיכה בהריסת מבנים של יהודים וגירושם מהבית.
רגע אחד יש זכויות אדם, ורגע אחר כך עושים מה שצריך "למען השלום".
גם פתטי עכשיו כל הקמפיין לטובת העיתונאי מ"הארץ" שגם החזיק מסמכים מסווגים וגם שיקר לגבי זה.
מה קרה לשלטון החוק, לשיוויון בפני החוק? כאילו תעודת עיתונאי פוטרת מעונש, או מעלה אותו לדרגת אביר.
בוא תגיד לי מה דעתך לגבי הנושאים האלה.
לא הצבעתי לביבי, וגם לא אצביע לביבי בזמן הקרוב. גם לא לישי.
הממשלה כרגע היא לא ממשלת ימין, היא ממשלת "אנוכי". הם עושים שם מה שטוב להם.
כימנים, הם היו צריכים להצביע בעד חוק ההסדרה, אבל הם ברחו כמו עכברים.
במבחן התוצאה הם לא עמדו במילה אחת מתחילת הכהונה.
בעניין העובדי הזרים, כמו שאמרתי, אני לא מבין מה הבעיה.
יש עבודות שישראלים לא רוצים, והתיאלנדים והרומנים עושים בכיף.
גם יודעים מי נכנס, והמדינה בטח מרוויחה כסף מזה. אין רע עד כאן.
מה שרע זה שאין פיקוח מי יוצא אחרי שנגמרה החגיגה בשבילו (גם כאן נכנס השמאל. במקום לעודד אכיפה, יצאתם בקמפיין למתן אזרחות למי שברח מהחוק).
המסתננים באים בלי פיקוח, לא יודעים מי נכנס, ואיפה הוא הולך לעבוד.
מקומות תעסוקה שעד לא מזמן היו זמינים לצעירים לפני/אחרי צבא כבר לא זמינים.
וזה בעיקר ענף הנופש. במלון ישראלי אתה כבר לא בטוח שעברית תספיק.
טירוף.
ואילן אביר הזכויות מציע להסדיר את התעסוקה שלהם.
הסתננו לישראל ומקבלים עבודה. איזו קבלת פנים, רק אצל היהודים.
ואחרי האסורד הזה, כל מי שסידרו לו עבודה אחרי שנכנס שלא כחוק, יתקשר הביתה ויזמין את כל החבר'ה (כן, קונים כרטיס טיסה למצרים ובאים לפה משדה התעופה).
טירוף כפול.
אני מסכים עם גיא מרוז שקימת בעיה, ושתושבי דרום תל-אביב סובלים.
מבקשי המקלט מתרכזים בעיקר שם, והם לא הופכים את חייהם של תושבי דרום תל-אביב (שבינינו, תמיד סבלו והממשלה תמיד דאגה להחליש אותם) לקלים יותר.
מבקשי המקלט לא צריכים להתרכז שם, הם צריכים להתפזר ברחבי הארץ ולאייש מקומות עבודה, ובמקביל הממשלה צריכה להוביל פרויקט שיקום שכונות מצוקה. אלא שהממשלה שלנו היא ממשלת ביבי, והרבה יותר קל להסית נגד שעיר לעזאזל במקום להביא פתרון אמיתי ויעיל, שכנראה גם יגרור קיצוץ מתקציב המתנחלים והחרדים.
המתנחלים והחרדים הם אזרחי מדינת ישראל.
לא צריך לקצץ להם שום דבר לטובת עשרות אלפי מסתננים שאף אחד לא הזמין.
אפשר לקחת מתקציב הבימה, אם תסכים.