עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#801 ThUnDeR

ThUnDeR

משתמש סביר+

• ותיקים
  • 4,899 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2013‏, ‎21:03

מי עומד לקרוא את כל זה? עשית פה מינימום כתבה של YNET

-

תמונה שפורסמה

#802 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎18/05/2013‏, ‎01:18

מה אתה רוצה?

כל האשכול הזה מלא בהודעות באורך הזה או יותר...
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#803 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎18:59

הייתי ככה קרוב להתקף לב. גארת' בייל הזה..

איזו הקלה

#804 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎19:15

וואליד באדיר, ניר דוידוביץ', יופ היינקס, מארק ואן בומל,פיל נוויל, ג'יימי קראגר, מייקל אואן, דיוויד בקהאם, פול סקולס ומעל כולם, אלכס פרגוסון.
ללא ספק סופו של דור.
(ובנוסף, תיאו פפאלוקאס)
  • Pamidor אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#805 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎19:16

חבל, לא מגיע לטוטנהאם להיות חמישית. היא הייתה הרבה יותר טובה מארסנל בעיקר בכך שניצחה את הגדולות וארסנל לא.

#806 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎19:20

איזה לוזרים יונייטד יצאו...
ואני כבר לא יכול לחכות למתי שלוקאקו ישחק אצלנו

#807 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎19:32

חבל, לא מגיע לטוטנהאם להיות חמישית. היא הייתה הרבה יותר טובה מארסנל בעיקר בכך שניצחה את הגדולות וארסנל לא.

אם היא הייתה כל כך הרבה יותר טובה היית מצפה מהם לפחות לדגדג את הפרש השערים, שהוא באמת פרמטר טוב לבדיקת היכולות הכלליות של הקבוצה, אבל לא, הפרש השערים של ארסנל כפליים גדול מזה של טוטנאהם.

#808 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎21:57

ואללה צודק, עדיף להיות לוזרים במשחק חסר חשיבות מאשר משחק חשוב כגון הפסד בפנדלים בגמר ליגת האלופות.
  • xori ו Sparkles אוהבים את זה

#809 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎23:37

באמת אין חשיבות למשחק ה-1500 והאחרון של פרגוסון?

#810 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎19/05/2013‏, ‎23:52

התינוק שוב שכח לקחת את המוצץ.

#811 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2013‏, ‎16:20

בן אדם הזוי, איך אתה בכלל מעלה בדעתך שיונייטד היא קבוצה לוזרית.
לפני שאתה מגדיר קבוצה כלוזרית פעם הבאה הבא את הנתונים של שתי הקבוצות (הקבוצה אותה אתה אוהד) והשווה מבחינת אליפויות או כל הדברים האחרים שאכן יוכיחו שיונייטד היא לוזרית.
עד אז הפסק לדבר כמו ילד בן 9.
אתה סתם מתגרה פה באנשים.
ודרך אגב, ראיתי את התגובות שלך ושל צ'ך.
צ'ך אין מה לחפש בקטנות ואם זה היה שחקן יונייטד אני הייתי חושב בדיוק אותו דבר.
ההתאחדות צריכה לתת עונש השעייה ממשחק או שתיים על מקרים מהסוג הזה.
ההשוואה לבוסקטס היא יותר בגלל שלאחר שנשרקה העבירה הוא חייך ולא יותר בגלל התיאטרליות שבו הוא נפל.
וכן זה לא פעם ראשונה שגם אני אומר את זה בפורום שהמצב הזה ידוע שברגע שנעשית עבירה אפילו אם הכי קלה שחקנים מתקפלים ולפעמים צועקים על מנת להחמיר את הפסיקה של השופט.
מה שעיצבן זה מה שלואיז עשה לאחר העבירה, אין הבדל בין מה שהוא עשה למה שבוסקטס עשה, חמור מכך הוא עוד חייך לעבר אוהדים.
לשחק בעצבים של אוהדים מעיד עד כמה הוא בן אדם קטן..בסופו של דבר הגלגל מסתובב והוא לא זה שיצחק אחרון בזה אני בטוח. (לא שאני מתעצבן ממה שהוא עשה אני רק רוצה להבהיר לקוקגוד שמה שהוא עשה זה לא פחות מבוסקטס או אפילו סוארז).

קוקגוד על איזה צביעות אתה מדבר? על זה שלא דברנו על האדום של נאני עוד בזמנו? בגלל שאי אפשר לטחון יותר מידי מים כמו שאתה עושה.
אם נבוא לפה ונרשום מגילות כל פעם אחרי משחק מה זה יתן לנו? זה ישנה משהו?
מחובתו של מאמן של הקבוצה להגן על השחקנים שלו עד שהם עוברים את גבול הטעם הטוב ושם המועדון עם החלטת המאמן מחליטים להעניש את השחקן. (והיו הרבה מקרים כאלה בעבר)
בטח שהמאמן לא אובייקטיבי לגבי השחקנים שלו, אם המאמן לא יתן גב לשחקנים (וזה נכון לכל קבוצה בעולם) אז מי יתן?
תפסיק לדבר שטויות בבקשה ממך.
אתה רציני? אף אחד בצ'לסי לא בא בטענות לשופטים?
בו נעזוב את העובדה שכל שני וחמישי צ'לסי מחליפה מאמן
די מתאו כשהיה המאמן, התלונן מספר פעמים על השיפוט במהלך השנה לאחר ההפסדים של הקבוצה. (בצדק או לא בצדק אותי זה לא מעניין כי אני מעריך שגם אם פרגוסון מתלונן והוא צודק במקרה הזה אתה מציג אותו בתור אחד שתמיד מתלונן לשופטים).
למה אתה סתם אומר שצ'לסי אף פעם לא התלוננה?
האם לקחת את השנים עברו בחשבון? או שאתה מתייחס לכך רק מתי שנוח לך?
ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא בעד תלונות לשופטים שלאחר משחק ואמרתי את זה לא מעט פעמים שאני לא אוהב את זה אצל פרגוסון אבל אני עדיין מעריך אותו כמאמן הגדול בהיסטוריה, לצערי ואני מאמין שלצער חובבי הכדורגל האחרים שמעדיפים ספורטיביות, תלונות לאחר המשחק לשופטים היא בגדר הרגל ואי אפשר לעצור זאת..

#812 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2013‏, ‎18:51

אחשלי, מה אתה מבזבז על הבנאדם זמן ועוד כותב מגילה שמביישת את מגילת מצרים, הוא לא יצא מהרגשי נחיתות שלו לעולם.

#813 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎20/05/2013‏, ‎22:52

באמת אין חשיבות למשחק ה-1500 והאחרון של פרגוסון?

החשיבות היא מן הסתם לא ספורטיבית. עצם העובדה שהוא עלה עם הרכב יחסית משני מראה שזה לא ממש חשוב לו. השנאה שלך ליונייטד מעוורת אותך למציאות. זה בסדר, אתה מנסה (או חושב) שאתה מעצבן פה מישהו... אני מבטיח לך שאותי אתה ממש לא. בשורה התחתונה, יונייטד אלופת אנגליה וזה מה שיזכרו (עכשיו תתחיל עם הבכי של מזל, שופטים וכו').

#814 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎00:23

דבר ראשון, לא אמרתי שיונייטד היא קבוצה לוזרית, אמרתי שהיא יצאה לוזרית. זה לא אומר שזה האופי שלה, אבל כשקבוצה מאבדת ב-20 דקות יתרון של 5-2 אין עוד דרך לתאר את זה.

שים לב במה אתה מאשים את דויד לואיז, אתה מאשים אותו בחיוך. חיוך זה לא דבר לא ספורטיבי, אין בו שום פגיעה פיזית או מילולית באף אחד, זה דבר סמלי וקטן שלא פוגע באף אחד. בכל זאת, אתה אומר שבגלל שהוא חייך הוא בן אדם קטן, בגלל שהוא חייך מגיע לו השעיה, אתה באמת רציני? ואתה עוד אומר שהחיוך שלו זה כמו סוארז? נו באמת, כשאתה אומר שלחייך לכמה שניות זה כמו לנשוך מישהו אחר אני באמת כבר לא יכול לדעת אם אתה רציני.

אני אומר צביעות על זה שאתה מאשים אותי ב"התבכיינות" על הטעויות שיפוט שפוגעות בצ'לסי אבל מעריץ מאמן שעושה את זה פי אלף יותר פעמים ממני. כשאני אומר שפרגוסון לא אובייקטיבי לגבי השחקנים שלו אני מתכוון לזה שהוא יכול להגיד שעבירה מסויימת היא "100% אדום" כשהיא נעשית על אחד מהשחקנים שלו, אך כששחקן שלו עושה אותה ההחלטה על האדום היא "החלטה משוגעת". זה משהו שלא הייתי מצפה מאף מאמן לעשות.
ושוב אתה ממשיך להסיק את מה שאתה רוצה ממה שאני כותב. אני כתבתי ש"בצ'לסי אין אף אחד שמתלונן על טעויות שיפוט שהולכות לרעתם", שזה משפט בלשון הווה, כלומר הוא תקף על מה שקורה עכשיו ולא לפני כמה שנים. משפט שכתוב בלשון הווה לא אמור לקחת את השנים עברו בחשבון, זה למה לא עשיתי את זה. אני יודע לנסח את עצמי מספיק טוב ואם אני כותב משפט בלשון הווה כנראה שאני מתכוון שהוא יהיה בלשון הווה, אני לא צריך אותך שתחליט לי מה התכוונתי.

ורותם, אם אתה רוצה לדבר על מה זוכרים. זוכרים שצ'לסי מחזיקה בשיא הנקודות לעונה בליגה, בשיא הגולים לעונה בליגה, בשיא הפרש השערים לעונה בליגה, בשיא הכי פחות ספיגות בעונה בליגה, ובשיא הכי הרבה נצחונות בעונה בליגה. לשיא האחרון יונייטד יכלה להצטרף אליה אם היא רק הייתה מצליחה לשמור על יתרון של 5-2 למשך 30 דקות, אבל היא לא הצליחה. ואל תגיד לי שהשיא הזה לא חשוב כי השחקנים של יונייטד התבטאו ואמרו שהם רוצים את השיא הזה.

#815 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎01:09

צ'ך אין מה לחפש בקטנות ואם זה היה שחקן יונייטד אני הייתי חושב בדיוק אותו דבר.

ההתאחדות צריכה לתת עונש השעייה ממשחק או שתיים על מקרים מהסוג הזה.

ההשוואה לבוסקטס היא יותר בגלל שלאחר שנשרקה העבירה הוא חייך ולא יותר בגלל התיאטרליות שבו הוא נפל.

וכן זה לא פעם ראשונה שגם אני אומר את זה בפורום שהמצב הזה ידוע שברגע שנעשית עבירה אפילו אם הכי קלה שחקנים מתקפלים ולפעמים צועקים על מנת להחמיר את הפסיקה של השופט.

מה שעיצבן זה מה שלואיז עשה לאחר העבירה, אין הבדל בין מה שהוא עשה למה שבוסקטס עשה, חמור מכך הוא עוד חייך לעבר אוהדים.

לשחק בעצבים של אוהדים מעיד עד כמה הוא בן אדם קטן..בסופו של דבר הגלגל מסתובב והוא לא זה שיצחק אחרון בזה אני בטוח. (לא שאני מתעצבן ממה שהוא עשה אני רק רוצה להבהיר לקוקגוד שמה שהוא עשה זה לא פחות מבוסקטס או אפילו סוארז).

הייתי חייב לבדוק את הסוגייה הזו של לואיז (למרות שהייתי בטוח בזה).
דיברתי עם כמה חברים שלא אוהדי צ'לסי או יונייטד והם פשוט הפריכו את השטויות האלה שאתם ממציאים פה.
אני לא סתם אומר שאתם קטנוניים ולא רציניים. ואתם אפילו לא באמת יודעים למה הוא חייך. אמרו בראיון שהאוהדים קראו לו slideshow bob,
וכתגובה לכך הוא צחק. וואו, בוא נשעה אותו לכל העונה. שלא תבין לא נכון, יש חוקים וצריך לעמוד בהם.
נכון, הוא הגזים עם הכאב, ועכשיו למרות ש99.9% מהשחקנים מגזימים עם הכאב דווקא ללואיז מגיע השעיה, אה?

אני יודע מתי יש ואין צביעות. פה החלטתם להיות צבועים ולזיין ת'שכל.
באמת, מישמיש אני מאוד מכבד אותך אבל בנאדם אובייקטיבי שמסתכל מהצד היה צוחק על השטויות שכתבתם פה על לואיז ועוד ההשוואות המטופשות לכל שחקני הבימה.
  • avihai23 אוהב את זה

#816 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎06:53

כשתגיעו לשיא האמיתי (אם בכלל) של 20 אליפויות ליגה תדבר איתי.

#817 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎08:00

לידעתכם מאז הגעת מוריניו לקבוצה ב2004 צ'לסי זכתה ביותר תארים מיונייטד.

#818 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎13:32

גדול, זה ממש משעשע מה שכותבים פה. אלוהי הבולבול, אתה בבאמת חושב שמישהו זוכר את התארים הלא חשובים האלה? בפועל, זוכרים שאנחנו הקבוצה המעותרת ביותר באנגליה עם הכי הרבה אליפויות, וזה מה שיזכרו גם עוד 30 שנה. עד אז תמשיך להתנחם בתארים הכל כך לא חשובים של הקבוצה הלא חשובה שלך.

#819 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎13:37

וואי סתום תפה שלך יפלוץ

#820 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎21/05/2013‏, ‎17:11

חחחח, Pamidor , כל מה שנגיד עליך יהיה מחמאה לעומת מה שאתה באמת.
  • Cokegod אוהב את זה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים