תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.
נכתב ב- 22/06/2013, 10:07
כמה משועמם וטיפש צריך אדם להיות בשביל לעשות את זה.
אני מניח שמי שעשה את זה לקח בחשבון שילד קטן יכל לקבל מזה טראומה לכל החיים, אבל כנראה שזה לא חשוב.
אקט טיפשי של בנאדם פחדן (אחרת הוא לא היה עושה את זה בסתר), ובנוסף לא קידם שום דבר בנושא הטבעונות מלבד לעשות להם שם רע.
נכתב ב- 22/06/2013, 15:26
לך תבין טבעונאצים אחשלי. אני שוב אצטט דברים שהם כותבים שיצא לי לראות...;אני עדיין לא מבין איך אפשר להצדיק את ראשי הבקר הכרותים על המזרקה.
אני מניח שמי שעשה את זה לקח בחשבון שילד קטן יכל לקבל מזה טראומה לכל החיים, אבל כנראה שזה לא חשוב.
אקט טיפשי של בנאדם פחדן (אחרת הוא לא היה עושה את זה בסתר), ובנוסף לא קידם שום דבר בנושא הטבעונות מלבד לעשות להם שם רע.
"אין יום שעובר שאני לא יכול לשקוע בדיכאון בגלל רצח החיות ואנשים שאוכלים בשר, צריך להרוג את האנשים האלה", ועוד שלל דברי תסכול ומרמור על כך שהם מתעבים אנשים שאוכלים בשר, חלב וביצים.
אז מה שחבורה של נקבות כמוהם עושים זה מעשי ברבריות כאלה. אנשים מסכנים. שבו בשקט ותאכלו את הזרעי פשתן שלכם עם הסויה כוסעומו, זה רק מביא לכך שאתם מתנדים מהחברה. ממליץ להם להקים ארץ משלהם בשם טבעונילד ולחיות שם.
נכתב ב- 22/06/2013, 19:13
כמה צבוע אפשר להיות?אני עדיין לא מבין איך אפשר להצדיק את ראשי הבקר הכרותים על המזרקה.
איך אפשר להצדיק את ההסתרה של בתי המטבחיים כמו מחנות ריכוז, ואת מה שמתרחש שם?
מה שילד יבין אתה מסרב להפנים.
אתה דוגמה לכך שרוע נובע מטיפשות.לך תבין טבעונאצים אחשלי. אני שוב אצטט דברים שהם כותבים שיצא לי לראות...;
"אין יום שעובר שאני לא יכול לשקוע בדיכאון בגלל רצח החיות ואנשים שאוכלים בשר, צריך להרוג את האנשים האלה", ועוד שלל דברי תסכול ומרמור על כך שהם מתעבים אנשים שאוכלים בשר, חלב וביצים.
אז מה שחבורה של נקבות כמוהם עושים זה מעשי ברבריות כאלה. אנשים מסכנים. שבו בשקט ותאכלו את הזרעי פשתן שלכם עם הסויה כוסעומו, זה רק מביא לכך שאתם מתנדים מהחברה. ממליץ להם להקים ארץ משלהם בשם טבעונילד ולחיות שם.
נכתב ב- 22/06/2013, 20:00
אם אתה חושב שמשחטות לא צריכות להתקיים, אתה מוזמן למחות על כך.
אבל האקט הזה מראה שאין לאותם אנשים גבול, שהם לא סופרים אף אחד.
בפעם הבאה הם יזרקו ראש של כבש באמצע קניון, ואולי אחרי זה גם יהרגו בנאדם על הדרך כדי שיבין שלא שוחטים חיות.
נכתב ב- 22/06/2013, 21:00
אקט של חשיפה זה חסר גבולות?זה ממש לא העניין. אתה מוזמן לצאת במחאה מתי ואיפה שתרצה ולהביע את דעתך.
אם אתה חושב שמשחטות לא צריכות להתקיים, אתה מוזמן למחות על כך.
אבל האקט הזה מראה שאין לאותם אנשים גבול, שהם לא סופרים אף אחד.
בפעם הבאה הם יזרקו ראש של כבש באמצע קניון, ואולי אחרי זה גם יהרגו בנאדם על הדרך כדי שיבין שלא שוחטים חיות.
יש לך חוצפה תאמין לי...ההתחסדות הזאת פשוט מבחילה.
נכתב ב- 22/06/2013, 21:33
החוצפה היחידיה היא שלך שאתה לא מוכן לקבל דעות של אחרים.
אתה רוצה לחשוב שזה איזה אקט של גבורה? בבקשה.
אני חושב שזה הקצנה ופשע לכל דבר.
נכתב ב- 22/06/2013, 22:26
אהבת? מה אתה מהמאגניבים?חשיפה... אהבתי.
החוצפה היחידיה היא שלך שאתה לא מוכן לקבל דעות של אחרים.
אתה רוצה לחשוב שזה איזה אקט של גבורה? בבקשה.
אני חושב שזה הקצנה ופשע לכל דבר.
איו פה שום קשר לגבורה. זה עניין של מודעות למציאות. יש עוד הרבה אנשים כמוך שמתעלמים מסבל של אחרים, כי זה נוח להם.
אני יכול לקבל דעות של אחרים, אבל לך אין דעה. אתה בוחר להתעלם מהצד שנוח לך.
הפשע היחיד פה הוא כליאת החיה וניצולה לשלל מטרות בני האדם. הפעילים הם האחרונים שביצעו פשע.
תחסוך ממני את הבולשיט המתחסד שלך..
נכתב ב- 22/06/2013, 22:36
אני מעדיף לחסוך מעצמי את המשך השיחה איתך כמו שאחרים עשו.
שיהיה לך יום טוב.
נכתב ב- 22/06/2013, 22:39
מה שיעשה לך טוב לאגו.ואני מניח שאתה מהמצחיקים.
שיהיה לך יום טוב.
תחסוך מעצמך את השימוש בשכל הישר.
נכתב ב- 23/06/2013, 02:54
העיקר הרבה פה יצאו עלי לפני איזה חודש שהתווכחתי איתו :\ואני מניח שאתה מהמצחיקים.
שיהיה לך יום טוב.
טוב, אמרתי דברים די מטופשים בנוגע לתמיכה בהתעללות בבע"ח, אבל זה דבר אחר.
כפי שאתה רואה, הם אינם בני אדם רגילים. הם מחזיקים בדעות קיצוניות. יש הבדל בין צמחוני שלא אוכל בשר כי זה יושב לו על המצפון לבין חבר בכת הטבעונות, שקורא לאונס ורצח נשים שלובשות מעיל עור פרווה, הרג של אנשים שהורגים חיות והקיצונים בהם שראיתי מאחלים סרטן והתקף לב לכל בני האדם שאוכלים בשר.
אתה מבין את הראש של הטבעונאציזם הזה?
והוא עוד אומר לי שאני פה ה'רע'. בואנ'ה, יש לכם פאקינג אידיאולוגיה שרחוקה שנות אור מהנאציזם האמיתי. הטבעו-נאציזם קורא להשמיד 99% אחוז מכלל האנושות. חבורה של חולי נפש. מה יהיה הצעד הבא, נשמע על חברי כת טבעונים שרצחו קצב?
אני דווקא חושב שמי שמגדיר עצמו יותר הומני ורגיש לזכויות אדם ובעלי חיים צריך להיות אדם מוסרי וטוב. חבל שאתם מייצגים את ההפך, אז תלכו לעזאזל אתם והחיות שלכם. בשר זה יאמי.
ואגב: מצאו את ההבדלים בין פעולות תג מחיר של מתנחלים שקוראות מוות לערבים ומשחיטים את הרכבים והרכוש/מסגד לבין פעולות תג מחיר של טבעונאצים שכורתים ראשי בקר ושמים אותם על המדרכה וכותבים בשר זה רצח.
נכתב ב- 23/06/2013, 03:08

נכתב ב- 23/06/2013, 03:22
הטבעונים האלה לגמרי הטירפו אותי :Sאני חייב לציין שצחקתי בקול מהחתימה שלך פרימדור. למרות שזה לא במקום זה הצחיק אותי
חחחחחחחחחחחחחח
אני מניח שהם גיבורים מאחורי הפייסבוק ושלל הפוסטים והתמונות שהם מפרסמים, או לבצע מעשי פשע לפנות בוקר כי הם פוחדים לעשות את זה בגלוי,
אבל בתכל'ס, בואו נהיה ריאלים. היום במדינה שלנו דוקרים על כלום. אני רוצה לראות שטבעונאצי יבוא אלי או לכל אדם אחר ויגיד לו את מה שהוא חושב בפנים. אני לדוגמה הייתי רק שובר לו את המפרקת בכדי שילמד את הלקח שלו, אבל לך תדע איך זה היה נגמר אצל ישראלי ממוצע. (רמז: דקירה). אז אולי הטבעונים האלה יבינו שמקומם לשבת הוא בבית, ואם זה לא מוצא חן בעינם אז שימחו בצורה מוסרית ומכובדת.
עזוב את זה שלרובם אין חברים והם נידו את כל בני המשפחה שלהם, ומה שהם עושים זה מקבצים קבוצות של טבעונים למטרות חברתיות.
יצא לי גם לראות פוסט על זה שפעילת זכויות בע"ח אומרת גועל נפש על תמונה של טבעונית שאומרת שזה בסדר לכבד את הזכות של אנשים לאכול בשר, ושאם אם לא הייתה עושה זאת - לא היו לה חברים ומשפחה כמו לשאר הטבעונים.
אני ממש לא מציג את עצם הטבעונות כאקט שלילי של אנשים נאצים. אפשר להתחשב בזכויות בעלי החיים ולאכול זרעי פשתן בשקט. אבל אקט שכולל תיעוב בני אדם שאוכלים בעלי חיים זה כבר עובר את הגבול - וכמו שאמרתי; אם אתם בוחרים בדרך הזו, אתם מנדים את עצמכם לעולם טבעוני ומסכן.
נכתב ב- 23/06/2013, 03:42
פרימדור אגב, לדעתי אתה מניח שכל הטבעונים הם מה שאמרת למעלה בעוד שלדעתי זה רק הקיצוניים. בכל חברה יש קיצוניים, היופי הוא שהרוב בדרך כלל נורמלים.
נכתב ב- 23/06/2013, 08:12
אני בטוח שאתה אפס במציאות " אשבור לו את המפרקת רק כדי ללמד לקח" חחחחח
אחלה חתימה
נכתב ב- 23/06/2013, 09:42
אני לא מבין איך אני אמור להגיב לילד חנון בן 16 שמקלל אותי מאחורי המסך. ושוב, מה יהיה עם העילגות? לא הגישו אותך לבגרות בלשון? לא הבנתי דבר חוץ מהקללות כמו בהודעתך הקודמת.פאמידור אתה צריך להבין, כמו שלא כל האוכלי בשר כמוך, גם לא כל הטבעוניים כמו מי הדמיות שאתה מתאר. אני מניח שאתה לא תבין את זה, גם אם מתנהגים כמו שאתה אומר הם עדין מתבססים על דברים אמיתים.
אחלה חתימה
ותודה על החתימה.
אורפז, זה פאמידור לא פרמידור,
ושוב יש כאן משהו שאתה לא מבין.. הטבעונים שאמרו את זה הדגישו שבסיס המוסריות הטבעונית הוא זכויות החיות, והם רואים במי שהורג או אוכל חיות כנאצי (אירוני משהו). מסתבר שלהיטלר יש תלמידים מצוינים.
אם היית רואה איך הם מכנים כל אדם שאוכל בשר "קרניסט מצוי" וטוענים שאין להם כל קשר עם קרניסטים, היית מבין. אתה לא ביצעת מדגם מייצג לכלל האוכלוסייה הטבעונית אבל אני יכול להבטיח לך שרובם כאלה, ומי שלא כזה פשוט לא מראה את הפרצוף שלו בפייסבוק או בהפגנות של פעילי זכויות בע"ח/פעולות טרור שהם מבצעים. ולדוגמה, בפייסבוק הקהילה הגדולה שלהם לא עוברת 10,000 איש וככה זה בערך ברוב הארץ, אם תוריד את הצמחונים הרגילים שלא שמים זין על החיות. ורובה של הקהילה - כזו.
נכתב ב- 23/06/2013, 11:34
כמה הכפשות אתה מפזר פה על טבעונים...אתה פשוט שקרן עלוב וטיפש גמור.הטבעונים האלה לגמרי הטירפו אותי :S
אני מניח שהם גיבורים מאחורי הפייסבוק ושלל הפוסטים והתמונות שהם מפרסמים, או לבצע מעשי פשע לפנות בוקר כי הם פוחדים לעשות את זה בגלוי,
אבל בתכל'ס, בואו נהיה ריאלים. היום במדינה שלנו דוקרים על כלום. אני רוצה לראות שטבעונאצי יבוא אלי או לכל אדם אחר ויגיד לו את מה שהוא חושב בפנים. אני לדוגמה הייתי רק שובר לו את המפרקת בכדי שילמד את הלקח שלו, אבל לך תדע איך זה היה נגמר אצל ישראלי ממוצע. (רמז: דקירה). אז אולי הטבעונים האלה יבינו שמקומם לשבת הוא בבית, ואם זה לא מוצא חן בעינם אז שימחו בצורה מוסרית ומכובדת.
עזוב את זה שלרובם אין חברים והם נידו את כל בני המשפחה שלהם, ומה שהם עושים זה מקבצים קבוצות של טבעונים למטרות חברתיות.
יצא לי גם לראות פוסט על זה שפעילת זכויות בע"ח אומרת גועל נפש על תמונה של טבעונית שאומרת שזה בסדר לכבד את הזכות של אנשים לאכול בשר, ושאם אם לא הייתה עושה זאת - לא היו לה חברים ומשפחה כמו לשאר הטבעונים.
אני ממש לא מציג את עצם הטבעונות כאקט שלילי של אנשים נאצים. אפשר להתחשב בזכויות בעלי החיים ולאכול זרעי פשתן בשקט. אבל אקט שכולל תיעוב בני אדם שאוכלים בעלי חיים זה כבר עובר את הגבול - וכמו שאמרתי; אם אתם בוחרים בדרך הזו, אתם מנדים את עצמכם לעולם טבעוני ומסכן.
בוא נראה אותך שובר לי את המפרקת יא ערס מסכן...
נכתב ב- 23/06/2013, 12:57
הטבעונים בלה בלה, הרומנים גנבים, הכורדים מפגרים, היהודים גנבים וכל הערבים מחבלים.אני לא מבין איך אני אמור להגיב לילד חנון בן 16 שמקלל אותי מאחורי המסך. ושוב, מה יהיה עם העילגות? לא הגישו אותך לבגרות בלשון? לא הבנתי דבר חוץ מהקללות כמו בהודעתך הקודמת.
פאמידור אתה צריך להבין, כמו שלא כל האוכלי בשר כמוך, גם לא כל הטבעוניים כמו מי הדמיות שאתה מתאר. אני מניח שאתה לא תבין את זה, גם אם מתנהגים כמו שאתה אומר הם עדין מתבססים על דברים אמיתים.
אחלה חתימה
ותודה על החתימה.
אורפז, זה פאמידור לא פרמידור,
ושוב יש כאן משהו שאתה לא מבין.. הטבעונים שאמרו את זה הדגישו שבסיס המוסריות הטבעונית הוא זכויות החיות, והם רואים במי שהורג או אוכל חיות כנאצי (אירוני משהו). מסתבר שלהיטלר יש תלמידים מצוינים.
אם היית רואה איך הם מכנים כל אדם שאוכל בשר "קרניסט מצוי" וטוענים שאין להם כל קשר עם קרניסטים, היית מבין. אתה לא ביצעת מדגם מייצג לכלל האוכלוסייה הטבעונית אבל אני יכול להבטיח לך שרובם כאלה, ומי שלא כזה פשוט לא מראה את הפרצוף שלו בפייסבוק או בהפגנות של פעילי זכויות בע"ח/פעולות טרור שהם מבצעים. ולדוגמה, בפייסבוק הקהילה הגדולה שלהם לא עוברת 10,000 איש וככה זה בערך ברוב הארץ, אם תוריד את הצמחונים הרגילים שלא שמים זין על החיות. ורובה של הקהילה - כזו.
נכתב ב- 23/06/2013, 20:25
- orelzor אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 25/06/2013, 05:36
..
- אוכלי בשר הם אפסים ואלו ביניהם שלעולם לא יעברו לטבעונות - כבר נגמרו לי סוגי המחלות שאני מאחל להם.
אבל צריך לשמור את זה בינינו
יש כאלו שכבר אין לי אמונה בהם
איחלתי להם שיאנסו כל מישהי שחשובה להם
אבל בקשר לרוב - צריכים משהו קצת אחר
..
..
- את האגרסיות שלכם על אוכלי הבשר - לא בפייסבוק ולא דרך פוסטים
- אני טבעונאצי גאה ואני לא חושב שאנחנו יפי נפש אבל אם גרמנו להם להכין פוסט נגד על הטופו הזה אז עשינו חרא עבודה
נכתב ב- 25/06/2013, 11:46
אז קיבלת כאפות בבית ספר...זה לא סיבה להיות אגוצנטרי ונכה שכלית.טבעונאצי שתפסתי עכשיו מקבוצתם בפייסבוק:
- הנסיך המדליק אוהב את זה
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים