עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#801 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎17:37

יש להם אזרחות ישראלית כי אנחנו מדינת חוק (או לפחות היינו יותר דומים לכזאת ב49), ואחרי שכבשנו את השטחים ב49 (הקו הירוק), סיפחנו את השטחים שכבשנו ונתנו לכל הפלסטינאים שגרו בשטחים שסיפחנו אזרחות מלאה, והבטחנו לתת להם הגנה.
אצל הדרוזים הסיפור שונה. הם לא לאום, הם דת. הם נאמנים לכל מדינה שבה הם חיים ומתגייסים לצבא שלה. כך נוצר מצב שדרוזים במדינה א' נלחמים בדרוזים במדינה ב'.

אז נשים אותם להילחם רק בגזרות סוריה ומצרים, איך זה?
הרי הם לא אמורים להזדהות איתם.
אני יכול להתחיל לתת לך 100 פתרונות ואתה לעולם לא תודה בסיבה האמיתית שבגללה אסור לגייס אותם, הם פשוט שונאים את המדינה ומנצלים את הדמוקרטיה שלה כדי לפגוע בה, לא יותר מזה.

אני זוכר שלפני לא מעט זמן אילן אמר שהייתה כתבה בעיתון שאומרת שאחוז הפשיעה של המסתננים פחותה משל הישראלים.

http://www.latma.co....spx?artiId=6018

כבר הבאתי לו את זה, הוא כמובן ענה "שקר שקר שקר"
הוא עדיין נאחז בטענה ש"אי אפשר להביא נתונים על פשיעת אפריקאים בלבד" ולכן לעולם לא נדע זאת וכנראה לא נוכל להאשים אותם.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#802 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎18:01

שוב, הלאום של ערביי ישראל הוא פלסטיני, כך הם בוחרים להגדיר את עצמם.
איך אתה באמת מצפה שמדינת ישראל תשלח אותם להלחם (או לעזור בלחימה) כנגד בני אותו לאום?

לעומת זאת, החרדים הם יהודים, ואין להם שום סתירה מצפונית כלשהי שתמנע את גיוסם לצה"ל. איך אפשר לחפוף בין השניים?

רק בעמודים הקודמים הבאתי לך כתבה של 68 % מהערבים רוצים להשאר במדינה ולא לעבור לשום מדינה אחרת...
גם להם וגם לחרדים נוח עם המצב שהם לא עושים צבא ולא תורמים למדינה , גם את החרדים אני לא רוצה בצהל (גם הם לא זה הדדי לא מגזענות).שהאוצר יקח את כל הכוח עבודה הזה ויגזור על כל גבר בין 18-21 שלוש שנים של שירות לציבור.עמותות ,מדא,כבאים וכל מי מקומות שצריך אנשים שיתנדבו.... מה כלכך מסובך פה ? צהל לא יקרוס אם הם לא ימשיכו לשרת ואני מדבר על 10-20 שנה הקרובות ולא איום דמוגרפי של עוד 50 שנה.

#803 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎19:15

http://news.nana10.c...rticleID=902502
אחחח אני כל-כך אוהב דמוקרטיה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#804 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎19:18

http://news.nana10.c...rticleID=902502
אחחח אני כל-כך אוהב דמוקרטיה.

ת'אמת אני מאמין שזו הדעה של רוב העם במצרים לכן אני לא מבין את האמירה הזאת.

#805 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎20:26

NIghtDesign, אי אפשר להציב אותם רק בגזרות סוריה ולבנון.
חלק מאוד-מאוד גדול מהפעילות השוטפת של צה"ל הוא נגד הפלסטינאים, שזהו הלאום שלהם. הם לא מוכנים להלחם נגדם או לעזור במלחמה נגדם, או אפילו להתגייס לגוף שפוגע בהם. גם המדינה מבינה את הרגישות ונותנת להם פטור גורף מצה"ל.
חוץ מזה, צה"ל הוא צבא ציוני שמשרת את המטרות הלאומיות של מדינת ישראל כמדינה ציונית. הערבים אינם ציונים ואינם מתיימרים לשרת את הציונות, ואין סיבה שיתגייסו לגוף שפשוט לא מייצג אותם, ואפילו נלחם נגדם.

כמובן שגם לא כתבתי "שקר שקר שקר", אלא חתכתי את הטענות המניפולטיביות באתר הבית שלך ואמרתי מדוע הן לא אומרות כלום.
לא אמרתי שאי אפשר לפלח את הפשיעה לפי אפריקאים, אמרתי שכנראה שבדו"ח המעודכן לא פילחו. הדו"ח האחרון שבו היה פילוח פשיעה גם של זרים מתוך כלל האוכלוסיה וגם האפריקאים מתוך האוכלוסיה היה לפני שנה וחצי, בסוף 2010. הדו"ח ההוא הראה שפשיעת הזרים האפריקאים היא קטנה בהרבה יותר מהפשיעה באוכלוסיה הכללית, והדו"ח האחרון של הכנסת, שהוא מפורט פחות, תואם את הנתונים.
אמרתי גם שאינך יכול לקבוע שפשיעת הזרים האפריקאים גבוהה יותר מסביבתה על סמך העיתונות בלבד ללא עובדות בשטח ונתונים.

yosefddd, עדי-בלי-בצל אמר את זה קודם ואני מסכים איתו. אני לא רואה מניעה שהערבים יעשו שירות אזרחי. זה הפתרון הטוב ביותר.
עריכה: אני רואה שלא הבנתי כמו שצריך את ההודעה שלך. אם אתה מתכוון לשירות אזרחי לחרדים, אז אני חושב שזה פתרון סביר כי קשה לי לראות אותם מתגייסים כרגע, אבל עקרונית אני לא רואה מניעה שיתגייסו.

#806 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:42

נותנים להם פטור מצה"ל כי מסוכן שהם יתגייסו, הרבה לפני שלמישהו אכפת מהלאומיות שלהם.
כל ערבי (ערבי-מסולמי!) שרוצה להתגייס (מהבודדים שיש) עובר בדיקות ביטחוניות מפה עד בכלל.

אז דבר ראשון, בטח שאפשר להציב אותם רק בסוריה ולבנון, מה הבעיה בזה? נותנים פקודה וזה מה שקורה.
דבר שני, אם הם נגד המדינה שבה הם חיים, אז אפשר להתייחס אליהם כאויבים ולגרש אותם, כי לא הגיוני שיחיו בתוכנו אנשים שהחוק מגדיר כמסוכנים.
אחר כך הם יודעים לבכות שנותנים הטבות יתר למי שעושה צבא, וכמובן שכל שמאלני טוב יצדיק אותם.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#807 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎01:41

אז דבר ראשון, בטח שאפשר להציב אותם רק בסוריה ולבנון, מה הבעיה בזה? נותנים פקודה וזה מה שקורה.
דבר שני, אם הם נגד המדינה שבה הם חיים, אז אפשר להתייחס אליהם כאויבים ולגרש אותם, כי לא הגיוני שיחיו בתוכנו אנשים שהחוק מגדיר כמסוכנים.
אחר כך הם יודעים לבכות שנותנים הטבות יתר למי שעושה צבא, וכמובן שכל שמאלני טוב יצדיק אותם.

וואו!!! כל כך הרבה הצלחת בכל כך מעט טקסט!
"אז דבר ראשון, בטח שאפשר להציב אותם רק בסוריה ולבנון, מה הבעיה בזה? נותנים פקודה וזה מה שקורה."
זו סתם התפלמסות ריקה. כוחות צבא צריכים להיות זמינים לכל משימה, ואי אפשר לפלח חזיתות גזעית. לצורך העניין: גם לבנון גדושת פלסטינים. תשאיר את כולם לחזית הסורית כנראה. ממש אסטרטג אתה.
"דבר שני, אם הם נגד המדינה שבה הם חיים, אז אפשר להתייחס אליהם כאויבים ולגרש אותם, כי לא הגיוני שיחיו בתוכנו אנשים שהחוק מגדיר כמסוכנים."
החוק לא הגדיר אותם כמסוכנים, אלא אם כן אתה החוק. לצורך העניין: עובדה שחיים בינינו אנשים שהחוק דווקא כן הגדיר כמסוכנים לציבור, כמו למשל אנשים שגמרו לרצות את עונשם ולא למדו לקח. החברה סופגת את זה משום שאין מאסר מניעתי במדינה נאורה. בנוסף, מדינות רבות מתמודדות עם מיעוטים בעלי שאיפות לאומיות בדלניות. זה קורה בקנדה, זה קורה בספרד, בעיראק ובבריטניה. אפילו במדינות שבהן הבעיה אקוטית למדינה (טורקיה, בלגיה, גרוזיה) אף אחד לא מגרש אזרחים. אין אף מדינה שאפילו שוקלת רעיונות פשיסטיים כפי שטבעי וסביר לעשות בעיניך.
"אחר כך הם יודעים לבכות שנותנים הטבות יתר למי שעושה צבא, וכמובן שכל שמאלני טוב יצדיק אותם."
סתם משפט שלא קשור לכלום, לא נכון ביסודו, ונטען רק כדי לנסות לקשר ולזהות בין הצד השני, לאויבי המדינה כפי שאתה מציג אותם. זו פשוט הסתה פוליטית מהזן הירוד ביותר.
אבל יאללה, מי צריך טיעונים, יש בדיחות קורעות בלאטמה. נביא לינק במקום.

1h9roi.gif

#808 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎02:24

דבר ראשון, הם לעולם לא יתגייסו גם ככה.
לגבי הפילוח חזיתי, זה אפשרי מאוד.

אם היינו מטפלים בקבוצות בדלניות כמו במדינות כבר מזמן היינו נראים אחרת.
חיים בינינו אנשים מסוכנים כבודדים, לנו יש קבוצה ענקית של אנשים שבכל רגע נתון עלולים להתחיל לבצע טרור.
במדינות הראשונות שהזכרת לא הייתה בעיה של שימוש בכוח מצד הקבוצות האלו (אולי מעט, אבל לא בעיה ביטחונית רצינית.)
לעומת זאת ברוסיה לדוגמא ברגע שקבוצה בדלנית אחת מעזה לעשות פעולת טרור הם יודעים שהם יצטערו על זה, בלי רחמים ובלי לטפל בפינצטה.
כנ"ל טורקיה והכורדים, אף אחד לא באמת מרחם על הכורדים, אף אחדל א עושה הפגנה באמצע טורקיה "לשחרר את האסירים הכורדים".
אנחנו מורידים תראש בפני הטרור ואין סיבה שהוא לא יתרחב, באינתיפאדה הבאה שגם ערביי ישראל יתחילו לעשות לך צרות נראה מה תגיד.

לגבי המשפט האחרון, הוא נכון במאה אחוז, זה הגיע לכנסת בעזרת חברת הכנסת האהובה עלייך, מה אתה מנסה להכחיש פה?
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#809 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎11:18

המסתננים הם פצע פתוח. מביאים להזניית שוק התעסוקה.
הפליטים מביניהם הם מיעוט לא קובע.
הם מגיעים לכאן כי הם יכולים. סיפרו להם שזאת מדינה של פראיירים...
עד מתי?!
המפתח להחזרת המדינה לעם נמצא אצל ביבי (לא שאני אוהד גדול שלו).

זה אגב לא אני, זה ציטוטים של אחרים.
ונראה מי יגיד "גזען חשוך ופשיסט".

#810 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎11:42

דאבל

#811 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎16:32

באסה... שניכם רציתם לנקות שירותים במלון באילת, ועכשיו תצטרכו למצוא קריירה מבטיחה פחות.

1h9roi.gif

#812 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎16:47

ומה עשו לפני שהיו זרים?
כאלו שלא הצליחו למצוא עבודה נאלצו לעבוד בזה, אין ברירה.
כל עבודה מכבדת את בעליה ואם אתה מזלזל במנקה שירותים אז אתה יכול לזרוק את הליברליות שלך לפח.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#813 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎17:31

הוא מתכוון לזה שאף יהודי בארץ לא מוכן לעשות עבודה שחורה.

#814 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎17:47

אנשים שאין להם עבודה, שאין להם אוכל להביא הביתה יעשו הכל.
תפסיקו לזיין תשכל, רואים עכשיו כמה אתם "דואגים" לשכבות החלשות.
ליברלים ב***, תעשו הכל, הפגנות, צעדות, שלטים, קמפיינים, עד שזה מגיע ליהודים.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#815 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎17:51

הוא מתכוון לזה שאף יהודי בארץ לא מוכן לעשות עבודה שחורה.

בתי המלון מלאים בעבודות שחורות, ואף פעם לא היה חסר עובדים.
תמיד אלו היו צעירים לפני/אחרי צבא שמתחלפים בצעירים חדשים כל הזמן.
וחלק מהתקנים מאוישים באמהות בדרום.

עב"ב: ההתנשאות הזאת אופיינית לתחושת ה"אני יותר טוב" שלך.

#816 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎18:56

מה אתם רוצים? זאת עובדה.
בארץ יש המון עבודות שחורות ופרנסה נמוכה שישראלים פשוט לא מוכנים לבצע. לכן מגיעים לכאן עובדים זרים. האבסורד הוא שדווקא אלה שמסיתים נגדם הם אלה ש"תרמו" להבאת כמה שיותר עובדים זרים לארץ. אלי ישי הוא שיאן יבואני העובדים הזרים, ומירי רגב הגישה הצעת חוק שתבטל את פיקוח המדינה לחלוטין בעניין הבאת עובדים זרים. אם הבעיה שלהם הייתה בכך שכניסת עובדים זרים לארץ תמוטט את שוק העבודה הישראלי, הם לא היו דוחפים כל-כך להבאת עובדים זרים מתאילנד ומרומניה. ההתנגדות שלהם לקליטת פליטים אפריקאים שייכנסו לשוק העבודה הישראלי היא שיא הצביעות בעיני.

#817 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎19:07

תמשיך לקשר בין מסתננים לעובדים זרים. זה ממש ישכנע מישהו שאין הבדל.
המון מקומות עבודה שעובדים זרים לא באים לפה כדי לקחת, והיו מאוישים ע"י ישראלים, תפוסים עכשיו בידי המסתננים שחונקים את האוכלוסיה.
הציבור לא יכול לעמוד בזה. מסתננים הביתה.
ויודע מה, שהפליטים (מיעוט שבמיעוט) ישארו פה בינתיים.

ולמה אתה אומר צביעות על אלי ישי ומירי רגב? לא יפה ללכלך על שניהם כל הזמן.
לפחות תוסיף שמות נוספים מהשמאל כדי שגם אתה לא תהיה צבוע.

#818 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎19:26

עובדים זרים מביאים לעבודות מאוד מסוימות שישראלים לא יכולים לבצע (כמו לטפל בקשיש 24 שעות ביממה) אבל לא לוקחים אותם (או לא אמורים לקחת לפחות) לעבודות שאזרח במדינה יכול לבצע.
את המסתננים לוקחים לכל עבודה, ממפעלים, שוטפי כלים, מנקים, עובדים במלונות ועד סדרנים.
דבר שני,
העובדים הזרים אמורים לחזור לארצם לאחר כמה שנים (כמובן שארגוני השמאל הצבועים שמנסים לבטל את יהדותה של ישראל מגנים עליהם ומשאירים אותם בארץ למרות שהם באו כדי לחזור) ואז אומרים "הנה העובדים הזרים..." "אז למה את המסתננים..." בלה בלה לבה, למרות שהם אשמים ב2 המצבים.

אלי ישי הנפיק הכי הרבה אשרות, אבל שכחת את החלק השני של הכתבה, הוא לא חידש כמעט אשרות קודמות ככה שזה נשאר די מאוזן.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#819 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎20:04

תאמינו לי שיש מספיק מקומות עבודה לעובדים זרים, רק המיעוט בהם מטפל בבני-אדם.
יש המון עובדים זרים חוקיים שעובדים בבניין, בחקלאות, בניקיון ובמשרות דומות. המספר שלהם גבוה מאוד, וכל שנה מביאים אותם במיוחד בהליך שהוא בזבזני במיוחד ומפרנס הרבה חברות פרטיות (ראה ערך קבלני העובדים הזרים).
הפליטים האפריקאים יכולים לאייש את אותן משרות ברחבי הארץ, ובאותו זמן אלי ישי יהיה צריך לתת פחות אשרות עבודה לעובדים זרים שנמצאים במזרח. לא אמור להיות לך אכפת מי מנקה, או אם הוא תאילנדי, רומני או סודני. לא יקרה כלום גם אם הפליטים שיעבדו יישארו בעבודתיהם זמן רב יותר מחלק מהעובדים הזרים שמתחלפים ומביאים במיוחד, ושאותם יגרשו מתי שניתן יהיה לעשות זאת.
במקביל, המדינה צריכה לפתוח בהליך בדיקה פרטני שבו היא תבדוק ביחד עם סוכנות הפליטים של האו"ם בדיוק את מי היא יכולה לגרש ואת מי היא לא. את מי שהמדינה תוכל לגרש היא תגרש. אם אתה סבור שאת מרבית המסתננים ניתן לגרש, אז למה שלא נבדוק אחד-אחד ונגיע למסקנה מבוססת הרבה יותר מהמידע שיש לנו כרגע?

#820 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎20:17

אתה אומר "פליטים" בכל פעם שאתה מדבר על מסתננים.
אין מספרים מדויקים על אחוז הפליטים מבין המסתננים.
מה שבטוח שכולם הסתננו. בצורה לא חוקית.

קודם כל, כל מי שנכנס בצורה לא חוקית צריך לגרש אותו.
מי שיבדקו וימצאו שהוא פליט, יושאר כאן באופן זמני.

ההבדל בינינו שבשם זכויות אדם ונאורות אתה מוכן להתעלם מהמציאות, ועוד מתעקש להציע להם עבודה ולרשום אותם כ"עובד זר".
ישראל היא לא פח זבל.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים