עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2012/13

• אנא התחבר בכדי להגיב
876 תגובות לנושא זה

#781 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:04

אתה בן 12 במקרה? :mellow:
לקחנו תואר עונה שעברה, אתה יודע...
אכפת לי שניצחנו אתכם, לא יותר מהתואר, אבל מאוד אכפת לי.
ומה אתה רוצה שאגיד? אפשר לדבר עד מחר על עונה הבאה.
לי דווקא יש תחושה טובה :)

#782 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:07

אתה בן 12 במקרה? :mellow:
לקחנו תואר עונה שעברה, אתה יודע...
אכפת לי שניצחנו אתכם, לא יותר מהתואר, אבל מאוד אכפת לי.
ומה אתה רוצה שאגיד? אפשר לדבר עד מחר על עונה הבאה.
לי דווקא יש תחושה טובה :)

ילד תמוה, אם כי לומר עליו מוזר יהיה לא נכון - כי אפילו דברים מוזרים הם בעלי חן כלשהו.

#783 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:37

למה אתה נכנס לפסים אישיים?
סה"כ אתם אלה שהתחלתם להוציא את הפורקן שלכם על האליפות המתוקה שלנו.
ליגת האלופות היה בפוקס אגב... אבל ניחא, מפרגן לכם. בכל מקרה בליגה שלנו תמיד תהיו לוזרים.

#784 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:40

אם אתה מתכוון אלי, אתה לא רציני...אתה עשית לי אאוטינג, ואחר כך טענת שהיית עושה זאת שוב אילולא קפדנותו של הבעלים.

אם אתה מתכוון אליו, זה אידיוטי. כל מה שהוא אמר 'זה אתה בן 12?', רלוונטי לחלוטין, כי הפוסט שלך היה ילדותי וטיפשי. אם זה פסים אישיים אז מה לא.

#785 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:43

לא התכוונתי אליך. איזה פוסט שלי היה טיפשי וילדותי? מותר ללגלג על הקבוצה היריבה כמה שארצה :) במיוחד שהם פורקים תסכול על האליפות שלנו. (ראה ערך Cokegod)

#786 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:48

גם קוקגוד ילדותי ואידיוטי, אחרי כל משחק של יונייטד בא לפה ומתבכיין על שריקה לא נכונה לאאוט. קנאות תחרותית כזאת מעולם לא ראיתי, משהו מזן אחר.

צ'ך לעומת זאת, הוא אחד המשתמשים הכי איכותיים פה. אחד היחידים שעניינים ורציניים.

#787 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎12/05/2013‏, ‎23:57

Pamidor, שוב, מה מטרת ההודעות שלך?

באת לשמוח על האליפות של יונייטד, אבל בדרך גם להתגרות באוהדים אחרים.
יתקנו אותי פה אם אני טועה, אבל זה לא פורום מהסוג הזה.
לא חסרים לך פורומים כאלה בארץ, סמוך עליי. פה, לרוב, יש אנשים בוגרים.

ותודה, Simon, אין לי כל כך מה להגיד, אני פשוט חושב שזה פורום איכותי אז כמובן בהתאם משתדל להגיב בהתאם.

ולא צריך לקחת ברצינות תגובות של אוהדים שבאים להוציא פורקן אחרי משחק (כל עוד הם לא מתגרים בקבוצות אחרות).
זה תסכול של אחרי המשחק, גם אני לא אוהב טעויות שיפוט וזה מאוד מרגיז אותי.

#788 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2013‏, ‎00:16

אם תשים לב הכל התחיל מהתגובה של Cokegod שקנאתו העלתה לי פיוז.
תחסוך את ההתפלצנות על כך שזה פורום איכותי ואין מקום לדעות כאלו, הרמה שאליה ירדת בעצמך לא מתאימה לכאן לפי דבריך. אז שוב, אלה בסך הכל היו עקיצות על גיבובי הקנאה שראיתי פה, מצטער אם זה לא היה מכוון אליך.

#789 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2013‏, ‎00:32

אחלה. תהנה מהאליפות.

#790 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2013‏, ‎01:40

רק אמרתי שלחגוג אליפות לא אומר יותר מדיי...
ולא אני זה שהשתמשתי בביטוי "שימפנזות ממורמרות"

וג'ולס, אם באמת הייתי מזכיר פה כל טעות שיפוט קריטית (גול/כרטיס אדום) שפועלת לרעת צ'לסי הייתי ממלא פה חמישה עמודים בשבוע רק אני. אני מדי פעם מזכיר קצת מה הולך כדי שיהיה ברור שיונייטד זכתה בליגה למרות שאין להם קבוצה טובה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#791 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2013‏, ‎17:49

רק אמרתי שלחגוג אליפות לא אומר יותר מדיי...
ולא אני זה שהשתמשתי בביטוי "שימפנזות ממורמרות"

וג'ולס, אם באמת הייתי מזכיר פה כל טעות שיפוט קריטית (גול/כרטיס אדום) שפועלת לרעת צ'לסי הייתי ממלא פה חמישה עמודים בשבוע רק אני. אני מדי פעם מזכיר קצת מה הולך כדי שיהיה ברור שיונייטד זכתה בליגה למרות שאין להם קבוצה טובה.

אויש, תנוח.
מה עם הטעויות לרעת יונייטד? גם אותן הזכרת לנו על בסיס שבועי?
זו ליגה, ובליגה אין באמת משמעות קריטית לטעויות שיפוט, בסופו של דבר הכל מתקזז.
זה ממש לא אותו דבר כמו במשחקי נוקאאוט, כמו נניח בצ'מפיונס שם מנצ'סטר יונייטד קיבלה בתחת מהשופט. גם את זה הזכרת לנו?
פשוט תפסיק, זה מביך.
  • מישמיש אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#792 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎13/05/2013‏, ‎19:58

שוב הטענה ש"הכל מתקזז", אבל כמה נקודות באמת יונייטד איבדו השנה בגלל טעויות שיפוט, לא כולל המשחקים אחרי שהם זכו בליגה? מהחישובים שלי על צ'לסי הגעתי ל-11 נקודות שאיבדנו השנה בגלל טעויות שיפוט, אין מצב שיונייטד מגיעה אפילו לחצי מזה. וזה עוד בלי לדבר על הנקודות שיונייטד הרוויחו העונה בזכות השופט, אצל צ'לסי יש רק 2 כל העונה, אצל יונייטד כבר מהמשחקים האחרונים אני זוכר לפחות 3. בקיצור, צ'לסי העונה הגיעה למצב של מינוס 9 נקודות בגלל טעויות שיפוט, אני בטוח שיונייטד אפילו לא מתקרבת לזה. אם אתה רוצה באמת להראות ש"הכל מתקזז" תראה לי שיונייטד העונה הגיעה למצב של מינוס 9 נקודות בגלל טעויות שיפוט.
וזה כמובן לא כולל את הגביע ואת מגן הקהילה שאלו שני תארים שאיבדנו בגלל השופט, זה לא כולל את העובדה שבמשחקים שלנו העונה היו 5 מקרים בהם שחקן הקבוצה היריבה היה צריך לקבל אדום והוא לא קיבל, וזה לא כולל את כל המשחקים שניצחנו בהם למרות טעויות שיפוט שפגעו בנו. אני בספק שיונייטד מגיעה למספרים כאלה.

ובקשר לליגת האלופות, אם רוי קין, קפטן לשעבר של יונייטד ושחקן שהורחק הרבה פעמים על עבירות מסוכנות אז ברור שהוא מבין בהן, אומר שלנאני הגיע אדום אז כנראה שטעות שיפוט קריטית אין פה. אולי ההחלטה הייתה קצת מוגזמת אבל לא לגמרי טעות של השופט.
להאשים את השופט בהפסד של יונייטד באלופות זה מפגר, תאשים את השחקנים שלא איכפת להם מהקבוצה. צ'לסי כבר שנתיים הראתה שגם כשהיא בעשרה שחקנים היא לא מוותרת ופעמיים הבקיעה שני גולים, יונייטד לעומת זאת וויתרה על המשחק וספגה שני גולים תוך רגע. ועוד כשאנחנו עשינו את זה היינו בעמדה של הפסד, כשהכל נראה אבוד, יונייטד הייתה במצב של ניצחון.

#793 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2013‏, ‎12:16

שוב הטענה ש"הכל מתקזז", אבל כמה נקודות באמת יונייטד איבדו השנה בגלל טעויות שיפוט, לא כולל המשחקים אחרי שהם זכו בליגה? מהחישובים שלי על צ'לסי הגעתי ל-11 נקודות שאיבדנו השנה בגלל טעויות שיפוט, אין מצב שיונייטד מגיעה אפילו לחצי מזה. וזה עוד בלי לדבר על הנקודות שיונייטד הרוויחו העונה בזכות השופט, אצל צ'לסי יש רק 2 כל העונה, אצל יונייטד כבר מהמשחקים האחרונים אני זוכר לפחות 3. בקיצור, צ'לסי העונה הגיעה למצב של מינוס 9 נקודות בגלל טעויות שיפוט, אני בטוח שיונייטד אפילו לא מתקרבת לזה. אם אתה רוצה באמת להראות ש"הכל מתקזז" תראה לי שיונייטד העונה הגיעה למצב של מינוס 9 נקודות בגלל טעויות שיפוט.
וזה כמובן לא כולל את הגביע ואת מגן הקהילה שאלו שני תארים שאיבדנו בגלל השופט, זה לא כולל את העובדה שבמשחקים שלנו העונה היו 5 מקרים בהם שחקן הקבוצה היריבה היה צריך לקבל אדום והוא לא קיבל, וזה לא כולל את כל המשחקים שניצחנו בהם למרות טעויות שיפוט שפגעו בנו. אני בספק שיונייטד מגיעה למספרים כאלה.

ובקשר לליגת האלופות, אם רוי קין, קפטן לשעבר של יונייטד ושחקן שהורחק הרבה פעמים על עבירות מסוכנות אז ברור שהוא מבין בהן, אומר שלנאני הגיע אדום אז כנראה שטעות שיפוט קריטית אין פה. אולי ההחלטה הייתה קצת מוגזמת אבל לא לגמרי טעות של השופט.
להאשים את השופט בהפסד של יונייטד באלופות זה מפגר, תאשים את השחקנים שלא איכפת להם מהקבוצה. צ'לסי כבר שנתיים הראתה שגם כשהיא בעשרה שחקנים היא לא מוותרת ופעמיים הבקיעה שני גולים, יונייטד לעומת זאת וויתרה על המשחק וספגה שני גולים תוך רגע. ועוד כשאנחנו עשינו את זה היינו בעמדה של הפסד, כשהכל נראה אבוד, יונייטד הייתה במצב של ניצחון.

אחי, תנוח.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#794 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎14/05/2013‏, ‎21:34

לך תזדיין מייק דין יחתיכת זבל. גם אתה ונגר על ההרכב ההגנתי הזה במשחק בית על החיים שלך.

מה מה מה מה עובר לך בראש חתיכת טמבל מה

#795 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎17:05

התאפקתי שלא להגיב לך עוד ממזמן באשכול, אבל אתה פשוט לא מפסיק עם ההתבכיינויות.
אתה סופר את הפעמים שבהם יונייטד למרות הטעויות שיפוט לרעתה השכילה בסופו של דבר לנצח?
אה בעצם בעינייך זה לא נחשב כי שורה תחתונה היא ניצחה בכוחות עצמה.. והטעויות שיפוט לרעתה לא עזרו לקבוצה מנגד לסיים נגדה בתיקו או לנצח את היונייטד.
אתה מציג רק מה שנוח לך.
רוי קין אמר? סו וואט? זה לא נוגד לאג'נדה שלך הא? בגלל זה הזכרת את מה שרוי קין אמר..
למה לא הזכרת את מה שרבים אחרים מהכדורגל העולמי אמרו? אה כן, זה נוגד לאג'נדה שלך, בטח אתה חי בסרט שיש איזה קונספירציה מאחורי הקבוצה הזו בשם יונייטד.
שמע, תן לי לומר לך דבר אחד, אתה באמת חי בסרט.
אם אני זוכר נכון גם אביחי אמר שזאת הייתה עבירה ששווה אדום (טוב נו מה אפשר לצפות, הוא לא אובייקטיבי).
אבל תראה את ההתבכיינויות שלך? בן כמה אתה ילד?
האם אחרי המשחק של היונייטד נגד ריאל מדריד שמעת מישהו פה מאוהדי יונייטד מתבכיין יותר מידי על הטעות הקריטית הזו?
אם זה היה יונייטד נגד צ'לסי ויונייטד הייתה זוכה בטעות שיפוט הזו אתה הייתה מעלה פה ים של קונספירציות.
רבאק, תחייה את המשחק, נכון שבאסה להפסיד מטעויות שיפוט.. אבל נראה שאתה יותר סובל מהמשחק מאשר נהנה ממנו.
הייתי ממליץ לך באמת להפסיק לראות כדורגל אם אתה מתעצבן בצורה כזו, זה לא שווה את הבריאות שלך.
ועכשיו לגבי האדום, לא אדום ולא נעליים ארבלואה הגיע משום מקום ומי שיודע מה זה לעצור כדור תוך כדי קפיצה על מנת שהכדור לא יברח יודע שלא נעשה פה עבירה במכוון.
צהוב מגיע כי בכל זאת זה היה משחק מסוכן (למען החוק היבש), אדום לא היה פה זה נעשה בתמימות ובחוסר מודעות שנמצא בכלל שחקן בסביבה.
זה כבר היסטוריה, אין מה לבלבל על זה את השכל..

ומה שלואיז עשה, לנסות להגן עליו אחרי שיצאת כ"כ הרבה על סוארז מעיד במעט על צביעות..
אתה לא יוצא על שחקן מהקבוצה שלך שבאופן מובהק וברור עשה הצגה מעבר לרמת הפגיעה וזו למרות שאולי ולא הייתה פגיעה בכלל.. (שלא תטעה לרפאל הגיע אדום, רק על הברוטליות שהוא ניגש אל דויד לואיז)
אין הבדל בין מה שהוא עשה למה ששחקנים מהסוג של בוסקטס עשו (אדום נגד אינטר).

#796 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎17:37

מישמיש,

אני חושב שאוהדי יונייטד נשענו על החיוך של לואיז והפכו את זה מעכבר להר (כמה נוח לכם שהוא חייך).
מה שקרה בעצם, הייתה עבירה ברורה של רפאל שיצאה מתוך תסכול (אדום ברור), ולואיז פשוט החליט לחייך (איך זה הפך להצגה, היגיון שלכם).
למה חייך? כי זה דויד לואיז (כולם יודעים שהוא ליצן). אולי מישהו בקהל הרגיז אותו והוא רוצה להשיב לו בחזרה.
עכשיו בוא תסביר לי איך זה בדיוק מתקשר לבוסקטס? או לסווארז? שנופלים מעצמם כששחקן בכלל לא קרוב אליהם.
אתם סתם אוהבים לחפש קטנות, איפה שאין. האדום הגיע לרפאל, לא משנה אם דויד לואיז חייך או לא. זה לא היה משנה את התוצאה ובטח שזה לא הצגה.

#797 מישמיש

מישמיש

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎18:07

שמע צ'ך אני לא נשען על שום דבר וזה ממש לא מקרה שנוח לי שהוא חייך.
אמרתי, לרפאל הגיע אדום נקודה.
איך זה הפך להצגה אתה שואל? בן אדם שמתקפל מכאבים ואחרי שנייה מחייך זה הצגה לכל דבר. (היגיון מאוד פשוט)
ליצן? השערות תמיד אפשר לשער כי זה נוח. אולי ואולי, מסתכלים על השורה התחתונה.
זוהי הצגה לכל דבר, לא פחות מבוסקטס, סוארז, נאני, יאנג, או כל שחקן אחר.. אני לעומת קוקגוד יודע גם להיות אובייקטיבי ומודע שגם בקבוצה שלי יש שחקנים שעושים הצגות..
ואני יודע גם להודות מי הם אותם שחקנים, לעומתו שהוא בחיים לא יהיה אובייקטיבי.

מעכבר להר? מכיוון במדובר במשחק מקצועני, אם הוא רוצה להיות ליצן, הוא תמיד יכול לעשות הסבה מקצועיתת במקרים כאלה שלאחר עבירות אין מקום לליצנות.
להיות ליצן במגרש זה מאוד נחמד ואפילו כיף לראות זאת משחקנים, מה שהוא עשה זו לא ליצנות אלא יותר כמו התחזות מעבר למה שהתרחש (עובדתית לא כאב לו, למי שכואב אחרי הצורה שבו דויד לואיז התקפל לאחר העבירה הוא לא מצליח לשמוע מה אומרים מסביבו כי הכאב מונע זאת ממנו, ואני מדבר כאחד שעבר מיניסקוס קרע ברצועה מספר פעמים נקע בקרסול ושבר בקרסול).

#798 Cech

Cech

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 565 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎18:29

ושוב, מחפשים בקטנות. כל שחקן שעושים עליו עבירה מתקפל מכאבים. זה לא משהו חדש.
אני חושב ששנינו יודעים, שכאשר נעשית על שחקן עבירה הוא קודם כל, לפני הכל, מתקפל מכאבים.
החיוך שלו לא היה במקום, כי זה באמת הרגיז את האוהדים. חוץ מהעובדה הזאת, אין שום דבר פסול במה שהוא עשה.
אתה יכול להסב את הליצנות שלו להתחזות, אני עדיין חושב שאתם קטנוניים. יש לי תחושה שאם שחקן שלכם היה עושה זאת,
הייתם מצביעים על העבירה ולא על איזה חיוך טיפשי.
תאמין לי, גם אני יודע להיות אובייקטיבי. אני לא מסתכל בטפל. מבטיח לך, אם דויד לואיז היה נופל מעצמו לא הייתי מצדד אותו בעניין הזה,
ופה הייתי מצדיק את ההשוואה לבוסקטס, סווארז וכ'ו.

#799 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/05/2013‏, ‎20:51

עוד אגדה פרשה. דיוויד בקאהם, RUST IN PIECE.

#800 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎17/05/2013‏, ‎02:37

מישמיש, אתה קורא את ההודעות שלי ומסיק מהן מה שאתה רוצה להסיק.

דבר ראשון, מעולם לא אמרתי שיונייטד מעורבת בקונספירציה, זה אתה החלטת.
דבר שני, לא אמרתי בשום צורה שהאדום של נאני היה מוצדק ב-100%. כל מה שניסיתי להסביר זה שאין פה באמת שגיאה כל כך חמורה וקריטית מצד השופט כמו שספארקלס ניסה להציג אותה. יש אנשים מהכדורגל העולמי שהחליטו שהיה פה אדום ויש כאלה שהחליטו שלא, נתתי את רוי קין כדוגמא לאדם שהחליט שהיה פה אדום (ושאין סיכוי שישנא את יונייטד מסיבה אחרת). אתה גם מדבר על זה שאני מתעלם מטעויות שיפוט לרעת יונייטד ומדבר רק על אלה לרעת צ'לסי, אבל גם אתה וגם ספארקלס בוחרים להתעלם מהעובדה שבאותו משחק רפאל עצר כדור שאחרת היה נכנס לשער עם היד בתוך הרחבה, בלי שניתן על זה פנדל או כרטיס אדום. בקיצור, כמו שאמרתי, להאשים את השופט על ההפסד שלכם מול ריאל זה מפגר.
דרך אגב, אני לא הייתי מתלונן אם דבר כזה היה קורה לצ'לסי כי אני לא מתלונן על טעות שיפוט אחת ויחידה, ואני מבין שטעות שיפוט אחת יכולה לקרות ואין מה לעשות עם זה. אני מתלונן ברגע שבליגה האנגלית שופטים לא מפסיקים לטעות לרעת צ'לסי, או על 3 שגיאות קריטיות במשחק אחד שבגללהן צ'לסי עפה ממפעל כלשהו.
וגם בכל ה-90 דקות האלה מול ריאל מדריד אף שחקן של יונייטד לא הבקיע אפילו גול אחד, לא משנה אם זה ב-11 או ב-10 שחקנים, ככה שאני כמו שאמרתי לא הייתי מתלונן על השופט אלא דווקא על השחקנים. אף פעם לא היה מקרה בו אף שחקן של צ'לסי לא הבקיע אפילו גול אחד משחק שלם והתלונות שלי בסוף המשחק הלכו לשופט.

עכשיו, בקשר למשחקים שבהם יונייטד ניצחה למרות טעויות שיפוט לרעתה, אני מוכן להתערב שלצ'לסי היו השנה יותר משחקים כאלו מאשר ליונייטד. ואני מדבר כמובן על טעויות שיפוט קריטיות ולא על איזה חוץ או קרן שגויים. אתה מוזמן לנסות להוכיח לי אחרת.

בקשר ללואיז, הסברתי כבר פה (http://www.qsubs.org...740#entry628900) למה זו לא הייתה צלילה ולמה מה שהוא עשה שונה לגמרי מהמקרה של בוסקטס. אני רק אוסיף שלואיז לא היה צריך לשמוע את הקהל של יונייטד, הוא נפל ממש מולם. ברגע שהוא נפל כל האוהדים של יונייטד בפינה בה הוא נפל קמו מהר והתחילו לצעוק ולהצביע עליו בעצבים, ככה שאפילו אם הוא ראה אותם רק בזווית העין תוך כדי הנפילה שלו, איך שהמראה של האוהדים האלה השתנה תוך רגע מלשבת בשקט ללעמוד ולצעוק, הוא היה קולט מה הולך. בקיצור הוא לא היה צריך לשמוע אותם, רק לראות אותם בזווית העין הספיק לו.

אגב, אני גם לא אומר שאף שחקן של צ'לסי אף פעם לא צלל, אני מסכים שדרוגבה צלל די הרבה, אפילו לטורס היו כמה מקרים של צלילות בעבר, אבל לואיז במקרה הזה לא צלל. אם כל מה שסוארז היה עושה זה לצלול מדי פעם לא הייתי מתלונן עליו, התלונות שלי אליו הולכות על זה שהוא בין השחקנים הכי פחות ספורטיביים בפרמייר ליג. הוא פאקינג נשך שחקן! פעמיים!!! אשכרה ראיתי סרטון ביוטיוב שמדרג את 5 המקרים הכי פחות ספורטיביים שלו, על איזה עוד שחקן יכלו לעשות סרטון כזה?

ודבר אחרון, אתה אומר שאני מתבכיין פה הרבה, שאני לא אובייקטיבי לגבי שחקנים של צ'לסי, אבל אתה יוצא צבוע כי אתה בעצם אוהד קבוצה שזה מה שהמאמן שלך עושה.
למה בעצם אף אוהד יונייטד לא דיבר פה על הכרטיס האדום לנאני? למה אוהדי יונייטד לא צריכים להזכיר טעויות שיפוט לרעתם? כי יש להם מאמן שעושה את זה קבוע. הרי אין לכם סיבה לכתוב פה את מה שבמילא נמצא בתגובות של פרגוסון אחרי המשחק, ככה שזה כבר כתוב בכל אתר ספורט בעולם.
פרגוסון עושה את כל מה שאתה מייחס לי, הוא לא מפסיק להתבכיין על טעויות שיפוט שהולכות לרעתו (ועושה את זה פי אלף יותר ממה שאני עושה את זה בפורום), הוא לא אובייקטיבי לגבי שחקנים שלו והוא מתעלם לחלוטין מטעויות שיפוט שהולכות לרעת קבוצות אחרות.
בניגוד לפרגוסון, בצ'לסי אין אף אחד שמתלונן על טעויות שיפוט שהולכות לרעתם, אז מדי פעם חשוב לי לכתוב פה על טעויות שיפוט קריטיות לרעת צ'לסי.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים