עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.

• אנא התחבר בכדי להגיב
831 תגובות לנושא זה

#781 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎17:09

איינשטין היה טבעוני, והיטלר היה צמחוני? so what?

וכמו שמולי אמר רק עם חיזוק,

Ktnxbye/

היטלר לא היה צמחוני.

אינשטיין היה צמחוני קודם כל, הוא אכל חלב וביצים.
ואל תנסו להצדיק את המעשה שלכם באנשים כמו אינשטיין, אינשטיין היה פיזקאי, לא ביולוג או רופא והוא לא הבין בתחום הזה, מה גם שבתקופתו לא היה כל כך ידע וחשבו שמה שגורם למחלות לב זה כולסטרול כשהיום יודעים שזה לא נכון.
מה הקשר לירקות אורגניים?
שמעת פעם על משק אורגני? וואלה, אז גם יש פרות וביצים אורגניות שדוד שלי מגדל בחצר שלו, בלי הורמונים, מה תגיד על זה?
מה משותף לשני אלה? שאף אחד לא אוכל את זה. גם אני וגם אתה אוכלים ירקות שרוססו בחומרים כימיים.

מרודוק, תראה את הסרטון בתגובה 762 שפירסמתי.
אין הצדקה יותר טובה מזה למה אנחנו צריכים לאכול חיות.

איינשטיין היה טבעוני.
כן, דוד שלך מגדל חיות שאין להן הורמונים. אתה באמת חסר שכל.

#782 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎17:26

תגיד, אתה אשכרה מתייחס להורמונים הבסיסים שקיימים בכל אורגניזם חי בכדור הארץ כאל משהו רע? חחח
כשאומרים שנותנים להם הורמונים הכוונה לסטרואידים. אי איא איי
ואישנטין היה צמחוני, אתה מוזמן לבדוק כי אני בדקתי את זה.
היטלר כן היה צמחוני, כל המפלגה שלו שמרה הכי ביותר על זכויות בעלי החיים. כשטבעונים נוהגים להגיד לאנשים אחרים נאצים, אז תמיד אוהבים להזכיר את זה שהיטלר היה צמחוני/טבעוני.

#783 Simon

Simon

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 38 הודעות

נכתב ב- ‎28/05/2013‏, ‎23:20

תגיד, אתה אשכרה מתייחס להורמונים הבסיסים שקיימים בכל אורגניזם חי בכדור הארץ כאל משהו רע? חחח
כשאומרים שנותנים להם הורמונים הכוונה לסטרואידים. אי איא איי
ואישנטין היה צמחוני, אתה מוזמן לבדוק כי אני בדקתי את זה.
היטלר כן היה צמחוני, כל המפלגה שלו שמרה הכי ביותר על זכויות בעלי החיים. כשטבעונים נוהגים להגיד לאנשים אחרים נאצים, אז תמיד אוהבים להזכיר את זה שהיטלר היה צמחוני/טבעוני.

רדוקטיו אד היטלרום

#784 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎29/05/2013‏, ‎00:01

היטלר כן היה צמחוני.
יש אפילו הוכחה שמבטלת את החרטא הזאת שהצמחונים המציאו שהוא לא צמחוני, תרשום בגוגל בשניה תמצא

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#785 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/05/2013‏, ‎01:02

סעמק תראה את הסרטון לפחות חתיכת מזדיין!
...
אתה יודע מה זה pubmed ילד אדיוט?
...
כולשראבק אתם כבר מעצבנים אותי פה, אני טוחן לכם עובדות על ימין ועל שמאל ומה שאני מקבל זה ילד מזדיין שלא מבין דבר מהחיים שלו ומסתמך על פרופסור שמוק טבעוני אחד שכל עולם הרפואה והמדע צוחקים עליו.
...
רבאק, אני פונה פה למנהל שיעשה עם זה כבר משהו, זה מעצבן אותי כמו לא יודע מה.
...
אני טוחן פה מחקרים ועובדות וילד מזדיין ממשיך לפקפק בהם ולהוציא אותי אדיוט.
...
זה כמו שמדען מתווכח עם ילד בן 16, שזה מה שקורה ביני לבינך, אמנם אני לא מדען ואין לי תואר, אבל בהחלט יש לי המון ידע ואני מתבסס רק על מחקרים ועובדות ולא על זיוני שכל כמוך.
...
סליחה על השפה, עיצבנת אותי, חתיכת שמוק.

אתה פונה למנהל? וואלה? אני במרחק קליק מלחסום אותך מהפורום.
שפת ביבים. אני מציע לך לסנן את עצמך ומהר.
לא מעניין אותי על מה אתה מתעצבן. לא מעניין אותי שאתה באטרף. זה לא מצדיק את הקללות והגידופים.
גועל נפש.

איזה אנטריקוט טעים אכלתי עכשיו

יש מושג שנקרא "טרול", ואתה עומד בקריטריון בצורה מושלמת עם התגובה הזו.
אם אין לך משהו מועיל להוסיף לדיון- אל תגיב.

קחו את מה שמולי אמר לתשומת ליבכם.
בחייאת דינק. כולה דיון על אוכל, בסופו של דבר. אי אפשר לשמור על ניקיון?

#786 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎29/05/2013‏, ‎01:09

סעמק תראה את הסרטון לפחות חתיכת מזדיין!
...
אתה יודע מה זה pubmed ילד אדיוט?
...
כולשראבק אתם כבר מעצבנים אותי פה, אני טוחן לכם עובדות על ימין ועל שמאל ומה שאני מקבל זה ילד מזדיין שלא מבין דבר מהחיים שלו ומסתמך על פרופסור שמוק טבעוני אחד שכל עולם הרפואה והמדע צוחקים עליו.
...
רבאק, אני פונה פה למנהל שיעשה עם זה כבר משהו, זה מעצבן אותי כמו לא יודע מה.
...
אני טוחן פה מחקרים ועובדות וילד מזדיין ממשיך לפקפק בהם ולהוציא אותי אדיוט.
...
זה כמו שמדען מתווכח עם ילד בן 16, שזה מה שקורה ביני לבינך, אמנם אני לא מדען ואין לי תואר, אבל בהחלט יש לי המון ידע ואני מתבסס רק על מחקרים ועובדות ולא על זיוני שכל כמוך.
...
סליחה על השפה, עיצבנת אותי, חתיכת שמוק.

אתה פונה למנהל? וואלה? אני במרחק קליק מלחסום אותך מהפורום.
שפת ביבים. אני מציע לך לסנן את עצמך ומהר.
לא מעניין אותי על מה אתה מתעצבן. לא מעניין אותי שאתה באטרף. זה לא מצדיק את הקללות והגידופים.
גועל נפש.

איזה אנטריקוט טעים אכלתי עכשיו

יש מושג שנקרא "טרול", ואתה עומד בקריטריון בצורה מושלמת עם התגובה הזו.
אם אין לך משהו מועיל להוסיף לדיון- אל תגיב.

קחו את מה שמולי אמר לתשומת ליבכם.
בחייאת דינק. כולה דיון על אוכל, בסופו של דבר. אי אפשר לשמור על ניקיון?

סליחה על השפה, הוא פשוט עיצבן אותי. אני טוחן פה דיונים ומציג הוכחות לטיעונים שלי ומה שאני מקבל זה סתירת לחי ואנשים שאפילו לא קוראים/רואים את מה שאני מציג ועוד מעיזים לקרוא לי אדיוט.

#787 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎29/05/2013‏, ‎01:22

אבל מה אתה מתרגש...? זה סה"כ דיון ברשת. אסור להתעצבן מאלה. בטוח שקיים אדם אי שם שישב לקרוא את כל מה שכתוב כאן בנושא ויחליט בעצמו מי רציני בטיעוניו ומי לא.

#788 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎29/05/2013‏, ‎01:23

כי אתה אומר שהמקורות שלך צודקים בעוד כל המקורות האחרים טועים. כמו שאתה מבטל אותם ככה הם מבטלים אותך. ואני בכלל לא בדיון על הפן הבריאותי, רק שתבין שברגע שאתה עושה מעצמך צחוק אז כולם יעשו ממך צחוק.
תדע מתי לוותר אחי, לא ניצחת ולא הפסדת, הדיון יצא מכל פרופורציה וטעם טוב ולדעתי אין דבר שלא נאמר בו, אז יאללה, רד מזה.

#789 PqX

PqX

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,604 הודעות

נכתב ב- ‎29/05/2013‏, ‎11:26

היטלר כן היה צמחוני.
יש אפילו הוכחה שמבטלת את החרטא הזאת שהצמחונים המציאו שהוא לא צמחוני, תרשום בגוגל בשניה תמצא

יש מקורות שהוא היה אוכל חזיר..
חוץ מזה, הוא היה מאכיל את החיילים שלו בבשר ופוקד עליהם לרצוח יהודים ושחורים, אז כל המעשים שלו סותרים את ההיגיון של המוסריות שהוא כביכול האמין בה.

סליחה על השפה, הוא פשוט עיצבן אותי. אני טוחן פה דיונים ומציג הוכחות לטיעונים שלי ומה שאני מקבל זה סתירת לחי ואנשים שאפילו לא קוראים/רואים את מה שאני מציג ועוד מעיזים לקרוא לי אדיוט.

קראתי את רוב מה שפרסמת פה, כנ"ל לגבי הסרטון המגוחך הזה. הכל מופרך ושקרי ברמות פסיכיות. מביך לראות את הדברים האלה, אתה אשכרה קונה את החרא הזה?
לגבי איינשטיין, הוא לא היה אוכל בשר ודגים- מה שאתה ממליץ לטחון כמו בהמה, אז אני לא מבין מה הנקודה שלך. נניח שהוא לא טבעוני טהור..SO?

#790 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2013‏, ‎11:09

http://www.mako.co.i...=homepage_jumbo
גועל נפש, בהמות ברבריות. מוות לטבעונים האלו.

#791 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2013‏, ‎14:18

לפני רגע לא היה אכפת לך מהם, מה לפתע הצדקנות?
לך קח את הראשים האלו, קצת מלח, שים בתנור שעה, ובתיאבון!
  • Murdock ו פיני95 אוהבים את זה

1h9roi.gif

#792 פיני95

פיני95

כבר זוכרים את השם שלי

• מתרגמי רשת
  • 233 הודעות

נכתב ב- ‎20/06/2013‏, ‎11:00

האם חשבתם, כל אלה שדוגלים בטיבעונות, איך גדלתם מגיל אפס?
מה אכלתם פעם ראשונה בחייכם מחוץ לרחם?
חלב!!!!! ומהיכן הגיע חלב זה? מאמא שלכם!!!! ואמא שלכם היא בעצם "פרה חולבת".
או שאולי חלב האם לא נחשב?
הויכוח בין כולכם מקביל לויכוחים פילוספיים כגון: מה היא הידיעה, או מה נוצר קודם הביצה או התרנגולת.

זה יוצא טעים אש.
ואם אתה שם בפה של כל אחד מהם תפוח אדמה ומסביב ירקות, אתה מקבל תוספות פחמימה, וירקנית והגוף שלך מקבל את כל מה שהוא זקוק לו כדי להמשיך ולחיות בריא.
  • Pyrophoenix ו orelzor אוהבים את זה

#793 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎20/06/2013‏, ‎12:30

הויכוח בין כולכם מקביל לויכוחים פילוספיים כגון: מה היא הידיעה, או מה נוצר קודם הביצה או התרנגולת.

זה יוצא טעים אש.
ואם אתה שם בפה של כל אחד מהם תפוח אדמה ומסביב ירקות, אתה מקבל תוספות פחמימה, וירקנית והגוף שלך מקבל את כל מה שהוא זקוק לו כדי להמשיך ולחיות בריא.

אין לך הרבה שכל. אתה לא מסוגל להבין לבד שיש הבדל עצום ומהותי בין חלב אם לחלב של פרה? תחשוב על זה דקה לבד.
  • PqX אוהב את זה

#794 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎20/06/2013‏, ‎18:01

זה יוצא טעים אש.

הרעיון של הטבעונים זה שאדם שעובר את גיל הינקות (משמע מפסיק לינוק) לא זקוק יותר לחלב אם או לכל סוג של חלב, מאחר והוא קיבל את הערכים התזונתיים של החלב והוא כבר לא זקוק להם מבחינה רפואית.

#795 orelzor

orelzor

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 845 הודעות

נכתב ב- ‎20/06/2013‏, ‎19:31

אני בעד לסגור את הדיון הלא מועיל והמיותר הזה.

#796 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎20/06/2013‏, ‎20:09

אני בעד שתשתקו את הפה שלכם, כי אתם מדברים שטויות וזה מביך אפילו אותי. :S

#797 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎20/06/2013‏, ‎22:16

למי אתה מדבר?

#798 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/06/2013‏, ‎01:41

זה יוצא טעים אש.

הרעיון של הטבעונים זה שאדם שעובר את גיל הינקות (משמע מפסיק לינוק) לא זקוק יותר לחלב אם או ל
כל סוג של חלב, מאחר והוא קיבל את הערכים התזונתיים של החלב והוא כבר לא זקוק להם מבחינה רפואית.

אין קשר. יש להם שיטים בריאותיים בראש.
"אנחנו המין היחידי ששותה חלב גם לאחר גיל ינקות". נכון מאוד. אנחנו גם המין היחידי שמדבר בטלפון הסלולרי, שמשחק במחשב, שטס במטוס, ושמשתמש בחשמל.

אני ויתר ויותר מתקרב לטבעונות מבחינה מוסרית (זה לא יגרום לי להיות טבעוני, אבל כן רצון לצמצם כמה שיותר את האכזריות בתעשייה) אבל כל טבעוני ה"בריאות" הללו ממש מעצבנים.
אנשים חולי נפש שמשועבדים לבריאות שלהם בכאילו, וכל מזון שיש בו חומר משמר נחשב מבחינתם לחלק מכת השטן.

יש גם את הטבעו-נאצים שבהם. אנשים הזויים שראיתי שקוראים לכל ה"קרינסטים" (שם מופלא שיצרו לאכולי הכל) למות מהתקפי לב וסרטן, לא רק כאלה שמאחלים מוות למי שהורג חיות, אלא פשוט למי שאוכל אותן. אנשים שאומרים שאין להם כל קשר עם בן אדם שאוכל בשר ושהם נידו את המשפחה שלהם והסביבה שלהם רק כי היא אוכלת בשר. אנשים שכותבים בפייס שלהם; "קרניסטים, מתי כבר תמותו" ומבצעים פעולות טרור לטובת החיות.
בחיי, איזה אנשים.
ואגב, ידיעה קטנה: (שש.. זה סוד): לפי מה שראיתי בקבוצו תשלהם, כמעט רובם המוחלט הם שמאלנים. מפתיע... הא?) FACE IT,
רובם צפונבונים מצפון תל אביב ממעמד סוציו-אקונומי גבוה שמקללים כל דבר שקיים, את צה"ל, את היהודים והמדינה שלהם, ואת כל מי שאוכל בשר.

#799 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎22/06/2013‏, ‎02:28

בקשר לזה שאתה אומר שאתה נהייה יותר מוסרי, אני שמח שנפתח לך קצת הראש. בקשר לאכילת בשר או לא, אין לי מושג אם זה בריא או מזיק (אם כי אני נוטה להאמין שאכילה מופרזת של בשר גורמת למחלות, אם כי אני יכול להעיד שאני אוכל בשר כמעט כל יום). ולדעתי רובם של הטבעונים הם שמאלנים מאחר וזה דיי הולך ביחד. שמאלנים = פציפסטים (שוחרי שלום) = נגד אכילת בעלי חיים. וכן אני לגמרי מסכים איתך לגבי מה שאתה מכנה טבעו-נאצים חחחח.
אגב, באופן כללי, לדעתי כל מה שקיצוני הוא גרוע - ימנים קיצוניים, שמאלנים קיצוניים, חרדים קיצוניים וכיוצא בזה. בגלל אנשים קיצוניים נפתחו מלחמות בהם נהרגו מיליוני אנשים.

#800 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎22/06/2013‏, ‎04:26

בקשר לזה שאתה אומר שאתה נהייה יותר מוסרי, אני שמח שנפתח לך קצת הראש. בקשר לאכילת בשר או לא, אין לי מושג אם זה בריא או מזיק (אם כי אני נוטה להאמין שאכילה מופרזת של בשר גורמת למחלות, אם כי אני יכול להעיד שאני אוכל בשר כמעט כל יום). ולדעתי רובם של הטבעונים הם שמאלנים מאחר וזה דיי הולך ביחד. שמאלנים = פציפסטים (שוחרי שלום) = נגד אכילת בעלי חיים. וכן אני לגמרי מסכים איתך לגבי מה שאתה מכנה טבעו-נאצים חחחח.
אגב, באופן כללי, לדעתי כל מה שקיצוני הוא גרוע - ימנים קיצוניים, שמאלנים קיצוניים, חרדים קיצוניים וכיוצא בזה. בגלל אנשים קיצוניים נפתחו מלחמות בהם נהרגו מיליוני אנשים.

מסכים איתך לגמרי. אני לא יודע איזה שיט שטף לי את המוח וגרם לי לחשוב שלהתעלל בחיות זה על הזין. אני עדיין חושב שזוהי דרכו של הטבע ואתה לא יכול הלגיד עלי שאינני מוסרי רק כי אני אוכל בשר. אבל התעללות ויחסים לא הומנים = לא בא בחשבון. אני מאוד מסכים מבחינה מוסרית עם טבעונים. לגבי הקיצוניים שבהם, הבעיה שהם בעצם הרוב. אולי לא כולם טבעונאצים שקוראים למוות למי שאוכל בשר, אבל הם נותנים לזה להשתלט על כל החים שלהם. הם מתעבים בני אדם שאוכלים בשר וחיים בעולם דמיוני שכולם טבעונים בו.
לגבי הפציפזם- נכון ולא נכון. הכוונה למעמד סוציו-אקונומי. אם אתה מתבסס על מוצרי הסויה למינהם וכל המאכלים הטבעונים, זה יוצא ממש יקר, וזה מתאים יותר לאוכלוסייה הצפון-תל אביבית. זה מתאים לאוכלוסייה שהחיים שלהם שווים לדבש ומביטים עלינו מהפנטאוז הצפון תל אביבי שלהם,היותר פלצנית, בורגנית, אמידה, שיכולה להרשות לעצמה בכאב וסבל רב לרחם על החיות, כאילו זו הבעיה המרכזית והחשובה בעולם שלנו.
ו..וואלה,
אם אתה טוען שהאוכלוסיה השמאלנית שגרה במדינת תל אביב בבועה, זו שמרחמת על הפלסטינים המסכנים ומפגינה נגד צה"ל היא טבעונית - אז לדעתי זה ממש בושה למי שטבעוני. לא סתם אם תסתכל, מעוז הטבעונות נמצא במרכז תל אביב ברוטשילד. אותם חבר'ה צפונבונים שהקימו את המחאה החברתית לפני כשנתיים למרות הוילה של הוריהם בכפר שמריהו. אותה שלי יחימוביץ ואנשי מרצ.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים