עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול הפוליטיקה

• אנא התחבר בכדי להגיב
1504 תגובות לנושא זה

#781 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:00

מי שעשה מניפולציה זה "אתר הבית" שלך

#782 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:06

אם אתה מתכוון לאתר "הארץ", אז הוא אתר החדשות ההגון והרציני ביותר בישראל. הוא אולי מוטה פוליטית, אבל בדרך כלל טורי הדעה (שכוללים פרשנים מעניינים יותר ומעניינים פחות) מופרדים מהחדשות.
אם אתה חושב ש"הארץ" עושה מניפולציה בעובדות אז אתה מוזמן להוכיח.

#783 NightDesign

NightDesign

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:15

ולא הבנתי. אתה באמת לא מצליח לעלות על שום בעיה בגיוס ערביי-ישראל לצבא?

לא, אולי תצליח להאיר את עיניי?

אגב בכתבה שלך:

מהנתונים עולה כי 90% מהמתנדבים הערבים לשירות האזרחי הן נשים. 40% מהם מוסלמים, 36% בדואים, 13% נוצרים ו-11% דרוזים.

כלומר רק 40% מהערבים שאנחנו מדברים עליהם כאן הם אלו שעושים שירות לאומי.
זה יוצא פחות מ1000.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#784 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:19

הצבא אמור לשרת את המטרות הלאומיות של המדינה.
הערבים אינם מזדהים עם המטרות הלאומיות של המדינה.

אתה באמת חושב שצריך לגייס ערבים לצבא (שוב, צבא. לא שירות לאומי אזרחי) באמת באמת???

1h9roi.gif

#785 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:26

דרך אגב, FreshMan, אתה הסיבה היחידה שאני מקפיד לתת סימוכין לעובדות שאני אומר, למרות שאני מאמין שזה לא נראה כל-כך נוח לקריאה.
חשבתי שאם אני אקדיש עוד דקה-שתיים לחיפוש סימוכין לדברים שלי, תפסיק להגיד שאלה שקרים מבלי לנמק או להסביר איפה השקר. כנראה שטעיתי, ואתה באמת לא נותן לעובדות להשפיע עליך בשום צורה.

#786 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:27

מה הבעיה בלגייס ערבים, עדיין לא ענית לי.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#787 yosefddd

yosefddd

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 480 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:27

דווקא הם עושים שירות לאומי, ועוברים גם את החרדים וגם את המכסה שניתנה להם.
ולא הבנתי. אתה באמת לא מצליח לעלות על שום בעיה בגיוס ערביי-ישראל לצבא?

אתה רואה מה אתה עושה ? אתה אומר הנה החרדים יותר גרועים מהם1!!
אתה לא מתייחס לזה שהם בקושי משרתים (ממש הרבה 2400 מכל הערבים שיושבים פה ...) גם החרדים גרועים וגם הערבים גרועים מהביחנה הזאת , גבוהה מהיעד עלאק יעד של 2400 לערבים .30 אלף צעירים כמה זה באחוזים??? בקושי 15 % מהמכסה אז אל תבלבל בראש אם לוועדה של פלסנר אין זכות לגעת בערבים צריך להקים גם להם וועדה שתבדוק איך אפשר לשלוח אותם לשרת את המדינה ואך להפעיל עליהם לחץ לעשות את זה

#788 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:31

לא אמרתי שהחרדים גרועים יותר מהערבים.
הוא טען (ושיקר) בתגובה הקודמת שערבים לא עושים שירות לאומי. אני הפרכתי את השקר שלו. זה הכל.

#789 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:35

אין מקום להשוואה בין אי-הגיוס של ערבים וחרדים, מלבד אולי העובדה ששני המגזרים האלו (למעט יחידי סגולה בהם) משתמטים בשפלות מקוממת מלתת שירות לאומי לחברה ממנה הם ניזונים בתאווה רבה.

החרדים מצהירים על נאמנות ולאומיות יהודית, ועל כן חובה עליהם לשרת וגם למות למען המדינה.
לערבים לעומתם ישנה נאמנות קרועה ובעייתית, ומובן לכל אדם ציוני שאין כל היגיון לתת לערבי נשק, ולשלוח אותו להגן על מטרות הלאום הציוניות כנגד אחיו שגרים מעבר לגבול. אין פה עניין ערכי אפילו, אלא הישרדותי.

אם בזה שערבים לא צריכים לשרת בצבא אתם מצדיקים את זה שגם החרדים לא, מצב הטיעונים שלכם עוד יותר בקאנטים ממה שחשדתי. אתם מוזמנים להביא בדיחת קרש חדשה מ"לאטמה" להוכיח את "הטעות" בדבר. (שהרי כבר הוכח שמדובר בתשובה המודרנית לתנ"ך, וכל התשובות צפונות באתר הזה).

1h9roi.gif

#790 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:35

אתה חושב שזה חכם לתת להם להלחם (או לעזור בלחימה) נגד בני הלאום שלהם?

#791 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:44

אולי ברחה לי מילה שם, אבל התכוונתי כמעט ולא עושים.
אני ידוע שחל ק מהם עושים אבל זה אחוז מינורי (וגם אני לא מבין למה הם מתייחסים לדרוזים ובדואים כערבים)

אין מקום להשוואה בין אי-הגיוס של ערבים וחרדים, מלבד אולי העובדה ששני המגזרים האלו משתמטים בשפלות מרגיזה מלתת שירות לאומי לחברה.

החרדים מצהירים על נאמנות ולאומיות יהודית, ועל כן חובה עליהם לשרת וגם למות למען המדינה.
לערבים יש נאמנות קרועה ובעייתית, ומובן לכל אדם ציוני שאין כל היגיון לתת לערבי נשק ולשלוח אותו להגן על מטרות הלאום הציוניות כנגד אחיו שגרים מעבר לגבול.

אם בזה שערבים לא צריכים לשרת בצבא אתם מצדיקים את זה שגם החרדים לא, מצב הטיעונים שלכם עוד יותר בקאנטים ממה שחשדתי. אתם מוזמנים להביא בדיחת קרש מ"לאטמה" להוכיח את "הטעות" בדבר.

טוב, בוא נקרא לילד בשמו.
אתה מסתתר מאחורי סיסמאות קלושות שלא באמת נותנות תשובה, התירוץ שלך זה "לאומיות", אז בוא נגיד מה שהתכוונת רק בלי להסתיר מילים כדי לא להוציא את הערבים רע.
שאלת אותי "אתה באמת באמת..." פעמיים או שלוש כי ידעת מה הסיבה שאי אפשר לגייס אותם, רק רצית שאני אענה במקומך כדי שלא תצא גזען או נגד הערבים.
הסיבה שאתה חושב עליה (ובצדק כנראה) זה כי הם לא בעד המדינה ואם יגייסו אותם הם עלולים מאוד מאוד מאוד לבגוד במדינה, להעביר מידע צבאי או אפילו להתחיל לפגוע בחיילים מבפנים ברגע שייתנו להם נשק.
למה אתה מפחד להגיד את זה?
כי אז אתה תודה שערביי ישראל לא נאמנים למדינה והם מסוכנים ובוגדניים כלפיה, ומי שמסכן אותה ביטחונית בתוך הצבא, מסכן אותה גם כשהוא לא בצבא, כי הדעות שלו יישארו אותן דעות ואם הוא מסוגל לבגוד במדינה בצבא הם יעשה את זה בדרכים אחרות מחוץ לצבא.
ובגלל שההיגיון הפשוט אומר שבוגדים ואנשים שמסכנים את המדינה ואת אזרחיה יש להכניס לכלא או לגרש מהארץ אתה פשוט תודה בכך שאסור שערביי ישראל יהיו חופשיים.

וזה כל הסיפור של ערביי ישראל.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#792 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:52

תאמין לי שאני לא צריך שתסביר לי למה לא צריך לגייס ערבים. אני יודע את זה בעצמי, ולא צריך זוויות חשוכות, גזעניות, פשיסטיות ושטחיות כדי להבין את זה. יש לעניין סיבות לאומיות, לא צריך להידרדר לעומקים שלך כדי להבין את זה. לצורך העניין אני אצהיר שוב שבעיני על הערבים לשרת שרות לאומי אזרחי ללא הנחות משך שלוש שנים.

עכשיו כשסגרנו את העניין הזה, האם אתה יכול (ללא הקבלה והשוואה לעניין הערבים!!!) לנמק לי באופן קוהרנטי מדוע החרדים לא צריכים להתגייס?

1h9roi.gif

#793 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎12:54

מי אמר שהם לא?
בטח לא אני.
גם החרדים צריכים להתגייס.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#794 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎13:21

אם אתה מתכוון לאתר "הארץ", אז הוא אתר החדשות ההגון והרציני ביותר בישראל. הוא אולי מוטה פוליטית, אבל בדרך כלל טורי הדעה (שכוללים פרשנים מעניינים יותר ומעניינים פחות) מופרדים מהחדשות.
אם אתה חושב ש"הארץ" עושה מניפולציה בעובדות אז אתה מוזמן להוכיח.

קצת הומור לשבת באמת לא מזיק. אפילו מתקבל בברכה

#795 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎13:23

שוב, הלאום של ערביי ישראל הוא פלסטיני, כך הם בוחרים להגדיר את עצמם.
איך אתה באמת מצפה שמדינת ישראל תשלח אותם להלחם (או לעזור בלחימה) כנגד בני אותו לאום?

לעומת זאת, החרדים הם יהודים, ואין להם שום סתירה מצפונית כלשהי שתמנע את גיוסם לצה"ל. איך אפשר לחפוף בין השניים?

#796 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎13:24

דרך אגב, FreshMan, אתה הסיבה היחידה שאני מקפיד לתת סימוכין לעובדות שאני אומר, למרות שאני מאמין שזה לא נראה כל-כך נוח לקריאה.
חשבתי שאם אני אקדיש עוד דקה-שתיים לחיפוש סימוכין לדברים שלי, תפסיק להגיד שאלה שקרים מבלי לנמק או להסביר איפה השקר. כנראה שטעיתי, ואתה באמת לא נותן לעובדות להשפיע עליך בשום צורה.

מצטער שאתרי החדשות השמאלנים לא ממש עושים אמינים בעיניי.
זה המצב שהגענו אליו כשרוב העיתונאים בארץ לא מתביישים להטות ידיעות חדשותיות, ובטורי הדעה ברור לאן הרוח נושבת.

#797 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎13:26

שוב, הלאום של ערביי ישראל הוא פלסטיני, כך הם בוחרים להגדיר את עצמם.
איך אתה באמת מצפה שמדינת ישראל תשלח אותם להלחם (או לעזור בלחימה) כנגד בני אותו לאום?

לעומת זאת, החרדים הם יהודים, ואין להם שום סתירה מצפונית כלשהי שתמנע את גיוסם לצה"ל. איך אפשר לחפוף בין השניים?

אז למה יש להם אזרחות ישראלית?
בוא נגרש אותם לשטחים, מוסכם?

חוץ מזה במלחמות נגד סוריה הדרוזים שלנו נלחמו נגד הדרוזים בסוריה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#798 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎13:35

יש להם אזרחות ישראלית כי אנחנו מדינת חוק (או לפחות היינו יותר דומים לכזאת ב49), ואחרי שכבשנו את השטחים ב49 (הקו הירוק), סיפחנו את השטחים שכבשנו ונתנו לכל הפלסטינאים שגרו בשטחים שסיפחנו אזרחות מלאה, והבטחנו לתת להם הגנה.
אצל הדרוזים הסיפור שונה. הם לא לאום, הם דת. הם נאמנים לכל מדינה שבה הם חיים ומתגייסים לצבא שלה. כך נוצר מצב שדרוזים במדינה א' נלחמים בדרוזים במדינה ב'.

#799 FreshMan

FreshMan

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 499 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎13:36

עזוב ND, אין סיכוי שהם יבינו את האבסורד.

#800 ג'ולס ווינפלד

ג'ולס ווינפלד

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 882 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎17:18

אני זוכר שלפני לא מעט זמן אילן אמר שהייתה כתבה בעיתון שאומרת שאחוז הפשיעה של המסתננים פחותה משל הישראלים.

http://www.latma.co....spx?artiId=6018

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים