זה לא נראה באופק בקצב הזה, אני חושב שאני מתנתק בקרוב....
מרגיז, כי נראה שיש להם שירות סבבה בסך הכל
האמת? הממיר שלהם מאוד איטי, הממשק מאוד איטי ונתקע הרבה, באמצע המשחק של בארסה החליט הממיר שהוא לא מקבל אינטנרנט, למרות שהתשתית בבית היא יציבה מאוד ובסלקום הכל עבד טוב....
תוכן הVOD שלהם אחרי יותר מחצי שנה עדיין דל מאוד, ונראה שהם לא הולכים להשקיע בזה כמעט, עכשיו יצאו עם איזו שטות חדשה עם אמזון (https://www.calcalis...3736083,00.html) וגם הם משקרים ואומרים שזה הממיר אנדרואיד TV הראשון שמריץ את האפליקציה של אמזון, מה שקיים כבר בנבדיה שילד יותר משנה....
נראה כאילו הם פשוט שירות טלויזיה LIVE ומי שרוצה תוכן VOD ייצטרך לפנות לנטפליקס ואמזון או שאר השירותים שיהיו קיימים. נראה שהם לא מעוניינים להשקיע כסף בתוכן בכלל.
כרגע אפילו סטינג יותר משתלם מהם, סלקום כרגע בכל נושא הטלויזיה על האינטרנט הכי משתלמת ונותנת את החבילה הכי טובה לדעתי... הן מבחינת תוכן והן מבחינת האופציה לראות דרך סטרימרים.....
האינטרנט זה הטלויזיה החדשה כבר הרבה זמן, ואני לא חושב שלשירותים של הלווין והכבלים יהיה זכות קיום בשנים הקרובות. בסופו של דבר לכולנו יהיו סטרימרים של אנרואיד TV או אפל TV כממירים ונוכל להירשם ולהתנתק מכל שירות בלחיצת כפתור ( הורדת אפליקציה לממיר, רכישה, ותחילת צפיה)
אני כבר קרוב ל10 שנים לא רואה בכלל HOT או YES, ההורים שלי לא מחוברים לחברות האלו כבר מ2013... אנחנו בבית כולנו עם ממירי אנדרואיד TV חוץ מבסלון ששם יש את הממיר של סלקום שמקבלים בחינם, ובקרוב גם זה לא יהיה, לכל סטרימר יש סלקום, נטפליקס, פלקס, קודי ויוטיוב.... לא צריך יותר מזה, ואם נרצה להתחבר לסטינג, אז הכל יהיה בכמה לחיצות...