1. אני לא "אוהד רונאלדו". אני אוהב את רונאלדו (כאוהד ריאל מדריד, וגם כאוהד נייטרלי), אבל זה לא הופך אותי לעיוור.
2. נבחרת צנועה, אז בסדר. לא אומר שקבוצה שעל הנייר איכותית יותר צריכה לנצח אותם בכל מחיר. קח דוגמא אתלטיקו מדריד, שיכולה לנצח כל קבוצה מהטופ העולמי. ואתלטיקו התחזקו רק בזכות המאמן. אולי זה הסיפור עם איסלנד.
3. כן, פורטוגל-קרואטיה היה משחק גרוע. רק שפורטוגל ידעו לנצח בסוף.
שמע, לפורטוגל היה חוסר מזל במשחקים שלה בשלב הבתים.
אם אני זוכר נכון - במשחק הראשון היו איזה 2 משקופים לנאני. במשחק השני לא זוכר מה קרה. במשחק השלישי (ה-3:3 עם הונגריה), הם ספגו 2 שערים מ-Deflection.
יש דבר כזה חוסר מזל בכדורגל. שורה תחתונה אם לא החוסר מזל, הם גם כנראה היו מנצחים 2 משחקים מתוך 3 בשלב הבתים.
אתה באמת משווה בין אתלטיקו לבין איסלנד הזעירה? נו באמת, לאתלטיקו יש סגל ברמה גבוהה, גם אם השמות שלהם לא נוצצים כמו של בארסה או ריאל.
שוב, פורטוגל עד עכשיו לא שכנעה אותי, למרות שהיא הראתה עליונות יחסית על היריבות שלה בשלב הבתים (ושוב, ממש לא נפלתי מהם, הכדורגל שלהם משעמם לדעתי), הן ממש לא היו יריבות קשות. בסופו של דבר, לעלות מהמקום השלישי בקושי רב בבית אחרי הונגריה ואיסלנד זה רחוק מלהיות מרשים.
לאחר מכן, נגד קרואטיה, שהם קבוצה ממש טובה, משהו שלא ידעתי, הם הצליחו לעצור אותם במשך 120 דקות. אז כן, קרואטיה הגיעה ל-2 מצבים טובים יחסית ב-120 דקות. 120. פורטוגל ידעו לשחק טוב ולמנוע מהם להבקיע.
אם לדעתך פורטוגל שיחקה טוב נגד קרואטיה (או שמשהו במשחק הנוראי הזה היה טוב) אז אין לי מה להגיד לך.
רק אל תגיד לי שרונאלדו היה טוב בגלל המתפרצת שבסופה הוא החטיא לפני שקווארסמה כבש מהריבאונד.