שכחת להגיד שהוא גם אחראי לשואה ולמלחמת יום כיפור.
אני מחרים את הפורום כל עוד SnirJa לא חוזר
נכתב ב- 31/12/2013, 20:31
נכתב ב- 31/12/2013, 20:43
עדי,
אני באופן אישי ראיתי מספר תגובות שלך, בלי שום קשר לשניר.
אין לי משהו אישי נגדך, למען האמת, אני בכלל לא מכיר אותך.
הזלזול שלך כלפי הדעות של אחרים הוא מאוד בולט. (וזה עוד מבלי שאני מכיר אותך)
יכול להיות והרושם מהפורום הוא מוטעה.
אני רציתי להגיב כאן אתמול, מפאת חוסר זמן לא הצלחתי.
היום התעדכנתי בכמה פרטים מהאשכול הנוכחי.
בחייך הפרטיים אם אינך רוצה להתחבר למישהו אתה פשוט מתעלם ממנו וממשיך הלאה, למה לא עשית זאת גם עכשיו?
אתה מנהל? הוא קילל אותך כמו שרשמת פה למעלה? העליב אותך ללא סיבה? יש לך את כל הסיבות שלך לתת לו באן או לתת אזהרה ובפעם השנייה שיעשה זאת תרחיק אותו לכמה זמן שתחליט.
אבל הצורה שאתה התבטאת לא כלפי שניר, כלפי מישהו אחר מהפורום.. שבעצם חשב לשתף איתנו, על מנת שניתן את דעתנו או אפילו לחדש לחלקנו סגנון אחר.
(אני באופן אישי לא מתחבר לשיר וגם לא לזמרת).
אפשר לומר את דעתך, אפשר גם לחלוק עליה, אבל הצורה שבה אתה מנתח את השיר (כמובן שלגיטימי לנתח) ובאותה נימה יורד על אנשים על כך שהם שומעים את הסגנון הזה, פה זה הפריע לאנשים שהתייחסו יותר לכך שטענת שלאנשים יש טעם רע מאוד ואת הניתוח שלך כלפי השיר כלל לא עיניין אותם.
כשאתה טוען שלאנשים יש טעם רע במוזיקה, האם על טעם אפשר בכלל להתווכח? מי אמר שהטעם שלך או שלי או של מישהו אחר במוזיקה הוא טוב יותר מ-א', ב', או ג'?
זה נחמד שאתה מגיע עם בטחון גבוהה ומנסה להראות לאנשים פה שאת הטיעונים שלך אתה מציג בביטחון ועם דקדוק נהדר.
אבל למה (באשכול ההוא) אתה הייתה חייב לפגוע באנשים שכן שומעים את המוזיקה הזו? זה הפריע לאנשים יותר מכל דבר אחר, ביקורת על מוזיקה תמיד טוב שתהיה כל בכל תחום.
אני חושב שאפילו יכלת להסתפק ב"לא הטעם שלי" או "לא משהו בכלל" או תגובות קצת יותר עדינות בלשון המעטה או לא להגיב בכלל יכולה להיות אופציה לא פחות טובה כשאתה רואה\שומע משהו שאתה לא כ"כ מתחבר אליו.
לגבי שניר, אני לא יודע מה היה לפני כן.
אם הוא אמר את מה שרשמת פה, אז הוא אכן הגזים.. (אני לא אתייפייף אני גם הגזמתי פה בפורום ובחיי הפרטיים גם כן לא מעט פעמים בעבר, וזה לא רק אני, אני בטוח שלכולם זה קורה בין אם נרצה ובין אם לא כולנו בני אדם ואנחנו יכולים לטעות).
אתה גם הגזמת, בהיותך מנהל לא מקנה לך שום עליונות על משתמש כזה או אחר, אם בהיותך הייתה מנהל טוב, הייתה מזהיר את המשתמש בהודעה פרטית ולא בפומבי. (המשחקי כח הללו לא מוסיף לך שום כבוד, ידוע שזו לא הייתה המטרה)
במקום זאת, העדפת לקרוא לו ערס, שזה אולי בסדר מבחינתך.
אך טכנית, גם אתה עברת את חוקי הפורום אם כי גם אתה החזרת לו בעלבון.. (אני בטוח שאף אחד לא אוהב שמכנים אותו "ערס", גם אם זוהי לא קללה, זה עדיין כינוי מעליב.
אם בכל זאת אתה לא רואה בכך שום עלבון תאר לעצמך מישהו שמכנה אותך בשם הזה. אם כינית אותו בכינוי הזה, אני בטוח שלא הייתה רוצה שיכנו אותך בכינוי שכזה).
העניין הזה שאתה הכרזת על כך שבכל תגובה ההשעייה שלו תתארך בכלל לא מוסיפה לך שום דבר.
אני מניח ששניר יבין שהוא עשה את הטעות בכל הקשור להתבטאויותיו (אם וכאשר זה נאמר).
dvodvo
זה נכון שאם ביום בהיר נחליט שנעזוב כתוצאה ממחאה על התנהלות לא הוגנת של המנהל, במקומנו יגיעו אחרים, איכותיים יותר ואיכותיים פחות.
אני יכול לומר לך באופן אישי, מהיום הראשון שהפורום הזה נוסד, תמיד הייתי נאמן לאנשים שהכרתי מכאן עוד לפני שהפורום הזה נוסד והצוות מפה עדיין שיחרר תרגומים מטורק...
אני אהבתי את הפורום בעבר בגלל האנשים שיצא לי להכיר מכאן.
הכרתי מפה מספר אנשים שעזבו בין אם מהצוות או סתם מהפורום לטובת החיים האישיים או כאלו שפשוט שינו כיוון בחיים לסיפוק אחר בחיים או למטרת פיתוח הקריירה, צבא או סיבות אחרות..
הפורום הנ"ל הוא פורום צפיות, לא תראה תגובות נרחבות או מספר צפיות אסטרונומי אלא אם כן אני או מישהו אחר נכנס לאשכול מסויים מספר רב של פעמים ובכך כמות הצפיות עולה.
מהזמן שלי פה, אמנם היו הרבה אנשים שעזבו והגיעו חדשים וכו'.. אבל כמות הכניסות של המשתמשים חדשים הפעילים בפורום הוא לא גדול.
אני לא כ"כ בקיא ב100 אחוז סטטיסטית כמה אנשים נרשמים לכאן מידי יום, אך אני בטוח בכך שרוב הכניסות במהלך היום של משתמשים חדשים זה על מנת לעשות "סיבוב פוזה"
בפורום סרטים וסדרות, או לראות אם ענו על השאלה שהם התכוונו לשאול בפורום בקשות ובירורים, שורה תחתונה מקסימום ניצול המתרגמים ותו לא.
המטרה של הפורום היא לשתף בין משתמשים, להתעדכן, להדריך ולעזור, להכיר ועוד...
הפורום צריך להתפתח כך שכמות האנשים תגדל ובכך תהיה לפורום מודעות גדולה והאיכות יכולה רק לעלות (אמנם באותה מידה יכולה גם לרדת) בין אם באיכות התכנים או באיכות האשכולות שייפתחו.
ההתנהלות הזו תבריח אנשים, אם אתה כמנהל האתר לא מפגין איכפתיות או כבוד מינימלי כלפי הגולשים או לפחות עונה בצורה ראויה ומכובדת שאדם מן המניין ראוי לקבל..
אז אל תצפה לכבוד בחזרה.
אני מצטט את מה שרלוונטי:
עדי-בלי-צל
"הסבלנות שלי לכל חבורת fxp שכאן פקעה, ואתם רק מחמירים את העניין. במקום החרמה כפי שהבטחתם, אתם רק חופרים עמוק יותר."
BeBest -
צוות Q היקרים,
אתם מודעים לכך שחוץ מכם יש פה אולי עוד 5-10 אנשים שפעילים בפורומים וגם אותם אתם מנסים להבריח?
מודעים לכך, תודה.
הפורום היה קיים לפניהם ויהיה קיים גם אחריהם.
"אם המוצר והשירות הקיים הוא לא בסדר ויש אנשים שמתלוננים על כך, כנראה שמשהו באמת לא בסדר".
אמנם אתה לא משרת אותנו, אבל אתה המנהל של האתר ובכך האחריות היא עלייך.
אם אינך מתנהל כמו שצריך תתמודד עם ההשלכות, במקרה הזה, זה פתיחת אשכול שהוא לגיטימי.
ואם אתה עדיין לא מצליח להתמודד והמצב הנוכחי מעצבן אותך.. ואינך יודע לשמור על איפוק כלפי המשתמשים האחרים שלא עשו לך מהומה, ככל הנראה ניהול האתר לא מתאים לך.
בהצלחה בהכל.
- Insane ו avihai23 אוהבים את זה
נכתב ב- 31/12/2013, 20:58
נכתב ב- 31/12/2013, 21:03
מישמיש, אתה שב וטוען פה משהו ששוב ושוב הסברתי שהוא לא נכון, וזה שכביכול אני בא לנקום בשניר משום שהוא יצא נגדי באשכול על איזה שיר של סלין דיון.
זה לא נכון.
אני השעיתי (זמנית בינתיים) מהפורום יוזר שפעם אחר פעם הוזהר, אבל בחר לזרוק זין עלי ועל שאר המנהלים. זה סתם היה קש ששבר את גב הגמל.
גם עכשיו הוא משוכנע שהקמפיין שאתם מעניקים לו כאן יפעיל לחץ על מישהו. התשובה היא הפוכה לחלוטין; הוא רק מחזק את דעתי לשלילה. גם לא יצליח פה שום "הפרד ומשול" שיכופף אותי.
החלטתי שאני לא מקבל את ההתנהגות שלו כלפי אצלי בבית. אם אתה מכיר פורום שמנהל שלו יהיה מוכן למצב כזה, וואלה, אני לא. זה פורום שנועד עבורי, ואני לא מוכן שיחרבנו עלי בו. אם זה נראה לך ילדותי, סבבה. חשוב לי שיהיה לי נוח כאן, ולמזלי אני בעל הבית, כך שאני לא צריך ללכת בעצמי, אלא יכול להחליט שמישהו אחר ילך.
אני אומר לך וליתר ידידיו של שניר: אם וכאשר הוא יורשה לחזור הנה, זה בטוח יקרה אחרי שהאשכול הזה ידעך לגמרי. כל הודעה כאן מרחיקה את הרגע הזה.
נכתב ב- 31/12/2013, 21:10
שכחת להגיד שהוא גם אחראי לשואה ולמלחמת יום כיפור.
לא, אני לא טוען. והאם אתה טוען שלא איחלת סרטן?
נכתב ב- 31/12/2013, 21:25
נשבע שאני אפילו לא זוכר מה היה שם, כל מה שאני זוכר זה אותך ואיזה אידיוט שכבר לא פה חוזרים ומצטטים את זה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב, כאילו אני לא נותן לכם חומרים חדשים להתלונן עליהם. איזה יובש!!!
נכתב ב- 31/12/2013, 21:30
נשבע שאני אפילו לא זוכר מה היה שם, כל מה שאני זוכר זה אותך ואיזה אידיוט שכבר לא פה חוזרים ומצטטים את זה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב, כאילו אני לא נותן לכם חומרים חדשים להתלונן עליהם. איזה יובש!!!
מה לעשות שציטוט כמו שלך לא שוכחים לעולם (ואני גם בטוח שאתה לא שכחת). אגב, מה הקטע שלך עם "הפורום זה הבית שלי"? נראה לי אם היית מנהל את המדינה, היינו הופכים להיות כמו צ. קוריאה.
נכתב ב- 31/12/2013, 21:32
מה?????? שניר הורחק מהפורום? WTF??? אני לא מעודכן בשיט חח.
שניר אחי אתה יכול להיות מעודד, רובם פה רוצים שתחזור.
נכתב ב- 31/12/2013, 22:30
אולי תסתמו כבר תפה? אם לא שמתם לב, עדי לא מתייחס למה שאתם חושבים.
תעברו לאשכול ספאם, ההבדל היחיד הוא ששניר יחזור מהר יותר
נכתב ב- 01/01/2014, 02:09
הבא שכותב פה נחסם.
סטגדיש.
עכשיו באמת, עם כל הרצון הטוב והמלחמה, אל תכתבו עוד אחרי. שזו תהיה התגובה האחרונה פה.
נכתב ב- 01/01/2014, 02:51
אני שיכור קצת עכשיו...
עדי אתה פיטמה אמיתית תחזיר את שניר הוא היחיד שנותן פה צחוקים ואחד הגברים פה אם לא הכי גבר, ואתה חתיכת צבוע שחושב שזה שהוא מנהל בפורום מזיז למישהו ת'ביצה, בעולם האמיתי אני בטוח שאתה בעל חוסר בטחון או תסמיני חרדות ילדות כאלה ואחרים שגורמים לך לכאלו מעשים...
אני בטוח ב-100% שלשניר לא היה אכפת והוא היה שם עליך זין של שחום עור, רק הבעיה שאתה מונע ממנו את השיח החופשי איתנו, החבר'ה שלו.
זה מה שמפריע.
תחסום לא תחסום, אתה כולה מנהל בפורום ווירטואלי, וההתנהגות שלך שווה ערך לבילד, לטורק, לכל סותם פיות בעולם, ומעכשיו מהרגע שהחלטת לחסום את שניר - אין לך את הזכות למחות כנגד שום דבר - בטח שלא נגד טורק וסתימת הפיות שמתחוללת שם.
- SnirJa אוהב את זה
נכתב ב- 01/01/2014, 08:30
יארי, מצחיקה הסצנה איך שאתה בא הנה שתוי ונואש לחפש את יקירך ומתאכזב. כמעט היה חסר איזה ציטוט מרומיאו ויוליה...
רק שתדע שלא פגעת או העלבת אותי אלא שיעשעת. אני מקווה שאתה פחות מגוחך כשאתה לא שותה.
ולטענתך המטופשת עצמה: העובדה שאני מתיר כאן פתחון פה לאידיוט חצוף כמוך מעידה שטענותיך פשוט אינן נכונות. עם זאת, כמובן שאתה מוזמן לחפש לעצמך וולנטרית בית חליפי.
נכתב ב- 01/01/2014, 13:49
עדי.. די למחוק הודעות ולחסום משתמשים. [אני מדבר על הודעות פרטיות שהוא שלח, ועל האחרונות שהוא כתב פה]
זכותו של הבן-אדם להתבטא..
זה לא חוכמה שאתה מוחק כל דבר שהוא אומר. וזה גם לא יפה.
קראתי את ההודעות שלו, הן לא דורשות מחיקה.
הן לא בוטות, לא קיצוניות.. הן פשוט נגד מה שאתה חושב.
בוא נסיים כבר עם הפרק הזה.. ונשים את זה מאחורינו.
רצית אחראי? אני אחראי. אפילו שזה עקום, כי שניר "ילד גדול" שאחראי לעצמו.
נכתב ב- 01/01/2014, 13:55
היחיד שנחסם הוא שניר. העובדה שהוא מנסה לחדור דרך חלון (יוזר אחר) כשסוגרים לו את הדלת על האף, ודרך תעלת הביוב (דוברים מטעמו) כשסוגרים את החלון, ודרך החור של המזגן (ספאם הודעות אישיות) כשסותמים את הביוב, לא משנה שום דבר. אפילו להפך: ככל שהוא לא מקבל את מרות הניהול של הפורום, כך נראה פחות ופחות סביר להחזיר אותו. זה מה שגם הוא וגם אתה כנראה לא מבינים לצערי. ההתנהלות הזו רק מביאה להכבדת המגבלות על היוזר, לא להקלתן.
מי שנחסם כרגע זה האיש, לא הטכניקה שבה הוא משתמש. אין שום רלוונטיות כרגע לתוכן ההודעות, אלא לעצם פרסומן כאן. די להיתמם. (אם אתה רוצה להיות אחראי תצטרך להתאמץ קצת יותר, כי נראה לי שמושא האחריות שלך עובד עליך ממש בקלות.)
נכתב ב- 01/01/2014, 13:58
משהו שמדאיג אותי, בלי שום קשר לפרשה הנוכחית..
איך זה שיש לך גישה להודעות פרטיות שיוזר שולח לחברו? למחוק אותן וכד'..
נשמע לי כמו פרצה חמורה מאד באבטחת המידע באתר (או במערכת שהאתר משתמש בה).
יש דברים שגם סופר יוזר לא אמור לראות.. כמו סיסמאות והודעות פרטיות.
ובקשר לנושא שעל הפרק:
4 עמודים מלאים (בינתיים) בדברים עליו, זכותו לבוא לומר מילה.
ובנוסף: אנו המדברים בזכותו נעלבים מהאנלוגיה לביוב מסריח, ודורשים שתזכר במשפט "נאה דורש, נאה מקיים".
בקשר לאחריות: שאלתי אותך (פרטי) איך היא מוגדרת אבל ענית לי דברים אחרים במקום, כך שהשארת אותי קצת מבולבל.
נכתב ב- 01/01/2014, 14:00
יש דברים שגם סופר יוזר לא אמור לראות.. כמו סיסמאות והודעות פרטיות.
אתה טועה בגדול- מתוך ניסיון .
נכתב ב- 01/01/2014, 14:02
אני אגלה לך יותר מזה: ישנה גם אפשרות למחוק את כל ההודעות שיוזר שלח, אפילו בלי לקרוא אותן!
נכתב ב- 01/01/2014, 14:07
זכותם של אחרים לכתוב כאן מה שהם רוצים בלי שימחקו להם הודעות וישנו להם את הדרגה בפורום עקב "בוגדנות עלובה" אותה הגדיר עב"ב.
הצוות הזה יקר לי וחבל שמישהו הורס את כל מה שנבנה כאן במשך שנים.
בדיוק.
גם אני נפגעתי מזה שהורדת לו את דרגת ה "וותיק".
עיצבן אותך? אוקיי.
פגע בך? אוקיי.
דורש באן? אוקיי.
אוקיי אוקיי אוקיי..
בשביל זה המציאו את המושג באן.
אבל כמה רחוק תלך עם זה?? מה הקשר הדרגה שלו לעסק?
עריכה: חשבתי שמדובר בהורדת דרגה של שניר, מתברר שזה יותר עמוק מזה.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים