התקנתי סוף סוף לפי המדריך הזה, אבל ה-MPC-HC מרגיש הרבה יותר כבד.
יש לו קצת דיליי בתגובות, וכשיוצאים ונכנסים למסך מלא לוקח לו איזה שניה (הוידאו מתעוות ונעלם לרגע למסך שחור).
לא להישמע קטנוני, אבל זה דיי מעצבן.... זה אמור להיות ככה?
(אני עם Windows 7 64bit והייתי עד עכשיו עם המדריך הזה בלי madVR. כרטיס מסך Geforce GTX 650. זיכרון פנימי 8GB. על פניו לא נראה שאמורה להיות בעיה).
ו-2 שאלות על הגרסה החדשה של MPC-HC, אם מישהו ידע:
איך אפשר להגדיר שהקפיצות (בחצים של המקלדת) יהיו כמו שהיו לי קודם (5 שניות), כרגע זה נראה כאילו הוא עושה מה שבא לו...
ואפשר אולי שה-Seek Bar יהיה באותו ממשק גם במסך מלא? או לפחות שהסמן יראה על איזה דקה אתה מצביע?
תודה!
לקטע של ההבהוב במעבר למסך מלא: תכבה את ה-Exclusive Mode ב-madVR.
בזמן ניגון, לחץ על Filters, שם על madVR, שם על Edit Settings, שם ל-rendering, אז ל-general settings, ותוריד את הסימון מ-enable automatic fullscreen exclusive mode.
לקטע של ה-Seekbar שלא באותו ממשק, בשביל זה צריך לכבות את madVR לחלוטין ולהשתמש ב-Custom EVR. זה לא שווה את הירידה באיכות לדעתי.
לקטע של הקפיצות... זה כי הגרסה החדשה קופצת ל-Keyframes. אפשר לכבות גם את זה.
כנס ל-Options, שם ל-Tweaks; ושם תכבה את Fast seek (ה-V הראשון).
הערות לגבי כל הנ"ל.
madVR מאפשר ניגון חלק ואיכותי יותר. ה-Exclusive mode נותן לו שליטה טובה יותר על קצב הרענון (כמו במשחקי תלת מימד, לצורך ההסבר). זה מציק רק כשעוברים לזה פעם ראשונה... אח"כ בקושי שמים לב. ובינינו- כמה פעמים אתה עובר בין מסך מלא וחלון? בתחילת הניגון, לא?
לגבי ה-Seekbar שלו- כן, זה מעצבן שזה לא אחיד. וכן, זה מעצבן שאין איזה Tooltip שמראה זמן מדוייק כשמעבירים את העכבר מעל רצועת הזמן. האם זה קריטי? האם זה לרדת באיכות בשביל זה? לדעתי לא.
הקפיצות זה קטע שאני דווקא אוהב. אני מעדיף את המהירות המוגברת מאשר את הדיוק בזמן. הרי Keyframe בד"כ מגיע בעת חילוף מצלמה (סצינה חדשה או במהלך שיחה כאשר הצילום עובר לדובר השני). אלה בד"כ הנקודות אליהן אני רוצה לקפוץ.