זה כן,
או לפי נוימן "כן זה איזה סוג של זיקוק"
נכתב ב- 13/02/2014, 09:34
זה כן,
או לפי נוימן "כן זה איזה סוג של זיקוק"
נכתב ב- 13/02/2014, 12:01
מה זה יהרוס את התוף! אחי זה היה חתיכת ברזל, זה היה נראה כמו חץ או משהו כזה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/02/2014, 12:57
זה בטח חלול, מתכת ולא ברזל... והקצה היה מכוסה במשהו כמו איזו חבלה כזה, כנראה כדי לא לפגוע בתוף...
מקווה מאוד שמכבי יתחילו לקחת את המנוי לכל אוהד שייתפס מתפרע. ושיוסיפו הרחקה ל-3 שנים. זה ירתיע אותם.
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 13/02/2014, 13:41
סבבה, ברזל כזה בראש (הרי הם זרקו אותו לדשא) זה מסוכן מאוד.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/02/2014, 13:49
יש מצב שהמצית שזרקו לרונאלדו לראש הייתה מסוכנת יותר...
אני קורא עכשיו שהפאנאטיקס יוצאים נגד ההנהלה על זה שלקחו לאוהד שהתפרע באשדוד מנוי.
אני, כמו הרבה אוהדים שפויים, בחיים לא אשכח איך ישבתי בשער 7 וראיתי שבשער 11 זורקים דברים למגרש ושנאתי את הקומץ הזה שבגללו אני צריך לסבול מעונש קולקטיבי של רדיוס ולהפסיד משחק, וגם להיפגע כספית, בלי שאף אחד יפצה אותי על זה (באותה עונה הייתי מנוי וקיבלנו 4 רדיוסים בלי קהל).
הכל חלק מהכישלון של ראש ממשלת הכדורגל בלעשות כאן סדר, והכל מתחיל מההתנהלות הזאת של הקומבינה והחפיף וקיצורי הדרך.
לא רחוק היום שבו יהיה מוות במגרש, ואז כולם יגידו שהכתובת הייתה על הקיר ויחוקקו תקנות חדשות, אבל עד אז כל מי שבאמת יש לו כוח פשוט מעלים עין ושותק, וזה מקומם.
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 13/02/2014, 15:31
בדיוק באתי לכתוב שהפאנטיקס יצאו על הזה שלקחו לו את המנוי, והאמת שזה דבר שבכלל לא קורא רק בארץ. בכל העולם קבוצות של אוהדים יוצאים נגד ההנהלה ומפגינים, ולרוב ברמה הרבה יותר אלימה וברוטלית ממה שהפאנטיקס עושים. אין לי בעיה עם מחאה שקטה, רק שלא יגרמו לעוד עונשים ושלא יעליבו איכשהו את גולדהאר שעם כל הכבוד, חשוב פי 1000 מהם.
נכתב ב- 13/02/2014, 16:28
קראתי טוקבקים לכתבה הזו ב-Ynet, נראה שבאמת זה הלך רוח בקרב הקהל השפוי שצריך לתמוך בהנהלה כנגד כל החוליגנים.
עוד שבוע באזל!!! אסור שהדברים האלה יפריעו להכנה אופטימלית, הגיע הזמן לנקום!
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 13/02/2014, 17:31
לא חסרים ערסים עם פתיל קצר בקהל שלנו, אני גם בעד להעיף אותם ולקחת להם את המנוי.
אני עם המועדון, הגיע הזמן שיעשו קצת סדר גם בעניין הזה.
נכתב ב- 13/02/2014, 17:40
כן אבל זה לא משו שבאמת אפשר לאכוף,
יצא לי לעבוד (עדיין מדי פעם) בסדרנות באירועי ספורט, וכל השכונה שהולכת שם אם זה מבוגר שנכנס עם כרטיסי נוער,
או אנשים שעושים קומבינות עם המנויים וזה, אותו דבר אם תיקח למישהו את מנוי, ואפילו אם יהיה קיצוני והוא יורחק מהמגרשים או משהו כזה, אין לך באמת אפשרות לדעת למשחק הבא
אם הוא הגיע או לא. יש הרבה דברים שציינתי שכולם מודעים אליהם, אבל אף אחד לא באמת יכול לעשות איתם משהו ככה שבאמת אני לא רואה איזשהו פיתרון ישים לדבר.
נכתב ב- 13/02/2014, 17:59
אוסרים עליו להגיע ואם הוא מגיע ותופסים אותו (לא שזה קל לתפוס, אבל אם הוא מתפרע שוב אז זה אפשרי) מגישים נגדו כבר כתב אישום.
אגב, באמת יש שכונה רצח בבלומפילד, במיוחד בפנים. רק במשחק האחרון נגד ב"ש עברו בערך 50 אוהדים במכה משער 8 ל-11 (נפתח השער שמחבר בין השערים) ואם נספור את כל האלה שעוברים לאט לאט מהגדרות נגיע לכמעט 100 לדעתי שעברו בין יציע ליציע. כל משחק זה ככה ואני וחבר צוחקים על זה מחדש, מצד שני לפחות שער 11 היה מפוצץ עד אפס מקום וזה היה נראה מדהים.
נכתב ב- 13/02/2014, 18:05
כן האיצטדיונים שאני עובד בהם בעיקר זה בלומפילד וקריית אליעזר במשחקים של חיפה (אני אוהד חיפה),
ושכונה כל מה שהולך שם, אבל זה כבר כאילו טבוע בטבע שלנו כל הקומבינות האלה,
אני באמת לא יודע מה יהיה באיצטדיון החדש בחיפה, אם מתקן מפואר יגרום להפסקה של השכונה או שישאר אותו דבר.
נכתב ב- 13/02/2014, 18:15
דווקא השנה בגלל שבבלומפילד עברו למנויים חכמים אז המנוי מבוטל מרחוק ואז אם הבן אדם יגיע עם המנוי פיזית לשער הוא לא אמור לעבור... (ואז צריך לקוות שהמאבטח לא יכניס אותו על סמך המנוי הפיזי).
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 13/02/2014, 18:21
90 אחוז מהפעמים הוא יכניס אותו חחח
וגם בשיטה הזאת עדיין יכנסו.
אני זוכר לפני כמה חודשים היה איזה קטע עם האוהדים של חיפה שהם חיכו מחוץ לאימון עם מסכות וזה משהו כזה, בעיקר בגלל גולסה,
אמרו הרחיקו אותם פה ושם, יומיים אחרי הייתי שם במשחק, כל "המורחקים" ישבו ביציע ועודדו חחח
נכתב ב- 13/02/2014, 19:09
הקבוצה אומנם לא יכולה לעשות הרבה כדי לבטל מנוי לעונה נוכחית, אבל המשטרה הגישה כתב אישום ואחת מהדרישות שם היא מעצר בית בעת משחקים של מכבי, ואפילו התייצבות בתחנת משטרה.
כן, כל משחק.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 13/02/2014, 20:57
זה הרעיון הכי טוב שיש (מה שספארקי רשם)
או שהם צריכים לעבור לכירטוס חכם, כמו של מטרופולין, מי שיש לו מנוי עובר בלי תור מעביר במכונה, אם חוסמים לו את המנוי זה לא יעבור במכונה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/02/2014, 21:04
נכתב ב- 13/02/2014, 21:48
הבן אדם אמור להגיע לחתום בתחנת משטרה בעיר מגוריו בזמן המשחק. מעניין מה העונש במידה ולא יעשה את זה...
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 13/02/2014, 21:51
בנוגע לאם המאבטח יכניס או לא, אני לא חושב שהוא יכניס אותו כי השער לא יפתח... במקרה כזה הוא יפנה לאחמ"ש והאחמ"ש אמור לדעת על האוהד המורחק. בקטע של להיכנס למשחק זו לא בעיה פשוט קונים מנוי יד 2 או כרטיסים למשחק, לבן אדם מהפנאטיקס בכלל זו לא תהיה בעיה, אולי רק בעיה כלכלית. אמנם הקטע של ההתייצבות בתחנת משטרה בהחלט פותר את העניין אבל אני בספק אם זה ישים, במיוחד אם יהיו כמה אוהדים שיורחקו.
נכתב ב- 13/02/2014, 22:13
האחראי שער לא יודע אם הבן אדם מורחק או לא, בוודאות.
אין לנו מושג מי הבן אדם ולא מודיעים על אוהדים מורחקים או שעדיין לא יצא לי לראות, אבל לא חושב,
כי זה לא משהו שבכלל מדברים עליו בכלל בתדריכים של לפני המשחק.
נכתב ב- 14/02/2014, 02:57
בנוגע לאם המאבטח יכניס או לא, אני לא חושב שהוא יכניס אותו כי השער לא יפתח... במקרה כזה הוא יפנה לאחמ"ש והאחמ"ש אמור לדעת על האוהד המורחק. בקטע של להיכנס למשחק זו לא בעיה פשוט קונים מנוי יד 2 או כרטיסים למשחק, לבן אדם מהפנאטיקס בכלל זו לא תהיה בעיה, אולי רק בעיה כלכלית. אמנם הקטע של ההתייצבות בתחנת משטרה בהחלט פותר את העניין אבל אני בספק אם זה ישים, במיוחד אם יהיו כמה אוהדים שיורחקו.
סבבה, זה פוגע כלכלית, תחשוב שאם הוא התפרע במשחק הראשון הלך כל המנוי. זה הרבה כסף.
או שאפשר לתת קנסות, כמו ששי כתב, 6000 ש"ח קנס שירדו ממנו במקום מהמועדון,
האלימות אצלנו במגרשים (האמת בכל מקום) כבר מוגזמת, השבוע ראיתי סרטון של ילד בן 15 שדקרו אותו 3 פעמים בבית ספר (אפשר לראות בססטוסים מצייצים, אבל זה באמת לא קל לצפייה)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים